left_ace Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ναι, την έχει. Αν δε μου το έλεγες δε θα το παρατηρουσα, μιας και δεν έχω διαβάσει εκτενώς το παρόν thread. Μήπως τελικά αδίκως λέμε τα συν και τα πλην και πρέπει να σκεφτόμαστε αν κάποιες παρτίδες βγήκαν με προβληματική απόκριση στην οθόνη, αν άλλες έχουν προβληματικό αισθητήρα κάμερας κλπ; :confused: Ελπίζω να δούνε την συζήτηση που κάνουμε οι κάτοχοι του ray και να μας βοηθήσουν για να βγάλουμε ένα αξιόπιστο συμπέρασμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Τι εννοειτε προβλημα στην αποκριση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Τι εννοειτε προβλημα στην αποκριση? Το touch της οθονης.Καποιες φορες πρεπει να πατησεις 2-3 φορες αυτο που θες.Μηπως ειναι απο την εργοστασιακη ζελατινα;Το εχω διαβασει και σε καποια αλλα site περι κακου touch για το ray. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Το touch της οθονης.Καποιες φορες πρεπει να πατησεις 2-3 φορες αυτο που θες.Μηπως ειναι απο την εργοστασιακη ζελατινα;Το εχω διαβασει και σε καποια αλλα site περι κακου touch για το ray. Δεν μου χει συμβει ποτε... μηπως θελει καλιμπραρισμα η οθονη? Εχω ακουσει και για αλλα κινητα αυτο το θεμα και εφτιαξε με seus. Αλλα δεν ξερω αν ειναι ιδια περιπτωση ουτε αν ειναι εκτεταμενο το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Δεν μου χει συμβει ποτε... μηπως θελει καλιμπραρισμα η οθονη? Εχω ακουσει και για αλλα κινητα αυτο το θεμα και εφτιαξε με seus. Αλλα δεν ξερω αν ειναι ιδια περιπτωση ουτε αν ειναι εκτεταμενο το προβλημα Μπορεις να γινεις πιο σαφης;Με ενδιαφερει γιατι καταντα κουραστικο.(το seus ειναι προγραμμα της σονυ να υποθεσω). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Σωστά υποθέτεις. SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω και έχω ανοιχτή ακρόαση δεν ακούγομαι καλά στους άλλους και πρέπει να μιλάω κοντά στο κινητό για να με ακούσουν. Είναι φυσιολογικό αυτό; Edited November 14, 2012 by Markrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Το touch της οθονης.Καποιες φορες πρεπει να πατησεις 2-3 φορες αυτο που θες.Μηπως ειναι απο την εργοστασιακη ζελατινα;Το εχω διαβασει και σε καποια αλλα site περι κακου touch για το ray. Με την ζελατινα το εχω και πιο smooth δεν γινεται. Βασικα δεν πατας την οθονη,κυριλεκτικα μολις που αγγιζεις. Μπορεις να το δεις και στο βιντεακι που εχω στην υπογραφη. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Με την ζελατινα το εχω και πιο smooth δεν γινεται. Βασικα δεν πατας την οθονη,κυριλεκτικα μολις που αγγιζεις. Μπορεις να το δεις και στο βιντεακι που εχω στην υπογραφη. Γιαυτο θεωρησα οτι κατι δεν παει καλα. Μεχρι και σερβις μπορει να θελει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Το touch της οθονης.Καποιες φορες πρεπει να πατησεις 2-3 φορες αυτο που θες.Μηπως ειναι απο την εργοστασιακη ζελατινα;Το εχω διαβασει και σε καποια αλλα site περι κακου touch για το ray. Όχι, δεν έχει θέμα τo touch του.. Εγώ του έχω ζελατίνα, που έχει και αρκετές γρατσουνιές πάνω, και πάλι δεν έχει πρόβλημα. Κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γιαυτο θεωρησα οτι κατι δεν παει καλα. Μεχρι και σερβις μπορει να θελει. Δε νομιζω για σερβις.Οχι.Αυτο το καλιμπραρισμα πως το κανουμε μπορεις να μου πεις σε παρακαλω; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν γίνεται κάποιο καλιμπράρισμα (βαθμονόμηση για να θυμόμαστε και τη γλώσσα μας :) ) στις capacitive οθόνες. Αυτό ίσχυε για τις resistive. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν γίνεται κάποιο καλιμπράρισμα (βαθμονόμηση για να θυμόμαστε και τη γλώσσα μας :) ) στις capacitive οθόνες. Αυτό ίσχυε για τις resistive. Εσυ τι προτεινεις editor;Απο αποψεις πολλες αλλα κανενας δε λεει ξεκαθαρα κατι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αν όντως υπάρχει πρόβλημα με την απόκριση τότε η καλύτερη λύση είναι να επισκεφτείς ένα service point. Προτού κάνεις αυτό όμως, κι αν φυσικά είναι εφικτό, προσπάθησε να βρεις ένα Ray και να δεις αν κι εκείνο έχει την ίδια συμπεριφορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αν όντως υπάρχει πρόβλημα με την απόκριση τότε η καλύτερη λύση είναι να επισκεφτείς ένα service point. Προτού κάνεις αυτό όμως, κι αν φυσικά είναι εφικτό, προσπάθησε να βρεις ένα Ray και να δεις αν κι εκείνο έχει την ίδια συμπεριφορά. Ευχαριστω πολυ zxr. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν γίνεται κάποιο καλιμπράρισμα (βαθμονόμηση για να θυμόμαστε και τη γλώσσα μας :) ) στις capacitive οθόνες. Αυτό ίσχυε για τις resistive. Εισαι σιγουρος Γιωργο? Το ιδιο κανανε στο xperia mini οταν ανεβαζε θερμοκρασιες και κολλαγαν τα κουμπια. Το ιδιο το σερβις ελεγε στους πελατες οτι εκανε βαθμονομηση αφου το θες στα ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Όλοι μας έχουμε ακούσει πάρα πολλά από τα service και ακόμα περισσότερα από τους πωλητές των καταστημάτων (υποτίθεται) τεχνολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πιστεύουμε κι όλα!!! Τα μόνα που μπορείς να αλλάξεις είναι τα xmin, ymin και xmax, ymax που δίνουν ουσιαστικά τις συντεταγμένες του αγγίγματος. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να βρεις το αρχείο που υπάρχουν αυτές οι τιμές (πχ /kernel/drivers/input/touchscreen). Πιστεύεις ότι στο service κάνουν τέτοιες δουλειές;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Όλοι μας έχουμε ακούσει πάρα πολλά από τα service και ακόμα περισσότερα από τους πωλητές των καταστημάτων (υποτίθεται) τεχνολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πιστεύουμε κι όλα!!! Τα μόνα που μπορείς να αλλάξεις είναι τα xmin, ymin και xmax, ymax που δίνουν ουσιαστικά τις συντεταγμένες του αγγίγματος. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να βρεις το αρχείο που υπάρχουν αυτές οι τιμές (πχ /kernel/drivers/input/touchscreen). Πιστεύεις ότι στο service κάνουν τέτοιες δουλειές;;; Αρα κ στο σερβις να το παω δεν εχει νοημα ετσι οπως τα λες!...και την βαθμονομηση απολκειεται να μπορεσω να την κανω.Εδω απορω πως εκανα την μετατροπη στο νεξους μου.Τεσπα.Θα πω την γυναικα μεινε με το ray!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αρα κ στο σερβις να το παω δεν εχει νοημα ετσι οπως τα λες!...και την βαθμονομηση απολκειεται να μπορεσω να την κανω.Εδω απορω πως εκανα την μετατροπη στο νεξους μου.Τεσπα.Θα πω την γυναικα μεινε με το ray!!! Μην το βλέπεις έτσι.. αν έχει πράγματι πρόβλημα η οθόνη, μπορούν να σου την αλλάξουν. Εσένα δε σε νοιάζει τι θα κάνουν, αλλά απλά να τη φτιάξουν. Μην το αφήνεις αν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) clock weathwe widget της LG,το γνησιο οχι του market η του go που θες 50mb,αυτο απασχολει μολις 4-5mb ram. Επιλεγουμε athens και μετα back buton Δουλευει....ρολοι! http://www.2shared.com/file/5cuzJeFi/comlgeclockweatherwidget-1.html Edited November 16, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μην το βλέπεις έτσι.. αν έχει πράγματι πρόβλημα η οθόνη, μπορούν να σου την αλλάξουν. Εσένα δε σε νοιάζει τι θα κάνουν, αλλά απλά να τη φτιάξουν. Μην το αφήνεις αν υπάρχει πρόβλημα. Εννοειτε οτι δε με νοιαζει φυσικα...απο την αλλη σκεφτομαι αμα το παω στο σερβις θα μου βαλουν την ics:cry::cry::cry: Γινεται να τους πω να μη την βαλουν;...σιγα μη μ ακουσουν ομως!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εννοειτε οτι δε με νοιαζει φυσικα...απο την αλλη σκεφτομαι αμα το παω στο σερβις θα μου βαλουν την ics:cry::cry::cry: Γινεται να τους πω να μη την βαλουν;...σιγα μη μ ακουσουν ομως!!! Με λιγο διαβασμα κανεις downgrade. Μην σε αγχωνει αυτο. Απλα παρε μπακ απ γιατι θα τα χασεις ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αρα κ στο σερβις να το παω δεν εχει νοημα ετσι οπως τα λες!...και την βαθμονομηση απολκειεται να μπορεσω να την κανω.Εδω απορω πως εκανα την μετατροπη στο νεξους μου.Τεσπα.Θα πω την γυναικα μεινε με το ray!!! Μην το βλέπεις έτσι.. αν έχει πράγματι πρόβλημα η οθόνη, μπορούν να σου την αλλάξουν. Εσένα δε σε νοιάζει τι θα κάνουν, αλλά απλά να τη φτιάξουν. Μην το αφήνεις αν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι ακριβώς φίλε μου όπως τα λεει η eltsele. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα θα σου αλλάξουν digitizer. Εννοειτε οτι δε με νοιαζει φυσικα...απο την αλλη σκεφτομαι αμα το παω στο σερβις θα μου βαλουν την ics:cry::cry::cry: Γινεται να τους πω να μη την βαλουν;...σιγα μη μ ακουσουν ομως!!! Κωνσταντίνε κάνε και διαφήμιση σε παρακαλώ!!! :lol::lol::p Εδώ είσαι για το downgrade σου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έτσι ακριβώς φίλε μου όπως τα λεει η eltsele. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα θα σου αλλάξουν digitizer. Κωνσταντίνε κάνε και διαφήμιση σε παρακαλώ!!! :lol::lol::p Εδώ είσαι για το downgrade σου Εννοειται οτι θα σου κανα διαφημιση... με ξερεις..:p Αλλα μεχρι να το παει, μεχρι να το παρει στα χερια του και μεχρι να μπει στη διαδικασια να κανει downgrade...δεν υπαρχει λογος να τον αγχωνουμε απο τωρα!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εννοειται οτι θα σου κανα διαφημιση... με ξερεις..:p Αλλα μεχρι να το παει, μεχρι να το παρει στα χερια του και μεχρι να μπει στη διαδικασια να κανει downgrade...δεν υπαρχει λογος να τον αγχωνουμε απο τωρα!:cool: Να σου πω έχει περάσει από το μυαλό μου να κάνω το update σε ics μπας γίνει καλύτερο αλλά με αυτά που διαβάζω... όλο και με απομακρύνει. Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts