endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εσύ σαν Samsung, εάν έδινες κινητό με δικό σου firmware και δικό σου πρόγραμμα, θα άφηνες κάποιον άλλον να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σου με δικό του firmware? Δεν υποστηρίζει το Kies, custom firmware.. μην τρελένεσαι.. Τώρα για την 4.0.3, εάν ψάχνεις την Ελληνική, εδώ είσαι.. Δεν εχεις αδικο, αλλα ακριβως αυτη την ελληνικη εκδοση προσπαθω να βαλω και παιρνω error: can't open /sdcard/.......ktl, installation aborted. Η SD ειναι μια χαρα, ο΄τι αλλο εχει η SD το διαβαζει. Ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν εχεις αδικο, αλλα ακριβως αυτη την ελληνικη εκδοση προσπαθω να βαλω και παιρνω error: can't open /sdcard/.......ktl, installation aborted. Η SD ειναι μια χαρα, ο΄τι αλλο εχει η SD το διαβαζει. Ειναι λογικο? To firmware το περνάμε με odin ή mobile odin αν είμαστε root ,δεν το βάζουμε στην sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 To firmware το περνάμε με odin ή mobile odin αν είμαστε root ,δεν το βάζουμε στην sd . στο odin δεν μπορω να συνδεθω. οσο για mobile odin, οσο παραξενο και αν ακουστει, απο το κινητο μου εχει χαθει το google play!! μπορω να το περασω αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 στο odin δεν μπορω να συνδεθω. οσο για mobile odin, οσο παραξενο και αν ακουστει, απο το κινητο μου εχει χαθει το google play!! μπορω να το περασω αλλιως? Μάλλον δεν πέρασες τα gapps για αυτο δεν εχεις κάποιες εφαρμογές . Μπορείς να κατεβάσεις το moble odin απο το pc σου και θα εγκατασταθεί αυτόματα στο τηλέφωνο . . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Μάλλον δεν πέρασες τα gapps για αυτο δεν εχεις κάποιες εφαρμογές . Μπορείς να κατεβάσεις το moble odin απο το pc σου και θα εγκατασταθεί αυτόματα στο τηλέφωνο . . Τι εννοεις αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τι εννοεις αυτοματα? οκ το εκανα, κολησε στο σημα του galaxy s για πολυ ωρα. το εκανα restart και ενω εχει αλλαξει σε ευρωπαικη baseband συνεχιζω να εχω jelly bean :confused: ειμαι ετοιμος να το πεταξω στον τοιχο!!! μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω απο την αρχη? θελω να παω στην εργοστασιακη 4.0.3 και να κανω unroot ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 οκ το εκανα, κολησε στο σημα του galaxy s για πολυ ωρα. το εκανα restart και ενω εχει αλλαξει σε ευρωπαικη baseband συνεχιζω να εχω jelly bean :confused: ειμαι ετοιμος να το πεταξω στον τοιχο!!! μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω απο την αρχη? θελω να παω στην εργοστασιακη 4.0.3 και να κανω unroot ευχαριστω προκαταβολικα :) Δοκίμασες με mobile odin να περάσεις το firmware και δεν μπόρεσες ??? Κανε απεγκατάσταση/εγκατάσταση το kies ,reboot το pc και τηλέφωνο . Τρέξε το odin σαν διαχειριστή ,και δες αν μπορείς να βάλεις την επίσημη rom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δοκίμασες με mobile odin να περάσεις το firmware και δεν μπόρεσες ??? Κανε απεγκατάσταση/εγκατάσταση το kies ,reboot το pc και τηλέφωνο . Τρέξε το odin σαν διαχειριστή ,και δες αν μπορείς να βάλεις την επίσημη rom . Δεν περασε με mobile odin. εκανα οτι μου ειπες και συνεχιζει να μην αναγνωριζει την συσκευη. πρεπει να κανω unroot πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν περασε με mobile odin. εκανα οτι μου ειπες και συνεχιζει να μην αναγνωριζει την συσκευη. πρεπει να κανω unroot πρωτα? Το ότι δεν αναγνωρίζει το odin την συσκευή δεν φταίει το root . Έχεις ενεργοποίηση το usb debugging ?? Άλλαξε και θύρα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Το ότι δεν αναγνωρίζει το odin την συσκευή δεν φταίει το root . Έχεις ενεργοποίηση το usb debugging ?? Άλλαξε και θύρα . Τα εχω δοκιμασει και τα 2. παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τα εχω δοκιμασει και τα 2. παλι τιποτα. Δοκίμασε με το kies να περάσεις το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Δοκίμασε με το kies να περάσεις το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 δεν μπορω να συνδεθω στο kies. ειδα ομως οτι εχω Αυστριακη εκδοση (ΑΤΟ): PDA:LPW/PHONE:LQ6/CSC:LP8(ATO) Αυτο που με βοηθαει? να ψαξω να βρω την αυστριακη και να την περασω με mobile odin?? Με τα παραπανω στοιχεια δεν βρισκω Αυστριακη, αλλα Polish firmwire!! Μπορει καποιος να μου βρει το σωστο firmware? εχω πελαγωσει............................ Καταλαβα............το παω για service....... Προτεινετε να παω κατευθειαν στην SAMSUNG, ή σε αλλο καταστημα π.χ ΓΕΡΜ*Ν*Σ? Edited February 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καταλαβα............το παω για service....... Προτεινετε να παω κατευθειαν στην SAMSUNG, ή σε αλλο καταστημα π.χ ΓΕΡΜ*Ν*Σ? Κατέβασε από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=ATO&os=1&type=1#firmware το firmware που θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Κατέβασε από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=ATO&os=1&type=1#firmware το firmware που θέλεις . Ευχαριστω! το αρχειο που κατεβασα αποτελειται απο το κυριως αρχειο MD5 και εχει και ενα DLL. Το DLL το κανω κατι?... .Γιατι το mobile odin μου βγαζει: Partition could not be found in the file... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ευχαριστω! το αρχειο που κατεβασα αποτελειται απο το κυριως αρχειο MD5 και εχει και ενα DLL. Το DLL το κανω κατι?... .Γιατι το mobile odin μου βγαζει: Partition could not be found in the file... Το dll πέταμα. Το μήνυμα αυτό κατά πάσα πιθανότητα δείχνει άσχημα νέα (service). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 φιλαρακια για να κανω ροοτ την Σκανδιναβικη με custom recovery αυτο το αρχειο βαζω ? http://forum.xda-developer...he=1&nocache=1 XXLS8-FOP (Jellybean) γιατι λεει 8 αντι για 6 που ειναι η Σκανδιναβικη Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω τρόπο για root στο s2 Έχω πέραση με odin την XWLSD 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE . Αυτός ο τρόπος είναι σωστός? 1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd. 2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP) 3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή. 4. Επιλέξτε το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει. Και επίσης για για να Κάνουμε boot σε clockwork recovery Θα χρειαστείτε να έχετε ρουτάρει με CFroot με αυτών τον τρόπο Aν τώρα επιθυμείτε CWM recovery (σε περίπτωση π.χ. που θέλετε να βάλετε κάποια custom rom ή να κάνετε nandroid backup), μπορείτε να το βάλετε με αυτό το αρχείο philz-touch_3.0 όπως στο βήμα 4 της παραπάνω διαδικασίας. (η εγκατάσταση του CWM είναι προσωρινή). Όλα αυτά είναι για Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich όπως γράφεται στην πρώτη σελ. Άλλα άκουσα οτι είναι το ίδιο κ για 4.1.2 jb Είμαι και λίγο άσχετος Παρακαλώ περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Πως κάνουμε root σε 4.1.2 Ισπανική???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πως κάνουμε root σε 4.1.2 Ισπανική???? Δες εδώ και εδώ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δες εδώ και εδώ Respect..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Δες εδώ και εδώ Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος τρόπος ακολουθεί την ίδια διαδικασία με το πρώτο post (χωρίς αλλαγή kernel). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για την σκανδιναβική 4.1.2 (XWLSD) ? Ευχαριστώ Μιχάλης Edited February 18, 2013 by mikal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος τρόπος ακολουθεί την ίδια διαδικασία με το πρώτο post (χωρίς αλλαγή kernel). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για την σκανδιναβική 4.1.2 (XWLSD) ? Ευχαριστώ Μιχάλης Τα ίδια αρχεία χρησιμοποιείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δες εδώ και εδώ Ο πρώτος τρόπος λέει save to external sd card. Εννοεί σε εξωτερική κάρτα μνήμης, ή στην "εξωτερική" εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ο πρώτος τρόπος λέει save to external sd card. Εννοεί σε εξωτερική κάρτα μνήμης, ή στην "εξωτερική" εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Στην εξωτερική κάρτα . . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts