Jump to content

Gennaios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gennaios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Gennaios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπερα,αν εχει καποιος εμπειρια με mi 10 ultra και vodafone με ελλειψη της b20 να μου πει πως ειναι το σημα αν πιανει 4g κλπ..θενξξ!
  2. καλησπερα ρε μαγκες να ρωτησω κτ...εστειλα ενα δεμα (κινητο) και ο παραληπτης(μπιπ) δεν το θελει πλεον!ασχολιαστα ολα αυτα τι πρεπει να κανω..μπορω να δωσω εντολη εγω η αυτος για να γυρισει το δεμα πριν τις 2 εβδομαδες που το στελνουν μονοι τους?
  3. καλό είναι αυτό η αρνητικό? 0.ο η γεύση χημική? ρωτάω γιατί την συγκεκριμένη μάρκα δεν την ξέρω!
  4. oκ ευχαριστω αλλα ποια η διαφορα τους ξερουμε?
  5. μια ερωτηση παιδια :) οσο αναφορα τα Prince ειναι διαφορετικα τα κοκκινα και τα mellow taste? και αν ναι τα τελευταια πως τα ζηταμε?
  6. οκ ευχαριστω παιδια!κλεινω στο moto g 4g δλδ?αν υπαρχει καποιο αλλο εκτος του lg που να το ανταγωνιζεται μπορειτε να μου το προτεινετε αλλα απο αυτα που ακουω εχω καταληξει sto Μοτο g!
  7. η διαφορα υπαρχει μονο στην συνδεσιμοτητα?
  8. αδερφε μου βγαινει σε 4g με 4.5 ιντσες?γτ οπου το εχω βρει ειναι παντου 3g υπαρχει 4g?
  9. σε ευχαριστω φιλε μου γνωριζω πως το 5 Inch εχει καλυτερη καμερα και τα σχετικα απλα μου φαινεται καπως μεγαλο το 5αρι!
  10. ουτε λογως για το ace 4 κατι θα ξερετε!κλινω προς το moto g(4.5 ιντσες) γιατι θα με βολευε περισσοτερο το μεγεθος απο τις 5 ιντσες!στην κατηγορια αυτη δλδ τα συγκεκριμενα μου προτεινετε?
  11. γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη smarthphone(οικονομικου σχετικα) κατω απο 200 δλδ! εχω καταληξει στα εξης! Xperia E3 Motorola Moto G Samsung Galaxy Ace 4 και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το καθενα γτ ολα εχουν απο καποιο μειονεκτημα!ευχαριστω!
  12. ευχαριστω!επισης εκλεισα τις αυτοματες ενημερωσεις απο το google play store!λετε αυτο να σταματησει να να με χρεωνει με 1ευρω η υπαρχει και αλλη αιτια?
  13. δλδ αμα βαλω ενα πακετο μετα δεν θα χρειαστει να παρω τηλεφωνο στο 13838 να μου την ενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει μονη της ετσι?
  14. δηλαδη μετα θα ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη ετσι? παρολα αυτα υπαρχουν ατομα π μπαινουν 0.facebook χωρις πακετο και χωρις να χρεωνονται!για αυτο ρωταω!
  15. αν βαλω πακετο δν θα χρειαζεται να παρω στο 13838(η κατι τετοιο) για να μου ξαναενεργοποιησουν την γραμμη θα ενεργοποιηθει αυτοματα? επισης οταν λες θα μπαινει χωρις χρεωση να φανταστω κατα την περιοδο του πακετου αυτου?ευχαριστω!
×
×
  • Create New...