Jump to content

[Επίσημο] Nokia C2-03


Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nokia C2-03

(RM-702)

Touch and Type with two SIM cards

 

http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/C2-03/C2-03_main.jpg

 

http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/C2-03/C2-03_detail1.jpg http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/C2-03/C2-03_detail2.jpg http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/C2-03/C2-03_detail3.jpg

______________________________________

 

Ημερομηνία ανακοίνωσης:

21 June 2011

 

Περιγραφή συσκευής:

The Nokia C2-03 is a Series 40 phone supporting dual-band EGSM. The device features "Touch and Type" user interface which combines key pad functionality with touch display, Dual SIM with easy-swap slot, 2 Mpix camera and support for up to 32 GB memory card. Other features include Flash Lite 3.0, Ovi Browser with Web Apps, Bluetooth 2.1 +EDR and MIDP Java 2.1 with additional Java APIs.

______________________________________

 

Τελευταία έκδοση λογισμικού:

7.63

 

Δείκτης SAR:

0,61 W/kg

 

Ελληνικό Product Code:

059J9R6 (CHROME) / 059J9M5 (GOLDEN) / 059K088 (GRAPHITE) / 059K0G3 (LILAC)

______________________________________

 

Σελίδα υποστήριξης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου

Data Sheet

Οδηγός χρήσεως

Edited by bomber21

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 166
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναδέλφου για το Χ1-01 post εκείνο έχει ενεργή αναμονή...τότε αυτό τι να έχει άραγε μιας και είναι πιο προχωρημένο λειτουργικό κλπ κλπ???? αν έχει ενεργή αναμονή τότε πραγματικά νομίζω βρήκαμε την καλύτερη μέχρι τώρα επιλογή dual sim κινητού.... :D
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

Το τηλέφωνο αυτό θα το έχω ελπίζω σύντομα και θα του κάνω αξιολόγηση και σε βίντεο. Μέχρι τότε δείτε βίντεο με την διπλή λειτουργία sim στο Χ1-01- ενώ η sim2 (Vodafone) είναι ενεργή, καλώ στην sim1 (Cosmote) όπου το τηλέφωνο βάζει σε αναμονή και μπορώ να απαντήσω ή να απορρίψω. Έκλεισα την συνομιλία στην sim2 και μπορείτε να δείτε το τηλέφωνο να χτυπά για την κλήση στην sim1.

 

 

Μετά τα όσα είδα στο οικονομικό Χ1-01, θεωρώ και εγώ πως το C2-03 θα είναι πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν δίκαρτο κινητό. Θα ξέρουμε σύντομα.

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς όμως από όσο έχω ψάξει στο διαδίκτυο το C2-03 δεν θα έχει "ενεργή εναλλαγή" μεταξύ των 2 γραμμών... αλλά απλά θα είναι standby .... θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό σε μια τέτοια συσκευή κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτή η λειτουργία ... πολύ καλό το videάκι θα περιμένουμε και για το C2-03 παρόμοιο, μακάρι να λειτουργεί όπως το Χ1-01!!!!
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

Στο διαδίκτυο λέει πως και το Χ1-01 δεν έχει ενεργή εναλλαγή μεταξύ των αριθμών, αλλά όπως βλέπετε έχει. Οπότε ή ράδιο αρβύλα είναι ή διορθώσανε την λειτουργία πριν κυκλοφορήσει το τηλέφωνο. Σύντομα θα ξέρουμε για το C2-03.
Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

μακάρι να είναι έτσι και να είναι ενεργή η εναλλαγή :) άλλωστε όπως καλά είπες τα λάθη στις γνώμες των διαφόρων χρηστών είναι πολλές ;)

edit

Λοιπόν μετά από τηλέφωνο σε φίλο που δουλεύει σε ΝΟΚΙΑ care (ή όπως τα λένε τώρα πια) μου επιβεβαίωσε πως το κινητό είναι "active" .... ε νομίζω πως μετά από αυτό απλά περιμένω πότε θα το φέρει για αγορά ... :D :D

Edited by Itchrist86
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

Και στο support μιλά για dual active mode. Για να είμαι ειλικρινής, έτσι το περίμενα μετά το Χ1-01

 

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Cseries/c2-03-Is-it-dual-Sim-active-or-Simply-Dual-Sim-Standby/m-p/1112777/highlight/true#M24274

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

Μμμμμμμμμμμμμμμ θα μας τρελάνουν, εγώ αυτό αυτό έχω καταλάβει...

 

Κοίτα τι λέει το manual ... Both SIM cards are available at the same time when the device is not being used, but while one SIM card is active, for example, making a call, sending or receiving a message, or uploading or downloading data, the other is unavailable.

 

και πάλι όμως ένα "πιο" Low End κινητό όπως το Χ1 δεν δικαιολογείται να υποστηρίζει dual active mode ενώ το C2 όχι ..... :blink: :wacko: :wacko: :wacko: και είναι και αυτό που μου είπε και το φιλαράκι από το μαγαζί της ΝΟΚΙΑ ..... τεσπα, όταν το πάρεις στα χέρια σου αδελφέ μας λες τι ακριβώς παίζει ιδίοις όμμασι :happy:

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

ξερουμε τιποτα για αυτο το τηλεφωνο? ποτε ερχετε Ελλαδα και αν θα ερθει?

 

Απ' οτι λέει αρχές Οκτωβρίου

 

[ATTACH]21856[/ATTACH]

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580
Link to comment
Share on other sites

Όπως σας είχα υποσχεθεί, έχω από χτες στα χέρια μου το ΝΟΚΙΑ c2-03 τηλέφωνο. Αγοράστηκε από τις Φιλιππίνες, στην τιμή των 106 ευώ (με τα έξοδα αποστολής), έκανε 13 μέρες να έρθει από Μανίλα και φυσικά είναι στα αγγλικά το μενού του. Κατασκευασμένο στην Κίνα 9καθόλου περίεργο αφού τα εργοστάσια της ΝΟΚΙΑ στην Ευρώπη έχουν κλείσει σχεδόν όλα). Το τηλέφωνο είναι ιδιαίτερα κομψό. Θα έλεγα πως είναι το πλέον όμορφο δίκαρτο της αγοράς, ελαφρύ και σταθερό με πολύ ευχάριστη αίσθηση μαλακού πλαστικού στο πίσω μέρος και το πλαίσιο του. Αν και παχύ, στέκεται πολύ ωραία στο χέρι. Είναι slide, touch and type και το ελατήριο του ανοίγματος είναι μαλακό. Το τηλέφωνο δεν κουνιέται καθόλου στα δύο μέρη του, κάτι που άλλα κινητά παρουσιάζουν και το βρίσκω απαράδεκτο μια συσκευή τεχνολογίας να έχει "μπόσικα".

Το τηλέφωνο είναι δίκαρτο και απευθύνεται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν περισσότερες από μία εταιρίες (δέχεται και αναγνωρίζει κρατώντας στην μνήμη τις ρυθμίσεις 5 καρτών sim). Έχει εξαιρετικό σήμα. Πολύ καλή λήψη- το σπίτι μου είναι καταραμένο και δεν έχει σήμα ποτέ- το τηλέφωνο αυτό έχει 4 μπάρες σήμα και στις δύο κάρτες! Πολύ καλό ακουστικό και ομιλία (θεωρούσα πως είναι τόσο καλό όσο του Χ1-01, αλλά μάλλον είναι ακόμα καλύτερο), καθαρή ποιότητα ήχου χωρίς παράσιτα και ηχώ ή οτιδήποτε άλλα. Είναι τηλέφωνο ακι δίνει μεγάλη βάση σε αυτό (κάτι που κοντεύουμε οι χρήστες να το ξεχάσουμε- τι να το κάνεις στο κάτω κάτω το κινητό αν δεν μπορείς να μιλήσεις;). Αυτό είναι και το δυνατότερο σημείο του: το σήμα του, η ομιλία και η χρήση δύο καρτών ταυτόχρονα. Είναι dual active, με άλλα λόγια αν μιλάς στην SIM1 και σε καλέσουν στην SIM2 δεν την χάνεις στην κλήση αλλά μπαίνει σε αναμονή και μπορείς να την απαντήσεις ή να την απορρίψεις- κρατώντας ενεργή την αρχική σου κλήση. Θεωρώ πως αυτή είναι η κυριότερη λειτουργία που πρέπει να έχουν τα δίκαρτα κινητά και που δυστυχώς δεν την έχουν όλα.

Το τηλέφωνο δουλεύει S40, είναι ευχάριστα γρήγορο στο να ανοίξει εφαρμογές και παιχνίδια και επειδή το σύστημα είναι παλιό και πολύ "φορεμένο" από την ΝΟΚΙΑ, έχει πάρα πολλές εφαρμογές και παιχνίδια ακόμα να κατεβάσετε και να του εγκαταστήσετε, είτε από τον υπολογιστή, είτε από την εταιρία σας με χρήση του ίντερνετ. Φυσικά, είναι παλιά, κάποια ξεπερασμένα, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά χρήσιμα και διασκεδαστικά. Πάντως είναι πολύ γρήγορο και δεν φαίνεται να το ενοχλούν καθόλου δύο ανοιχτές εφαρμογές (πχ ραδιόφωνο και παιχνίδι). Η οικονομία στην ενέργεια είναι επίσης εμφανής. Η μπαταρία, αν και όχι μεγάλη και από την μάνα της φορτισμένη στο μισό, δύο μέρες δεν έχει κατέβει ακόμα (παρόλο που το ζάλισα το τηλεφωνάκι- νομίζω μιλάμε για 4 μερούλες πιά, χαλαρά).

Η οθόνη, αν δεν ήξερα πως είναι 65Κ, δεν θα το καταλάβαινα ποτέ. Είναι φωτεινότατη και ακριβής, οπότε καλύπτει την διαφορά (και όμως ναι) και νομίζεις πως είναι 260Κ. Capacitive, θέλει λίγο χρόνο να την συνηθίσεις, αλλά γενικά ανταποκρίνεται καθαρά και αμέσως. Η κάμερα στα 2mp, τίποτα το ιδιαίτερο- αν έχει καλό φωτισμό η εικόνες είναι αρκετά καλές. Της λείπει όμως το φλας και κυρίως λείπει το ειδικό πλήκτρο για την κάμερα που πάντα υπάρχει στο πλάϊ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει πλήκτρο κάμερας. Μου φαίνεται πως το ξεχάσανε! Ακόμα δεν έχει WiFi (αν είχε, θα πούλαγε τρελά).

Το νέο NOKIA maps που φοράει και που χρησιμοποιεί τις κεραίες του δικτύου (το τηλέφωνο δεν έχει GPS), είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Αρκετά ακριβές, γεμάτο σημεία ενδιαφέροντος (μέχρι και το μικρό συνεργείο απέναντι που δεν το περίμενα), πολύ καλές οδηγίες αλλά όχι σε πραγματικό χρόνο βέβαια (ελλείψη GPS). Πάντως είναι πολύ γρήγορο, πολύ ενημερωμένο, πολύ πιο ακριβές από όσο περίμενα και φτηνό (μιλάμε για byte στην σύνδεση του-τίποτα). Φτηνός είναι και ο νέος περιηγητής που συμπιέζει πολύ τα δεδομένα, σε σημείο να χρεώνεστε το 1/4 από ότι σε άλλα κινητά (ελεγμένο αυτό). Μπορεί να μην είναι η καλύτερη εφαρμογή στις σελίδες και να πρέπει να κάνετε ζουμ άουτ ή να πάτε δεξιά αριστερά, αλλά είναι πάμφτηνο και γρήγορο.

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη ήταν οι τεράστιες (και εννοώ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ) γραμματοσειρές. Παιδιά, διαβάζει το μήνυμα από απέναντι! Δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο τόσο μεγάλα γράμματα σε μήνυμα ή τηλεφωνικό κατάλογο- εκεί θα κερδίσει πολλά + ειδικά σε μεγαλύτερους ανθρώπους και όσους έχουν βαρεθεί τις ψείρες και το ξεστράβωμα. Η αναπαραγωγή ραδιοφώνου και μουσικής είναι πολύ καλή επίσης και διαθέτει και καθαρότατο ηχείο- αν και όχι τόσο δυνατό και φωνακλάδικο όσο το Χ1-01. Όλες οι γνωστές λειτουργίες της ΝΟΚΙΑ είναι εδώ, το Ovi επίσης δίνει το παρόν, η σύνδεση με τον υπολογιστή και η εγκατάσταση εφαρμογών παιχνιδάκι, foto calling και για πρώτη φορά νομίζω στην ΝΟΚΙΑ, ηχογράφηση κλήσης (ε ρε, μηνύσεις που θα πέσουν)! Χρησιμότατο για κουτσομπόληδες και κατασκόπους. Α! Δεν θα το πιστέψετε! έχει και geotagging (από τις κεραίες πάλι) για τις φωτογραφίες σας! Παίζει gif, 3gs τα γνωστά.

Σίγουρα δεν είναι το θαύμα της τεχνολογίας που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μιλάμε όμως για μια πολύ "ειλικρινή" και σταθερή συσκευή, με εξαιρετική ομιλία και σήμα (επιμένω σε αυτό) και πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Στην τιμή του πιστεύω πλέον πως είναι ασυναγώνιστο στα δίκαρτα. Συν του ότι το touch & type είναι εξαιρετικά εύχρηστο.

Για όποιον δεν βαριέται, δείτε και το βίντεο.

 

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πληρέστατη επισκόπηση ... πραγματικά νομίζω πως κάλυψες τα πάντα.... οπότε μετά και από το δικό σου review απλά προσωπικά περιμένω πότε θα έρθει Ελλάδα για αγορά ... :D :D

 

 

χμμμ 2 ερωτήσεις απλά για επιβεβαίωση:

 

1ον. Το τηλέφωνο έχει την δυνατότητα να "θυμάται" από ποια SIM θες να κάνεις κλήση ή να στείλεις sms?δηλ μπορείς να ορίσεις ότι θέλω να πάρω το 698 88 88 888 που είναι what's up να "χρησιμοποιεί" την what's up SIM?

 

2ον. Η συσεκυή μπορεί να φορτίζεται και όταν συνδέεται στον υπολογιστή από την micro usb θύρα?

Edited by greg1982
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

ναι να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό:

Η συσκευή σε ρωτά πάντα από που θες να κάνεις κλήση, να στείλεις μήνυμα ή να μπεις ίντερνετ. Όμως έχει επιλογή στην διαχείρηση καρτών τέτοια που ρυθμίζεις αν θες από ποιά sim θες να μπαίνεις ίντερνετ, να κάνεις κλήσεις ή να στέλνεις μηνύματα. Με άλλα λόγια μπορείς να κανονίσεις να κάνεις τηλέφωνα από την 1 και να μπαίνεις ίντερνετ ή να στέλνεις μηνύματα από την 2. καλή λειτουργία αυτή και φρέσκια.

 

Και όχι, δεν φορτίζει από τον υπολογιστή.

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

Απ' οτι λέει αρχές Οκτωβρίου

 

[ATTACH]21856[/ATTACH]

 

Και πόσο θα κοστίζει 92 ή 129 ευρώ?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Χριστούγεννα στα 119Ε

 

Φωτογραφίες βιτρίνας βράδυ

 

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302909_137990226298031_100002611625281_194275_1047438510_n.jpg

 

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292818_137990252964695_100002611625281_194276_65093234_n.jpg

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

ωωωωωωω ρε φίλε αυτή είναι η χειρότερη περίοδος ... να ξέρεις οτι έξω κυκλοφορεί και εσύ να μην μπορείς να το έχεις στα χέρια σου ....
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη:

Όταν επιλέγεις mp3 για ήχο κλήσης από την κάρτα μνήμης, μπορείς να επιλέξεις το κομμάτι του τραγουδιού που θα γίνει ringtone! Επιλέγεις στο τραγούδι από που μέχρι που θέλεις να χρησιμοποιηθεί για ήχος κλήσης! Αυτό, το κάναμε μόνο με mp3 και συνήθως στον υπολογιστή...

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη:

Όταν επιλέγεις mp3 για ήχο κλήσης από την κάρτα μνήμης, μπορείς να επιλέξεις το κομμάτι του τραγουδιού που θα γίνει ringtone! Επιλέγεις στο τραγούδι από που μέχρι που θέλεις να χρησιμοποιηθεί για ήχος κλήσης! Αυτό, το κάναμε μόνο με mp3 και συνήθως στον υπολογιστή...

 

Μερικές ερωτησούλες:Η ένταση του ακουστικού είναι η ίδια και στις δυο γραμμές?Η συσκευή υποστηρίζει και στις δυο γραμμές το μενού sim toolkit ή μόνο στην μία όπως τα samsung?Υποστηρίζει sim 2in1 και στις δυο γραμμές?Τι διαφορά εχει το C2-06?Μεταβίβαση γραμμής μεταξύ πρώτης γραμμής και δεύτερης μπορείς να κάνεις?

Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

μπραβο φιλε πολυ καλη παρουσιαση το πιο ευχαριστω οτι δουλευον και οι 2 sim ταυτοχρονα !!!
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
στο eshop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007313 το εβαλαν κατοπιν παραγγελιας !!!!
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]
Link to comment
Share on other sites

εεεε ναι κλασικά για να μην χάσουν πελάτες .... ;)
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.
Link to comment
Share on other sites

στο eshop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007313 το εβαλαν κατοπιν παραγγελιας !!!!

 

Μήπως είναι παραεισαγωγής θα εχει ελληνικό πληκτρολόγιο?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ το βγάζουν στα 130 ευρώ- Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ φθηνότερο (για να μην πω 30).
Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...