Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθώ να βάλω cm11 πέρασα τον κερκελ εκανα τα 3 wipe βάζω την ροομ αλλά δεν. Έχω το εξής σφάλμα:

(status 0)

installation aborted

τι κάνω;

Όλα εντάξει έγινε.

Edited by tasos001

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα η πρώτες ερωτήσεις-εντυπώσεις που αφορούν την cm11(legary) :

Ο λογαριασμός cyanogenmond που χρειάζεται;

Η κλήσεις ήταν ποιο εύχρηστες στην μαμά ροομ (Δεν βρίσκεις της επαφές άμεσα)

Το wifi τρώει την μπαταρία :-( (Αν το ξεχάσεις ανοιχτό δεν βγάζεις μέρα)

Λοιπόν καλησπέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος του Xperia ARC από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Βέβαια τώρα τρώει μεγάλα κολλήματα και πρέπει να κάνω κάτι.

Επειδή δεν τα ψάχνω πολύ αυτά μήπως θα είχε κάποιος την καλοσύνη να μου παραθέσει μια λίστα με τον τρόπο να κάνω root το κινητό μου και μια λίστα με τις δυνατές ΡΟΜ που μπορώ να περάσω,καθώς και τις εντυπώσεις του για καθεμία;

Θα ήμουν ευγνώμων!

Λοιπόν καλησπέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος του Xperia ARC από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Βέβαια τώρα τρώει μεγάλα κολλήματα και πρέπει να κάνω κάτι.

Επειδή δεν τα ψάχνω πολύ αυτά μήπως θα είχε κάποιος την καλοσύνη να μου παραθέσει μια λίστα με τον τρόπο να κάνω root το κινητό μου και μια λίστα με τις δυνατές ΡΟΜ που μπορώ να περάσω,καθώς και τις εντυπώσεις του για καθεμία;

Θα ήμουν ευγνώμων!

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να σου πω πως το να κάνεις ρουτ είναι εύκολο αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες από εδώ.

Για να περάσεις όμως μια άλλη ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader του κινητού με την διαδικασία να περιγράφεται εδώ.

Αφού γίνουν αυτά τα 2 τότε είσαι έτοιμος να φλασάρεις όποια ρομ θες. Θα έλεγα λοιπόν πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και τότε ευχαρίστως θα σου πω τι χρειάζεται και ποιες ρομ να δοκιμάσεις.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να σου πω πως το να κάνεις ρουτ είναι εύκολο αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες από εδώ.

Για να περάσεις όμως μια άλλη ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader του κινητού με την διαδικασία να περιγράφεται εδώ.

Αφού γίνουν αυτά τα 2 τότε είσαι έτοιμος να φλασάρεις όποια ρομ θες. Θα έλεγα λοιπόν πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και τότε ευχαρίστως θα σου πω τι χρειάζεται και ποιες ρομ να δοκιμάσεις.

Ωραία ξεκλείδωσα τον bootloader..

Ποιά ΡΟΜ προτείνεις;

Μέχρι στιγμής έχουμε 5 kitkat roms.

1) LXP

2) AORP

3) AOKP

4) Polygon KK

5) HellKat

-Η πρώτη είναι η βάση των υπολοίπων. Συνήθως είναι πολύ καλή αλλά οι τελευταίες υλοποιήσεις έχουν bugs. Καλύτερα να την αποφύγεις προς το παρόν.

-Η AORP είναι πάρα πολύ καλή. Την είχα αρκετές μέρες και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

-Την ΑΟΚΡ την έχω τώρα πάνω στο δικό μου arc εδώ και ένα 24ωρο. Μοιάζει πολύ καλή κι αυτή αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κρίνω.

-Η Polygon είναι μια χαρά αλλά ο developer δε μου γεμίζει το μάτι. Είναι λίγο απρόσεχτος. Συνήθως όποτε βγάζει update και πας να το εγκαταστήσεις, το κινητό κολλάει στην οθόνη εκκίνησης και περιμένεις να το διορθώσει. Είναι μάλλον θέμα του aroma installer και του έχουν ζητήσει να τον αφαιρέσει. Τέλος πάντων απέφυγε την συγκεκριμένη.

-Την HellKat δεν την έχω δοκιμάσει (ακόμα).

Να ξέρεις πως όποια ρομ κι αν βάλεις δε θα έχεις ράδιο και 720p εγγραφή video. Επίσης πριν βάλεις την πρώτη kitkat rom θα πρέπει να έχεις στο κινητό σου φλασαρισμένη την εργοστασιακή ρομ του arc s (κάτι διαφορετικό παίζει με το dalvik partition).

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Μέχρι στιγμής έχουμε 5 kitkat roms.

1) LXP

2) AORP

3) AOKP

4) Polygon KK

5) HellKat

-Η πρώτη είναι η βάση των υπολοίπων. Συνήθως είναι πολύ καλή αλλά οι τελευταίες υλοποιήσεις έχουν bugs. Καλύτερα να την αποφύγεις προς το παρόν.

-Η AORP είναι πάρα πολύ καλή. Την είχα αρκετές μέρες και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

-Την ΑΟΚΡ την έχω τώρα πάνω στο δικό μου arc εδώ και ένα 24ωρο. Μοιάζει πολύ καλή κι αυτή αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κρίνω.

-Η Polygon είναι μια χαρά αλλά ο developer δε μου γεμίζει το μάτι. Είναι λίγο απρόσεχτος. Συνήθως όποτε βγάζει update και πας να το εγκαταστήσεις, το κινητό κολλάει στην οθόνη εκκίνησης και περιμένεις να το διορθώσει. Είναι μάλλον θέμα του aroma installer και του έχουν ζητήσει να τον αφαιρέσει. Τέλος πάντων απέφυγε την συγκεκριμένη.

-Την HellKat δεν την έχω δοκιμάσει (ακόμα).

Να ξέρεις πως όποια ρομ κι αν βάλεις δε θα έχεις ράδιο και 720p εγγραφή video. Επίσης πριν βάλεις την πρώτη kitkat rom θα πρέπει να έχεις στο κινητό σου φλασαρισμένη την εργοστασιακή ρομ του arc s (κάτι διαφορετικό παίζει με το dalvik partition).

Χμ και πως θα γνωρίζω αν έχω την εργοστασιακή μέσα ή οχι;

Γιατι παλιά πρέπει να είχα περάσει άλλη ρομ..

Υπάρχει τρόπος να το ψαξω;

Χμ και πως θα γνωρίζω αν έχω την εργοστασιακή μέσα ή οχι;

Γιατι παλιά πρέπει να είχα περάσει άλλη ρομ..

Υπάρχει τρόπος να το ψαξω;

Εφόσον δε το έχεις πειράξει καθόλου έχεις την εργοστασιακή!!!

Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει και η cyanogenmod την οποία έχω εγώ και

το μόνο αρνητικό ειναι ότι όταν χρησιμοποιείς δεδομένα η μπαταρία σε 2 ώρες ειναι νεκρή.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Καλησπέρα ανεβάζω φώτο από τη μπαταρία και θέλω να μάθω πως απενεργοποιώ της φωνητικές κλήσεις cyanogenmod 11

Ευπρόσδεκτες και προτάσεις βελτιώσεις της αυτονομίας

Edited by tasos001

Καλησπερα παιδια!παλια οταν ειχα android ειχα καποια αλλα προγραματα οπως το android market και κατεβαζα δωρεαν εφαρμογες παιχνιδια μπορει καποιος να με βοηθησει να τα θυμηθω? στηλτε μου πμ αν γινετε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φίλοι μου επειδή έχω το κινητό από φίλο με την 4.0.4 θέλω μια βοήθεια αν γίνεται. Θέλω να ακούω ραδιόφωνο αλλά δεν δέχεται κανένα αξεσουάρ ακουστικό, θέλει μόνο το δικό του δηλαδή της εταιρίας. Πως μπορώ να το παρακάμψω για να ακούω ραδιόφωνο. Το κινητό δεν έχει γίνει ποτέ rooted οπότε δώστε τώρα μια βοήθεια.

Πήρα τελικά universal ακουστικά με 10 ευρώ, τα γνήσια έκαναν 19 ευρώ και υπήρχαν ακριβότερα αλλά τουλάχιστον ακούω ραδιόφωνο και έβαλα το radio936 που παίζει πολύ καλή μουσική εδώ στη Καλαμάτα...

Πήρα τελικά universal ακουστικά με 10 ευρώ, τα γνήσια έκαναν 19 ευρώ και υπήρχαν ακριβότερα αλλά τουλάχιστον ακούω ραδιόφωνο και έβαλα το radio936 που παίζει πολύ καλή μουσική εδώ στη Καλαμάτα...

ρε παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ραδιο online χωρις να χρεωνει mb?το θελω για την cm11

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

Προσφατα πηρα ενα arc s στα 70 ευρωπουλα και μου βγηκε αψογο......:lol:

Σκαλιζα διαφορες ρομ μεχρι που επεσα πανω στην Gin2KitKat_v3.1.0 και αγαλιασε η ψυχη μου!:lol:

Ομορφη,πολυ γρηγορη (GB),και οποιος θελει το πιστευει το εχω απο δευτερα 11 πρωι φορτισει πληρως ειναι 9 βραδυ τριτης και ειναι στο 38% με νορμαλ χριση και wi-fi χθες ολη μερα ανοιχτο!:lol:

domkernel v22 με wifi modules,1.306GHz (παει μεχρι 2.0) 184ΜΗz η μικροτερη συχνοτητα,smartassV2,και deadline.......

Δηλαδη αμα βαλω συχνοτητα πιο κατω θα πεταξω τον φορτιστη?????:lol::lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δοκιμασε το και σε μικροτερη συχνοτητα και πες μας.:p

Edited by Teo010

Μπορείς να δώσεις link απο οπου την κατέβασες...:)

Από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250691

το κατέβασα το zip αρχείο άλλα λείπει απο τον φάκελο το αρχείο boot όταν το ξεzipαρω που φλασαρουμε για kernel, βάζουμε κάποιον άλλο kernel??

το zip αρχειο είναι εντάξει που δεν έχει μέσα το boot??

Μάλλον δεν έχει δικό της κέρνελ αυτή η ρομ. Δεν πειράζει. Διαλέγεις όποιον θες εσύ.

Συγκεκριμένα ο DoomKernel είναι εδώ.

Προσφατα πηρα ενα arc s στα 70 ευρωπουλα και μου βγηκε αψογο......:lol:

Σκαλιζα διαφορες ρομ μεχρι που επεσα πανω στην Gin2KitKat_v3.1.0 και αγαλιασε η ψυχη μου!:lol:

Ομορφη,πολυ γρηγορη (GB),και οποιος θελει το πιστευει το εχω απο δευτερα 11 πρωι φορτισει πληρως ειναι 9 βραδυ τριτης και ειναι στο 38% με νορμαλ χριση και wi-fi χθες ολη μερα ανοιχτο!:lol:

domkernel v22 με wifi modules,1.306GHz (παει μεχρι 2.0) 184ΜΗz η μικροτερη συχνοτητα,smartassV2,και deadline.......

η μπαταρια φιλε συνεχιζει και κραταει ακομα 2 μερες?

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ τη legaryxperia κοίταξα για να κάνω αναβάθμιση, και βλέπω οτι ο δημιουργός έχει ανεβάση και ένα αρχείο με την κατάληξη md5 ξέρει κάποιος τι είναι;

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία, δεν ξέρω αν φταιν η ρυθμίσεις μου ή τα έχει φτύσει, το battery calibration κάνει δουλειά;

:

Μετα απο 1χρονο+ που ειχα διαφορες ρομ με ics ειπα να δοκιμασω παλι gb. Εβαλα και γω την Gin2KitKat και ειδα μετα απο χρονο αρκετη ραμ στο κινητο μου. Οπως και να εχει το κινητο ειναι μονο για gb. Απο μπαταρια βλεπω τα ιδια πραγματα με πριν αλλα θα περιμενω λιγο ακομα μηπως αλλαξειι κατι.

Καλησπέρα έχει κανένας την τελευταία legacyxperia gm11 προσπάθησα να την βάλω χθες και κολλούσαν η εφαρμογές (ίντερνετ - μηνύματα). Σε προηγούμενο μήνυμα ρώτησα για το αρχείο .md5 που έχει ανεβάσει ο δημιουργός τι είναι ξέρει κάποιος;

Καλησπέρα έχει κανένας την τελευταία legacyxperia gm11 προσπάθησα να την βάλω χθες και κολλούσαν η εφαρμογές (ίντερνετ - μηνύματα). Σε προηγούμενο μήνυμα ρώτησα για το αρχείο .md5 που έχει ανεβάσει ο δημιουργός τι είναι ξέρει κάποιος;

Εγώ με cm11 κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε wifi 3g.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Εγώ με cm11 κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε wifi 3g.

Έχεις την τελευταία έκδοση cm11 20140203 Τρεις φορές την έβαλα και δεν τα κατάφερα.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc