Jump to content

neptune21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neptune21

  1. Καλημέρα, πέρα από την εταιρεία που ανέφερα παραπάνω, βρήκα μέσα από το φόρουμ και μιά άλλη λύση σε ακόμα καλύτερη τιμή. Την http://www.netpoint-sa.gr/ Αντικαθιστούν το κρύσταλλο αφής με την προϋπόθεση να λειτουργεί σωστά η οθόνη. Και από ότι μου είπαν το κρύσταλλο που τοποθετούν είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια δουλειά με τη netpoint? Τις αγγελίες στο φόρουμ γιατί δεν μπορώ να τις δώ? Αν είναι λόγω λίγων πόστ, πόσα χρειάζεται για να μπορώ να έχω πρόσβαση?
  2. Θα περάσω από το κατάστημα εκείνο να δώ τι θα μου πούν και μπορεί να το προχωρήσω με τη λύση αυτή των 100 ευρώ. Κατά τα άλλα πού μπορώ να βρώ καλό μεταχειρισμένο με 200 όπως είπες? Εδώ στο φόρουμ έχει αγγελίες?
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Πάντως αυτό το λίνκ που μου έστειλες είναι 150 χωρίς φπα 23%. Συνολικά πάει γύρω στα 180 ευρώ που είναι ακριβά. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο ρώτησα και μου είπαν 169 τελική τιμή όλο το σέτ μαζί με το διακοσμητικό ασημί πλαστικό γύρω γύρω. Σε άλλο κατάστημα, όχι επίσημο, βρήκα το Original σετάκι αυτό με τοποθέτηση τελική τιμή 160. Ανάμεσα σε αυτά θα προτιμούσα το εξουσιοδοτημένο αφού είναι μικρή η διαφορά τιμής. Αλλά είδα και ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που, αν η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική εσωτερικά, αλλάζει μόνο το εξωτερικό κρύσταλλο αφής, με κόστος 100 ευρώ και με εγγύηση. http://www.i-fixit.gr/repairs_galaxy.php?model=galaxyS4&mulid=503&devname=Galaxy%20S4 Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα αυτό? Και δεν ξέρω αν προτείνετε την αλλαγή μόνο κρυστάλλου αφής, γιατί γίνεται αποκόλληση από την οθόνη κλπ κλπ Μηπως είναι καλύτερα να το αλλάξω όλο να τελειώνω. Τι λέτε?
  4. Καλησπέρα, όσο καλή μπορεί να είναι για εμένα γιατί πρίν λίγο μου έπεσε το galaxy s4 και ράγισε πολύ το τζάμι της οθόνης. 95% ήταν σε θήκη και δεν είχε πάθει τίποτα εδώ και 20 μήνες που το έχω. Μία φορά έπεσε χωρίς θήκη και την έπαθα. Λοιπόν τη βοήθειά σας. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά από μέσα. Λειτουργεί και το touch σε όλη την οθόνη. Επειδή έχω και μεμβράνη μπορεί να το κρατήσω και έτσι αλλά αν θελήσω να το επισκευάσω για να μη το βλέπω και ξενερώνω, αλλάζει μόνο το εξωτερικό τζάμι ή πάει σετάκι με την οθόνη μέσα? Και για Αθήνα γνωρίζουμε κάποιον που κάνει καλή δουλειά σε καλή τιμή. Ευχαριστώ και περαστικά μου
  5. Καλησπέρα, φίλοι και χρόνια πολλά! Επειδή το s4 μου έχει τιγκάρει, ήρθε η ώρα (και πολύ άργησα) να πάρω μια κάρτα μνήμης. Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα?Μάλλον για 32αρα πάω. Από ότι κατάλαβα κοιτάω για κλάση 10? Ευχαριστώ
  6. Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια. Θα την περασω την ενημερωση στη συσκευη. Ευχαριστω. Καλημερα
  7. Αρα να την κανω? Ειναι καλυτερη εκδοση απο την προηγουμενη που εχω?
  8. Καλησπερα σημερα μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο για καποια ενημερωση. Την κατεβασα αλλα διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλη 718mb. Και μαλλον εχει μεγαλες αλλαγες για τη συσκευή μου. Ξερετε τι ενημερωση ειναι? Να την κανω? Θα χασω δεδομενα ή ρυθμισεις? Πρεπει να κανω καποιο back up πρωτα?
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Θα το προχωρήσω έτσι. Είσαι ευχαριστημένος από τη συσκευή? έχεις κάποια άλλη συμβουλή-παρατήρηση?
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Με έχει ξαναπασχολήσει το θέμα και σας έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν. Αλλά θέλω τη συμβουλή σας πρίν προχωρήσω.Το θέμα έχει ως εξής: Θέλω να πάρω δώρο στη γυναίκα το s3 mini. Βλέπω την τιμή μέσω skroutz στα 170 ευρώ πλέον. Πέρα από το να προσέξω να είναι από ευρώπη για το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία, έχετε καμιά άλλη συμβουλή πρίν το αγοράσω? Έχετε κάποιο κατάστημα να προτείνετε για να προτιμήσω ή να κοιτάξω το φθηνότερο και όλα οκ?
  11. Παρέλαβα σημερα απο ebay την otterbox defender. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Για οποιον θελει κατι παραπανω απο απλη θηκη, πολυ καλη!
  12. Ναι τώρα μονο mail ζηταει δυστυχως. Τι να πω
  13. Παιδια καλημερα, η κοπελια μου εχει τη συσκευη αυτη. Και εγινε μια στραβή. Ειχε το τηλ στην τσαντα της και πατιοταν το μοτιβο μονο του αρκετες φορες. Ετσι μπηκε στην εισαγωγη email gmail αυτο που ειχε καταχωρημένο στο android. Το κακο ομως ειναι οτι η κοπελιά μου δεν χρησιμοποιουσε gmail και της ειχαν φτιαξει ενα απο το καταστημα γερμανο το οποιο δεν το θυμαται τωρα για να ξεκλειδωσει το μοτιβο. Ουτε πλέον της ζηταει μοτιβο, μονο email. Τι να κανουμε ρε παιδια για να ξεκλειδωσει. Σημειωτεον, οτι το κλεισαμε βγαλαμε μπαταρια ξαναβαλαμε πιν αλλα βγαζει παλι στην εισαγωγη email... Βοηθεια ρε παιδια? Εντωμεταξυ ειμαστε εκδρομη για το τριημερο και εχει ξενερώσει. ..
  14. παιδιά καλημέρα, θέλω να πάρω για το s4 μια θήκη για σκληρή χρήση και εξτρα προστασία. Εχω δεί την otterbox defender. Τι γνώμη έχετε γι αυτήν? Την έχει δοκιμάσει κάποιος? Και αν έχετε καμιά δοκιμασμένη εναλλακτική για τέτοια κατηγορία θήκης. Ευχαριστώ
  15. Παίδες καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω για δώρο ένα samsung galaxy s iii mini. Να ρωτήσω κάτι, αυτά που βρίσκω στο skroutz γυρω στα 220 καλύπτονται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας? Και κάτι άλλο παίζει εδώ στο φόρουμ μας τόπικ με αγγελίες μπάς και βρώ κανένα μεταχειρισμένο? Ευχαριστώ
  16. καλημέρα στην παρέα! ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Πριν λίγες μέρες πήρα το S4 και θέλω να κάνω λογαριασμό, να ξεκινήσω δηλ, στο dropbox. Κάτι άκουσα όμως για δώρο κάποια mb αν κάνω κάποιες κινήσεις. Ισχύει αυτό? Τι πρέπει να κάνω? 2) Στα μηνύματα υπάρχει τρόπος να γράψουμε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες στο υπάρχον σύστημα αποστολής sms και χωρίς να πρέπει να εκγαταστήσω άλλη εφαρμογή? Ευχαριστώ
  17. όσον αφορά την μπαταρία, από την samsung επιμένουν να το φορτίσω κατευθείαν, χωρίς να το αδειάσω... τι να κάνω ρε παιδιά? όσον αφορά το update, ρώτησα στο κατάστημα wind και μου είπαν δεν υπάρχει ακόμα update? ισχύει αυτό ή πρέπει να κάνω κάποιο update με το που το αγοράσω? Από μεμβράνη , τι προτείνεται mat ή crystal clear?? Από θήκη είμαι μεταξύ μαλακής σιλικόνης ή case mate(τη λεπτη), ποιά θήκη προτείνετε και εκτός από αυτές τις δύο? Και κάτι ακόμα, ρε παιδιά ακούω όλο root και δεν καταλαβαίνω ούτε τι είναι, ούτε σε τι χρησιμεύει, ας μου πεί κάποιος....:blink: Ευχαριστώ!
  18. Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πρίν το S4 και θέλω να ρωτήσω τους ήδη κατόχους: Το κινητό όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, το αναγνωρίζει και σαν εξωτερικό σκληρό? Ή συνδέεται μόνο με συγχρονισμό και μέσω προγράμματος? Και όταν το πάρω τι προτείνετε για την πρώτη φόρτιση? Άδειασμα πρώτα, ή κατευθείαν φόρτιση? Επίσης με το που το πάρω, προτείνετε να κάνω κατευθείαν κάποια updates ή κάποια άλλη αλλαγή-διαμόρφωση? Το κινητό χρειάζεται screen protector ή όχι λόγω gorilla glass ? Ευχαριστώ, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
  19. Γειά χαρά παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για προστασία οθόνης (ζελατίνα) για το ray. έχω δοκιμάσει δύο, από δύο διαφορετικά καταστήματα και οι δύο βγήκαν λάθος σε διαστάσεις. Η μία κοντή η άλλη απειροελάχιστα πιό μεγάλη (κάτι που την έκανε να ξεκολλάει σιγά-σιγά). έχετε να προτείνετε καμία καλή και δοκιμασμένη λύση (ιδίως από ελλάδα, όχι ebay)? ευχαριστώ
  20. Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Έχασα και τα sms μου γιατί το @#$%^ back up master δεν τα επαναφέρει, παρότι έκανα back up. Και το πρόβλημα με την οθόνη συνεχίστηκε. Οπότε το πήγα σε sony ericsson service στην Καλλιθέα. Εκεί έδειξα στην υποδοχή ακριβώς το πρόβλημα με την οθόνη και τους είπα,ότι δεν το κάνει πάντα, οπότε να μην επαναπαυτεί ο τεχνικός αν δεν του του κάνει το κατά διαστήματα μπλοκάρισμα της οθόνης. Τελικά πήγα και το πήρα σήμερα, μου είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση σε 2.3.4 και ότι το τηλέφωνο δεν έχει τίποτα. Μάλλον η κάρτα μνήμης έφταιγε, μου είπαν, οπότε πρότειναν να κάνω format. όμως εγώ το λειτούργησα το τηλέφωνο σήμερα (τηλέφωνα- sms- wi-fi) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ και ξαναέβγαλε το πρόβλημα, παρά την αναβάθμιση του λογισμικού android. Σημειωτέον, ότι το πρόβλημα αυτό η οθόνη το βγάζει μετά από χρήση και όταν έχει ζεσταθεί λίγο το τηλέφωνο. Δηλ. θα το πάω πάλι στο σέρβις, θα το ανοίξουν το κινητό την επόμενη μέρα για δέκα λεπτά και η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά εκείνη τη στιγμή. Οπότε θα μου πούν πάλι οτι όλα είναι οκ? Εγω γι'αυτό το είχα δείξει το πρόβλημα στην υποδοχή όταν είχα πάει και τους είχα ζητήσει να το μεταφέρουν και στους τεχνικούς αλλά τίποτα... τι λέτε να κάνω?
  21. παιδιά έχω την έκδοση android 2.3.3 και θέλω να αναβαθμίσω σε 2.3.4. Στη σελίδα sonymobile έχει όμως, από ότι βλέπω, μόνο την 4.0 Πού θα βρώ την έκδοση 2.3.4?
  22. Δεν έχω, ούτε είχα πρόγραμμα για οικονομια μπαταρίας (απλά έκλεινα wi-fi/bluetooth/ λήψη δεδομένων). Έκανα απεγκατάσταση αρκετές εφαρμογές, όχι όλες. Αλλά ακόμα τα ίδια. Μπήκα πάντως στην ιστοσελίδα sonymobile και για αναβάθμιση παρέχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού, δηλ. 4.0, την οποία και δεν θα ήθελα. Πού βρίσκουμε την έκδοση 2.3.4?
  23. Καλησπέρα, έχω το τηλέφωνο περίπου κανένα εξάμηνο. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος. Τις τελευταίες μέρες όμως μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα. Αρκετές φορές όταν μιλάω και βάζω το ακουστικό στο αυτί, άρα μπαίνει σε λειτουργία ο αισθητήρας φωτός και σβήνει η οθόνη, όταν απομακρύνω το τηλ. από το αυτί, δεν επανέρχεται η οθόνη. Παίρνει ένα φωτιζόμενο μαύρο και δεν δείχνει τίποτα. Ανταποκρίνεται μόνο σε φωτιζόμενο ή όχι μάυρο όταν πατάω τα κουμπιά. Δεν ξεκολλάει ούτε με το home button, ούτε με το πάνω κεντρικό κουμπί, παρά μόνο αν το αφήσω 5-10 λεπτά ή κάνω restart. Το ίδιο συμβαίνει αν κατά την περιήγηση πχ στο νέτ, περάσει 1 λεπτό και αδρανοποιηθεί η οθόνη. Δεν επανέρχεται αμέσως, όταν πατάω τα κουμπιά.Φωτίζεται πάντως η οθόνη, δεν είναι δηλ, ότι κολλάει ο αισθητήρας φωτός. Κάτι άλλο τρέχει. Το είπα στην εξυπηρέτηση πελατών sony και μου είπαν μήπως έχω βάλει καμιά εφαρμογή που να φταίει αυτή, κάτι που δεν έκανα. Δεν κατέβασα κάποια άλλη, μόνο αυτές που είχα όταν δούλευε και σωστα. Πρότειναν να επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάτι που δεν ψήνομαι να κάνω. Και πρότειναν να κάνω και αναβάθμιση σε 4.0.4 αλλά με αυτά που ακούω δεν θέλω να την κάνω. Τώρα έχω την αρχική 2.3.3 Τι λέτε ρε παιδιά?
  24. Ε αυτό λέω, και εγώ θα την ήθελα γιατί και το συμβόλαιο που έχω, μου δίνει εκτός των άλλων και επιπλέον 250 λεπτά βιντεοκλήσεων που τώρα τα χάνω αναξιοποίητα... Και μαζί μας θα την ήθελαν τη δυνατότητα αυτή και αρκετοί άλλοι νομίζω. Θεωρώ πως δεν ήταν κάτι πολύ δύσκολο για την SE να έχει η συσκευή και αυτή τη δυνατότητα, όταν υπάρχει ήδη μάλιστα και δεύτερη κάμερα μπροστά.
×
×
  • Create New...