keras Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Πως το έκανες αυτό;; :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το κατεβασε απο τα γνωστα μαγαζακια κ το φλασαρε με τον Φοινικα..Σωστος??;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδια ποτε ερχεται η αναβαθμιση για το κινητο...ανυπομονω.εχουμε ακουσει τα καλυτερα. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το κατεβασε απο τα γνωστα μαγαζακια κ το φλασαρε με τον Φοινικα..Σωστος??;) δε το φλασαρα. ειναι ενα screenshot απο εκει που λες. οχι δικο μου. Εγω προτιμω να περιμενω γιατι ακουω υπαρχουν καποια προβληματα γλωσσας για τις εφαρμογες που δεν εχει το x7 γιατι απο εκει προηλθε. Αν καποιος θελει να δοκιμασει παντως μπορει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 και γω ετοιμαζομουν να φλασαρω αλλα διαβαζοντας καλυτερα στο συγκεκριμενο φορουμ ειδα ακριβως αυτα που λεει και ο αριστοτελης παραπανω(ασυμβατοτητες,απενεργοποιημενες λειτουργιες,μη ελληνικο μερος του μενου) οποτε ειπα να περιμενω ειτε για καποια πιο δουλεμενη εκδοση ειτε την επισημη οταν θα ερθει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) και μια μικρη ''ιεροσυλια'' που εκανα στο δικο μου......καπως ετσι θα ειναι ο διαδοχος του κινητου μας με το λειτουργικο της μικρομαλακης.... :lol::lol::p edit:ευτυχως εγινε με τη χρηση μονο ενος θεματος....και οχι μονιμα.....μη με τιμωρησετε.... Edited July 13, 2011 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 και μια μικρη ''ιεροσυλια'' που εκανα στο δικο μου......καπως ετσι θα ειναι ο διαδοχος του κινητου μας με το λειτουργικο της μικρομαλακης.... :lol::lol::p πως το καταφερες "ασεβη" νεε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 δε το φλασαρα. ειναι ενα screenshot απο εκει που λες. οχι δικο μου. Εγω προτιμω να περιμενω γιατι ακουω υπαρχουν καποια προβληματα γλωσσας για τις εφαρμογες που δεν εχει το x7 γιατι απο εκει προηλθε. Αν καποιος θελει να δοκιμασει παντως μπορει. και γω ετοιμαζομουν να φλασαρω αλλα διαβαζοντας καλυτερα στο συγκεκριμενο φορουμ ειδα ακριβως αυτα που λεει και ο αριστοτελης παραπανω(ασυμβατοτητες,απενεργοποιημενες λειτουργιες,μη ελληνικο μερος του μενου) οποτε ειπα να περιμενω ειτε για καποια πιο δουλεμενη εκδοση ειτε την επισημη οταν θα ερθει..... καλησπερα. εγω πηρα αυτο το cfw κι εβαλα ελληνικα μονο στη γραφη. μεχρι τωρα (μια μερα το εχω) ολα δουλευουνε πολυ καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 εχεις δει διαφορά στην καμερα που λενε οτι θα αναβαθμιστει με την Αννα??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 εχεις δει διαφορά στην καμερα που λενε οτι θα αναβαθμιστει με την Αννα??:rolleyes: καλησπερα. εκτος απο διαφορες στα μενου (ειναι πιο ευχρηστα) της καμερας, οχι δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Βασικα αυτη η εκδοση που εχει βγει την εχουν παρει απο το χ7 αρα λογικο ειναι να μην εχει κατι για την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 παιδια εβαλα και γω to anna στο ν8 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορο το κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 παιδια εβαλα και γω to anna στο ν8 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορο το κινητο.... Τα αρχεια που εχει πως τα εγκατεστησες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 καλησπερα. εγω πηρα αυτο το cfw κι εβαλα ελληνικα μονο στη γραφη. μεχρι τωρα (μια μερα το εχω) ολα δουλευουνε πολυ καλα :) "1. Download all files from navifirm of N8's original firmware (In case anything goes wrong)" τι εννοει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Τα αρχεια που εχει πως τα εγκατεστησες; με τον φοινηκα ειναι γελοιο απλα τα βαζεισ στον φακελο rm596 και το φλασαρεισ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 με τον φοινηκα ειναι γελοιο απλα τα βαζεισ στον φακελο rm596 και το φλασαρεισ..:) Πιο αναλυτικα βρε φιλαρακι τις οδηγειες;ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Πιο αναλυτικα βρε φιλαρακι τις οδηγειες;ευχαριστω:rolleyes: -> Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 "1. Download all files from navifirm of N8's original firmware (In case anything goes wrong)" τι εννοει? καλημερα. αυτο το εχει ξεχασμενο απο τις πρωτες εκδοσεις. η ¨αννα¨ δεν υπαρχει στο navifirm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_N Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Καλησπέρα παιδια.Είδα ότι κάποια άτομα βάλατε στα κινητά σας την (αννα)το έδωσε επίσημα η νοκια?Εγώ εχω το dark grey.Germany έχει βγει κάτι?ευχαριστώ. Όχι επίσημα ακόμα φίλε μου .Αυτό που έχουν Βάλη τα παιδιά από όσο ξέρω είναι κινέζικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Όχι επίσημα ακόμα φίλε μου .Αυτό που έχουν Βάλη τα παιδιά από όσο ξέρω είναι κινέζικοι ελληνικο ειναι απλα ειναι η πρωημη εκδοση του αννα, χωρισ αυτο να σημαινει πωσ δεν παει καλα.. μεχρι τωρα απο χτεσ που το εχω δεν μου παρουσιασε τπτ αντιθετα ειναι πιο γρηγορο απο πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_N Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ελληνικο ειναι απλα ειναι η πρωημη εκδοση του αννα, χωρισ αυτο να σημαινει πωσ δεν παει καλα.. μεχρι τωρα απο χτεσ που το εχω δεν μου παρουσιασε τπτ αντιθετα ειναι πιο γρηγορο απο πριν... ευχαριστώ για την πληροφορία. εγώ που έχω γερμανικό γνωρίζεις αν μπορώ να το βάλω και να το γυρίσω στα ελληνικά. και από που το κατέβασες? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ευχαριστώ για την πληροφορία. εγώ που έχω γερμανικό γνωρίζεις αν μπορώ να το βάλω και να το γυρίσω στα ελληνικά. και από που το κατέβασες? ευχαριστώ Κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια η ελληνικη εκδοση αλλα νομιζω πως η αννα εχει παρθει απο το X7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 παιδια εβαλα και γω to anna στο ν8 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορο το κινητο.... Και πάρα πολύ σταθερό! Αν και θεωρητικά είναι ανεπίσημη έκδοση μου έλυσε το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις! Εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Και πάρα πολύ σταθερό! Αν και θεωρητικά είναι ανεπίσημη έκδοση μου έλυσε το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις! Εξαιρετικό! Εσείς που βάλατε την leaked anna μπορείτε να δείτε το πόσο σας κρατά η μπαταρία πλέον; Την έχω βάλει κι εγώ και μου δίνει την εντύπωση πως έχει ένα battery drain σε σχέση με πριν…! Πάντως η ταχύτητα όντως αυξήθηκε αισθητά και δίνει ευχάριστη αίσθηση το responsiveness των homescreens. To qwerty πληκτρολόγιο απογοήτευση…:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Και πάρα πολύ σταθερό! Αν και θεωρητικά είναι ανεπίσημη έκδοση μου έλυσε το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις! Εξαιρετικό! Εσείς που βάλατε την leaked anna μπορείτε να δείτε το πόσο σας κρατά η μπαταρία πλέον; Την έχω βάλει κι εγώ και μου δίνει την εντύπωση πως έχει ένα battery drain σε σχέση με πριν…! Πάντως η ταχύτητα όντως αυξήθηκε αισθητά και δίνει ευχάριστη αίσθηση το responsiveness των homescreens. To qwerty πληκτρολόγιο απογοήτευση…:(:mad: το μονο κακο μαγκεσ ειναι πωσ οταν σασ στελνει καποιοσ μηνυμα δεν λεει το ονομα ενω υπαρχουν οι επαφεσ.. αλλα δειχνει αριθμουσ μονο, ασ το παρατηρησετε,, και κατι αλλο, μια εφαρμογη dictionary δεν διαγραφεται με τπτ και ουτε τα widget οπωσ cnn και αλλα.. και μαγκεσ το χειροτερο....:mad: δεν περνιεται με τπτ η προηγουμενη σταθερη εκδοση που ειχαμε το προσπαθησα ποσεσ φορεσ με φοινηκα και τπτ απαξ και την βαλεισ δεν μπορεισ να την αλλαξεισ...οποιοσ ασχοληθηθει ασ μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts