soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Κι επιτελους επειδη μπλεκετε με 3-4 ανισσοροπες ηλιθιες(ειναι πολλες ειναι η αλιθεια, συγκριτικα με τις νορμαλ, αλλα ξεχωριζουν απο μακρυα ρε γμτ) μην λετε οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται...Ελεος. Ε πώς γίνεται να μπλέκουμε όλοι με ηλίθιες; Μήπως είστε ηλίθιες ή ακόμα χειρότερα λειτουργείτε σαν ηλίθιες; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ε πώς γίνεται να μπλέκουμε όλοι με ηλίθιες; Μήπως είστε ηλίθιες ή ακόμα χειρότερα λειτουργείτε σαν ηλίθιες; :rolleyes: Μήπως να αποφεύγατε τις ηλίθιες; Εκτός κι αν τα ζητάει. Ο οργανισμός σας ντε. :p Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μου φαίνεται ότι κάποιες εδώ δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε! Εδώ δεν μιλάμε μόνο για τις ΗΛΙΘΙΕΣ!Όπως υπάρχουν και πολλοί ηλίθιοι άντρες!Ξέρεις τι είναι για μήνες,ή και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις ενώ όλα ήταν τέλεια εντελώς ξαφνικά να σου κάνει μια γυναίκα τα κουλά,τα απίστευτα,τα γελοία και να μην ξέρει και η ίδια γιατί και πώς το κάνει;Εχώ γνωρίσει την κατηγορία που θες να μας πείσεις ότι ΌΛΟΙ οι άντρες πέφτουν σε αυτή (τις ηλίθιες) αλλά έχω γνωρίσει και την άλλη κατηγορία στην οποία οι κοπελες θεωρούνται πολύ νορμάλ,χαμηλών τόνων κ.α. και σεπληροφορώ ότι η μόνη τους διαφορά είναι ότι οι πρώτες από την αρχή σου κάνουν διάφορα κόλπα και δεν το καταλαβαίνουν ενώ οι άλλες μπορεί να σου κάνουν σε άσχετες στιγμές τα απίστευτα και ή μετά από συζητήσεις με τρίτους να καταλάβουν ότι έκαναν βλακεία ή θα το αφήσουν να περάσει στο ντούκου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εγώ ξέρω ότι οι καλές κοπέλες μπλέκουν με μ@λ@κες και τα καλά παιδιά με βλαμένες. Τώρα πώς γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μαλιστα. Δηλαδη ολες θα σου κανουν κουλα απλα οι μισες φαινονται απο την αρχη και οι αλλες ειναι σιγανα ποταμακια. Αυτο μας λες.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μαλιστα. Δηλαδη ολες θα σου κανουν κουλα απλα οι μισες φαινονται απο την αρχη και οι αλλες ειναι σιγανα ποταμακια. Αυτο μας λες.:p Ε ναι. Ρε παιδιά όλοι έχουμε ή είχαμε άσχημες εμπειρίες αλλά να τις γενικεύσουμε; ΌΟΟΟΟΛΟΙ πια οι άντρες κάνουν μαλακ**ς επειδή ένας έκανε στην κολλητή μου, ένας σε μένα, 5 στην ξαδέρφη μου, βάλε και το Γιάγκο Δράκο... Επίσης όλες οι γυναίκες είναι βλαμμένες για παρόμοιους λόγους. Οκ καταλαβαίνω, όποιος έχει καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Άλλο αυτό. Μην τα ισοπεδώνουμε όμως. Σε μια τελική αν είστε συνέχεια στην τσίτα ότι "ααα γκρίνιαξες, αααα τσίριξες, σε κατάλαβα εγώ, έτσι έκανε και η άλλη στον Μάκη/Τάκη/Σάκη και το κακό συναπάντημα" ε τότε και η άλλη άνθρωπος είναι, θα σας πάρει χαμπάρι και...:lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εγώ ξέρω ότι οι καλές κοπέλες μπλέκουν με μ@λ@κες και τα καλά παιδιά με βλαμένες. Τώρα πώς γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Σουβλάκιε, εσύ είσαι καλό παιδί ή μ@λ@κας; :p Έχω εξήγηση και γι' αυτό (φυσικά :cool::p). Τα ετερώνυμα έλκονται, τα ομώνυμα απωθούνται. :lol: Μαλιστα. Δηλαδη ολες θα σου κανουν κουλα απλα οι μισες φαινονται απο την αρχη και οι αλλες ειναι σιγανα ποταμακια. Αυτο μας λες.:p Όσο σου δίνει αυτό που θες, δεν θα κάνεις κουλά. Όταν σταματήσει να σου δίνει αυτό που θες, θα κουλαθείς :D Απλά δεν θα είσαι σίγουρη γι' αυτό που θα νιώθεις. Το ότι θα το νιώθεις όμως θα σου είναι αρκετό για ν' αλλάξεις συμπεριφορά. Το Cause & Causality δεν ισχύει στα συναισθήματα. Μπορεί κάποιος να σε σαπίζει στο ξύλο κάθε μέρα και εσύ να μένεις μαζί του γιατί τον αγαπάς. Όλοι θα σε λένε ηλίθια... αλλά εσύ εκεί τον χαβά σου. Γιατί νιώθεις πως πρέπει να μείνεις. Και κάποια στιγμή μετά από κάποιο καιρό, αυτό που νιώθεις, ένα πρωί ν' αλλάξει. Έτσι ξαφνικά θα σταματήσεις να αγαπάς και θα φύγεις από τον βάρβαρο. Και όλοι θα λένε πως ξύπνησες... ενώ δεν είναι έτσι. :rolleyes: Τέλος πάντων, τα κόκκαλα του Φρόϋντ θ' αρχίσουν να τρίζουν αν συνεχίσω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το ότι όλοι χρειαζόμαστε ψυχανάλυση πάντως, είναι η πιο ασφαλής γενίκευση που θα μπορούσα να κάνω!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το ότι όλοι χρειαζόμαστε ψυχανάλυση πάντως, είναι η πιο ασφαλής γενίκευση που θα μπορούσα να κάνω!!! :lol::lol::lol: και κυκλοφορεί και ενα τραγουδι για την ψυχανάλυση:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ε πώς γίνεται να μπλέκουμε όλοι με ηλίθιες; Μήπως είστε ηλίθιες ή ακόμα χειρότερα λειτουργείτε σαν ηλίθιες; Όπως γίνετε να μπλέκουμε και εμείς με μ@λ@κες...Μήπως είστε ή λειτουργείτε έτσι?!?:blink: Μήπως να αποφεύγατε τις ηλίθιες; Εκτός κι αν τα ζητάει. Ο οργανισμός σας ντε. Γιατί αποφεύγονται οι μλκς?!?Είναι λίγο ρητορική η ερώτηση αυτή... Μου φαίνεται ότι κάποιες εδώ δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε! Κάτι παρόμοιο κάνετε και εσείς..άρα μην ζητάς τα ρέστα μόνο από το γυναικείο φύλο... Εγώ ξέρω ότι οι καλές κοπέλες μπλέκουν με μ@λ@κες και τα καλά παιδιά με βλαμένες. Τώρα πώς γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ ήξερα κάτι άλλο..ότι οι όμορφοι μπλέκουν με πατσαβούρες (ο ορισμός της πατσαβούρας ποιος είναι αλήθεια?!?)και ότι οι χάλια άντρες μπλέκουν με θεές....Αυτό ούτε και εγώ μπορώ να το καταλάβω.. Μαλιστα. Δηλαδη ολες θα σου κανουν κουλα απλα οι μισες φαινονται απο την αρχη και οι αλλες ειναι σιγανα ποταμακια. Αυτο μας λες Ναι sofaki..Όπως εμάς όλοι θα μας κερατώσουν..Κάποιοι από την αρχή της σχέσης ενώ οι άλλοι μετά...:wacko: Ε ναι. Ρε παιδιά όλοι έχουμε ή είχαμε άσχημες εμπειρίες αλλά να τις γενικεύσουμε; ΌΟΟΟΟΛΟΙ πια οι άντρες κάνουν μαλακ**ς επειδή ένας έκανε στην κολλητή μου, ένας σε μένα, 5 στην ξαδέρφη μου, βάλε και το Γιάγκο Δράκο... Επίσης όλες οι γυναίκες είναι βλαμμένες για παρόμοιους λόγους. Οκ καταλαβαίνω, όποιος έχει καεί απ' το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Άλλο αυτό. Μην τα ισοπεδώνουμε όμως. Σε μια τελική αν είστε συνέχεια στην τσίτα ότι "ααα γκρίνιαξες, αααα τσίριξες, σε κατάλαβα εγώ, έτσι έκανε και η άλλη στον Μάκη/Τάκη/Σάκη και το κακό συναπάντημα" ε τότε και η άλλη άνθρωπος είναι, θα σας πάρει χαμπάρι και...:lol: Τον Γιάγκο Δράκο που τον θυμήθηκες?!?Και το κακό είναι να σε πάρει χαμπάρι και να φύγει ή να σε πάρει χαμπάρι και να μείνει?!? Σουβλάκιε, εσύ είσαι καλό παιδί ή μ@λ@κας; :p Τέλος πάντων, τα κόκκαλα του Φρόϋντ θ' αρχίσουν να τρίζουν αν συνεχίσω! :lol: Το ότι όλοι χρειαζόμαστε ψυχανάλυση πάντως, είναι η πιο ασφαλής γενίκευση που θα μπορούσα να κάνω!!! :lol::lol::lol: Υποθέτω η ερώτηση προς τον Σουβλάκιο είναι ρητορική και ότι όλοι χρειαζόμαστε ψυχανάλυση το ξέρουμε χρόνια τώρα..Ένας άλλος είχε δηλώσει άλλωστε πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο...Όσο για τα κόκκαλα του Φρόυντ αυτά έχουν τρίξει προ πολλού... και κυκλοφορεί και ενα τραγουδι για την ψυχανάλυση:) Ποιο song?? Νιώθω ερωτευμένος ξανά ύστερα από πολύυυ καιρό... Και με τι κοπέλα... Και το καλύτερο απ'όλα, μας είδε μαζί η πρώην μου, και ούτε που με ένοιαξε αν στραβομουτσούνιασε η όχι... Μπράβο γιατί αυτό σημαίνει πως έχεις προχωρήσει μπροστά και την έχεις "ξεπεράσει".... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ώπα ώπα...ξεφύγαμε! Εσείς το μόνο που μας ζητάτε να καταλάβουμε από τα Posts σας είναι ότι δεν είναι όλες ίδιες!Εμείς δεν είπαμε αυτό.Είπαμε ότι ΟΛΕΣ έχουν κάποιες στιγμές τα υπαρξιακά τους ή όπως αλλιώς θες πες τα,τα οποία βγαίνουν σε γκρίνια,σε λόγους ηλίθιους για να μαλώνουν (μόμο και μόνο για να γίνετε καυγάς),σε σπόντες,ζήλιες από το πουθενά κ.α. για αυτό και είπαμε ότι αυτή η αντίδραση είναι ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!Απλώς όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρανομαστή: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ!!!! ΚΑΜΙΑ σας δεν μου απάντησε σε ένα ερώτημα που έθεσα πιο πάνω!Στο οποίο θα περίμενα και μια ειλικρινή απάντηση!Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κάνει κάτι κι εσείς από αυτά που λέμε...!!!Και γενικώς δεν έχετε σχολιάσει αυτά που λέω,απλώς λέτε συνεχώς......δεν είμαστε ίδιες!! Εγώ είπα ότι κι εμείς έχουμε τα κακά μας αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ούτε σκεφτόμαστε θεωρίες συνομωσίας (γιατί κάποια είπε ότι σκέφτεστε πιο..."μπροστά" κάτι που δεν ισχύει λόγω εξυπνάδας!!!) πχ: γιατί σήμερα έφαγε από έξω από εκείνο το μαγαζί και πάλι σήμερα εκεί;;;;Μήπως παίζει κάτι με την σερβιτόρα;;;;; Το τελευταίο είναι ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε τι θέλω να πω!Μην πιαστείτε από αυτό. Τώρα για το ποιος κερατώνει ποιον......γκούχου γκούχου...μην το ανοίξω το στόμα μου!!!Απλώς θα πω το εξής.....έχουν αλλάξει οι εποχές και ο νοών νοείτω!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Και κάτι ακόμα για να δείτε κλασική αντίδραση των περισσότερων γυναικών........χωρίζουν με το αγόρι τους (και πολλές φορές αυτές σταματάνε την σχέση) και μετά αν τον δουν με άλλη στραβομουτσουνιάζουν,κοροϊδεύουν,ειρωνεύονται κ.α.!Κάτσε ρε φίλε......είμαστε σοβαροί;Χωρίσαμε και μάλιστα με χώρισες εσύ (για λόγους του στυλ....θέλω να μείνω μόνη μου κ.α.,ενώ δεν έχουν την μαγκιά να παραδεχτούν ότι κάτι τρέχει με κάποιον άλλον κάτι που το κάνουμε εμείς αφού είμαστε πιο "ζώα" και μας βγαίνει το όνο μα ότι κερατώνουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ) και αν εγώ πάω να "προχωρήσω" κάνεις αυτά!! ΡΕ ΟΥΣΤ! (Το τελευταίο επιφώνημα είναι για αυτές που ανέφερα πιο πάνω....μην παρεξηγηθείτε κορίτσια!!) :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Νιώθω ερωτευμένος ξανά ύστερα από πολύυυ καιρό... Και με τι κοπέλα... Και το καλύτερο απ'όλα, μας είδε μαζί η πρώην μου, και ούτε που με ένοιαξε αν στραβομουτσούνιασε η όχι... Να και κάτι καλό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Αρειανό αδέρφι,καλα στεφανα με την cOOkiE!Be a gentleman,as always..αλλα μην το παρακανεις οπως την προηγουμενη φορα στο πλοιο..:p:p P.S.:Vamos Campeons Δεν ξαναμπλέκω με μεγαλύτερη ρε...Πριν 2 χρόνια, εγώ 22, εκείνη 28 και είχα ακούσει όλα τα τρελά του κόσμου, όχι δεν θέλω σχέση, όχι θέλω ελεύθερη σχέση, όχι με άφησες έγκυο, όχι πονάει ο ***** μου, όχι δεν μπορώ να το κάνω 2η φορά το ίδιο βραδυ, όχι γιατί να μην είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος, όχι λείπεις συνέχεια...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πού ήξερες για τα τακούνια; Εγώ δεν ανέφερα τίποτα στην αγγελία... Δεν το ήξερα απλα είναι κάτι που λέω όταν σχολιάζουν ότι είμαι 1,75... Δεν ξαναμπλέκω με μεγαλύτερη ρε...Πριν 2 χρόνια, εγώ 22, εκείνη 28 και είχα ακούσει όλα τα τρελά του κόσμου, όχι δεν θέλω σχέση, όχι θέλω ελεύθερη σχέση, όχι με άφησες έγκυο, όχι πονάει ο ***** μου, όχι δεν μπορώ να το κάνω 2η φορά το ίδιο βραδυ, όχι γιατί να μην είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος, όχι λείπεις συνέχεια...:rolleyes: Κάτι παρόμοια μου έλεγε εμένα όταν ήμουν 22 ένας 38χρονος..Συνεννόηση μπουζούκι.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ρε συ runner σορρυ κιολας αλλα πολυ εχθρα βγαζεις προς το ερμο το φυλο μας...Λες οτι δεν απανταμε, ε σορρυ αλλα εγω προσωπικα δεν εχω κανει αυτα που αναφερεις, κι αν εχω χωρισει καποιον και μετα τον ειδα με αλλη δεν εκανα κατινιες(νταξει μπορει με φιλες να "εκραξα" λιγο την νυν αλλα ετσι μεταξυ μας, ξερεις:p) ουτε παραλογισμους κανω. Γι αυτο προσωπικα δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτα που ρωτας. Ζητείται κοπέλα που να μην κάνει νούμερα, να είναι εμφανίσιμη, να μην ντύνεται σαν ξεκωλιάρα, να μαγειρεύει καλά, να κάνει καλό κρεββατι, να είναι μέχρι 1,72, καστανά μάτια, σγουρά μαλιά, να μην πίνει, να μην καπνίζει. Ημερομηνία για γάμο συζητήσιμη. Πινω. Επισης κανω νουμερα γιατι ειμαι Λογιστρια. Και δεσμευμενη. Σκατα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Αυτό με το κράξιμο της νυν από την πρώην, μου θυμίζει λίγο τη διαφήμηση με την Coca Cola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 c00kiE: -Για το πως σκέφτεστε απάντησα!Δεν οφείλεται σε εξυπνάδα αλλά σε πιο....πονηρό ή κουτοπόνηρο μυαλό!!!Και δεν πιστεύω ότι διαφωνείς σε αυτό,ούτε εσύ ούτε και καμιά άλλη κοπέλα! -Για τα υπαρξιακά....έλα τώρα...μην τρελαθούμε τελείως!!!Είπαμε να μιλάμε ειλικρινά!Με το να μου λες ότι ένας άντρας κάνει καυγάδες για ανούσια πράγματα και διάφορα άλλα κουλά είναι τουλάχιστον αστείο! -Εν τω μεταξύ ακόμα συνεχίζεις να λες ότι είσαστε ίδιες ΓΕΝΙΚΑ ενώ εγώ μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα!Please....διάβασε καλύτερα αυτά που λέω! -Μην μπλέκεις τα πράγματα!Διαβαζέ τα με την σειρά που τα γράφω!Τις "θεωρίες συνωμοσίας" τις ανέφερα για το πώς σκέφτεστε σε κάποια θέματα(κάτι για υπαρξιακά λέγαμε πριν...!).Για την κλασική αντίδραση που μου λες απάντησες έμμεσα μόνη σου για την παράλογη συμπεριφορά που λέω σε τόσα posts!Αφού πονάει κοπέλα μου το δοντάκι σου γιατί το διώχνεις το παιδί;;;Μήπως θες να παίξεις με άλλους για διάλειμμα αλλά παρόλαυτά δεν σου αρέσει να παίζει αυτός που χώρισες ΕΣΥ;Μήπως υπήρχε κάτι άλλο...(δεν έκλεινε το καπάκι της τουαλέτας; :) )!Μιλάω για τις περιπτώσεις (οι οποίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.....πίστεψέ με) που οι γυναίκες χωρίζουν τον σύντροφό τους γιατί....και οι ίδιες δεν ξέρουν τον λόγο!!!! sofi-k: Δεν βγάζω καμιά έχθρα!Αντικειμενικά μιλάω!Όπως και για εμάς λέω ότι είμαστε ζώα σε κάποια πράγματα(αναισθησία,εύπιστοι κ.α.) έτσι και για τις γυναίκες λέω ότι τα ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ είναι κάτι στάνταρ!Δεν αλλάζει...είναι στην φύση της γυναίκας!Πες το ορμόνες, πες το όπως θες αλλά έτσι είναι! Για το τι έχεις κάνει...δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που ανέφερα αλλά κάτι παρόμοιο!Μπορεί (και λόγω του παιδιού που ήσουν) κάποια φορά να έκανες ένα καυγά από το πουθενά για άσχετο πράγμα!Το έχεις σκεφτεί αυτό;Ακόμα και το κράξιμο που λες για την νυν είναι αυτό που λέω......έστω και για τον χαβαλέ! ;) Μπορεί εσύ να το λες για τον χαβαλέ αλλά σίγουρα σε "πονάει"!Η' μπορεί κάτι άλλο να είχες κάνει σε κάποιο αγόρι σου.Να κάνεις κάτι,να μην δώσει σημασία το αγόρι σου και να το περάσει στο ντούκου(γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό) και αν κάνει ο άλλος το ίδιο εσύ να του την πεις (δεν μιλάω μόνο για σένα)!! ΕΠΙΜΕΝΩ πάντως....δεν θέλω να παρεξηγηθώ από αυτά που λέω.Ούτε βγάζω καμιά έχθρα.Αν θες μπορώ να σου πω και για εμάς πολλά κακά,όπως σου ανέφερα κάποια!Είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε φύλου αυτά!Σε εσάς είναι αυτό.Σε εμάς είναι ότι δεν δίνουμε σημασία σε πολλά πράγματα γιατί τα περνάμε πιο εύκολα στο ντούκου (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα καλό,ίσα ίσα...!).Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ! Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν γίνεται.......χωρίς τις γυναίκες δεν κάνουμε και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για αυτές για εμάς! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 sofi-k: Δεν βγάζω καμιά έχθρα!Αντικειμενικά μιλάω!Όπως και για εμάς λέω ότι είμαστε ζώα σε κάποια πράγματα(αναισθησία,εύπιστοι κ.α.) έτσι και για τις γυναίκες λέω ότι τα ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ είναι κάτι στάνταρ!Δεν αλλάζει...είναι στην φύση της γυναίκας!Πες το ορμόνες, πες το όπως θες αλλά έτσι είναι! Για το τι έχεις κάνει...δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που ανέφερα αλλά κάτι παρόμοιο!Μπορεί (και λόγω του παιδιού που ήσουν) κάποια φορά να έκανες ένα καυγά από το πουθενά για άσχετο πράγμα!Το έχεις σκεφτεί αυτό;Ακόμα και το κράξιμο που λες για την νυν είναι αυτό που λέω......έστω και για τον χαβαλέ! ;) Μπορεί εσύ να το λες για τον χαβαλέ αλλά σίγουρα σε "πονάει"!Η' μπορεί κάτι άλλο να είχες κάνει σε κάποιο αγόρι σου.Να κάνεις κάτι,να μην δώσει σημασία το αγόρι σου και να το περάσει στο ντούκου(γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό) και αν κάνει ο άλλος το ίδιο εσύ να του την πεις (δεν μιλάω μόνο για σένα)!! ΕΠΙΜΕΝΩ πάντως....δεν θέλω να παρεξηγηθώ από αυτά που λέω.Ούτε βγάζω καμιά έχθρα.Αν θες μπορώ να σου πω και για εμάς πολλά κακά,όπως σου ανέφερα κάποια!Είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε φύλου αυτά!Σε εσάς είναι αυτό.Σε εμάς είναι ότι δεν δίνουμε σημασία σε πολλά πράγματα γιατί τα περνάμε πιο εύκολα στο ντούκου (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα καλό,ίσα ίσα...!).Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ! Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν γίνεται.......χωρίς τις γυναίκες δεν κάνουμε και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για αυτές για εμάς! ;) Δεν πιστευω οτι ειναι σε τιποτα ορμονες.:p Εμμεσως οταν λες για υπαρξιακα μας λες οτι ΟΛΕΣ βγαζουμε κομπλεξ και ανισορροπη συμπεριφορα, sooner or later. Σορρυ αλλα αυτο απλα ΔΕΝ ισχυει. Οχι δεν εχω βγαλει υπαρξιακα(τα υπαρξιακα που χρησιμοποιεις σαν ορος δεν παει εδω, ειναι η λαθος λεξη αλλα τεσπα) και αναιτιους καβγαδες(για την ακριβεια σιχαινομαι τους καυγαδες οσο δεν παει ομως!) σε κανεναν μεχρι στιγμης αντιθετως εχω βιωσει νευρα χωρις λογο. Το αντιθετο δηλαδη. Και μπορω να πω οτι η συμπεριφορα μου σαν ατομο απεναντι στο αλλο φυλο ειναι περισσοτερο η συμπεριφορα που θα επρεπε να ειχε ο αντρας της σχεσης(δηλαδη η αναισθησια κ.λ.π. που ανεφερες) οποτε...:p Κι οσο για το παραδειγμα που εφερα...Δηλαδη εσυ δεν εχεις πει ποτε "σιγα τον παπα...α που βρηκε" για καποιον νυν καποιας πρωην σου κι ας την εχεις χωρισει εσυ; Εγω το παραδεχομαι οτι το εκανα οχι ομως επειδη με ποναει αλλα επειδη ειμαι ψωνιο και ολες ειναι κατωτερες μου, πως να το κανουμε.:p Τελος παντων προσωπικα δεν πιστευω οτι το καθε φυλο εχει καποια στανταρ χαρακτηριστικα, εχω δει αντρες να λενε "μα γιατι το ειπε τωρα αυτο; τι ηθελε να πει;"(η λεγομενη κατ εσε και κατα πολλους "γυναικεια συμπεριφορα" ή αλλιως "σαν γκομενακι κανεις ρε μα**ακα":p) και γυναικες να ειναι απολυτως γαιδουρες.:pΑυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Τελος παντων προσωπικα δεν πιστευω οτι το καθε φυλο εχει καποια στανταρ χαρακτηριστικα, εχω δει αντρες να λενε "μα γιατι το ειπε τωρα αυτο; τι ηθελε να πει;"(η λεγομενη κατ εσε και κατα πολλους "γυναικεια συμπεριφορα" ή αλλιως "σαν γκομενακι κανεις ρε μα**ακα":p) και γυναικες να ειναι απολυτως γαιδουρες.:pΑυτα. Προσωπικά έχω πει πολλές φορές κάτι τέτοιο, σκεφτόμενος τι μ@λ@κία μπορέι να έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βρω την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Προσωπικά έχω πει πολλές φορές κάτι τέτοιο, σκεφτόμενος τι μ@λ@κία μπορέι να έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βρω την απάντηση. Κι εγω το χω κανει και πηρα την ιδια απαντηση. Αρα ειδατε δεν ειναι θεμα φυλου, κυριε Προεδρε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εγώ αυτό που ξέρω πάντως είναι ότ όποτε έχω κάνει κάτι με κάποια αμέσως, και όταν λέω αμέσως εννοώ την ίδια μέρα, χωρίς να περιμένω να γνωριστούμε καλύτερα και να πάει το πράγμα φυσιολογικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό με απόλυτη επιτυχία. Αντίθετα όποτε ήθελα πρώτα να γίνω φίλος με την κοπέλα και μετά να γίνει ό,τι γίνει ποτέ δεν γινόταν τίποτα και χαλιόμουνα για πάρα πολύ καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μ'αρεσει πολυ αυτη η γενικευση ρε guys! Μην μου σταναχωριεστε ομως, αφηστε τις γυναικες...μπορειτε παντα να πατε στην αλτερνατιβ λυση: α. να αλλαζετε κολιεδες ή β. να πατε μοναστηρι που εμμεσως παραπεμπει στην προηγουμενη λυση γ. να χειρεψετε δ. οσοι ειστε τυχεροι να καβατζωσετε τις υπο εξαφανιση "νορμαλ" γυναικες Προαιρετικα για τα α,β,γ μπορειτε να αλλαξετε ονομα. Κατι σε Λέλος θα ηταν πληρως αποδεκτο! :p Αφηστε τις υπολοιπες με τα υπαρξιακα, την "ανισορροπη" συμπεριφορα και τις ορμονες σε μενα που μ'αρεσουν ετσι οπως ειναι. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι περιμένεις δλδ από άτομα που διαμένουν Σ' ένα κίτρινο πέταλο, Πάνω σε χαρταετό..., Κάτω από το αυλάκι.:rolleyes: Άσε το κάτω από το αυλάκι ήσυχο...!!! c00kiE: -Για το πως σκέφτεστε απάντησα!Δεν οφείλεται σε εξυπνάδα αλλά σε πιο....πονηρό ή κουτοπόνηρο μυαλό!!!Και δεν πιστεύω ότι διαφωνείς σε αυτό,ούτε εσύ ούτε και καμιά άλλη κοπέλα! -Για τα υπαρξιακά....έλα τώρα...μην τρελαθούμε τελείως!!!Είπαμε να μιλάμε ειλικρινά!Με το να μου λες ότι ένας άντρας κάνει καυγάδες για ανούσια πράγματα και διάφορα άλλα κουλά είναι τουλάχιστον αστείο! -Εν τω μεταξύ ακόμα συνεχίζεις να λες ότι είσαστε ίδιες ΓΕΝΙΚΑ ενώ εγώ μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα!Please....διάβασε καλύτερα αυτά που λέω! -Μην μπλέκεις τα πράγματα!Διαβαζέ τα με την σειρά που τα γράφω!Τις "θεωρίες συνωμοσίας" τις ανέφερα για το πώς σκέφτεστε σε κάποια θέματα(κάτι για υπαρξιακά λέγαμε πριν...!).Για την κλασική αντίδραση που μου λες απάντησες έμμεσα μόνη σου για την παράλογη συμπεριφορά που λέω σε τόσα posts!Αφού πονάει κοπέλα μου το δοντάκι σου γιατί το διώχνεις το παιδί;;;Μήπως θες να παίξεις με άλλους για διάλειμμα αλλά παρόλαυτά δεν σου αρέσει να παίζει αυτός που χώρισες ΕΣΥ;Μήπως υπήρχε κάτι άλλο...(δεν έκλεινε το καπάκι της τουαλέτας; :) )!Μιλάω για τις περιπτώσεις (οι οποίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.....πίστεψέ με) που οι γυναίκες χωρίζουν τον σύντροφό τους γιατί....και οι ίδιες δεν ξέρουν τον λόγο!!!! Πρώτον δεν θυμάμαι να ειπώθηκε κάτι για κουτοπόνηρη σκέψη της γυναίκας αλλά ότι η γυναίκα σκέφτεται με λίγο περισσότερο συναίσθημα..Γιατί σου φαίνεται περίεργο ότι υπάρχουν άντρες που μπορεί να τσακωθούν για ανούσια πράγματα?!?Εγώ προσωπικά το έχω ζήσει..Όταν λέμε ανούσια πράγματα ήταν αυτό που λέει η λέξη αλλά για τον άλλον δεν ήταν και αυτό είναι που ίσως πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε..Ότι για μας φαίνεται χαζο δεν φαίνεται και στον άλλον.. Θα συμφωνήσω με την sofi..Η λέξη υπαρξιακά δεν είναι καραμέλα και σίγουρα δεν αναφέρεται σε αυτό που εσύ προσπαθείς να δείξεις.. Όσο για την κλασική αντίδραση μην νομίσεις πως δεν την έχετε και εσείς..Πόσες φορές έχεις δει πρώην σου να έχει προχωρήσει πριν από σένα σε κάτι άλλο (άσχετα αν είναι καλύτερο ή χειρότερο) και κάπως σου κάθεται?!?Μερικές φορές δεν είναι γιατί θέλουμε τον άλλον ή την άλλην πίσω..Ότι χωρίσαμε αποδεικνύει ότι δεν ταιριάζαμε και πολύ ή υπήρχαν προβλήματα αλλά ότι μας πειράζει ότι αυτός-αυτή έφτιαξε την ζωή της πριν από μας είναι αυτό που μας ενοχλει..Για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προχωρήσουμε σε κάτι νέο..Αυτό το τελευταίο ποτέ δεν το κατάλαβα και μάλιστα κάποιος ανέφερε και την διαφήμιση της coca-cola..στα δευτερόλεπτα πριν πει "και τώρα η ζωή πως έπρεπε να είναι" δείχνει ακριβώς αυτό που αναφέρεις για κλασική αντίδραση.. Εγώ αυτό που ξέρω πάντως είναι ότ όποτε έχω κάνει κάτι με κάποια αμέσως, και όταν λέω αμέσως εννοώ την ίδια μέρα, χωρίς να περιμένω να γνωριστούμε καλύτερα και να πάει το πράγμα φυσιολογικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό με απόλυτη επιτυχία. Αντίθετα όποτε ήθελα πρώτα να γίνω φίλος με την κοπέλα και μετά να γίνει ό,τι γίνει ποτέ δεν γινόταν τίποτα και χαλιόμουνα για πάρα πολύ καιρό... Ενδιαφέρουσα άποψη.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Προσωπικά έχω πει πολλές φορές κάτι τέτοιο, σκεφτόμενος τι μ@λ@κία μπορέι να έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βρω την απάντηση. Όταν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο η απάντηση είναι μία: Δεν έχεις κάνει καμία *******, απλά της ήρθε περίοδος (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts