ioannis1975 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ανοιγεις να γράψεις μην και πατας παρατεταμενα το κουμπι που κάνει εναλλαγη γλώσσας-ανοιγουν οι ρυθμίσεις-πατας στη δευτερη επιλογη(κατακορ.πληκτρολόγιο-πληκτρολόγιο τηλεφώνου ρε παιδιά,οσο κι αν εχω ψαξει,τετοιο πληκτρολογιο,δεν εχω βρει... μονο αν το ρυθμισω στο πληκτρολογιο Ιαπωνικων το βρισκω το κατακορυφο πληκτρολογιο αλλα ειναι στα Ιαπωνεζικα ή στα Αγγλικα.. εναλλαγη στα ελληνικα δεν εχει... κανω κατι λαθος?παιζει να εχω σβησει καποιο αρχειο? μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ξέρει κάποιος έναν καλό κι εύκολο οδηγό για να περάσω custom rom ? Σκέφτομαι να περάσω την cyanogen mod μιας κι έχω ακούσει πως είναι γενικώς και καλή και σταθερή. Απαραίτητη προϋπόθεση να λειτουργούν κάμερα και wifi φυσικά και το βίντεο. Το τηλέφωνο είναι rooted και ξεκλείδωτο άν θυμάμαι καλά. (αλήθεια πως βλέπω άν είναι ξεκλείδωτο ή όχι , μιας και κλείδωνε - ξεκλείδωνε , έχω ξεχάσει σε τι φάση βρίσκομαι τώρα :lol:). Άν υπάρχει βέβαια και κάποια σταθερή βασισμένη σε παγωτάκι , ευπρόσδεκτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Γιατί πολύ απλά δεν περιμένετε 2 μηνες μεχρι να ερθει επισημα το παγωτακι? Γιατι θελετε να κανετε πειραματα που μπορουν να εχουν ασχημα αποτελεσματα? Λιγη υπομονη θελει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1975 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρε παιδιά,οσο κι αν εχω ψαξει,τετοιο πληκτρολογιο,δεν εχω βρει... μονο αν το ρυθμισω στο πληκτρολογιο Ιαπωνικων το βρισκω το κατακορυφο πληκτρολογιο αλλα ειναι στα Ιαπωνεζικα ή στα Αγγλικα.. εναλλαγη στα ελληνικα δεν εχει... κανω κατι λαθος?παιζει να εχω σβησει καποιο αρχειο? μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω κανένας???????:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstakis1977 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 τελικα παιδια ποτε περιμενουμε επισημα το ics?? τελη απριλιου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 τελικα παιδια ποτε περιμενουμε επισημα το ics?? τελη απριλιου?? Τέλη Μαϊου Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ρε παιδιά ξέρι κανένας τι έγινε με το pc companion? Σταμάτησε να λειτουργεί,το ξανακατέβασα αλλά δεν δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 εδώ και αρκετές μέρες έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό του κινητού με το laptop....συνέχεια μου βγάζει πρόβλημα με το driver και στα notifications μου βγάζει μόνο τον εντοπισμό σφαλμάτων και όχι την ανταλλαγή δεδομένων.....τι να κάνω??μου έρχεται να το σπάσωωωωω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδια καλησπερα! Μολις χθες αγορασα το Arc απο media markt. Σημερα το απογευμα προσπαθω να συνδεθω στο router μεσω wifi αλλα μου βγαζει συνεχως την ενδειξη "ΣΑΡΩΣΗ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ" Ενω εντοπιζει κανονικα το modem (Thomson TG 585 v8) δεν μπορει να συνδεθει σε αυτο. Εκανα update (μεσω 3g) στην 4.0.2.Α.0.62 απο 0.42 αλλα το προβλημα επιμενει.:mad: Το Neo v του αδερφου μου συνδεεται κανονικα στο router. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Δοκιμασε να αλλάξεις καναλι στο ασυρματο. Το arc εχει καποιο θεμα μ καποια καναλια, δεν ξερω ποια. Επισης δοκιμασε να αλλαξεις κ το pass. Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Δοκιμασε να αλλάξεις καναλι στο ασυρματο. Το arc εχει καποιο θεμα μ καποια καναλια, δεν ξερω ποια. Επισης δοκιμασε να αλλαξεις κ το pass. Sent from my LT15i using Tapatalk Οκ θα το δοκιμασω,ευχαριστω. Να υποθεσω οτι δε φταιει το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Οκ θα το δοκιμασω,ευχαριστω. Να υποθεσω οτι δε φταιει το κινητο??? E δεν νομίζω να εχει θεμα το κινητο γενικα με το wifi. Κ μενα τρωει κανα κολλημα, κ δεν συνδεεται, ειδικα κ μενα συγκεκριμενο μου κανει κ μενα το ιδιο. Οταν κανω ρεσετ το μοντεμ, ειναι οκ. Το μονο θεματακι οπως ειπα εχω μ καποια καναλια . Οταν το δοκιμασεις πες μας... Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 E δεν νομίζω να εχει θεμα το κινητο γενικα με το wifi. Κ μενα τρωει κανα κολλημα, κ δεν συνδεεται, ειδικα κ μενα συγκεκριμενο μου κανει κ μενα το ιδιο. Οταν κανω ρεσετ το μοντεμ, ειναι οκ. Το μονο θεματακι οπως ειπα εχω μ καποια καναλια . Οταν το δοκιμασεις πες μας... Sent from my LT15i using Tapatalk +1 και μενα το κανει ποτε ποτε και συνερχεται οταν κανω ρεσετ το ρουτερ οποτε κολλημα του τηλεφωνου ειναι και δεν εχεις προβληματικη συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos77 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) κανένας???????:worry::worry::worry: καΤΕΒασε το go keyboard και μαζι και την ελληνικη γλωσσα.....αν ακι το εχει ηδη μεσα στις ρυθμιεις απλα δεν μπορεις να το βρεις... Παιδια καλησπερα! Μολις χθες αγορασα το Arc απο media markt. Σημερα το απογευμα προσπαθω να συνδεθω στο router μεσω wifi αλλα μου βγαζει συνεχως την ενδειξη "ΣΑΡΩΣΗ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ" Ενω εντοπιζει κανονικα το modem (Thomson TG 585 v8) δεν μπορει να συνδεθει σε αυτο. Εκανα update (μεσω 3g) στην 4.0.2.Α.0.62 απο 0.42 αλλα το προβλημα επιμενει.:mad: Το Neo v του αδερφου μου συνδεεται κανονικα στο router. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? κανε ρεσταρτ στο ρουτερ και θα εισαι οκ..... Edited March 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 E δεν νομίζω να εχει θεμα το κινητο γενικα με το wifi. Κ μενα τρωει κανα κολλημα, κ δεν συνδεεται, ειδικα κ μενα συγκεκριμενο μου κανει κ μενα το ιδιο. Οταν κανω ρεσετ το μοντεμ, ειναι οκ. Το μονο θεματακι οπως ειπα εχω μ καποια καναλια . Οταν το δοκιμασεις πες μας... Sent from my LT15i using Tapatalk Εχουμε νεοτερα απο το μετωπο: Δοκιμασα και τα 13 διαφορετικα καναλια στο router (Thomson TG 585) διχως αποτελεσματα.:( Εκανα και reset στη συσκευη,παλι τιποτα. Επειτα δοκιμασα να μπω κανοντας disable το Encryption στο router δηλαδη να μπαινουν ολοι "εννοoυμε ολοι":lol: διχως κωδικο στο wifi μου. Ως δια μαγειας δουλεψε και συνδεθηκα (αρα ολα οκ με το wifi του Arc;)!! Φυσικα δεν προκειται για σωστη λυση διοτι εχω στη ουσια ενα ξεκλειδωτο router στη γειτονια μου. Εχει κανεις καμμια προταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εχουμε νεοτερα απο το μετωπο: Δοκιμασα και τα 13 διαφορετικα καναλια στο router (Thomson TG 585) διχως αποτελεσματα.:( Εκανα και reset στη συσκευη,παλι τιποτα. Επειτα δοκιμασα να μπω κανοντας disable το Encryption στο router δηλαδη να μπαινουν ολοι "εννοoυμε ολοι":lol: διχως κωδικο στο wifi μου. Ως δια μαγειας δουλεψε και συνδεθηκα (αρα ολα οκ με το wifi του Arc;)!! Φυσικα δεν προκειται για σωστη λυση διοτι εχω στη ουσια ενα ξεκλειδωτο router στη γειτονια μου. Εχει κανεις καμμια προταση??? Για δες αυτο μηπως και σου δουλεψει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3908642&highlight=%3A+router+11+10#post3908642 αφου κανεις αυτο κανε μια επανεκινηση του router σου. Κανε και μια διαγραφη του δικτυου wi-fi απο το κινητο σου για να το συνδεθεις εκ νεου με κωδικο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τελικα βρεθηκε η λυση!:) Αυτο που χρειαζοταν ηταν να συνδεθω με τους αρχικους κωδικους του router (ssid + psk). Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις και τις προτασεις τους.:up: P.s:Στο unboxing της συσκευης υπηρχε μεσα μια δερματινη θηκη με αναγλυφο λογοτυπο της S.E καθως και προστατευτικη ζελατινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Αναβάθμιση σε IC 4.0 μεταξύ Μαϊου και Ιουλίου τελικά. δεν υπάρχει φιξ Ημερομηνία. Δεν θα γίνει OTA αλλά μόνο με σύνδεση στο PC ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Αναβάθμιση σε IC 4.0 μεταξύ Μαϊου και Ιουλίου τελικά. δεν υπάρχει φιξ Ημερομηνία. Δεν θα γίνει OTA αλλά μόνο με σύνδεση στο PC ... Καλά κρασιά πές τους, δηλαδή παίζει σενάριο να το πάρεις και μέσα με τέλη Ιουλίου άν είσαι προς τους τελευταίους. Άρα μιλάμε για σχεδόν 4 μήνες από τώρα. Νομίζω πως δεν χωράν δικαιολογίες, το έσκισαν το θέμα χαλαρά. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να περάσω κάποια άλλη ρομ να βρώ την υγειά μου. (ή τον μπελά μου :lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Retrosid Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εχουμε νεοτερα απο το μετωπο: Δοκιμασα και τα 13 διαφορετικα καναλια στο router (Thomson TG 585) διχως αποτελεσματα.:( Εκανα και reset στη συσκευη,παλι τιποτα. Επειτα δοκιμασα να μπω κανοντας disable το Encryption στο router δηλαδη να μπαινουν ολοι "εννοoυμε ολοι":lol: διχως κωδικο στο wifi μου. Ως δια μαγειας δουλεψε και συνδεθηκα (αρα ολα οκ με το wifi του Arc;)!! Φυσικα δεν προκειται για σωστη λυση διοτι εχω στη ουσια ενα ξεκλειδωτο router στη γειτονια μου. Εχει κανεις καμμια προταση??? Πρέπει να αλάξεις το WPA-PSK Version σε WPA+WPA2. Αυτό βρίσκεται στα wireless settings, δεν μπορώ να σου δώσω link γιατί το interface του thomson είναι javascript, αλλά μπορώ να σου δώσω screenshots αν τα βρείς σκούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πρέπει να αλάξεις το WPA-PSK Version σε WPA+WPA2. Αυτό βρίσκεται στα wireless settings, δεν μπορώ να σου δώσω link γιατί το interface του thomson είναι javascript, αλλά μπορώ να σου δώσω screenshots αν τα βρείς σκούρα. Ευχαριστω για την ενημερωση! Εχει ηδη γινει η αλλαγη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Retrosid Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ευχαριστω για την ενημερωση! Εχει ηδη γινει η αλλαγη.;) Επίσης άλαξε το όνομα του rooter γιατί κάθε όνομα έχει μία εξίσωση που σπάει τον κωδικό και έχουν φτιάξει αρκετά προγράμματα που σπάνε κωδικούς. Έχω και στο κινητό για όταν χρειάζομαι internet και δεν έχω MBs :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1975 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 καΤΕΒασε το go keyboard και μαζι και την ελληνικη γλωσσα.....αν ακι το εχει ηδη μεσα στις ρυθμιεις απλα δεν μπορεις να το βρεις... δεν μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω βημα-βημα????..... τι στο καλο,τοσο στόκος ειμαι.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroula2008 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλημερα σας. ψαχνω να βαλω στο arc προγραμμα αντικλεπτικο. ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλημερα σας. ψαχνω να βαλω στο arc προγραμμα αντικλεπτικο. ξερει κανεις? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=el Για θεματα εφαρμογων εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts