Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tempes said:
δεν λεει να τις περασει με τιποτα κανει πολυ ωρα και το σουιτ μενει στο preparing 10 φορες προσπαθησα , το κινητο σερνεται απιστευτα μεχρι να το κλεισω και να το ανοιξω

τις πέρασα τελικά αλλά το κινητό μια χαρά λειτουργεί όπως πριν χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

tempes said:
δεν λεει να τις περασει με τιποτα κανει πολυ ωρα και το σουιτ μενει στο preparing 10 φορες προσπαθησα , το κινητο σερνεται απιστευτα μεχρι να το κλεισω και να το ανοιξω

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εχω δοκιμασει 3 υπολογιστες, εχω κανει επανεκκινηση σε πισι και κινητο και τιποτα αργει και μενει στο preparing και τελικα δεν τις περναει, τι να κανω;

evgenios said:
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εχω δοκιμασει 3 υπολογιστες, εχω κανει επανεκκινηση σε πισι και κινητο και τιποτα αργει και μενει στο preparing και τελικα δεν τις περναει, τι να κανω;

με τι τρόπο συνδέετε το κινητό σας στο PC; εγώ όσες φορές προσπάθησα μέσω μπλε δοντιού κολλούσε στο preparing και τίποτα. Το σύνδεσα με το καλώδιο και μια χαρά μου τις περασε. όντως όμως κάνει αρκετή ώρα στο preparing.

Πάντα με καλώδιο συνδέω το κινητό με το πισι, τέλοσπάντων, με την ένατη φορά μου τις πέρασε και εμένα;)

Τέλος και το Skype για το Ν8. Δεν υπάρχει πια στο κατάστημα. Τα έχω πάρει πολύ, ποτέ ξανά Nokia και Microsoft.

LotusEater said:
Τέλος και το Skype για το Ν8. Δεν υπάρχει πια στο κατάστημα. Τα έχω πάρει πολύ, ποτέ ξανά Nokia και Microsoft.

Μία αναζήτηση και θα το βρεις. Ευελπιστώ ότι θα βγει αναβάθμιση.

• 3 weeks later...

μου ηρθε αυτο το μαιλ απο νοκια:

Τα smartphone Nokia Belle λαμβάνουν μια φανταστική νέα ενημέρωση, η οποία σας προσφέρει καλύτερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης με νέες δυνατότητες, όπως η αυτόματη σύνδεση επαφών με τους φίλους στο Facebook και το Twitter. Επιπλέον, τώρα θα έχετε στη διάθεσή σας τους καλύτερους μέχρι τώρα Χάρτες Nokia χάρη σε ένα νέο widget για εύκολη κοινή χρήση θέσεων, καθώς και δωρεάν εφαρμογές του Microsoft Office Mobile.

επειδη δεν εχω ιντερνετ σπιτι,και νιωθω προιστορικος, εχει βγει κανα νεο update, εκτοσ απο το office update που ειχε βγει πριν κανα μηνα?μου εβγαλε ενα upload to skydrive σαν update τωρα ΟΤΑ.. αλλα δε νομιζω να εννοει κατι τετοιο στο mail..

και αλλη μια ερωτηση, δεν ειχα ασχοληθει με φλασαρισμα,αλλα βλεπω οτι ολοι το κανετε,τι πλεονεκτημα εχει και τι μειονεκτημα? πχ εγω θελω το κινητο ναναι σταθεροτατο,και να μην σερνεται περισσοτερο..με ενα φλασαρισμα,ειμαστε σιιγουροι για τη σταθεροτητα του κινητου?και θαναι ελαφρυτερο?ποια εκδοση προτεινετε και γιατι?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δε βρηκα καμια ενημερωση...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

pgetsopoulos said:
δε βρηκα καμια ενημερωση...

και στα Ε7/Ν8 των γονιών μου ήρθε αυτό το sms. Χάρηκα αλλά διαπίστωσα μέσα απο το Nokia discussions πως μάλλον δεν παίρνουμε fp1/2

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ολοκληρες οχι :p αλλα σιγουρα θα παρουμε στοιχεια :)

Αν πάρουμε browser, music player, task manager κλπ, χωρίς όμως να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, όπως ασυμβατότητες με χρησιμότατες εφαρμογές (π.χ. Sygic Aura), ή χωρίς τις βλακείες του στυλ βγάζω τα προφίλ από το πλήκτρο power, τότε εντάξει. Ειδάλλως να λείπει. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως για τα προφίλ υπάρχει πάντα το widgetάκι που είναι και μικρό και εύχρηστο! :) Μου ήρθε και εμένα αυτό το mail αλλά μάλλον είναι καθυστερημένη ενημέρωση για την διάθεση της Belle... :lol:

Έσβησα κάτι φώτος από το κινητό αλλά στην έκθεση μείνανε 6 από αυτές σαν κατεστραμένα αρχεία και δεν διαγράφονται. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Teo010 said:
Κανε μια επανεκκινηση καιι ξανα διεγραψε τις εικονες.

Το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει να σβήσω τίποτα από κανα φάκελο όπως γίνεται για την ίδια περίπτωση στα mp3;

Johnious13 said:
Το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει να σβήσω τίποτα από κανα φάκελο όπως γίνεται για την ίδια περίπτωση στα mp3;

Τελικά έκανα αφαίρεση της κάρτας μνήμης και την ξαναέβαλα και είναι μια χαρά τώρα.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• 5 weeks later...
Η τιμή της συσκευής καλά κρατεί πάντως.. Σήμερα ψήθηκε μια φίλη (κάτοχος iphone 4s) να πάρει Ν8 γιατί ήταν επιβάτης στο αμάξι μου και έβλεπε gps, fm transmiter, video κλήση να παίζουν άψογα + ότι όσες φωτογραφίες βγαίνουν πρέπει να είναι από το Ν8 και μετά τους τις στέλνω σε email..... Της είπα βέβαια τα μειονεκτήματα (browser) αλλά δε πτοήθηκε :D

Moralas said:
Η τιμή της συσκευής καλά κρατεί πάντως.. Σήμερα ψήθηκε μια φίλη (κάτοχος iphone 4s) να πάρει Ν8 γιατί ήταν επιβάτης στο αμάξι μου και έβλεπε gps, fm transmiter, video κλήση να παίζουν άψογα + ότι όσες φωτογραφίες βγαίνουν πρέπει να είναι από το Ν8 και μετά τους τις στέλνω σε email..... Της είπα βέβαια τα μειονεκτήματα (browser) αλλά δε πτοήθηκε :D

Το + είναι ότι οι φωτογραφίες που βγάζουμε στέλνονται και με bluetooth σε άλλα κινητά! Φαντάζομαι ότι θ΄αρέσει αυτό στη φίλη... ;) Είπαμε, τα μειονεκτήματα είτε δεν είναι μειονεκτήματα για κάποιους, είτε είναι ασήμαντα. Για εμένα είναι ασήμαντο... θα επέλεγα ακόμα και σήμερα το N8, αν δεν υπήρχε το 808!

Moralas said:

απλά για να τις στέλνει με email θα πρέπει να ρυθμίσει το mail της να μην περνάει απο τον server της Nokia γιατί έτσι θα έχει όριο 2ΜΒ ανά attachment . Βέβαια βγαίνοντας απο server της Nokia χάνει το push mail notification και πηγαίνει μετά ανά κάποιο χρονικό διάστημα που θα ορίσει η ίδια.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Conception said:
Το + είναι ότι οι φωτογραφίες που βγάζουμε στέλνονται και με bluetooth σε άλλα κινητά! Φαντάζομαι ότι θ΄αρέσει αυτό στη φίλη... ;) Είπαμε, τα μειονεκτήματα είτε δεν είναι μειονεκτήματα για κάποιους, είτε είναι ασήμαντα. Για εμένα είναι ασήμαντο... θα επέλεγα ακόμα και σήμερα το N8, αν δεν υπήρχε το 808!

Έτσι! Και εγώ.

SaintPetrouil said:
απλά για να τις στέλνει με email θα πρέπει να ρυθμίσει το mail της να μην περνάει απο τον server της Nokia γιατί έτσι θα έχει όριο 2ΜΒ ανά attachment . Βέβαια βγαίνοντας απο server της Nokia χάνει το push mail notification και πηγαίνει μετά ανά κάποιο χρονικό διάστημα που θα ορίσει η ίδια.

Δεν έχει τέτοιο θέμα, ούτε επαγγελματίας είναι κτλ για να μη χάσει κάποιο email με το που έρθει. Θα της το σετάρω εγώ το κινητό εννοείται. Απλά αναρωτιέμαι αν είχε σωστό μάρκετινγκ η nokia πόσο περισσότερο θα πούλαγε.. Αν για παράδειγμα διαφήμιζε σωστά τα προιόντα της.. Εδώ πήγα στο media markt να αγοράσω usb αντάπτορα που τον είχα χάσει και ο πωλητής επέμενε ότι μάλλον εννοώ το καλώδιο usb να συνδέω με το pc γιατί σίγουρα δε πέρνει στικάκι... Που να του έλεγα ότι εκπέμπω και ραδιόφωνο..

Moralas said:
Εδώ πήγα στο media markt να αγοράσω usb αντάπτορα που τον είχα χάσει και ο πωλητής επέμενε ότι μάλλον εννοώ το καλώδιο usb να συνδέω με το pc γιατί σίγουρα δε πέρνει στικάκι... Που να του έλεγα ότι εκπέμπω και ραδιόφωνο..

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ρε φίλε. Και όταν επιμένουν κιόλας είναι που σου τη βαράει! Πάντως είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει ακόμα το fm transmitter... εδώ κάποιοι εντυπωσιάστηκαν με το Nokia Radio που έβαζα σταθμούς από το εξωτερικό μέσω wi-fi !

• 1 month later...
λιγα αποθεματα, τα χτυπανε.... ελληνικο χουγιο ;)

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους. Τα βασικά κριτήριά επιλογής μου για αγορά νέου κινητού είναι τα ακόλουθα:

- Φωτογραφική μηχανή ( αισθητήρας, φλας xenon)

- Λειτουργία τηλεφώνου ( λήψη, ευχρηστία)

- GPS χωρίς σύνδεση

Δεν με ενδιαφέρουν τόσο το browsing και οι εφαρμογές. Κατέληξα στο Ν8 για τους παραπάνω λόγους. Ιδού οι απορίες μου:

1. Υπάχρει κάποιο νεώτερο κινητό (μέχρι 400€) που να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου?

2. Σε περίπτωση αγοράς από Γερμανία ( 265 €) θα έχω κάποιο πρόβλημα με γλώσσα – αναβαθμίσεις ? (μιλάμε για έκδοση Ν8-00 η οποία έχει belle, αν δεν κάνω λάθος)

3. Το GPS θα λειτουργεί κανονικά? Θα έχει ελληνικούς χάρτες (στα ελληνικά)?

Δεκτή οποιαδήποτε άποψη – παρατήρηση στο σκεπτικό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.