Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android -->

Οι καλύτερες επαγγελματικές εφαρμογές -->

Εφαρμογές εύρεσης τηλεφώνου

Να'σαι καλα zxr ;)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξέρει κάποιος πως κάνουμε αποκλεισμό σε διαφημιστικά sms?

Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το Handcent Sms.

Samsung S8

@manolatsitsi_25 ναι αναβοσβηνει πρασινο :)

αναβοσβηνει το home button ή καποι led πανω στη συσκευη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναβοσβηνει το home button ή καποι led πανω στη συσκευη;

Αναβοσβηνει ο δακτυλιος πρασινο οπως οταν το φορτιζεις και αναβει πορτοκαλι!

Το ad free ίσως σε βοηθήσει.

Aυτή η εφαρμογή είναι για όσους είναι root. Εγώ που δεν έχω κάνει? Εχει καμιά εφαρμογή?

Να θυμήσω ότι δεν θέλω να μου έρχονται διαφημιστικά sms. K αν γίνεται ούτε διαφημιστικά pop up όταν μπαίνω στο internet.

K κάτι ακόμα. Μου βγάζει συνέχεια το widjet του facebook επάνω αριστερά & λέει ''αδύνατος ο συγχρονισμός του facebook,πραγματοποιήστε είσοδο ξανά''. Μπαίνω & μόλις βγω μου ξαναεμφανίζεται. Κάνω εκκαθάριση & σε 1 λεπτό νάτο πάλι! Τι έχω κάνει λάθος? Κάποια ρύθμιση μήπως?

Samsung S8

• Administrators
Aυτή η εφαρμογή είναι για όσους είναι root. Εγώ που δεν έχω κάνει? Εχει καμιά εφαρμογή?

Όχι, πρέπει να είσαι root.

Modpic.gif

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Χθες έφερε στην γυναίκα μου ο Άγιος Βασίλης το Ray. Δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά στο widget καιρού, δεν βρίσκω την Αθήνα Αττικής. Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται??? Λειτουργεί βάσει της περιοχής που βρίσκεσαι, ή είναι σταθερό??

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! Προσφατα, εδω και 10 μέρες είμαι κάτοχος του xperia ray.Παρατήρησα, πως κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας (είτε με hands-free είτε μιλώντας απευθείας από το τηλέφωνο), η συσκευή χάνει το σήμα της και αυτομάτως τερματίζεται η κλήση. Δεν τίθεται θέμα σήματος στους διάφορους χώρους που βρίσκομαι κάθε φορά, αφού με το παλιότερο κινητό μου δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Πέρασα το τελευταίο λογισμικό απο τη sony. Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? τί μπορώ να κάνω? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Λειτουργία δικτύου -->Μόνο GSM
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Λειτουργία δικτύου -->Μόνο GSM

εκει το εχω ρυθμισει...:(

Έχει γραφτεί σε προηγούμενα post ότι το κινητό έχει κάποια προβλήματα με το σήμα του. Και κάποιοι το αποδίδουν και στο αλουμινένιο πλαίσιο. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο όσοι το έχουν και το δουλεύουν να μας πουν για να το πάρουμε ή όχι τελικά.

Εχω & εγώ & συγγενικό μου πρόσωπο το ray & σε καμιά από τις 2 συσκευές δεν έχουμε πρόβλημα με το σήμα.
Samsung S8

Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! Προσφατα, εδω και 10 μέρες είμαι κάτοχος του xperia ray.Παρατήρησα, πως κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας (είτε με hands-free είτε μιλώντας απευθείας από το τηλέφωνο), η συσκευή χάνει το σήμα της και αυτομάτως τερματίζεται η κλήση. Δεν τίθεται θέμα σήματος στους διάφορους χώρους που βρίσκομαι κάθε φορά, αφού με το παλιότερο κινητό μου δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Πέρασα το τελευταίο λογισμικό απο τη sony. Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? τί μπορώ να κάνω? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια απορια κυριως εγκυκλοπαιδικης φυσεως..εχεις κοσμοτε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας !!!θελω να το αγορασω και γω , μου αρεσει πολυ σε στυλ κ σε χαρακτηριστικα.

Αλλα θελω αν ξερει καποιος να με βοηθησει , αφου το εχουν αποκτησει αρκετοι...

1)τι γινετε με το σημα του ?

2)κανει video-κληση , οπως τα προηγουμενα κινητα ? (χωρις ιντερνετ δηλαδη)

3)πειραζει να το παρω απο skroutz ?:rolleyes:

1) Αναφορές για χαμένες κλήσεις ωστόσο δεν ξέρουμε αν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα της συσκευής ή σε κάτι άλλο.

2) Όχι. Ελάχιστα Android κινητά το κάνουν αυτό. Δεν είναι θέμα της SE δηλαδή.

3) Όχι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρωτησα πριν γιατι στη δουλεια μου δεν εχει σχεδον καθολου σημα και επειδη ειχα το ιδιο προβλημα με το samsung Pixon 12 ,δεν θελω να εχω τα ιδιο θεμα. Εχουν αντιμετωπισει πολλοι αυτο το προβλημα ??Δεν θελω να κανω λαθος αγορα...ειναι κινητο που τα εχει ολα...Ξερει καποιος να μου προτινει εστω κατι παρομοιο εστω σε SE ???

Τελικά δυσκολεύομαι αρκετά στην επιλογή. ray ή το νοκια 701 . Το 1ο μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά αλλά το 2ο νομίζω πως θα είναι πιο σταθερό και απροβλημάτιστο από το 1ο και έχει όντως πολύ φωτεινή οθόνη, κάτι που στα αφής πλέον τηλέφωνα είναι πρόβλημα να τα χειρίζεσαι στον ήλιο.

από ιντερνετικό μαγαζάκι προτείνετε για αγορά του Ray?

Τελικά δυσκολεύομαι αρκετά στην επιλογή. ray ή το νοκια 701 . Το 1ο μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά αλλά το 2ο νομίζω πως θα είναι πιο σταθερό και απροβλημάτιστο από το 1ο και έχει όντως πολύ φωτεινή οθόνη, κάτι που στα αφής πλέον τηλέφωνα είναι πρόβλημα να τα χειρίζεσαι στον ήλιο.

από ιντερνετικό μαγαζάκι προτείνετε για αγορά του Ray?

φιλε και γω αναμεσα σ αυτα τα 2 ειμαι και θελω να αποφασισω μετα τις γιορτες ποιο θα παρω.περα απο τα 2 τηλεφωνα ως συσκευες, μπαινει σε συγκριση και το symbian vs android σκελος.

πηγαινε σε κανα μαγαζι να τα δεις απο κοντα και να αποφασισεις.ας πουμε ενα αρνητικο του ray για μενα ειναι οτι λογω της μεγαλης αναλυσης σε μικρη σχετικα οθονη τα γραμματα εμφανιζονται μικροσκοπικα και με πονουσαν τα ματια μου να τα δω,κουραζοταν η οραση μου.βεβαια ειμαι και 32 χρονων αν εισαι 22 μπορει για σενα να μην ειναι προβλημα.

ενταξει σιγουρα το ray ειναι πιο μουρατο και γενικα το android περιβαλλον πιο συγχρονο και ομορφο,απο την αλλη μετα απο 2 χρονια σε android εγω προσωπικα το ψιλοβαρεθηκα λιγο και σκεφτομαι να επιστρεψω σε symbian που τα κανε ολα σωστα και σταθερα και κρατουσε και 2+μερες και δεν χρειαζοταν φορτιση καθε βραδυ οπως τα android.

τελοσπαντων ουτε εγω εχω αποφασισει ποιο θα παρω θα δειξει,σιγουρα οποιο και να παρεις θα σου λειψουν μερικα στοιχεια του αλλου και αντιστροφα.

υ.γ ε ρε που ειναι οι παλιες καλες εποχες προ κρισης,που ερχοταν 2 επιδοτησεις απο το οικογενειακο, πηγαιναμε και παιρναμε και τα 2 και αποφασιζαμε μετα ,και οποιο δε μας αρεσε το διναμε σε κανα φιλο χεχεχε.

Φίλε μου έχεις δίκιο γι' αυτό που λες με τη μικρή οθόνη (και είμαι και μια 10ετία πάνω από σένα) αλλά δεν είναι τόσο τα μικρά γράμματα όσο οι πληροφορίες που είναι πιο περιορισμένες σε μια μικρή οθόνη. Το ίδιο δε ισχύει και με τη χρήση του GPS. Σίγουρα λοιπόν οι 3,5'' του νοκια είναι καλύτερες. Μέχρι εκεί όμως. Γιατί το στυλ του Ray και η ομορφιά του δε συγκρίνεται. Τα έχω "σκαλίξει" και τα 2 σε μαγαζί. Παρόμοια ταχύτητα απόκρισης στα μενού, περισσότερη φωτεινότητα στην οθόνη του νοκια (καλό για τον ήλιο) μεγαλύτερα εικονίδια όπως είναι φυσικό στο νόκια (άρα πιο εύχρηστο στα δαχτυλα) και σίγουρα νεώτερη τεχνολογία σε λεπτομέρειες όπως πχ bluetooth, φακό φωτογραφ., διάρκεια μπαταρ. NFC και κάποια ακόμα. Όμως ρε δικές μου γκουμούτσα μπραστά στο Ray. Και φαντάσου το και με καμία θήκη για να μη χτυπηθεί θα γίνει ακόμα πιο χοντρό. Αλλά πάλι από Symbian που είμαι τώρα πιο εύκολα θα μεταφέρω τις επαφές μου και θα δουλέψω το νόκια. Τελικά θα με σκάσει η επιλογή. Το χρυσό Ray ειδικά είναι πολύ τρέντι ιδιαίτερο...

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά!

Διάβασα παραπάνω κάτι για ICS? Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι είναι αυτό, γιατί δεν έχω ιδέα?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray