panostr10 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android --> Οι καλύτερες επαγγελματικές εφαρμογές --> Εφαρμογές εύρεσης τηλεφώνου Να'σαι καλα zxr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ξέρει κάποιος πως κάνουμε αποκλεισμό σε διαφημιστικά sms? Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ το Handcent Sms. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το ad free ίσως σε βοηθήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 οταν εχεις αναπαντητη η αδιαβαστο μυνημα,αναβει ο κυκλικος δακτυλιος γυρω απο το home button?η πολλα ζηταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 @manolatsitsi_25 ναι αναβοσβηνει πρασινο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 @manolatsitsi_25 ναι αναβοσβηνει πρασινο :) αναβοσβηνει το home button ή καποι led πανω στη συσκευη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 αναβοσβηνει το home button ή καποι led πανω στη συσκευη; Αναβοσβηνει ο δακτυλιος πρασινο οπως οταν το φορτιζεις και αναβει πορτοκαλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Το ad free ίσως σε βοηθήσει. Aυτή η εφαρμογή είναι για όσους είναι root. Εγώ που δεν έχω κάνει? Εχει καμιά εφαρμογή? Να θυμήσω ότι δεν θέλω να μου έρχονται διαφημιστικά sms. K αν γίνεται ούτε διαφημιστικά pop up όταν μπαίνω στο internet. K κάτι ακόμα. Μου βγάζει συνέχεια το widjet του facebook επάνω αριστερά & λέει ''αδύνατος ο συγχρονισμός του facebook,πραγματοποιήστε είσοδο ξανά''. Μπαίνω & μόλις βγω μου ξαναεμφανίζεται. Κάνω εκκαθάριση & σε 1 λεπτό νάτο πάλι! Τι έχω κάνει λάθος? Κάποια ρύθμιση μήπως? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Aυτή η εφαρμογή είναι για όσους είναι root. Εγώ που δεν έχω κάνει? Εχει καμιά εφαρμογή? Όχι, πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grandros Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Χθες έφερε στην γυναίκα μου ο Άγιος Βασίλης το Ray. Δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά στο widget καιρού, δεν βρίσκω την Αθήνα Αττικής. Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται??? Λειτουργεί βάσει της περιοχής που βρίσκεσαι, ή είναι σταθερό?? Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! Προσφατα, εδω και 10 μέρες είμαι κάτοχος του xperia ray.Παρατήρησα, πως κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας (είτε με hands-free είτε μιλώντας απευθείας από το τηλέφωνο), η συσκευή χάνει το σήμα της και αυτομάτως τερματίζεται η κλήση. Δεν τίθεται θέμα σήματος στους διάφορους χώρους που βρίσκομαι κάθε φορά, αφού με το παλιότερο κινητό μου δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Πέρασα το τελευταίο λογισμικό απο τη sony. Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? τί μπορώ να κάνω? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Λειτουργία δικτύου -->Μόνο GSM Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Λειτουργία δικτύου -->Μόνο GSM εκει το εχω ρυθμισει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έχει γραφτεί σε προηγούμενα post ότι το κινητό έχει κάποια προβλήματα με το σήμα του. Και κάποιοι το αποδίδουν και στο αλουμινένιο πλαίσιο. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο όσοι το έχουν και το δουλεύουν να μας πουν για να το πάρουμε ή όχι τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Εχω & εγώ & συγγενικό μου πρόσωπο το ray & σε καμιά από τις 2 συσκευές δεν έχουμε πρόβλημα με το σήμα. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! Προσφατα, εδω και 10 μέρες είμαι κάτοχος του xperia ray.Παρατήρησα, πως κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας (είτε με hands-free είτε μιλώντας απευθείας από το τηλέφωνο), η συσκευή χάνει το σήμα της και αυτομάτως τερματίζεται η κλήση. Δεν τίθεται θέμα σήματος στους διάφορους χώρους που βρίσκομαι κάθε φορά, αφού με το παλιότερο κινητό μου δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Πέρασα το τελευταίο λογισμικό απο τη sony. Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? τί μπορώ να κάνω? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μια απορια κυριως εγκυκλοπαιδικης φυσεως..εχεις κοσμοτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Μια απορια κυριως εγκυκλοπαιδικης φυσεως..εχεις κοσμοτε; όχι...εχω wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Γεια σας !!!θελω να το αγορασω και γω , μου αρεσει πολυ σε στυλ κ σε χαρακτηριστικα. Αλλα θελω αν ξερει καποιος να με βοηθησει , αφου το εχουν αποκτησει αρκετοι... 1)τι γινετε με το σημα του ? 2)κανει video-κληση , οπως τα προηγουμενα κινητα ? (χωρις ιντερνετ δηλαδη) 3)πειραζει να το παρω απο skroutz ?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 1) Αναφορές για χαμένες κλήσεις ωστόσο δεν ξέρουμε αν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα της συσκευής ή σε κάτι άλλο. 2) Όχι. Ελάχιστα Android κινητά το κάνουν αυτό. Δεν είναι θέμα της SE δηλαδή. 3) Όχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ρωτησα πριν γιατι στη δουλεια μου δεν εχει σχεδον καθολου σημα και επειδη ειχα το ιδιο προβλημα με το samsung Pixon 12 ,δεν θελω να εχω τα ιδιο θεμα. Εχουν αντιμετωπισει πολλοι αυτο το προβλημα ??Δεν θελω να κανω λαθος αγορα...ειναι κινητο που τα εχει ολα...Ξερει καποιος να μου προτινει εστω κατι παρομοιο εστω σε SE ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Neo V στις 3,7" Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τελικά δυσκολεύομαι αρκετά στην επιλογή. ray ή το νοκια 701 . Το 1ο μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά αλλά το 2ο νομίζω πως θα είναι πιο σταθερό και απροβλημάτιστο από το 1ο και έχει όντως πολύ φωτεινή οθόνη, κάτι που στα αφής πλέον τηλέφωνα είναι πρόβλημα να τα χειρίζεσαι στον ήλιο. από ιντερνετικό μαγαζάκι προτείνετε για αγορά του Ray? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τελικά δυσκολεύομαι αρκετά στην επιλογή. ray ή το νοκια 701 . Το 1ο μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά αλλά το 2ο νομίζω πως θα είναι πιο σταθερό και απροβλημάτιστο από το 1ο και έχει όντως πολύ φωτεινή οθόνη, κάτι που στα αφής πλέον τηλέφωνα είναι πρόβλημα να τα χειρίζεσαι στον ήλιο. από ιντερνετικό μαγαζάκι προτείνετε για αγορά του Ray? φιλε και γω αναμεσα σ αυτα τα 2 ειμαι και θελω να αποφασισω μετα τις γιορτες ποιο θα παρω.περα απο τα 2 τηλεφωνα ως συσκευες, μπαινει σε συγκριση και το symbian vs android σκελος. πηγαινε σε κανα μαγαζι να τα δεις απο κοντα και να αποφασισεις.ας πουμε ενα αρνητικο του ray για μενα ειναι οτι λογω της μεγαλης αναλυσης σε μικρη σχετικα οθονη τα γραμματα εμφανιζονται μικροσκοπικα και με πονουσαν τα ματια μου να τα δω,κουραζοταν η οραση μου.βεβαια ειμαι και 32 χρονων αν εισαι 22 μπορει για σενα να μην ειναι προβλημα. ενταξει σιγουρα το ray ειναι πιο μουρατο και γενικα το android περιβαλλον πιο συγχρονο και ομορφο,απο την αλλη μετα απο 2 χρονια σε android εγω προσωπικα το ψιλοβαρεθηκα λιγο και σκεφτομαι να επιστρεψω σε symbian που τα κανε ολα σωστα και σταθερα και κρατουσε και 2+μερες και δεν χρειαζοταν φορτιση καθε βραδυ οπως τα android. τελοσπαντων ουτε εγω εχω αποφασισει ποιο θα παρω θα δειξει,σιγουρα οποιο και να παρεις θα σου λειψουν μερικα στοιχεια του αλλου και αντιστροφα. υ.γ ε ρε που ειναι οι παλιες καλες εποχες προ κρισης,που ερχοταν 2 επιδοτησεις απο το οικογενειακο, πηγαιναμε και παιρναμε και τα 2 και αποφασιζαμε μετα ,και οποιο δε μας αρεσε το διναμε σε κανα φιλο χεχεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Φίλε μου έχεις δίκιο γι' αυτό που λες με τη μικρή οθόνη (και είμαι και μια 10ετία πάνω από σένα) αλλά δεν είναι τόσο τα μικρά γράμματα όσο οι πληροφορίες που είναι πιο περιορισμένες σε μια μικρή οθόνη. Το ίδιο δε ισχύει και με τη χρήση του GPS. Σίγουρα λοιπόν οι 3,5'' του νοκια είναι καλύτερες. Μέχρι εκεί όμως. Γιατί το στυλ του Ray και η ομορφιά του δε συγκρίνεται. Τα έχω "σκαλίξει" και τα 2 σε μαγαζί. Παρόμοια ταχύτητα απόκρισης στα μενού, περισσότερη φωτεινότητα στην οθόνη του νοκια (καλό για τον ήλιο) μεγαλύτερα εικονίδια όπως είναι φυσικό στο νόκια (άρα πιο εύχρηστο στα δαχτυλα) και σίγουρα νεώτερη τεχνολογία σε λεπτομέρειες όπως πχ bluetooth, φακό φωτογραφ., διάρκεια μπαταρ. NFC και κάποια ακόμα. Όμως ρε δικές μου γκουμούτσα μπραστά στο Ray. Και φαντάσου το και με καμία θήκη για να μη χτυπηθεί θα γίνει ακόμα πιο χοντρό. Αλλά πάλι από Symbian που είμαι τώρα πιο εύκολα θα μεταφέρω τις επαφές μου και θα δουλέψω το νόκια. Τελικά θα με σκάσει η επιλογή. Το χρυσό Ray ειδικά είναι πολύ τρέντι ιδιαίτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά! Διάβασα παραπάνω κάτι για ICS? Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι είναι αυτό, γιατί δεν έχω ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts