Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Εδω και μια εβδομαδα ειμαι ευτυχης κατοχος ενος μαυρου Nokia N9 16GB. Πραγματικα το λειτουργικο του ειναι πανεμορφο και η λογικη του απιστευτα απλη. Διαβαζα οτι αν χειριστεις το Ν9, μετα θα προσπαθεις να χειριστεις ολα τα αλλα κινητα με τον ιδιο τροπο και μπορω να επιβεβαιωσω οτι ισχυει :) Μετα απο μολις μια ωρα απασχολησης με το Ν9, προσπαθουσα να κλεισω τον Opera στο Ε7 κανοντας swipe προς τα κατω!! Πραγματικα κριμα που το εγκατελειψε η Nokia για χαρη των Windows..... Anyway μια βδομαδα τωρα ξεκοκαλισα ολα τα θεματα για το N9 στο myphone αλλα επιφυλλασομαι για τυχον αποριες :)
IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Εδω και μια εβδομαδα ειμαι ευτυχης κατοχος ενος μαυρου Nokia N9 16GB. Πραγματικα το λειτουργικο του ειναι πανεμορφο και η λογικη του απιστευτα απλη. Διαβαζα οτι αν χειριστεις το Ν9, μετα θα προσπαθεις να χειριστεις ολα τα αλλα κινητα με τον ιδιο τροπο και μπορω να επιβεβαιωσω οτι ισχυει :) Μετα απο μολις μια ωρα απασχολησης με το Ν9, προσπαθουσα να κλεισω τον Opera στο Ε7 κανοντας swipe προς τα κατω!! Πραγματικα κριμα που το εγκατελειψε η Nokia για χαρη των Windows..... Anyway μια βδομαδα τωρα ξεκοκαλισα ολα τα θεματα για το N9 στο myphone αλλα επιφυλλασομαι για τυχον αποριες :)

Καλορίζικο λοιπόν!!! Το κινητό είναι απλά έρωτας. Αν και μου λείπουν κάποιες εφαρμογές, εδώ κι ένα χρόνο που το έχω θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει εντελώς. Όσο για απορίες, εδώ είμαστε, όσο μπορούμε, θα βοηθάμε. ;)

Ξύπνησα τους νεκρούς και έπιασα πάλι το N9 στα χέρια μου.

Προσπαθώ να κάνω τόση ώρα sync το google λογαριασμό και τζίφος.

Εxchange mail προσπαθώ

domain: κενο

server: m.google.com

port:443

ακόμα και το non-provisionable device τσεκαρα χωρίς να ξέρω τι κάνει αλλά να συγχρονίσει, δεεεν.

Λύση ;

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια το εχω ηδη συγχρονισμενο με google , αν το κανω και με το hotmail θα υπαρχει καποιο προβλημα??
From N9

Θα είχε μπει για πώληση καιρό τώρα αλλά το GPS του είναι εργαλείο που το χρειάζομαι !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλησπερες!! Λοιπον,βρηκα λυση στο προβλημα που ειχα και το κινητο δεν αναγνωριζε οτι ειχε συνδεθει με ακουστικα! υπαρχει στο maemo talk thread για το θεμα..

τωρα ομως αντιμετωπιθζω αλλο θεματακι..

Δεν παιζει stereo τον ηχο...το συνδεω με jack καλωδιακι στο ηχοσυστημα και ενω παλαιοτερα επαιζε μια χαρα τωρα παιζει τον μισο ηχο σχεδον...

Υπαρχει καμια ρυθμιση ηχου στο κινητο εκτοσ απο το dolby headphone στισ ρυθμισεις??

• 2 weeks later...

Για οποιον αντιμετωπισει καποια στιγμη το παραπανω προβλημα ιδου η λυση!

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80006&page=14

Παρεπιπτοντως να προσεχετε τα housing απο ebay..Εμενα παρολο πυ το black housing που παρηγγειλα ηταν 100% αυθεντικο ειχε χαλασμενο jack...

Παλι καλα που απο το εξης βιντεο:

καταφερα να κανω τραμπα το αλλο απο το παλιο μου housing....

Τελος καλο ολα καλα!

Πλεον new housing λειτουργικοτατο κινητο και νοιθω σαν να πηρα νεα συσκευη! :D

Φοβερη αισθηση ενα νεο polycarbon housing!!!:wink:

Έχει κανείς το ίδιο θέμα με μένα?

Η εφαρμογή του myphone για Ν9, όπως και μερικές άλλες με το ΙΔΙΟ περιβάλλον (My-Meego, GSMArena, LiveNews, TechBlog) δεν ανανεώνονται εδώ και καιρό και μένουν κενές από ειδήσεις και νέα!

Φταίω γω, ή κι αυτά κλείσαν?

make love not work

Δε θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων, αλλά, μάλλον πάμε για "δεύτε τελευταίον ασπασμόν" για πολλά πράγματα του Ν9...

τι εννοεις mitsos106 ?

okourkoulos καμια απο τις εφαρμογες που λες δεν βρισκω.. :p

παλια θυμαμαι του myphone νομιζω αλλα δεν την χρησιμοποιησα και ποτε..

τι εννοεις mitsos106?

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Εννοώ, υποστήριξη από ΝΟΚΙΑ τέρμα, για τα σημερινά δεδομένα το τηλέφωνο είναι ήδη παρωχημένο, εφαρμογές, ότι είχαμε, είχαμε, αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι αν μπορεί να το φτιάξει κανείς πια... :( Δεν ξέρω, σκοτεινό το μέλλον... Και εμείς οι λίγοι ρομαντικοί, τι να κάνουμε;

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Εννοώ, υποστήριξη από ΝΟΚΙΑ τέρμα, για τα σημερινά δεδομένα το τηλέφωνο είναι ήδη παρωχημένο, εφαρμογές, ότι είχαμε, είχαμε, αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι αν μπορεί να το φτιάξει κανείς πια... :( Δεν ξέρω, σκοτεινό το μέλλον... Και εμείς οι λίγοι ρομαντικοί, τι να κάνουμε;

ετσι οπως τα λες ειναι, απλα νομιζα οτι υπηρχε και τιποτα καινουργιο.. :p

τι να κανουμε.. θα δειξει. υπαρχει και το sailfish. να το δουμε και αυτο..

αν και εγω ακομα βολευομαι με το n9 αλλα οσο περναει ο καιρος..

Aλλαγή housing και swipe τις καρτέλες δίχως αιτία :p

η συνηθεια που εγινε λατρεια :p

Καλησπερα σας. Ρε παιδια προσπαθω να κανω apt-get upgrade απο x-terminal και δεν κανει.

κατι λεει με errors were encountered while processing var/cache/apt/archives armel.deb κατι τετοιο τελος παντων, γνωριζετε κατι?

From N9

Καλησπερα σας. Ρε παιδια προσπαθω να κανω apt-get upgrade απο x-terminal και δεν κανει.

κατι λεει με errors were encountered while processing var/cache/apt/archives armel.deb κατι τετοιο τελος παντων, γνωριζετε κατι?

ριξε μια ματια εδω μηπως βρεις ακρη

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90719

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Δοκίμασε να δώσεις apt-get update και μετά apt-get -f install
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστω για τες απαντησεις σας αλλα τιποτε δεν εγινε. Στο πιο πανω που εγραψα απλα λεει οτι 9 not upgrade
From N9

Δοκίμασε να δώσεις και : sudo dpkg --configure -a
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 4 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα.Πριν ενα μήνα πήρα μτχ το Ν9 σε καλη κατασταση.Το δουλεψα στην αρχή όπως το είχε στήσει ο προηγούμενος με διάφορα paid apps.Το battery drain ηταν φοβερό!Εκανα Google sync τις επαφες και τα ημερολόγια μέσω mfe.Όλα κουμπωσαν καλά αλλά κάτι με έτρωγε για φλασαρισμα και στήσιμο απο την αρχή.Μετα απο πολύ διάβασμα στο maemo.org το φλασαρα στο πρέπων firmware και ξεκίνησα στήσιμο.Βάζω τους λογαριασμούς Nokia,Facebook,twitter,Google,mail for excange για contacts και calendar μονο με τις υποδείξεις απο maemo.org.Όλα συγχρονισαν εκτός ο mfe.Κάπου διάβασα οτι μετα απο καθαρη εγκατάσταση θέλει πρωτα να στησεις τον mfe account έτσι και εκανα.Τίποτα!!

Έχετε καμια ιδέα τι να κάνω να πάρω τα ημερολόγια απο Google?

Ευχαριστώ!