Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια κατεβασα απο το ονι το internet radio αλλα εχω ενα προβλημα,καθως το ανοιγω και απο connecting δειχνει connected μετα το σβηνει και δεν προχωραει. Κανω κατι λαθος;

άνοιξε τη εφαρμογή σε wi-fi να λειτουργήσει, και μετά απ την επιλογη internet connection άλλαξε τη συνδεση σου στο δίκτυο της vodafone ετσι δουλεψε σε μένα.

εχω το ιδιο πρόβλημα το εχω αναφέρει την προηγουμενη εβδομάδα(μερικες σελίδες πιο πίσω) κάνει restore απ τη συσκευή αλλά όχι απ το Nokia Link. έστειλα email στη Nokia care με prt screen και το εχουν προωθήσει στη Φιλανδία , περιμένω απάντηση. αν μου απαντησουν θα σε ενημερώσω.

Φιλε οταν μαθεις κατι πες μας. Ειναι πολυ βασικο να λειτουργησει η διαδικασια back up.

Σκεφτομαι να κανω flash στο σκληρο και σκεφτομαι: ποιος ξαναπερναει επαφες, ημερολογια, σημειωσεις, προγραμματα:(

εμ, εγώ εκανα ολικό φλασαρισμα.... και τα έχασα όλα, ευτυχώς είχα το Ν8 ακόμα και πήρα επαφές και ημερολόγιο σημειώσεις απ εκεί.

δοκίμασε να κάνει backup στη συσκευή κάνε φλασάρισε μονο τη μνημη και κάνε restore απ εκει.

Εγω κατέβασα την εφαρμογή FM Radio Reciever ********************

και δουλευει άψογα. Επίσης είναι το μονο κινητό που είχα , που παίζει το ράδιο χωρίς ακουστικα/κεραία !!!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Εγω κατέβασα την εφαρμογή FM Radio Reciever ***********************

και δουλευει άψογα. Επίσης είναι το μονο κινητό που είχα , που παίζει το ράδιο χωρίς ακουστικα/κεραία !!!

Moλις το εβαλα.

thanks man

Edited by impreza_sti

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

επαφες , ημερολογια, σημειωσεις μεσω ovi suite...προγραμματα πρεπει απο την αρχη

το ovi suite δεν ειναι συμβατο με το Ν9 και σε παραπεμπει στο Νοκια

link

Moλις το εβαλα.

thanks man

εγω γιατι οταν βγαζω την κεραια δεν μου παιζει ηχο καθολου ενω εχθες μου επαιζε? πρεπει να κανω κατι που δεν εχω υποψην μου?

Βρες και βάλε την έκδοση Nokia Ovi Suite 3.0.0.290. Μην κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία.

Γιωργο εισαι ο 1ος! Ειχα την καινουργια εκδοση και δεν το υποστηριζε. Που να φανταστω οτι η παλια θα το υποστηριζει.

Ξεκιναω back up και Sync.

Μια ερωτηση: Μολις ενεργοποιησα το developer mode για 1η φορα παρατηρησα οτι ανεβηκε το battery consumption.

Το κανει σε ολους αυτο? Γενικα εχω παρατηρησει οτι μετα απο εγκατασασεις προγραμματων ανεβαινει η καταναλωση η οποια πεφτει μετα απο ωρες/μερες.

Θα πέσει μην ανησυχεις...

Οντως! Μετα απο 2 ωρες περιπου επεσε στο 4ma!!!

Ευχαριστω Γιωργο!

ξερει κανεις τι παιζει με το ...avg active consumption... τις τελευταιες μερες ειναι στο 200mA ενω τοσες μερες ηταν στο 140 mA.. :s

avg current 40 mA

avg idle 4 mA

Σταθερα...

Τι παιζει με αυτα γενικως και γιατι εχω τοσο πολυ active ενω τα αλλα ειναι κομπλε...?

Με την βοήθεια του qwazix έφτιαξα ένα Alphanumeric GR keyboard.

Αποσυμπιέστε το αρχείο και τοποθετήστε το στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts

Μετά θα πάτε στο settings/time and language/text input/installed input methods και θα κάνετε επιλογή το Alphanumeric GR.

Μπορείτε να έχετε επιλεγμένα πολλά πληκτρολόγια. Τα αλλάζετε με swype.

Δεν γινεται να περαστει λεξικο Τ9 απο καποιο αλλο κινητο της νοκια ? ισως ειναι λιγο ακραιο αυτο που ρωταω αλλα κινητο χωρις Τ9 πραγματικα δεν παλευεται..

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Κυκλοφορησε ο Opera για το Ν9 (επισημως) στο Ovi Store

*rotation προς ολες τι κατευθυνσεις. Nice

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα χωρίς να πάρω απάντηση.

Όταν γράφουμε στο Ν9 ελληνικά, υπάρχει η δυνατότητα να διορθώνει και να προτείνει λέξεις

όπως κάνει στα Αγγλικά; Φαντάζομαι πώς δεν την έχει προεγκατεστημένη.

Υπάρχει custom λύση; Νομίζω π.χ. ότι στο N900 υπήρχε λύση

Για να μην σου έχει απαντήσει κανένας ...σημαίνει ότι δεν υπάρχει Τ9...ούτε μπορείς να βάλεις

Μόλις έγινε και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού τηλεφώνου. Το πρόβλημα είναι ότι από τι είδα η συσκευή θέλει κάρτα microsim ενώ εγώ έχω μόνο sim και δεν μπορώ να την λειτουργήσω :(

Σε cosmote γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής της κάρτας? Δλδ θα πρέπει να πάρω μαζί μου και λογαριασμό? γιατί τον τελευταίο τον πέταξα...

πηγαινε απο μια κοσμοτε και ζητα τους μια μικροσιμ. 5 ευρα κανει

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

Πηγαινε σε ενα Γερμανο με την παλια sim σου και ταυτοτητα και σε 3 λεπτα εχεις νεα sim, θελει και 5€ νομιζω.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μόλις έγινε και εγώ κάτοχος του φοβερού αυτού τηλεφώνου. Το πρόβλημα είναι ότι από τι είδα η συσκευή θέλει κάρτα microsim ενώ εγώ έχω μόνο sim και δεν μπορώ να την λειτουργήσω :(

Σε cosmote γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής της κάρτας? Δλδ θα πρέπει να πάρω μαζί μου και λογαριασμό? γιατί τον τελευταίο τον πέταξα...

καλως μας ηρθες.καποια καταστηματα Γερμανος εχουν ειδικο εργαλειο και μπορουν να στην κοψουν.κανε μια ερωτηση πριν δωσεις τα 5 ευρω.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Opera 11.5 for Harmattan πλέον Official!!

Επιτέλους έχουμε Browser! :)

Βασικά εγώ πήρα MicroSim Cutter (σαν περφορατέρ είναι) απο ebay και απλά ηρέμησα!

Ψάχτε το και χτυπήστε το, ΔΕΝ θα το μετανοιώσετε, απο Αμέρικα το αγόρασα!

Έχει και αντάπτορες και μετατρέπετε την microsim σε standard sim για χρήση σε "θνητά" κινητά... :p

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

καλως μας ηρθες.καποια καταστηματα Γερμανος εχουν ειδικο εργαλειο και μπορουν να στην κοψουν.κανε μια ερωτηση πριν δωσεις τα 5 ευρω.

Ειχα ρωτησει σε Γερμανο και ειπαν οτι δεν την κοβουν.Επισης μου ειπαν οτι και να την κοψω ισως να λειτουργησει αλλα δεν θα δινει τα σωστα volt στ κινητο.

Ετσι πηγα στην cosmote και ολα οκ με 5 ευρωπουλα.Σε 1 ωρα επαιζε.

Γνωμη μου: μην πειραματειζεσαι, δεν αξιζει τον κοπο...

Ειχα ρωτησει σε Γερμανο και ειπαν οτι δεν την κοβουν.Επισης μου ειπαν οτι και να την κοψω ισως να λειτουργησει αλλα δεν θα δινει τα σωστα volt στ κινητο.

Ετσι πηγα στην cosmote και ολα οκ με 5 ευρωπουλα.Σε 1 ωρα επαιζε.

Γνωμη μου: μην πειραματειζεσαι, δεν αξιζει τον κοπο...

Υπήρχε περίπτωση να σου πούνε να την κόψεις; ;)