mih Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο, αλλά ένας φίλος που το είχε μου είπε ότι το άλλαξε γιατί του έβγαζε κάποια προβλήματα. Γνωρίζεται αν έχει βελτιωθεί και ποια είναι η τελευταία έκδοση που θα πρέπει να ζητήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 το τι προβλήματα δεν σου είπε ;;; εξάλλου υπάρχει και το servis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mih Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ... ότι δεν λειτουργούσαν κάποια σημεία της οθόνης, κάποια γραμμή αν κατάλαβα καλά και κολλούσε! Συγκεκριμένα μου είπε ότι ήταν 3 προβλήματα τα οποία, όπως του είπαν, τα έβγαζαν όλα τα active και γι' αυτό το άλλαξε, αν και του άρεσε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mih Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οκ, ευχαριστώ! Ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει κάποια νέα έκδοση (αναβαθμισμένη), ή είναι αυτό όπως βγήκε από την αρχή; Αν ναι ξέρεις ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 για λειτουργικό λες ;; αν ναι είναι η 4.0.4 έκδοση 4.1.Β.0.587 τώρα για περαιτέρω τη να σου πω και κινητά των 1000 € βγάζουν πρόβλημα είναι η παρτίδα αλλά και εκεί υπάρχει το servis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια που μπορω να το βρω αυτο το κινητο κυκλοφορει ακομη αν ναι σε τι τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια που μπορω να το βρω αυτο το κινητο κυκλοφορει ακομη αν ναι σε τι τιμη; http://www.skroutz.gr/s/384230/Sony-Ericsson-Xperia-Active.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 και πριν 2 μέρες έτσι ξαφνικά η οθόνη νέκρωσε και το τρελό επειδή έχει χτυπήματα το σασί βγαίνουμε από την εγγύηση ασχέτως αν η οθόνη και η πλακέτα δεν είναι σπασμένες για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το τηλ. να είναι σε κατάσταση βιτρίνας μάγκες και προσέχετε το τη αποδείξεις σας δίνουν να αναγράφουν ΙΜΕΙ και μοντέλο την έφαγα στον κ0λ0 και έμαθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 και πριν 2 μέρες έτσι ξαφνικά η οθόνη νέκρωσε και το τρελό επειδή έχει χτυπήματα το σασί βγαίνουμε από την εγγύηση ασχέτως αν η οθόνη και η πλακέτα δεν είναι σπασμένες για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το τηλ. να είναι σε κατάσταση βιτρίνας μάγκες και προσέχετε το τη αποδείξεις σας δίνουν να αναγράφουν ΙΜΕΙ και μοντέλο την έφαγα στον κ0λ0 και έμαθα Αλλαξε του το σασι και ξαναπηγαινε το. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αλλαξε του το σασι και ξαναπηγαινε το. για δώσε που να βρω το σασί ;;; δεν θα βάλω χέρι για να το ανοίξω ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 για δώσε που να βρω το σασί ;;; δεν θα βάλω χέρι για να το ανοίξω ;;;; Δεν με καταλαβες. Πας στο σερβις, τους ζητας να σου αλλαξουν το σασι, τους πληρωνεις κανονικα και μετα απο μια βδομαδα ξαναπας και τους λες για το προβλημα που εχεις με την οθονη και ζητας να περασει σε εγγυηση. Η φουστια, θελει φουστια φιλε μου ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Το έχεις κάνει αυτό ;;;; είμαι επαρχεία οπότε πληρώνω εγώ το courier + εργασία + αλλαγή + courier χώρια ότι θα κάνουν 1~2 βδομάδες και τι γίνετε αν το ελέγξουν αν έχουν κουμπώσει σωστά τα κομμάτια ;;; το έδωσα σε μαγαζί που ασχολείται με επισκευές για να το κοιτάξει το μαγαζί απ΄ όπου το αγόρασα μου έλεγε π@παριές και μπήκανε ψηλοί στα αυτιά μου όταν μου είπε ότι μπορεί να το πάρει πίσω για 40€ να το έχει για ανταλλακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Το έχεις κάνει αυτό ;;;; είμαι επαρχεία οπότε πληρώνω εγώ το courier + εργασία + αλλαγή + courier χώρια ότι θα κάνουν 1~2 βδομάδες και τι γίνετε αν το ελέγξουν αν έχουν κουμπώσει σωστά τα κομμάτια ;;; το έδωσα σε μαγαζί που ασχολείται με επισκευές για να το κοιτάξει το μαγαζί απ΄ όπου το αγόρασα μου έλεγε π@παριές και μπήκανε ψηλοί στα αυτιά μου όταν μου είπε ότι μπορεί να το πάρει πίσω για 40€ να το έχει για ανταλλακτικά Οχι, δεν μου εχει τυχει ποτε, αλλα λογικο δεν ειναι?? Αφου στο βγαζουν εκτος εγγυησης λογω χτυπηματος στο σασι, αλλαξε και εσυ το σασι και θα εισαι οκ. Γιατι οχι? Υπολογισε αν αξιζει απο οικονομικης αποψης και αν ναι, τοτε καντο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 λογικό είναι και το ότι δεν φταίω και παράλογο ότι η εγγύηση πάει περίπατο γιατί έπεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 ρε παιδια ξερει κανεις αν μπορω να ενεργοποιησω τα ξυπνητηρια οταν ειναι κλειστο το κινητο ??? δεν λεει να το εχω ανοιχτο το βραδυ και να τρωω ολη την ακτινοβολια του ... ασε που θα μου τρωει μπαταρια ολο το βραδυ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 ρε παιδια ξερει κανεις αν μπορω να ενεργοποιησω τα ξυπνητηρια οταν ειναι κλειστο το κινητο ??? δεν λεει να το εχω ανοιχτο το βραδυ και να τρωω ολη την ακτινοβολια του ... ασε που θα μου τρωει μπαταρια ολο το βραδυ :( Δεν γινεται. Βαλτο σε flight mode και γλιτωνεις απολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω το σημα 3G ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ρυθμίσεις --> Περισσότερα (κάτω από τη χρήση δεδομένων) --> Δίκτυα κινητής --> Λειτουργία δικτύου --> WCDMA (προτ.)/GSM Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες (και οδηγιες) στο internet για το xperia active? Edited January 7, 2013 by makispaofc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες (και οδηγιες) στο internet για το xperia active? Για τι πληροφορίες μιλάς; Σε πρώτη φάση ρίξε μια ματιά στο manual, θα λύσει πολλές από τις πρώτες απορίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 αν ψάχνεις για root ξέχασε το , εκτός και αν τα Αγγλικά σου είναι άψογα οι οδηγοί που κυκλοφορούν είναι για τα mini & mini pro μπορεί να είναι ίδια σειρά (st) αλλά διαφέρουν στο menu εγώ προσπάθησα αλλά τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sonermgb Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πριν 2 μέρες το απέκτησα στην τιμή των 147€ πλέον και μπορώ να πω πως είμαι ξετρελαμενος περνώντας και την τελευταία android έκδοση Παράθεση Sony ericsson Active Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Που μπορώ να βρω δωρεάν offline χάρτες ή και το google earth αν γίνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Που μπορώ να βρω δωρεάν offline χάρτες ή και το google earth αν γίνεται ??? Google earth https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth&hl=el Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts