thePRODIGY Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 το browsing ειναι πολυ μετριο εγω 9 στις 10 φορες προτιμω να μπαινω ιντερνετ με το Ν900 ελπιζω σε καλυτερες εμπειριες με την Belle και αργοτερα με τον browser της Carla γιατι μου αρεσει να χρησιμοποιω τους προεγκατεστημενους περιηγητες (συνηθως ειναι γρηγοροτεροι του Οπερα) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 @frastgr και εγώ έχω δει το Android και ξέρω τα πλεονεκτήματα του, όπως και τα ελαττώματα που έχει σε σχέση με το symbian. Κανένα δεν είναι τέλειο λοιπόν και ο καθένας όπως βολεύεται και σίγουρα εδώ είναι άλλο το θέμα μας. Συμβουλή: δοκίμασε την τελευταία belle γιατί στις προηγούμενες δεν υπήρχαν widgets, μιλάμε για σταθερή και ταχύτατη έκδοση. Έχει καμιά 30ρια widgets και προστίθενται συνέχεια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) @frastgr και εγώ έχω δει το Android και ξέρω τα πλεονεκτήματα του, όπως και τα ελαττώματα που έχει σε σχέση με το symbian. Κανένα δεν είναι τέλειο λοιπόν και ο καθένας όπως βολεύεται και σίγουρα εδώ είναι άλλο το θέμα μας. Συμβουλή: δοκίμασε την τελευταία belle γιατί στις προηγούμενες δεν υπήρχαν widgets, μιλάμε για σταθερή και ταχύτατη έκδοση. Έχει καμιά 30ρια widgets και προστίθενται συνέχεια. φίλε μου δεν ξαναγυρίζω σε symbian το Android (ιδίως από την έκδοση 2.2 και μετά) με καλύπτει πλήρως, έχει αυτό που θέλω, όποτε το θέλω και όπως το θέλω χωρίς να είμαι αναγκασμένος να περιμένω αναβαθμίσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που να μου δίνουν κάτι ψιλά πραγματάκια κάθε φορά. Το UI των WP δεν μου αρέσει καθόλου επομένως δεν με βλέπω να αγοράζω ξανά και Νοκια συσκευή (μετά από 12 ολόκληρα χρόνια) εκτός αν η Νοκια βγάλει συσκευή με Android, καλή συνέχεια!!!!! Edited January 9, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Nokia N8 successor rumours galore. Sounds awesome, will make n8 users upgrade (it might still be symbian) mynokiablog.com 6/1/2012 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Nokia N8 successor rumours galore. Sounds awesome, will make n8 users upgrade (it might still be symbian) :alien::love: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Nokia N8 successor rumours galore. Sounds awesome, will make n8 users upgrade (it might still be symbian) :alien::love: Ναι... πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... ας περιμενουμε μεχρι τον Φλεβαρη που λογικα θα ανακοινωθει... αλλα μοιαζει ακομη μακρια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οι φωτογραφίες που θα βγάζει ο διάδοχος αν κρίνουμε από το Ν8 είμαι σίγουρος οτι θα είναι εκπληκτικές, με το βίντεο όμως τι γίνεται? Αν δεν βάλουν διπύρηνο, θα μπορούν να πιάσουν τα 1080p? Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δε με ενδιαφέρει προσωπικά αν είναι 720 ή 1080.. Η ποιότητα 720 του Ν8 είναι πολύ καλύτερη από πολλά 1080άρια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Nokia N8 successor rumours galore. Sounds awesome, will make n8 users upgrade (it might still be symbian) mynokiablog.com 6/1/2012 Καλύτερη κάμερα; Symbian; Αυτά είναι.... :drool: :drool: Αν ισχύσει και αυτό που λέει ο αρθργράφος, θα δούμε " ωραία " πράγματα από τη Nokia.... ;) :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 πάρτε και αυτό απο φήμες :) Nokia N8 successor has curved screen? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Νokia Store now at 11m daily downloads, Νokia Ν8 most popular. 1ό το Ν8 λοιπον και δευτερο το 5800XM (wow, τελικα αυτο το κινητο πουλησε απειρα) οταν λεω εγω πως το Ν8 θα παρει ολη την "αγαπη" που πηρε και το 5800 απο τη μαμα εταιρια... Edited January 10, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 11εκατομμύρια downloads τη μέρα? Χάλια το nokia store.... :wacko: Και το Ν8 τα περισσότερα ε? Αυτά είναι. Αν δεν αξίζει αντικαταστάτη αυτή η συσκευή, τότε ποιά.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 πάρτε και αυτό απο φήμες :) Nokia N8 successor has curved screen? Ανάβει ο ένας φωτιές, τις συνεχίζει ο άλλος.... :lol: Νokia Store now at 11m daily downloads, Νokia Ν8 most popular. 1ό το Ν8 λοιπον και δευτερο το 5800XM (wow, τελικα αυτο το κινητο πουλησε απειρα) οταν λεω εγω πως το Ν8 θα παρει ολη την "αγαπη" που πηρε και το 5800 απο τη μαμα εταιρια... It's gonna be a good year.... ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα. θα βγω λιγο off topic αλλα πρεπει να το πω. σημερα πηγα σε καταστημα στην θεσ/νικη και ειδα απο κοντα 5 κινητα που ειχα ξεχωρισει σαν τους πιθανους αντικαταστατες του Ν8. ΔΕΝ με συγκινησε κανενα. βεβαια πρεπει να πω πως ειδα το καθενα για λιγα λεπτα. θα κρατησω το Ν8 αλλον ενα χρονο και θα πουλησω την επιδοτηση μου (660 ευρω ειναι) . Δεν θα πω σε ποια κινητα αναφερομαι για να μην ξεκινησω "πολεμο" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα. θα βγω λιγο off topic αλλα πρεπει να το πω. σημερα πηγα σε καταστημα στην θεσ/νικη και ειδα απο κοντα 5 κινητα που ειχα ξεχωρισει σαν τους πιθανους αντικαταστατες του Ν8. ΔΕΝ με συγκινησε κανενα. βεβαια πρεπει να πω πως ειδα το καθενα για λιγα λεπτα. θα κρατησω το Ν8 αλλον ενα χρονο και θα πουλησω την επιδοτηση μου (660 ευρω ειναι) . Δεν θα πω σε ποια κινητα αναφερομαι για να μην ξεκινησω "πολεμο" :p Κράτα Νεκταρία! Ν8-01 λέγεται ο αντικαταστάτης του Ν8 σου! :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 σιγουρα τα 2 απο αυτα ηταν τα Arc S και Iphone 4S επεσα μεσα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 σιγουρα τα 2 απο αυτα ηταν τα Arc S και Iphone 4S επεσα μεσα? στο πρωτο ναι. πολυ πλαστικο. καμια σχεση με το αλουμινιο του Ν8. το δευτερο ΔΕΝ θα το παρω ποτε. μονο αν μου το κανουν δωρο να το πουλησω και να παω διακοπες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 στο πρωτο ναι. πολυ πλαστικο. καμια σχεση με το αλουμινιο του Ν8. το δευτερο ΔΕΝ θα το παρω ποτε. μονο αν μου το κανουν δωρο να το πουλησω και να παω διακοπες :lol: ταιριάζουμε στο σκεπτικό για το 2ο !! χαχαχα.. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να αποδεχθείς το πλαστικό μιας και σχεδόν όλα τα τοπ μοντέλα πλέον είναι από αυτά τα υλικά.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Σήμερα είχα την περιεργια να βρεθώ σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για να συγκρίνω κάμερα στα πιο κορυφαία κινητά που θα μπορούσαν να πάρουν την θέση του Ν8. Nokia lumia 800, galaxy S2, iphone 4, sony htc ktl.. είναι χαοτική η διαφορά δε πίστευα ότι έχει το Ν8 τόσο μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα καινούργια κινητά. τα συγκρινα με ζοομ στην οθόνη τους για να δω λεπτομερειεσ με απογοητεύσε πολύ το lumia το περίμενα καλύτερο 8megapixel carl zeis τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Σήμερα είχα την περιεργια να βρεθώ σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για να συγκρίνω κάμερα στα πιο κορυφαία κινητά που θα μπορούσαν να πάρουν την θέση του Ν8. Nokia lumia 800, galaxy S2, iphone 4, sony htc ktl.. είναι χαοτική η διαφορά δε πίστευα ότι έχει το Ν8 τόσο μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα καινούργια κινητά. τα συγκρινα με ζοομ στην οθόνη τους για να δω λεπτομερειεσ με απογοητεύσε πολύ το lumia το περίμενα καλύτερο 8megapixel carl zeis τι να πω.. δεν ειναι το προβλημα του lumia ο φακος. ειναι το λογισμικο, που του περιοριζει τις δυνατοτητες(στις φωτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια σημερα ειχα μια ταινία σε avi στο κινητο μου την εστειλα σε ενα φιλο μου με n8 και η ταινία δεν επαιξε! ειχα την εντύπωση οτι το n8 δεν ειχε προβλημα σε αυτα..(avi δηλαδη επαιζε τα παντα...) ειναι θεμα ανάλυσης αυτο? καποιος μετατροπέας που κανει τα βιντεο να παιζουν στο n8 υπάρχει στα γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια σημερα ειχα μια ταινία σε avi στο κινητο μου την εστειλα σε ενα φιλο μου με n8 και η ταινία δεν επαιξε! ειχα την εντύπωση οτι το n8 δεν ειχε προβλημα σε αυτα..(avi δηλαδη επαιζε τα παντα...) ειναι θεμα ανάλυσης αυτο? καποιος μετατροπέας που κανει τα βιντεο να παιζουν στο n8 υπάρχει στα γρηγορα? υπάρχει μετατροπέας, θα στον στείλω με Pm . Την απορία αυτή την είχα σε αυτό το thread μήνες πριν και ένας συμφορουμίτης μου την έλυσε :) . Υποστηρίζει τα επίσημα specs για τα .avi και επειδή υπάρχουν χιλιάδες διαφοροποιήσεις ανά χρήστη στο επίπεδο codecs και κωδικοποίησης της κάθε ταινίας επικρατεί ένα μπάχαλο . Έχει αυστηρές προδιαγραφές. Πάρε για παράδειγμα το PC σου. Δεν έχεις εγκαταστήσει ένα σωρό codecs για να σου παίζει τα πάντα? Εγώ πάντως ναι :) . Πάντως, 8 στις 10 μου τις παίζει, και πίστεψε με, βλέπω ΑΠΕΙΡΕΣ ταινίες μέσω του Ν8 :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 υπάρχει μετατροπέας, θα στον στείλω με Pm . Την απορία αυτή την είχα σε αυτό το thread μήνες πριν και ένας συμφορουμίτης μου την έλυσε :) . Υποστηρίζει τα επίσημα specs για τα .avi και επειδή υπάρχουν χιλιάδες διαφοροποιήσεις ανά χρήστη στο επίπεδο codecs και κωδικοποίησης της κάθε ταινίας επικρατεί ένα μπάχαλο . Έχει αυστηρές προδιαγραφές. Πάρε για παράδειγμα το PC σου. Δεν έχεις εγκαταστήσει ένα σωρό codecs για να σου παίζει τα πάντα? Εγώ πάντως ναι :) . Πάντως, 8 στις 10 μου τις παίζει, και πίστεψε με, βλέπω ΑΠΕΙΡΕΣ ταινίες μέσω του Ν8 :) εγινε σε ευχαριστω για την απαντηση! και εγω ετσι θυμόμουν οτι επαιζε τα παντα για αυτο λιγο κόλλησα σημερα που δεν έπαιξε το αρχειο.. τεσπα και παλι ευχαριστω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 στο πρωτο ναι. πολυ πλαστικο. καμια σχεση με το αλουμινιο του Ν8. το δευτερο ΔΕΝ θα το παρω ποτε. μονο αν μου το κανουν δωρο να το πουλησω και να παω διακοπες :lol: Απίστευτο μπράβο:lol::lol: Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo67 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 στο πρωτο ναι. πολυ πλαστικο. καμια σχεση με το αλουμινιο του Ν8. το δευτερο ΔΕΝ θα το παρω ποτε. μονο αν μου το κανουν δωρο να το πουλησω και να παω διακοπες :lol: :lol::lol:Aκομα γελαω..με το δευτερο.. Κλεινω και εγω αυτες τις μερες ενα χρονο με το ν8,μια πραγματικα σπουδαια εμπειρια για μενα. μιας και ηταν το πρωτο τοσο αξιολογο κινητο που ειχα ποτε μου. Μεσα απο τις σελιδες αυτου του φορουμ, που "ανακαλυψα" τυχαια γυρω στον νοεμβρη του 2010, οδηγηθηκα στην αγορα του, διαβαζοντας ολους εσας (τους γνωστους:p)που το ειχατε παρει ηδη στα χερια σας, και σας εβλεπα τοσο ενθουσιασμενους... Ενα κινητο πραγματικα λες και η νοκια το εβγαλε καθαρα για τα δικα μου τα γουστα.μιας και ολα αυτα τα καλουδια που εχει πανω του ,ηταν αυτο ακριβως που εψαχνα,και που ηθελα να εχει ενα κινητακι.Tηλεφωνο καλο πρωτα απο ολα με σημα δυνατο να με ακουνε και να ακουω καθαρα τον αλλους,καμερα σουπερ,hdmi,micro usb,κτλπ..Το ιντερνετ στο κινητο με αφηνει σχεδον αδιαφορο,και ετσι οι οποιες ατελειες του σε αυτον τον τομεα,δεν με χαλανε διολου.Την δουλεια του παντως την κανει ..Αρκετες ειναι οι 3-4 ωρες που περναω την μερα μπροστα στο λαπτοπ,σιγα μην κατσω να βγαζω τα ματια μου σε οθονιτσες 3.5-4 ιντζων:p Εννοειται πως θα το κρατησω και φετος το ν8 μου, και οσο για τον αντικαταστατη του δεν βιαζομαι καθολου μιας και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και κακα τα ψεματα για καποιον σαν και μενα στα 45 μου εχουν αλλα πραγματα σειρα... Περιμενω παντως με πολυυυυ αγωνια την belle... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts