Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοβαμαι να το φλασαρω γιατι δεν έχω ιδεα.Μη κανω καμια ζημια κ τρεχω μετα.Βεβαια έχει βιντεακια με αναλυτικες οδηγιες.Αλλα και πάλι δεν είναι ρισκο?Αν το παω σε nokia care θα θέλουν χρηματα για update?Η εστω να μου πουν τι συμβαίνει.Και θα ξαναρωτήσω, παίζει να μην έχει ερθει update λόγω χώρας προέλευσης?Και επίσης το έχω 3 μέρες, παίζει ρολο?

οχι δεν ειναι ρισκο..απλα θελει προσοχη. λογικα δεν θα σου παρουν φραγκο αφου ειναι στην εγγυηση

καλησπερα παιδια με λενε θοδωρη και μολις χθες αγορασα το νοκια ν9!θελω να ρωτησω ορισμενα πραγματα γιατι δεν ειμαι και πολυ του αθληματος...:pτι σημαινει φλασαρω το κινητο μου?και δευτερον μπορω μεσω ντεβελοπερ μοουντ να κατεβασω δωρεαν απς?

Πως ειναι η μπαταρια του;

Το έχω 3 μέρες.Έχω κανει 3 φορτήσεις και ήδη έχει στρώσει απίστευτα.Τώρα είναι στο 70% και τελευταία φορτηση ηταν πριν 15 ώρες.2 μέρες λογικά τις βγάζει ευκολα.Και σκεψου οτι το σκαλίζω συνεχώς.

Το έχω 3 μέρες.Έχω κανει 3 φορτήσεις και ήδη έχει στρώσει απίστευτα.Τώρα είναι στο 70% και τελευταία φορτηση ηταν πριν 15 ώρες.2 μέρες λογικά τις βγάζει ευκολα.Και σκεψου οτι το σκαλίζω συνεχώς.

Μαλιστα,μπαινει στα υποψιν. :p

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Η μπαταρία μου κράτησε 3 μέρες κ 6 ώρες :))

Πολυ καλυτερη σε σχεση με το L800 που εχω τωρα

μου εχει μπει στο ματι το ν9 :happy:

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Παιδιά έχω πρόβλημα με το bluetooth, δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να ονομάσω την συσκευή μου ( πατάω save αλλά δεν ανταποκρίνεται).

έχω κάνει restore settings αλλά και πάλι τίποτε!!!!:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO

Το cutetube τι διαφορα έχει με το youtube?Και όσο αφορά το battery drain απο το developer mode.Οι εφαρμογες που περναω και είναι .deb πρεπει να έχω ανοιχτό το developer mode για να λειτουργουν?Ρωτάω για να αποφύγω το drain γιατι μου έβγαλε ένδειξη.

Mην ασχολεισαι με battery drain και αηδιες.

Απλα σβησε το προγραμμα αυτο. Αχρηστο ειναι και τσαμπα σε αγχωνει καθε τρεις και λιγο.

Παιδιά έχω πρόβλημα με το bluetooth, δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να ονομάσω την συσκευή μου ( πατάω save αλλά δεν ανταποκρίνεται).

έχω κάνει restore settings αλλά και πάλι τίποτε!!!!:wacko:

αμα αφήσεις το ίδιο όνομα που έχει φαίνετε έτσι?

αμα αφήσεις το ίδιο όνομα που έχει φαίνετε έτσι?

οχι δεν εμφανίζει κανένα όνομα, και όταν παω settings-about product το bluetooth address είνσι κενό

επαναλαμβάνω, πατάω την ενεργοποίηση του bluetooth αυτο προσπαθεί να ενεργοποιηθεί αλλά δεν γίνεται τίποτα, βάζω όνομα πατάω save και δεν μου βγάζει κανένα όνομα, λέω να το παω στην νοκια, πιστεύω το πρόβλημα να είναι μέσα στην εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO

Καλησπέρα, ενω με το προηγουμενο ολα ηταν ευκολα, εδω 3-4 φορες που δοκιμασα ενω συνδεεται με το c7, μολις παταω για μεταφορα contacts βγαζει failed... καμμια ιδεα?

Καλησπέρα, ενω με το προηγουμενο ολα ηταν ευκολα, εδω 3-4 φορες που δοκιμασα ενω συνδεεται με το c7, μολις παταω για μεταφορα contacts βγαζει failed... καμμια ιδεα?

Και εμένα μ έβγαζε αυτό το πρόβλημα όταν συνδεόταν με το Ν900. Τα έκανα επανεκκίνηση και τα δύο κ έκλειασ κ άνοιξα το μπλε δόντι

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μεταφορά επαφών, είτε με το C7, είτε το C5-00 είτε το Ε72. Καμμιά φορά μόνο περνούσε διπλές τις επαφές κι έτσι, αντί για 600 είχα 1200... Ξαναέκανα τη διαδικασία από την αρχή και... ΟΚ.

Αντί να κοιτούν πως να περάσουν Anrdoid στο N9, δεν περνάνε τη Belle FP1...

Τότε το ξαναγοράζω ευχαρίστως! Πάντα σε κυανό!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Αντί να κοιτούν πως να περάσουν Anrdoid στο N9, δεν περνάνε τη Belle FP1...

Τα είπες όλα. Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι αυτό?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα στη παρέα, έχω ένα πρόβλημα με το ΝΟΚΙΑ Ν9 το οποίο αγόρασα πρίν 3 μήνες. Μετά την αναβάθμηση στο καινούριο λογισμικό (30.2012.07-1_PR_001) που η ίδια η ΝΟΚΙΑ το πρότεινε έχουν αρχίσει σοβαρά προβλήματα στη συσκευή μου.

1ον : κολλάει κατα την αναπαραγωγη των ταινιων που εχω περασει στο κινητο πράγμα που δεν εκανε πριν την αναβάθμηση. Παιζει η ταινια διακεκομένα τη "σπάει" σχεδον κάθε ένα δευτερόλεπτο.

2ον : Μερικές φορές κολλάει στα καλά καθούμενα και κάνει reboot.

3ον : Όταν ανοίγω αρκετές εφαρμογές μαζι τρώει τρελό κόλλημα και όλα αυτά τα κάνει μετά την αναβάθμηση.

Έχω κάνει Clear Device, έχω ξανα κάνει update το κινητό αλλα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω?

αυτό θέλει ξαναφλασάρισμα και ξαναπέρασμα του firmware κατά την γνωμη μου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου τότε πήγαινε σε κανα κατάστημα nokia. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση για τα προβλήματα που αναφέρεις.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος να σταματησουν να εμφανιζονται τα notifications του facebook απο την οθονη με τα feeds?Δεν εχω πειραξει κατι και ειναι ενεργη και για το facebook η ενημερωση.Εχει 2 μερες ομως μου βγαζει μονο απο το twitter..Καμια ιδεα?

Εστρωσε μονο του..Τι να πει κανεις?:wacko:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

αυτό θέλει ξαναφλασάρισμα και ξαναπέρασμα του firmware κατά την γνωμη μου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου τότε πήγαινε σε κανα κατάστημα nokia. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση για τα προβλήματα που αναφέρεις.

Φίλε μου thanks για την ιδέα πήγα σε κατάστημα νοκια και μου είπαν οτι μου κάνει τα συγκεκριμένα προβλήματα επειδή έκανα μόνος μου το update. Το άφησα εκέι το ξανα φλασάρανε αλλα τίποτα. Μάλλον έχει πρόβλημα είτε η δικιά μου συσκευή είτε όλα τα νοκια Ν9. Κρίμα γιατί έχω αλλάξει πολλα κινητα κυρίως νοκια και αυτο είναι το κάτι αλλο, μπορώ να πώ οτι το αγαπώ :D .....Κρίμα να μη μπορω να δω μια ταινία σε τέτοια οθόνη. Μακάρι να βγεί καινουριο λογισμικο και να διορθωθει το προβλημα τι να πω.....

μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα που σου τρώει αρκετούς πόρους γενικά από το κινητό?

Λές? Θα το ψάξω αν είναι. Βασικά έχω ενα προγραματάκι που μου δίχνει τη RAM και τον CPU και στη RAM λεει total 985 MB, Used 865 MB, Free 119 MB αλλα δεν το έχω φορτωσει με προγράμματα. Ξέρεις μήπως εσύ κανενα πρόγραμμα που να ελεγχει τη μνήμη που τρώει το κάθε application που έχω περάσει? Thanks πάντως

Δεν γνωρίζω αλλά σαν πρώτη προσπάθεια βγάλε ότι έχεις εγκαταστήσει και τρέχει συνέχεια όπως το πρόγραμμα που μου είπες τώρα. Σε μένα δεν κάνει κάποιο lag το κινητό μου πάντως ούτε αν ανοίξω αρκετά προγράμματα μαζί.