Ritos Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παιδια κατεβασα απο το ονι το internet radio αλλα εχω ενα προβλημα,καθως το ανοιγω και απο connecting δειχνει connected μετα το σβηνει και δεν προχωραει. Κανω κατι λαθος; άνοιξε τη εφαρμογή σε wi-fi να λειτουργήσει, και μετά απ την επιλογη internet connection άλλαξε τη συνδεση σου στο δίκτυο της vodafone ετσι δουλεψε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εχω το ιδιο πρόβλημα το εχω αναφέρει την προηγουμενη εβδομάδα(μερικες σελίδες πιο πίσω) κάνει restore απ τη συσκευή αλλά όχι απ το Nokia Link. έστειλα email στη Nokia care με prt screen και το εχουν προωθήσει στη Φιλανδία , περιμένω απάντηση. αν μου απαντησουν θα σε ενημερώσω. Φιλε οταν μαθεις κατι πες μας. Ειναι πολυ βασικο να λειτουργησει η διαδικασια back up. Σκεφτομαι να κανω flash στο σκληρο και σκεφτομαι: ποιος ξαναπερναει επαφες, ημερολογια, σημειωσεις, προγραμματα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 επαφες , ημερολογια, σημειωσεις μεσω ovi suite...προγραμματα πρεπει απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ritos Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εμ, εγώ εκανα ολικό φλασαρισμα.... και τα έχασα όλα, ευτυχώς είχα το Ν8 ακόμα και πήρα επαφές και ημερολόγιο σημειώσεις απ εκεί. δοκίμασε να κάνει backup στη συσκευή κάνε φλασάρισε μονο τη μνημη και κάνε restore απ εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Εγω κατέβασα την εφαρμογή FM Radio Reciever ******************** και δουλευει άψογα. Επίσης είναι το μονο κινητό που είχα , που παίζει το ράδιο χωρίς ακουστικα/κεραία !!! Edited February 20, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Εγω κατέβασα την εφαρμογή FM Radio Reciever *********************** και δουλευει άψογα. Επίσης είναι το μονο κινητό που είχα , που παίζει το ράδιο χωρίς ακουστικα/κεραία !!! Moλις το εβαλα. thanks man Edited February 20, 2012 by impreza_sti Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 επαφες , ημερολογια, σημειωσεις μεσω ovi suite...προγραμματα πρεπει απο την αρχη το ovi suite δεν ειναι συμβατο με το Ν9 και σε παραπεμπει στο Νοκια link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Βρες και βάλε την έκδοση Nokia Ovi Suite 3.0.0.290. Μην κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Moλις το εβαλα. thanks man εγω γιατι οταν βγαζω την κεραια δεν μου παιζει ηχο καθολου ενω εχθες μου επαιζε? πρεπει να κανω κατι που δεν εχω υποψην μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Βρες και βάλε την έκδοση Nokia Ovi Suite 3.0.0.290. Μην κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία. Γιωργο εισαι ο 1ος! Ειχα την καινουργια εκδοση και δεν το υποστηριζε. Που να φανταστω οτι η παλια θα το υποστηριζει. Ξεκιναω back up και Sync. Μια ερωτηση: Μολις ενεργοποιησα το developer mode για 1η φορα παρατηρησα οτι ανεβηκε το battery consumption. Το κανει σε ολους αυτο? Γενικα εχω παρατηρησει οτι μετα απο εγκατασασεις προγραμματων ανεβαινει η καταναλωση η οποια πεφτει μετα απο ωρες/μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Θα πέσει μην ανησυχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Θα πέσει μην ανησυχεις... Οντως! Μετα απο 2 ωρες περιπου επεσε στο 4ma!!! Ευχαριστω Γιωργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Τιποτα βρε συ δεν εκανα και κατι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ξερει κανεις τι παιζει με το ...avg active consumption... τις τελευταιες μερες ειναι στο 200mA ενω τοσες μερες ηταν στο 140 mA.. :s avg current 40 mA avg idle 4 mA Σταθερα... Τι παιζει με αυτα γενικως και γιατι εχω τοσο πολυ active ενω τα αλλα ειναι κομπλε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Με την βοήθεια του qwazix έφτιαξα ένα Alphanumeric GR keyboard. Αποσυμπιέστε το αρχείο και τοποθετήστε το στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts Μετά θα πάτε στο settings/time and language/text input/installed input methods και θα κάνετε επιλογή το Alphanumeric GR. Μπορείτε να έχετε επιλεγμένα πολλά πληκτρολόγια. Τα αλλάζετε με swype. Δεν γινεται να περαστει λεξικο Τ9 απο καποιο αλλο κινητο της νοκια ? ισως ειναι λιγο ακραιο αυτο που ρωταω αλλα κινητο χωρις Τ9 πραγματικα δεν παλευεται.. Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Κυκλοφορησε ο Opera για το Ν9 (επισημως) στο Ovi Store *rotation προς ολες τι κατευθυνσεις. Nice Edited February 21, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπέρα Είχα ρωτήσει και παλαιότερα χωρίς να πάρω απάντηση. Όταν γράφουμε στο Ν9 ελληνικά, υπάρχει η δυνατότητα να διορθώνει και να προτείνει λέξεις όπως κάνει στα Αγγλικά; Φαντάζομαι πώς δεν την έχει προεγκατεστημένη. Υπάρχει custom λύση; Νομίζω π.χ. ότι στο N900 υπήρχε λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Για να μην σου έχει απαντήσει κανένας ...σημαίνει ότι δεν υπάρχει Τ9...ούτε μπορείς να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μόλις έγινε και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού τηλεφώνου. Το πρόβλημα είναι ότι από τι είδα η συσκευή θέλει κάρτα microsim ενώ εγώ έχω μόνο sim και δεν μπορώ να την λειτουργήσω :( Σε cosmote γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής της κάρτας? Δλδ θα πρέπει να πάρω μαζί μου και λογαριασμό? γιατί τον τελευταίο τον πέταξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 πηγαινε απο μια κοσμοτε και ζητα τους μια μικροσιμ. 5 ευρα κανει Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πηγαινε σε ενα Γερμανο με την παλια sim σου και ταυτοτητα και σε 3 λεπτα εχεις νεα sim, θελει και 5€ νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μόλις έγινε και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού τηλεφώνου. Το πρόβλημα είναι ότι από τι είδα η συσκευή θέλει κάρτα microsim ενώ εγώ έχω μόνο sim και δεν μπορώ να την λειτουργήσω :( Σε cosmote γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής της κάρτας? Δλδ θα πρέπει να πάρω μαζί μου και λογαριασμό? γιατί τον τελευταίο τον πέταξα... καλως μας ηρθες.καποια καταστηματα Γερμανος εχουν ειδικο εργαλειο και μπορουν να στην κοψουν.κανε μια ερωτηση πριν δωσεις τα 5 ευρω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Opera 11.5 for Harmattan πλέον Official!! Επιτέλους έχουμε Browser! :) Βασικά εγώ πήρα MicroSim Cutter (σαν περφορατέρ είναι) απο ebay και απλά ηρέμησα! Ψάχτε το και χτυπήστε το, ΔΕΝ θα το μετανοιώσετε, απο Αμέρικα το αγόρασα! Έχει και αντάπτορες και μετατρέπετε την microsim σε standard sim για χρήση σε "θνητά" κινητά... :p Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλως μας ηρθες.καποια καταστηματα Γερμανος εχουν ειδικο εργαλειο και μπορουν να στην κοψουν.κανε μια ερωτηση πριν δωσεις τα 5 ευρω. Ειχα ρωτησει σε Γερμανο και ειπαν οτι δεν την κοβουν.Επισης μου ειπαν οτι και να την κοψω ισως να λειτουργησει αλλα δεν θα δινει τα σωστα volt στ κινητο. Ετσι πηγα στην cosmote και ολα οκ με 5 ευρωπουλα.Σε 1 ωρα επαιζε. Γνωμη μου: μην πειραματειζεσαι, δεν αξιζει τον κοπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ειχα ρωτησει σε Γερμανο και ειπαν οτι δεν την κοβουν.Επισης μου ειπαν οτι και να την κοψω ισως να λειτουργησει αλλα δεν θα δινει τα σωστα volt στ κινητο. Ετσι πηγα στην cosmote και ολα οκ με 5 ευρωπουλα.Σε 1 ωρα επαιζε. Γνωμη μου: μην πειραματειζεσαι, δεν αξιζει τον κοπο... Υπήρχε περίπτωση να σου πούνε να την κόψεις; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts