isolove Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Καλησπερα. Πήρα ένα μεταχ. Xperia ray με custom rom και θελω να του βαλω την τελευταία ελληνική stock. Υπάρχει καπου link να κατεβάσω τη rom και κάποιος οδηγός να το κανω αυτό? Ευχαριστω. Ενοειτε δεν ειναι εφικτο να περασεις "επισημα"rom,για να εχει custom rom συνηθως εχει ξεκλειδωτο bootloader...... Παια custom rom εχει?αν ειναι καμμια ics custom rom,τοτε συμφωνω να θες να την ξεφορτωθεις :lol: Παντως με το flash tool ειναι υποθεση 2 λεπτων να το κανεις....... Eπισημη GB .42 http://www.mediafire.com/download/v37dvtw9888vhjj/ST18i_4.0.2.A.0.42.7z Aνοιγεις flashtool-flashmode-ok-επιλεγεις rom-μετα no final verification-περιμενεις να βγει μια εικονα που δειχνει τι να κανεις δηλαδη πατημενο το κατω πληκτρο της εντασης και ταυτοχρονα εφαρμοζεις το usb-περιμενεις να ολοκληρωθει-τελος Edited July 26, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ενοειτε δεν ειναι εφικτο να περασεις "επισημα"rom,για να εχει custom rom συνηθως εχει ξεκλειδωτο bootloader...... Παια custom rom εχει?αν ειναι καμμια ics custom rom,τοτε συμφωνω να θες να την ξεφορτωθεις :lol: Παντως με το flash tool ειναι υποθεση 2 λεπτων να το κανεις....... Eπισημη GB .42 http://www.mediafire.com/download/v37dvtw9888vhjj/ST18i_4.0.2.A.0.42.7z Aνοιγεις flashtool-flashmode-ok-επιλεγεις rom-μετα no final verification-περιμενεις να βγει μια εικονα που δειχνει τι να κανεις δηλαδη πατημενο το κατω πληκτρο της εντασης και ταυτοχρονα εφαρμοζεις το usb-περιμενεις να ολοκληρωθει-τελος Ευχαριστώ. Τελικα το πρόβλημα ηταν οτι ειχα το 9.10 flash tool. Οταν εβαλα το 9.11 μπόρεσα και κλείδωσα BL και γύρισα στη stock με SEUS :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ευχαριστώ. Τελικα το πρόβλημα ηταν οτι ειχα το 9.10 flash tool. Οταν εβαλα το 9.11 μπόρεσα και κλείδωσα BL και γύρισα στη stock με SEUS :) Πολυ καλα εκανες,αλλα δεν θα δεις τετοια.......::lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=f8fBduG-Oyk Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά σαν άσχετος που είμαι θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. Όταν το αρχείο δεν είναι .ftf για να το flasharoume και είναι zip και έχει μέσα δύο φακέλους ένα META-INF και ένα system όπως αυτό ST18i_2.3.4_4.0.2.A.0.84_RPK4PDA.zip που το βρήκα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303630 πως την κάνουμε την δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisiop Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 γεια σας !!! στο πληκτρολογειο μηνυματων εχει κολληση η γλωσσα στα αγγλικα και κινεζικα παρολο που στι ρυθμισεις ειναι επιλεγμενα τα αγγλικα και ελληνικα τι κανω ? ευχαριστω!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά σαν άσχετος που είμαι θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. Όταν το αρχείο δεν είναι .ftf για να το flasharoume και είναι zip και έχει μέσα δύο φακέλους ένα META-INF και ένα system όπως αυτό ST18i_2.3.4_4.0.2.A.0.84_RPK4PDA.zip που το βρήκα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303630 πως την κάνουμε την δουλειά? μεσω sd καρτας και recovery...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Έψαξα και βρήκα πως μπαίνω στο recovery και προσπάθησα να το κάνω εγκατάσταση. Μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και το κανα reboot. Τώρα όμως το κινητό δεν ξεκινάει. Κολλάει στο logon. Γράφει απλά ένα Sony και μένει εκεί. Τι μπορώ να κάνω? Edit: Ξαναπέρασα μέσω του Update Service το τελευταίο firmware. Τι λάθος κάνω και δεν μπορώ να το περάσω μέσω του recovery? Edited August 7, 2013 by kakou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 γεια σας, εχω ενα καλο προβληματακι, μου επεσε το κινητο απο το μπουφαν μου εν κινηση με την μηχανη που πηγαινα βολτα, το βρηκα οκ μονο με χτυπημα σε δυο γωνιες, αλλα η μπαταρια ειχε πατηθει απο διερχομενο αμαξι, οποτε πηρα μια καινουρια αλλα κινεζικη μεσω ebay, το προβλημα μου ειναι οτι δειχνει να φορτιζει, αλλα δεν το κανει, επισης βγαζει και τον κεραυνο επανω στο σημα της μπαταριας, εχω φορτιστη εξωτερικο και φορτωνω την μπαταρια, αλλα οσο φορτωνει δεν εχω τηλεφωνο, εκανα αναβαθμιση με το τελευταιο λογισμικο, αλλα παλι τα ιδια, φταιει που ειναι κινεζικη η μπαταρια και θελει γνησια? ή μηπως απο την τουμπα επαθε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 γεια σας, εχω ενα καλο προβληματακι, μου επεσε το κινητο απο το μπουφαν μου εν κινηση με την μηχανη που πηγαινα βολτα, το βρηκα οκ μονο με χτυπημα σε δυο γωνιες, αλλα η μπαταρια ειχε πατηθει απο διερχομενο αμαξι, οποτε πηρα μια καινουρια αλλα κινεζικη μεσω ebay, το προβλημα μου ειναι οτι δειχνει να φορτιζει, αλλα δεν το κανει, επισης βγαζει και τον κεραυνο επανω στο σημα της μπαταριας, εχω φορτιστη εξωτερικο και φορτωνω την μπαταρια, αλλα οσο φορτωνει δεν εχω τηλεφωνο, εκανα αναβαθμιση με το τελευταιο λογισμικο, αλλα παλι τα ιδια, φταιει που ειναι κινεζικη η μπαταρια και θελει γνησια? ή μηπως απο την τουμπα επαθε κατι? Μπορει να εχει παθει κατι απο το πατημα αλλα και η μπαταρια που πηρες να ειναι υπευθυνη. Γιατι δε το τρεκαρεις με μια original; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 αυτο θα κανω τωρα, πηρα κινεζικη μαϊμου γιατι δεν ηξερα αν δουλευε το κινητο, παντως οταν το κινητο ειναι απενεργοποιημενο και το βαζεις για φορτωμα, αναβει κανονικα το λαμπακι και βγαζει κανονικα το σημα φορτισης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 αυτο θα κανω τωρα, πηρα κινεζικη μαϊμου γιατι δεν ηξερα αν δουλευε το κινητο, παντως οταν το κινητο ειναι απενεργοποιημενο και το βαζεις για φορτωμα, αναβει κανονικα το λαμπακι και βγαζει κανονικα το σημα φορτισης, Στη τελικη,πανε σε ενα σερβις της sony και πες τους να σου δωσουνε μια μπαταρια να το τσεκαρεις και μετα να προβεις σε αγορα αυτης αν δεν υπαρχει θεμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παιδια μια ερωτηση την ειχα ξανακανει αλλα δν ειχα παρει ξεκαθαρη απαντηση εχω ενα θεμα το κινητο δν συνδεεται με το wifi αλλα το θεμα ειναι μονο με ενα συγκεκριμενο εχω αλλαξει καναλι αλλα τπτ πιανει μονο αμα το κλεισω αλλα μετα απο καμποσο αποσυνδεεται καποιο fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παιδια μια ερωτηση την ειχα ξανακανει αλλα δν ειχα παρει ξεκαθαρη απαντηση εχω ενα θεμα το κινητο δν συνδεεται με το wifi αλλα το θεμα ειναι μονο με ενα συγκεκριμενο εχω αλλαξει καναλι αλλα τπτ πιανει μονο αμα το κλεισω αλλα μετα απο καμποσο αποσυνδεεται καποιο fix? Όταν λες με ένα συγκεκριμένο? Τι συγκεκριμένο? Ρούτερ? Μήπως είναι πρόβλημα του ρουτερ και όχι του κινητού? Τι εννοείς ότι πιάνει μόνο άμα το κλείσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημέρα παιδια! Εχει να προτείνει κανεις κάποια γρηγορη και κυρίως αξιόπιστη custom rom για το ray? Το πληκτρολόγιο της Sony μπορω να το ¨τραβηξω¨ και να το εγκαταστήσει μετα? Η το έχουν ήδη μέσα αυτές; Με εχει εξυπηρετήσει πολυ! Thanks :) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια μια ερωτηση την ειχα ξανακανει αλλα δν ειχα παρει ξεκαθαρη απαντηση εχω ενα θεμα το κινητο δν συνδεεται με το wifi αλλα το θεμα ειναι μονο με ενα συγκεκριμενο εχω αλλαξει καναλι αλλα τπτ πιανει μονο αμα το κλεισω αλλα μετα απο καμποσο αποσυνδεεται καποιο fix? Δες αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bladewififix&hl=el και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=co.in.zextr.wcf&hl=el η δευτερη θελει root, η πρωτη δεν θυμαμαι Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Το πήρα επιτέλους απόφαση να ξεκλειδώσω τον bootloader του ray μου. Ακολουθώ τον επίσημο τρόπο της sony: http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Στο βήμα 12 όταν πατάω το volume up για να μπει σε fastboot mode το κινητό μπουτάρει κανονικά. Επίσης στο βήμα 13 το Pc δεν ζητάει κανέναν driver και στο βήμα 15 δεν υπάρχει το fastboot.exe στον φάκελο tools του SDK, παρά μόνο στον φάκελο platform-tools. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καλημέρα παιδια! Εχει να προτείνει κανεις κάποια γρηγορη και κυρίως αξιόπιστη custom rom για το ray? Το πληκτρολόγιο της Sony μπορω να το ¨τραβηξω¨ και να το εγκαταστήσει μετα? Η το έχουν ήδη μέσα αυτές; Με εχει εξυπηρετήσει πολυ! Thanks :) Custom κανείς παιδια; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Δες αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bladewififix&hl=el και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=co.in.zextr.wcf&hl=el η δευτερη θελει root, η πρωτη δεν θυμαμαι Η πρωτη δεν εκανε κατι, η δευτερη κατι κανει αλλα οχι σπουδαια πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 @tsak8 δοκίμασε την SuperJellyBean.. Είναι η μόνη που με έχει ικανοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 @tsak8 δοκίμασε την SuperJellyBean.. Είναι η μόνη που με έχει ικανοποιήσει Thanks φίλε μου!χθες πέρασα τελικά την ultimatehd 4.0 ,όλα οκ στην εγκατάσταση ,και στις δυνατότητες της αλλά με τρέλανε γιατί δεν δούλευε πληκτρολόγιο και μηνύματα και την ξήλωσα. Πάλι καλά είχα backup από cwm και με μια κίνηση έχω το τηλέφωνο όπως το άφησα! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Το πήρα επιτέλους απόφαση να ξεκλειδώσω τον bootloader του ray μου. Ακολουθώ τον επίσημο τρόπο της sony: http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Στο βήμα 12 όταν πατάω το volume up για να μπει σε fastboot mode το κινητό μπουτάρει κανονικά. Επίσης στο βήμα 13 το Pc δεν ζητάει κανέναν driver και στο βήμα 15 δεν υπάρχει το fastboot.exe στον φάκελο tools του SDK, παρά μόνο στον φάκελο platform-tools. Τι κάνω λάθος; Τελικά έφταιγε ότι είχα ανοιχτό το κινητό ενώ πατούσα το volume up. Τέλος πάντων έβαλα την CyanogenMod 10 (fxp 235) και είμαι εντυπωσιασμένος. Δεν έχω βρει κανένα bug μέχρι τώρα, τα μενού κυλάνε απίστευτα ομαλά χωρίς κανένα lag (αφού είναι Jelly Bean), έχει πολλά ωραία mods (αφού είναι CM) και από άποψη επιδόσεων φαίνεται ισάξια της stock Gingerbread αφού το Real Racing 3 παίζει κανονικότατα. Μόνα μείον η κάπως μειωμένη ποιότητα στις φωτογραφίες, η απουσία εγγραφής βίντεο HD, η έλλειψη swype στο aosp πληκτρολόγιο και η λίγη ελεύθερη RAM (~110MB, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα ακόμη και όταν παίζω RR3). Και από κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται να είναι καλύτερη και από την GB (αυτό το κρίνω όμως μόνο από ένα βράδυ σε standby, όπου η μπαταρία έπεσε 0,3%/ώρα). Γενικά είναι πολύ καλύτερη υλοποίηση σε σχέση με μερικές custom rom βασισμένες στην stock ICS, που όχι μόνο ήταν βαριές, με lags κλπ, αλλά δεν σήκωναν και το RR3. Γενικά περίμενα να βάλω μια ROM σε πειραματικό στάδιο και κατέληξα με σοβαρό υποψήφιο αντικαταστάτη της stock GB. Επειδή χρησιμοποιώ την κάμερα μπορεί να ξαναγυρίσω στην GB, αλλά πλέον ξέρω ότι υπάρχει σοβαρός αντίπαλος. Το συμπέρασμα για μένα προς το παρόν είναι: -κλειδωμένος bootloader: stock GB. -ξεκλείδωτος bootloader: stock GB ή CM10. Φυσικά υπάρχουν οι πολύ αξιόλογες προσπάθειες του mikeioannina και NobodyAtAll με τις CM10.1, CM10.2 με 3.4 kernel αλλά από όσα διαβάζω είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και έχουν κάποια bugs ακόμη. Edited September 3, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gennaios Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 θα τις δοκιμασω φιλε ευχαριστω!εννοω οτι το κανει με ενα συγκεκριμενο ρουτερ και οταν ανοιγοκλεισω το ρουτερ πιανει για λιγο!το ιδιο προβλημα υπηρχε και με αλλο κινητο αλλα μετα εφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 θα τις δοκιμασω φιλε ευχαριστω!εννοω οτι το κανει με ενα συγκεκριμενο ρουτερ και οταν ανοιγοκλεισω το ρουτερ πιανει για λιγο!το ιδιο προβλημα υπηρχε και με αλλο κινητο αλλα μετα εφτιαξε! καλησπερα υπαρχει κανενα προγραμα να μεγαλωνουν τα γραμματα και πως μπορω ναδω απο που ειναι και ημερομηνια κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 καλησπερα υπαρχει κανενα προγραμα να μεγαλωνουν τα γραμματα και πως μπορω ναδω απο που ειναι και ημερομηνια κατασκευης Για τα γράμματα το fontup! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Για τα γράμματα το fontup! Σε ευχαριστω φιλε feregorn θα το δοκιμασω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts