Jump to content

spyragge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyragge

  1. ευχαριστω για την απαντηση, και υποτιθεται το συν - της σαμσουνγκ ειναι οι γρηγορες αναβαθμισεις κατα τ αλλα.. ελεγα να δωσω το δικο μου και να κρατησω το ολοκαινουργιο ελληνικο - αλλα θα το ξανασκεφτω τωρα, καμμια σχεση η 4αρα με την 4.1... και αν ειναι να χασω την εγγυηση δεν αξιζει.. και φανταζομαι κανενας δεν θα ξερει το ποτε θα κυκλοφορησει..
  2. Κανένας? (update σε 4.1 Καλημερα, εχω ενα 3100 6 μηνων απο αμαζον αγορασμενο το οποιο πηρε μονο του την 4.1 - χτες εκανα τραμπα το n8000 που ειχα με ενα 3100 αλλα το ελληνικο δουλευει με την 4.0.3 και βγαζει οτι δεν εχει αλλο update.. γιατι? ποτε θα την παρει? ξερει καποιος? και αν την περασω μονος μου υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση - ειναι μονο 10 ημερων.. )
  3. Καλημερα, εχω ενα 3100 6 μηνων απο αμαζον αγορασμενο το οποιο πηρε μονο του την 4.1 - χτες εκανα τραμπα το n8000 που ειχα με ενα 3100 αλλα το ελληνικο δουλευει με την 4.0.3 και βγαζει οτι δεν εχει αλλο update.. γιατι? ποτε θα την παρει? ξερει καποιος? και αν την περασω μονος μου υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση - ειναι μονο 10 ημερων..
  4. Παράθεση από rosanera> (Ααα, και κάτι ακόμη, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν τηλέφωνο;;; και πώς;;; Είχα την εντύπωση ότι είχε θύρα για καρτα sim αλλα τελικά δεν έχει...) το 3100 ειναι τηλέφωνο το 3110 ειναι μονο wifi, σήμερα ήρθε καινούργιο απο έξω, και πριν το ανοιξω ήθελα να ρωτησω αν καποιος που το εχει δοκιμασει θα ελεγε οτι αξιζει σε σχεση με το gtp1000 που έχω, θα κρατήσω μονο ενα, το 1000 ειναι και τηλ και 3g αλλα επειδη δεν το δουλευω ετσι δεν με πειραζει.. λογικα το 3110 με 4αρι αντροιντ και πιο γρηγορο θα ειναι καλυτερο για την χρηση που το θελω, αν καποιος τα εχει δοκιμασει και τα 2 ακουω αποψεις..
  5. Καλησπέρα, ενω με το προηγουμενο ολα ηταν ευκολα, εδω 3-4 φορες που δοκιμασα ενω συνδεεται με το c7, μολις παταω για μεταφορα contacts βγαζει failed... καμμια ιδεα?
  6. Καλημερα, μιλαω για ν9 16 μαυρο made in finland ολοκαίνουργιο που το δουλευω τωρα 2 μέρες, οι μετρητες του ηταν μηδενικοί και δεν έχουν κανει ποτέ reset.. μιλάμε για ολοκαίνουργιο τηλέφωνο - ηρθε με τις ζελατινες, απλα το κουτι ανοίχτηκε για να δοκιμαστεί - αν λειτουργεί....
  7. ευχαριστω, ναι πολυ καλυτερο το δευτερο.. για το σημα πουλανε μεχρι και εφαρμογη, κοινο μυστικο και προβλημα θα εινα, αλλα θα παω που θα παω νοκια θα το χω μαζι... http://store.ovi.com/content/229273 Πόσο ειναι μια καλη τιμή για καινούργιο ν9 - μηνός? (πρέπει να διαλεξω αναμεσα στο λουμια και σε αυτό..η όποιο φυγει πρώτο)
  8. περασα την 1.2 και επανεκινω μπας και δω διαφορα..
  9. Ευχαριστω Dark_ds, το κατεβαζω.. Για το σημα παω νοκια ε? Χαλια, το χανει στο πι και φι και μενει ετσι εκει που το lumia δουλευε..
  10. Καλησπερα, ερωτηση για τα ελληνικα - πληκτολογιο η μελλοντικα μενου? Πάντως εμένα έχει χαλια σημα - το χανει συνεχεια εκει που ολα τα αλλα εχουν..
  11. Καλησπέρα, ποια ειναι μια καλή και λογική τιμή για ενα μεταχειρισμενο - καλής - αριστης καταστασης lumia?
  12. Καλησπερα, ελεγα να παω για το n9 σε καποια φαση, όταν θα δωσω το n8 μου, αλλα έπεσα σε μια ευκαιρια χτες, και μονο όταν θα το πιασω στα χερια μου θα ησυχασω, οτι ειναι γνησιο και οκ, δηλαδη.. τωρα, τι λετε για n9 vs lumia 800? Διαβαζω καλα λογια και ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου..
  13. Ναι ποιά έχεις? καθ εμερα φορτιση θελει,με εχει τρελλάνει, απαραδεκτο..
  14. Να σαι καλά φίλε μου, όλοι μαθαίνουμε στην ανταλαγή της δοκιμής και του λάθους μας... Κι εγω ευχαριστώ που παραπάνω διάβασα για την downgrade σκανδιναβικη εκδοση κι εβαλα την ελληνικη εκδοση και βρηκα το κινητο και την υγειά μου, την έφαγα την μερα μου παλι βέβαια, αλλά τελος καλό όλα καλά...Καλό βράδυ σε όλους..
  15. το phoinix που το φλασαρεις εννοω...οτι θες ρωτα, κανενα προβλημα...
  16. Φιλε lelelo, όταν έκανα hard reset και δεν δουλευε το ovi, όλοι λέγανε το φλάσαρε το ξανα με τον φοινικα και θα επανέλθει.. αλήθεια, αλλά πρέπει να κατεβάσεις απο τον φοίνικα σύμφωνα με το product code σου, την πληρη έκδοση απο το μενου εκεί που λεει data download τσεκάρεις και το download optional files also και κατεβάζεις το πληρες firmware και μετα δουλεύει κανονικα... Τώρα.. Κι εγω σημερα το ψοφησα, αλλα όταν το επανεφερα πέρασα την τελευταια 24.01.. υπάρχει καμμια ελπιδα για ελληνικο μενου η να γραφω εστω ελληνικά παιδιά?
  17. Φιλε lelelo μετα απο hard reset δουλευουν ολα αν κατεβασεις ξανα το firmware οχι των 200 μβ αλλα του giga τσεκαρωντας την επιλογη που λεει για το φουλ λογισμικο στο κατεβασμα μεσα απο τον φοινικα...
  18. Καλησπέρα, περασα την 24.01 απο ναβιφιρμ, ξερει κανεις αν εχει ελληνικα καπου αυτη η εκδοση? Ειμαι στα αγγλικα τωρα..
  19. Καλησπέρα, αν την πατήσει κανεις οπως εγω μετα απο hard reset με τα 3+1 κουμπιά, η λυση στο χάσιμο του ovi είναι το φλασαρισμα, αλλα - οχι με τα αρχεια που κατεβαζουμε απλα για την αλλαγη γλωσσας 150-200mb- αλλα συμφωνα με το product code της συσκευσης, κατεβάζουμε όλα τα αρχεία - μερικα γιγα - με τον φοινικα για την συσκευη μας, και με τα εξτρα αυτά στο φλασαρισμα το ovi επανέρχεται..
  20. "Βάζεις τα αρχεία από το Navifirm στο κατάλληλο folder και επιλέγεις Refurbish από το Phoenix. Αυτό κάνει το τηλέφωνο σαν να έχει μόλις βγει από το εργοστάσιο. Προφανώς εσύ κάνεις κάτι άλλο. Εννοείται, ότι μετά δεν θα κάνεις επαναφορά από το backup (ιδίως τα settings, files και applications). " Για το ιδιο πραγμα μιλαμε φίλε μου, σαν να βγήκε απο το εργοστασιο, αλλα με το ? στην θεση του ovi... "εχω κανει hard reset me to *#7370# . Οχι , δεν δουλευαν μετα , εχασα τις Qt αλλα οπως και στο pc, οτι μαλα**α και να κανω, αν του κανω φορματ ειναι σαν να μην εγινε ποτε μιας και τα σβηνει ολα και τα γραφει απο την αρχη. Εγω λοιπον μετα το hard reset, το φλασαρα και εγινε ακριβως αυτο. Τα εγραψε ολα απο την αρχη και παλι χωρις προβλημα. Το φλασαρισμα αυτο ειναι. Για αυτο σου λεω δοκιμασε να του περασεις firmware με αλλο Product code , απλα για να δεις αν φταιει αυτο. ? Αυτο ειναι μαλλον το soft όχι το hard οπου μετα δεν υπάρχει γυρισμός....
  21. Hard Reset μετα 3 κουμπιά (4 με το οn of) εχεις κανει και όλα δουλευαν μετα το φλασαρισμα? περιεργο.. περασα το αγγλικο του, περασα και το balcans με τα ελληνικα ξανα, έχετε υπόψην σας καμμια πιο πληρης εκδοση? να δοκιμασω καποιο αλλο?
  22. Γεια πες, μπας και λεμε κατι άλλο, την διαδικασία με το phoinix που περναμε τα ελληνικα με φλασαρισμα του κινητου μεσω αρχειων απο navifirm δεν λες? Αυτο παντως, σε αντιθεση με αρκετα που διαβασα στο νετ, δεν επαναφερει το ovi store στην θεση του.. το μενου παραμενει με ερωτηματικο στην θεση του και μετα το φλασαρισμα.. το ιδιο λεμε?
  23. Δεν φαινεται να λειτουργει αυτο το bubles τωρα, το downgrade εννοω, το εχουν αναστειλει προς το παρον, και το phoinix δυστυχως δεν κανει τιποτα, σε λιγια θα αναβοσβηνει σαν φλασακι το ν8 απο τα φλασαρισματα που του ριξα....
  24. το εκανα γιατι δεν επαιζε καθολου βιντεο, και τωρα πεταξε το ovi, δεν επανερχεται ουτε με qt βιβλιοθηκες - οπως και να τις περασεις, ουτε με επαναφορα, ουτε με φλασαρισμα.. νοκια εισαι για τα...μπαζα.. εχω κανει 100 hard reset σε ν97, στο ν8 αυτα τα πράγματα απλά δεν επιτρεπονται.... θα ανυπομονω για τα w7 ετσι που παμε... μπορει καποιος να μου στειλει σε ζιπ τα αρχεια που εχει εγκατεστημενα στην μνημη το ovi? μπας και γινει τιποτα?
  25. Παιδιά έφαγα όλη την μέρα μου απο το πρωί, κυριολεκτικα, να βρω τροπο να ξανα εγκαταστησω το ovi, δεν γίνεται με τιποτα μετα απο hard reset, οποιος το κανει, την πατησε, τι φλασαρισματα, τι περασματα απο βιβλιοθηκες, μονο οι χαρτες εγκατασταθηκαν, το ovi αρνειται πεισματικα.. παω κουρελι για υπνο.. θα το βαψω μπλε και στην θαλασσα με την - μπιπ μπιπ - εταιρια του....
×
×
  • Create New...