konstantinoslp Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά! Διάβασα παραπάνω κάτι για ICS? Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι είναι αυτό, γιατί δεν έχω ιδέα? ICS = ice cream sandwich. Ειναι η εκδοση 4.0 του λειτουργικου android που θα παρει το κινητο σε λιγους μηνες. Τωρα φοραει την 2.3 που ονομαζεται gingerbread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά.Είμαι κάτοχος του ray εδώ κ 2 μέρες.Πολύ καλό μου φαίνεται. Να ρωτήσω κάτι..... Μετά την πλήρη φόρτηση του , μου γράφει η μπαταρία 94 % γιατί αυτό ??? αφου είχε γίνει πράσινο το κάτω κουμπάκι (πόσο κρατάει συνήθως ??) ----και τι πρόγραμμα gps μου προτείνετε κ απο που ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 και τι πρόγραμμα gps μου προτείνετε κ απο που ? :rolleyes: Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ (και μόνο)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά.Είμαι κάτοχος του ray εδώ κ 2 μέρες.Πολύ καλό μου φαίνεται. Να ρωτήσω κάτι..... Μετά την πλήρη φόρτηση του , μου γράφει η μπαταρία 94 % γιατί αυτό ??? αφου είχε γίνει πράσινο το κάτω κουμπάκι (πόσο κρατάει συνήθως ??) ----και τι πρόγραμμα gps μου προτείνετε κ απο που ? :rolleyes: Καλή χρονιά! Οταν πλησιάζει προς το τέλος η φόρτιση ανάβει το πράσινο λαμπάκι. Νομίζω από το 90% & μετά. Θέλει κανένα 10λεπτο ακόμα για να πάει στο 100%. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddionys Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Νέος κάτοχος του Ray και εγώ θα ήθελα μια βοήθεια από τους παλιότερους σε 2 πραγματάκια: 1. Έχω κάνει συγχρονισμό με Google και Facebook αλλά δεν βλέπω αυτόματη ενημέρωση π.χ. του ημερολογίου μου με γενέθλια κλπ. Όταν πάω να κάνω συγχρονισμό και με το "Facebook στο Xperia" μου γράφει ότι "το Sync αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή". Κάνω εγώ κάτι λάθος? 2. Στις επαφές έχω διαβάσει ότι υπάρχουν και πεδία όπως γενέθλια, links με Facebook κλπ. Δεν μπορώ να τα δω. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλημέρα! Το 3g πως το ενεργοποιούμε? Δεν μπορώ να το βρώ από τις ρυθμίσεις! help! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλημέρα! Το 3g πως το ενεργοποιούμε? Δεν μπορώ να το βρώ από τις ρυθμίσεις! help! Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας / Λειτουργία δικτύου όπου επιλέγεις την αυτόματη. (Δεν έχω την ίδια συσκευή και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο path). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας / Λειτουργία δικτύου όπου επιλέγεις την αυτόματη. (Δεν έχω την ίδια συσκευή και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο path). Στη λειτουργία δικτύου εχει 3 επιλογές. 1/μόνο wcdma 2/μόνο gsm 3/wcdma (προτιμ.)/gsm Eπιλεγμένο είναι το τρίτο. Δεν έχει αυτόματη. Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Επιλέγεις το 3 για την ενεργοποίηση του 3G. Για εξοικονόμηση μπαταρίας και ποιοτικό σήμα επιλέγεις το 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γεια σας παιδιά, καλη χρονια! Έχω ένα Xperia ray το οποίο έπεσε και χτύπησε η οθόνη. Δεν έσπασε το γυαλί αλλα στη μέση της οθόνης φαίνονται σαν να έχουν καεί κάποια pixels και μοιάζει σαν....δαχτυλικο αποτύπωμα!μπορει να φτιαχτεί;το κινητο ειναι καινούριο υπάρχει περίπτωση να εχει εγγύηση;δε νομίζω βέβαια αλλα καλού κακού ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Σε γενικές γραμμές, καμία εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από ιδία χρήση. Ωστόσο αν δεν φαίνεται χτυπημένη η συσκευή σου ίσως είσαι τυχερός και το περάσουν σαν αστοχία υλικού και σε καλύψει η εγγύηση. Θα συνιστούσα να το πας να το δουν χωρίς να τους πεις ότι σου έπεσε (αν δεν φαίνονται σημάδια πτώσης φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν ξέρω πως αλλα η οθόνη...έστρωσε και ειναι όπως πριν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Να κάνω μια ερώτηση, το xperia ray έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector από την SE;;. *(βλέπε φώτο) Δεν ξέρω αν χρειάζεται να αγοράσω κάποιο, γι' αυτό ρωτάω. Επίσης οποιαδήποτε πρόταση σε case ή βολική θηκούλα για το κινητό ευπρόσδεκτη. :) http://4.bp.blogspot.com/-hrJlYQUSNCo/TqlmGj9jxYI/AAAAAAAA6Xc/lCfJgIVxjrI/s1600/DSCN0084.JPG Για μεγαλύτερη εικόνα κλικ εδώ --> http://4.bp.blogspot.com/-hrJlYQUSNCo/TqlmGj9jxYI/AAAAAAAA6Xc/lCfJgIVxjrI/s1600/DSCN0084.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Επίσης οποιαδήποτε πρόταση σε case ή βολική θηκούλα για το κινητό ευπρόσδεκτη. :) Ebay, μονόδρομος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα.. Να ρωτήσω παιδιά... 1) Πως γίνετε να είναι παντα κεφαλαία και ελληνικά στο μνμ ?? Γιατί σε κάθε νέο μνμ νομίζω πρέπει να πατάω το βελάκι ι^ι αριστερά απ τα γράμματα , ώστε να ανάψει η κουκίδα (πράσινη). κάθε φορα αυτο θα γίνετε ?? 2)απο μπαταρία?? κρατάει 2 μέρες με λίγο απ όλα.. υπάρχει πιο βελτιωμένη ?? 3)πως απενεργοποιώ τις εφαρμογές που τρέχουν ωστε να μην καιει μπαταρία ?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 1) Πως γίνετε να είναι παντα κεφαλαία και ελληνικά στο μνμ ?? Γιατί σε κάθε νέο μνμ νομίζω πρέπει να πατάω το βελάκι ι^ι αριστερά απ τα γράμματα , ώστε να ανάψει η κουκίδα (πράσινη). κάθε φορα αυτο θα γίνετε ?? 2)απο μπαταρία?? κρατάει 2 μέρες με λίγο απ όλα.. υπάρχει πιο βελτιωμένη ?? 3)πως απενεργοποιώ τις εφαρμογές που τρέχουν ωστε να μην καιει μπαταρία ?? :worry: 1) Αν πατήσεις δύο φορές το βελάκι δεν μένουν μόνιμα κεφαλαία; 2) Δύο ημέρες είναι το φυσιολογικό, όλες οι συσκευές του είδους τέτοια αυτονομία έχουν. 3) Πρέπει να είσαι root και να μπεις πιο βαθιά στα "πειράγματα". Θα έλεγα να μην ασχοληθείς ακόμα μιας και αυτό σε θέτει προσωρινά εκτός εγγύησης. Αν διαβάσεις ωστόσο τις πίσω σελίδες θα πάρεις μια εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι δεν μένουν πάντα κεφαλαία ... κάθε φορά που γράφω ένα νέο μνμ πρέπει να το πατάω 2 φορές ?? Πως απενεργοποιω τις εφαρμογές να μην τρέχουν ?? Πότε θα βγεί η εκδοση 4 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι δεν μένουν πάντα κεφαλαία ... κάθε φορά που γράφω ένα νέο μνμ πρέπει να το πατάω 2 φορές ?? Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Επηρεάζει αυτό για το αν θα γράψεις με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms; Πως απενεργοποιω τις εφαρμογές να μην τρέχουν ?? Απλά έτσι δουλεύει το λειτουργικό, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι. Πότε θα βγεί η εκδοση 4 ?? Σε λίγους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 το προβλημα μου ειναι οτι.. θελω καθε φορα που ανοιγω να γραψω ενα νεο μνμ να ειναι ελληνικα κεφαλαια ( ειτε τ9 ειτε οχι) δεν εχω θεμα με ποσες λεξεις θα γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Πως απενεργοποιω τις εφαρμογές να μην τρέχουν ?? Είχα ρωτήσει την SE και μου είχαν προτείνει μια εφαρμογή. Advanced Task Killer. Δωρεάν εφαρμογή η οποία κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Βέβαια κάποιες συνεχίζουν να τρέχουν αφού έτσι είναι φυσιολογικό στο android. Αλλά όσο να ναι κάποιες κλείνει η εφαρμογή αυτή και εξοικονομεί έτσι και μπαταρία και ισχύ συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 το προβλημα μου ειναι οτι.. θελω καθε φορα που ανοιγω να γραψω ενα νεο μνμ να ειναι ελληνικα κεφαλαια ( ειτε τ9 ειτε οχι) δεν εχω θεμα με ποσες λεξεις θα γραψω. Aν πατήσεις το βελάκι & γίνει πράσινο,από κει & πέρα γράφεις με κεφαλαία. Πάντως είτε με κεφαλαία γράψεις είτε όχι αυτός που λαμβάνει το μήνυμα το παίρνει με κεφαλαία. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Eυχαριστώ πολύ παιδιά !!! Μέχρι να το μάθω ...θα ξαναρωτήσω ....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 300 ευρω το βαλανε στην wind!καλη φαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα! Εγκατέστησα το viber & δουλεύει μια χαρά όταν χρησιμοποιώ το wifi. Eγκατέστησα & το skype & ενώ τις πρώτες μέρες δούλευε μια χαρά,σήμερα που το χρησιμοποίησα 3 φορές & τις 3 φορές αφού τελείωσα τις κλήσεις μου έδειχνε ότι ήμουν εκτός δικτύου Vodafone. Χρησιμοποίησα & το dont panic σε μια διαδρομή & μετά πάλι μου έδειχνε εκτός δικτύου! Για να ξαναλειτουργήσει έβγαζα τη μπαταρία & την sim. Τελικά έβγαλα το skype & το τηλέφωνο είναι πάλι ok! Ξέρει κάποιος γιατί όλα αυτά? Επίσης αν έχω ανοιχτό το wifi & κάποια στιγμή τύχει να χάσει το σήμα,θα συνδεθώ μέσω δικτύου κινητής όταν στις ρυθμίσεις στα δίκτυα κινητής τα δεδομένα ΔΕΝ είναι ενεργά? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς το gps? Βρίσκει γρήγορα δορυφόρο? Και αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιoυς χάρτες. Υπάρχει mls για andoid? Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts