Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια ποτε ερχεται η αναβαθμιση για το κινητο...ανυπομονω.εχουμε ακουσει τα καλυτερα.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Το κατεβασε απο τα γνωστα μαγαζακια κ το φλασαρε με τον Φοινικα..Σωστος??;)

δε το φλασαρα. ειναι ενα screenshot απο εκει που λες. οχι δικο μου. Εγω προτιμω να περιμενω γιατι ακουω υπαρχουν καποια προβληματα γλωσσας για τις εφαρμογες που δεν εχει το x7 γιατι απο εκει προηλθε. Αν καποιος θελει να δοκιμασει παντως μπορει.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

και γω ετοιμαζομουν να φλασαρω αλλα διαβαζοντας καλυτερα στο συγκεκριμενο φορουμ ειδα ακριβως αυτα που λεει και ο αριστοτελης παραπανω(ασυμβατοτητες,απενεργοποιημενες λειτουργιες,μη ελληνικο μερος του μενου) οποτε ειπα να περιμενω ειτε για καποια πιο δουλεμενη εκδοση ειτε την επισημη οταν θα ερθει.....

και μια μικρη ''ιεροσυλια'' που εκανα στο δικο μου......καπως ετσι θα ειναι ο διαδοχος του κινητου μας με το λειτουργικο της μικρομαλακης.... :lol::lol::p

edit:ευτυχως εγινε με τη χρηση μονο ενος θεματος....και οχι μονιμα.....μη με τιμωρησετε....

Edited by chocbhed_6630

και μια μικρη ''ιεροσυλια'' που εκανα στο δικο μου......καπως ετσι θα ειναι ο διαδοχος του κινητου μας με το λειτουργικο της μικρομαλακης.... :lol::lol::p

πως το καταφερες "ασεβη" νεε?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

δε το φλασαρα. ειναι ενα screenshot απο εκει που λες. οχι δικο μου. Εγω προτιμω να περιμενω γιατι ακουω υπαρχουν καποια προβληματα γλωσσας για τις εφαρμογες που δεν εχει το x7 γιατι απο εκει προηλθε. Αν καποιος θελει να δοκιμασει παντως μπορει.

και γω ετοιμαζομουν να φλασαρω αλλα διαβαζοντας καλυτερα στο συγκεκριμενο φορουμ ειδα ακριβως αυτα που λεει και ο αριστοτελης παραπανω(ασυμβατοτητες,απενεργοποιημενες λειτουργιες,μη ελληνικο μερος του μενου) οποτε ειπα να περιμενω ειτε για καποια πιο δουλεμενη εκδοση ειτε την επισημη οταν θα ερθει.....

καλησπερα. εγω πηρα αυτο το cfw κι εβαλα ελληνικα μονο στη γραφη. μεχρι τωρα (μια μερα το εχω) ολα δουλευουνε πολυ καλα :)

εχεις δει διαφορά στην καμερα που λενε οτι θα αναβαθμιστει με την Αννα??:rolleyes:

καλησπερα. εκτος απο διαφορες στα μενου (ειναι πιο ευχρηστα) της καμερας, οχι δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα :(

Βασικα αυτη η εκδοση που εχει βγει την εχουν παρει απο το χ7 αρα λογικο ειναι να μην εχει κατι για την καμερα.

παιδια εβαλα και γω to anna στο ν8 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορο το κινητο....

Τα αρχεια που εχει πως τα εγκατεστησες;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλησπερα. εγω πηρα αυτο το cfw κι εβαλα ελληνικα μονο στη γραφη. μεχρι τωρα (μια μερα το εχω) ολα δουλευουνε πολυ καλα :)

"1. Download all files from navifirm of N8's original firmware (In case anything goes wrong)"

τι εννοει?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Τα αρχεια που εχει πως τα εγκατεστησες;

με τον φοινηκα ειναι γελοιο απλα τα βαζεισ στον φακελο rm596 και το φλασαρεισ..:)

με τον φοινηκα ειναι γελοιο απλα τα βαζεισ στον φακελο rm596 και το φλασαρεισ..:)

Πιο αναλυτικα βρε φιλαρακι τις οδηγειες;ευχαριστω:rolleyes:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πιο αναλυτικα βρε φιλαρακι τις οδηγειες;ευχαριστω:rolleyes:

-> Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

"1. Download all files from navifirm of N8's original firmware (In case anything goes wrong)"

τι εννοει?

καλημερα. αυτο το εχει ξεχασμενο απο τις πρωτες εκδοσεις. η ¨αννα¨ δεν υπαρχει στο navifirm :)

Καλησπέρα παιδια.Είδα ότι κάποια άτομα βάλατε στα κινητά σας την (αννα)το έδωσε επίσημα η νοκια?Εγώ εχω το dark grey.Germany έχει βγει κάτι?ευχαριστώ.

Όχι επίσημα ακόμα φίλε μου .Αυτό που έχουν Βάλη τα παιδιά από όσο ξέρω είναι κινέζικοι

Όχι επίσημα ακόμα φίλε μου .Αυτό που έχουν Βάλη τα παιδιά από όσο ξέρω είναι κινέζικοι

ελληνικο ειναι απλα ειναι η πρωημη εκδοση του αννα, χωρισ αυτο να σημαινει πωσ δεν παει καλα.. μεχρι τωρα απο χτεσ που το εχω δεν μου παρουσιασε τπτ αντιθετα ειναι πιο γρηγορο απο πριν...

ελληνικο ειναι απλα ειναι η πρωημη εκδοση του αννα, χωρισ αυτο να σημαινει πωσ δεν παει καλα.. μεχρι τωρα απο χτεσ που το εχω δεν μου παρουσιασε τπτ αντιθετα ειναι πιο γρηγορο απο πριν...

ευχαριστώ για την πληροφορία. εγώ που έχω γερμανικό γνωρίζεις αν μπορώ να το βάλω και να το γυρίσω στα ελληνικά. και από που το κατέβασες?

ευχαριστώ

ευχαριστώ για την πληροφορία. εγώ που έχω γερμανικό γνωρίζεις αν μπορώ να το βάλω και να το γυρίσω στα ελληνικά. και από που το κατέβασες?

ευχαριστώ

Κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζακια η ελληνικη εκδοση αλλα νομιζω πως η αννα εχει παρθει απο το X7

παιδια εβαλα και γω to anna στο ν8 καμια σχεση πολυ πιο γρηγορο το κινητο....

Και πάρα πολύ σταθερό! Αν και θεωρητικά είναι ανεπίσημη έκδοση μου έλυσε το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις! Εξαιρετικό!

Και πάρα πολύ σταθερό! Αν και θεωρητικά είναι ανεπίσημη έκδοση μου έλυσε το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις! Εξαιρετικό!

Εσείς που βάλατε την leaked anna μπορείτε να δείτε το πόσο σας κρατά η μπαταρία πλέον; Την έχω βάλει κι εγώ και μου δίνει την εντύπωση πως έχει ένα battery drain σε σχέση με πριν…! Πάντως η ταχύτητα όντως αυξήθηκε αισθητά και δίνει ευχάριστη αίσθηση το responsiveness των homescreens. To qwerty πληκτρολόγιο απογοήτευση…:(:mad:

Εσείς που βάλατε την leaked anna μπορείτε να δείτε το πόσο σας κρατά η μπαταρία πλέον; Την έχω βάλει κι εγώ και μου δίνει την εντύπωση πως έχει ένα battery drain σε σχέση με πριν…! Πάντως η ταχύτητα όντως αυξήθηκε αισθητά και δίνει ευχάριστη αίσθηση το responsiveness των homescreens. To qwerty πληκτρολόγιο απογοήτευση…:(:mad:

το μονο κακο μαγκεσ ειναι πωσ οταν σασ στελνει καποιοσ μηνυμα δεν λεει το ονομα ενω υπαρχουν οι επαφεσ.. αλλα δειχνει αριθμουσ μονο, ασ το παρατηρησετε,, και κατι αλλο, μια εφαρμογη dictionary δεν διαγραφεται με τπτ και ουτε τα widget οπωσ cnn και αλλα.. και μαγκεσ το χειροτερο....:mad: δεν περνιεται με τπτ η προηγουμενη σταθερη εκδοση που ειχαμε το προσπαθησα ποσεσ φορεσ με φοινηκα και τπτ απαξ και την βαλεισ δεν μπορεισ να την αλλαξεισ...οποιοσ ασχοληθηθει ασ μου πει...