cloudboy Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δες αυτό. Πλέον το rooting είναι one click διαδικασία. Ποια τα +&- να κάνει ρούτινκ στο κινητο του κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ποια τα +&- να κάνει ρούτινκ στο κινητο του κάποιος; τα συν ειναι πολλα.οπως να σβησεις αχρηστες εφαρμογες,να περασεις ρομς,να κανεις buck up και restore και αλλα πολλα! το πλην ειναι οτι βγαινεις εκτος εγγυησης.αλλα ξαναμπαινεις με φλασαρισμα του λογισμικου ή με το unroot που υπαρχει στον ιδιο οδηγο Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 To χει παρει κανεις απο Vodafone ? Ειναι branded ? (Aπο αυτο εξαρταται το ποτε θα περνει τις αναβαθμισεις , σωστα ?) Εχει εικονιδια και μενου και εφαρμογες τις Vodafone ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 οχι φιλε μου δεν εχει.το εχω απο βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 τα συν ειναι πολλα.οπως να σβησεις αχρηστες εφαρμογες,να περασεις ρομς,να κανεις buck up και restore και αλλα πολλα! το πλην ειναι οτι βγαινεις εκτος εγγυησης.αλλα ξαναμπαινεις με φλασαρισμα του λογισμικου ή με το unroot που υπαρχει στον ιδιο οδηγο Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Φιλαράκι επειδή είμαι καινούριος με τα smart phone (sony ericsson ray) μπορείς να βοηθήσεις λίγο ; Έχω κάνει το rooting που αναφέρθηκε ποιο πάνω με επιτυχία αλλά πως γίνετε η απεγκατάσταση των άχρηστων εφαρμογών που δεν σβήνουν από το τηλέφωνο; πως σβήνεις τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές που κατεβάζεις και εμφανίζονται στο άσχετο ; και διάφορα άλλα συν που λες ότι υπάρχουν με το rooting .... Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!! :wacko: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 οχι φιλε μου δεν εχει.το εχω απο βονταφον. Αρα τις αναβαθμισεις τις παιρνει οταν τις βγαζει η Sony για Ελλαδα ? Ποια ειναι η τελευταια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 2.3.4. ναι της παιρνει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Φιλαράκι επειδή είμαι καινούριος με τα smart phone (sony ericsson ray) μπορείς να βοηθήσεις λίγο ; Έχω κάνει το rooting που αναφέρθηκε ποιο πάνω με επιτυχία αλλά Α)πως γίνετε η απεγκατάσταση των άχρηστων εφαρμογών που δεν σβήνουν από το τηλέφωνο; Β)πως σβήνεις τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές που κατεβάζεις και εμφανίζονται στο άσχετο ; και διάφορα άλλα συν που λες ότι υπάρχουν με το rooting .... Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!! :wacko: Σου τα εκανα Α και Β :lol: Α) https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXAiXQ.. Β) https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=order_history#?t=W251bGwsMSwxLDUwMCwiY29tLmJpZ3RpbmNhbi5hbmRyb2lkLmFkZnJlZSJd για να ''πιασει'' το Β) κανε reboot Για εμενα ειναι οι δυο βασικοτεροι λογοι για root! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!! Να είσαι καλά !!!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ποια τα +&- να κάνει ρούτινκ στο κινητο του κάποιος; Εδώ είσαι φίλε μου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ευχαριστώ παίδες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γεια σας παιδιά !!! Αγόρασα από το android market το TITANIUM BACKUP PRO και με αυτό μετέφερα στην SD εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει ,για να μην "πιάνουν" χώρο στην μνήμη του τηλεφώνου !! Ενώ όλα δούλευαν μια χαρά ... ξαφνικά δεν "βλέπει" στην αρχική οθόνη του κινητού μου τις συντομεύσεις από αυτά και τις έχει με ασπρόμαυρο χρώμα και όταν πατάω πάνω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει !!!! Όταν την επαναφέρω (γιατί έχω κάνει backup σε ότι υπάρχει στο κινητό στην κάρτα μνήμης) με το TITANIUM όλα καλά μετά !!! Το θέμα είναι ότι γεμίζει εύκολα η εσωτερική μνήμη του SE RAY μου !!!! :wacko: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλησπερα.εχω επιδοτηση απο την κοσμοτε και θα ενδιαφερομουν για το εξπιρια ρει.μπορω να κανω χρηση αυτης απο ιντερνετικο καταστημα και οχι απο γερμανο η κοσμοτε?το εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Να ρωτησω και για το Ray που ειναι η τελευταια μου επιλογη , πως τα παει απο ποιοτητα αναπαραγωγης μουσικης με ακουστικα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) καλησπερα.εχω επιδοτηση απο την κοσμοτε και θα ενδιαφερομουν για το εξπιρια ρει.μπορω να κανω χρηση αυτης απο ιντερνετικο καταστημα και οχι απο γερμανο η κοσμοτε?το εχει κανει κανεις? Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις συσκευή από "ιντερνετικό" κατάστημα με χρήση της επιδότησης συσκευής από τον πάροχο (COSMOTE-VODAFONE) . Την επιδότηση στην δίνουν για να πάρεις κινητό από αυτούς και να συνεχίσεις βέβαια με νέο συμβόλαιο (για 12 ή και 18 μήνες). Εγώ πήρα τελευταία μόνος μου από γνωστό ιντερνετικό μαγαζί για κινητά με 120 ευρώ φθηνότερα από ότι το δίνουν αυτοί για το νέο συμβόλαιο !!!!!!! Και μετά έκανα ένα φτηνό προγραμματάκι (στα μέτρα μου) !!!! ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!!!! ;) Γεια σας παιδιά !!! Αγόρασα από το android market το TITANIUM BACKUP PRO και με αυτό μετέφερα στην SD εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει ,για να μην "πιάνουν" χώρο στην μνήμη του τηλεφώνου !! Ενώ όλα δούλευαν μια χαρά ... ξαφνικά δεν "βλέπει" στην αρχική οθόνη του κινητού μου τις συντομεύσεις από αυτά και τις έχει με ασπρόμαυρο χρώμα και όταν πατάω πάνω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει !!!! Όταν την επαναφέρω (γιατί έχω κάνει backup σε ότι υπάρχει στο κινητό στην κάρτα μνήμης) με το TITANIUM όλα καλά μετά !!! Το θέμα είναι ότι γεμίζει εύκολα η εσωτερική μνήμη του SE RAY μου !!!! :wacko: Καμιά βοήθεια παιδιά ............. !!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!: Να ρωτησω και για το Ray που ειναι η τελευταια μου επιλογη , πως τα παει απο ποιοτητα αναπαραγωγης μουσικης με ακουστικα ? Πολύ καλή ποιότητα φίλε μου !!!!! Εγώ είμαι ευχαριστημένος !!!!!:) Edited November 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Sony Ericsson Xperia Ray hands-on (Greek) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Σε λευκό το έχει πάρει κανείς; Νόμιζα βγαίνει μόνο σε μαύρο και χρυσό αλλά τώρα το βρήκα σε λευκό και ροζ. Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει προβλήματα κατασκευής κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella456 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 παιδια ξερει κανεις αν ειναι καλυτερο το ray ή το arc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 παιδια ξερει κανεις αν ειναι καλυτερο το ray ή το arc? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3972&idPhone2=4134 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3972&idPhone2=4134 Το συγκρινεις με το arc s εσυ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella456 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εχω δει τις συγκρισεις απο διαφορα sites.απλα λεω μηπως εχει χρησιμοποιησει καποιος και τα δυο για να μου πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Το συγκρινεις με το arc s εσυ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Το ξερω. Το σκετο Arc οπου το βρει θα ειναι ξεχασμενο....;) πλεον το s. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella456 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εχεις χρησιμοποιησει το arc και το ray να μου πεις ποιο ειναι καλυτερο??περισσοτερο με ενδιαφερουν τα μηνυματα,το ραδιοφωνο και το ιντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εχεις χρησιμοποιησει το arc και το ray να μου πεις ποιο ειναι καλυτερο??περισσοτερο με ενδιαφερουν τα μηνυματα,το ραδιοφωνο και το ιντερνετ.. Τα εχω δει σε καταστημα για λιγο το ray και το arc. Αυτες της μερες πηρε ενας φιλος το mini(πολυ ωραιο) και ειδα οτι η οθονη του λογο μεγεθους δεν με βολευε καθολου για ιντερνετ gps και μηνυματα. Υ.Γ. τα παντα ειναι προσωπικη αποψη, εχω το ideos x5 με 3.8 οθονη εχω μαθει με αυτο και δεν θα μπορεσω να παω σε ποιο μικρη οθονη. Να πας να δεις και τα δυο απο κοντα και οποιο σου κανει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella456 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 οκ..ευχαριστω..ουσιαστικα μονο η οθονη ειναι διαφορετικη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts