apitsakis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 To έχεις ''πειράξει'' το κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Η ένταση του ηχείου, έχει αναφερθεί, πως κατά γενική ομολογία, δεν είναι κι από τα δυνατά σημεία της συσκευής. Κινείται σε μέτρια επίπεδα. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί πάντως. Διάβασα πως η εγκατάσταση του volume + ή του equalizer καθώς και η ενεργοποίηση του "Hearing aids" κάνει δουλειά Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το χω και γω αυτό το θέμα αλλά ακόμη το ψάχνω. Πλήρης φόρτιση στις 7 το πρωί και στις 13: είναι off. :wacko: Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ χωρίς να το έχω πειράξει... Για αυτό το πειραξα πέρασα Ics 4.03 και όλα ειναι μια χαρά. Εάν απενεργοποιησω τον συγχρονισμό βγάζω και 3 24ωρα γεμάτα Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ χωρίς να το έχω πειράξει... Για αυτό το πειραξα πέρασα Ics 4.03 και όλα ειναι μια χαρά. Εάν απενεργοποιησω τον συγχρονισμό βγάζω και 3 24ωρα γεμάτα Αν μπορείς πες μας και ποια ICS δουλεύεις στο sensation και αν όλα καλά (εκτός της μπαταρίας που το αναφέρεις ήδη), μιας και ψάχνω και εγώ να βάλω ics αλλά 2 που έχω δοκιμάσει μου μένουν στο 1ο boot αιωνίως... :O Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το htc sensation και το htc sensation xe έχουν το ίδιο ηχείο και την ίδια ποιότητα ήχου ή διαφέρουν? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το htc sensation και το htc sensation xe έχουν το ίδιο ηχείο και την ίδια ποιότητα ήχου ή διαφέρουν? Αν μιλάς για το εξωτερικό ηχείο, όχι δεν διαφέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ χωρίς να το έχω πειράξει... Για αυτό το πειραξα πέρασα Ics 4.03 και όλα ειναι μια χαρά. Εάν απενεργοποιησω τον συγχρονισμό βγάζω και 3 24ωρα γεμάτα Πως απενεργοποιείται ο συγχρονισμός? Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Αν μπορείς πες μας και ποια ICS δουλεύεις στο sensation και αν όλα καλά (εκτός της μπαταρίας που το αναφέρεις ήδη), μιας και ψάχνω και εγώ να βάλω ics αλλά 2 που έχω δοκιμάσει μου μένουν στο 1ο boot αιωνίως... :O Μένουν στο 1o boot επειδή μάλλον δεν έχει περάσει το σωστό firmware. Το έχεις προσέξει αυτό το κομμάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ρυθμίσει->λογαριασμοί και συγχρονισμός Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ χωρίς να το έχω πειράξει... Για αυτό το πειραξα πέρασα Ics 4.03 και όλα ειναι μια χαρά. Εάν απενεργοποιησω τον συγχρονισμό βγάζω και 3 24ωρα γεμάτα με wifi ανοιχτό 3 24ώρα; μαμώτ τι να το κάνεις χωρίς sync.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 με wifi ανοιχτό 3 24ώρα; μαμώτ τι να το κάνεις χωρίς sync.... Παιδιά όπως τον βολεύει τον καθένα. Άλλος προτιμά να φορτίζει κάθε μέρα το κινητό προκειμένου να είναι συνέχεια online και συγχρονισμένος και άλλος θέλει να το φορτίζει το πολύ κάθε τρεις μέρες με όποιο κόστος. Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα λοιπόν:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Αυτό το θέμα με τη σκόνη που διάβασα παραπάνω είναι γενικό σε όλες τις συσκευές? Έχει κάποιος καιρό την συσκευή και να μην του έχει εμφανίσει σκόνη ρωτάω γιατί χθες το αγόρασα και ξενέρωσα λίγο με αυτό που διάβασα στα προηγούμενα posts..και είναι πάρα πολύ καλό κινητό για να έχει τέτοια προβλήματα :/ Και εγώ έχω το κινητό απο τον Αύγουστο του 2011 και δεν έχει καθόλου σκόνη κάτω απο την οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γίνετε στο αρχικό widget του ρολογιού που έχει με τον καιρό μαζί, να κανονίσω να δείχνει τον καιρό για την Αθήνα για παράδειγμα και όχι για την περιοχή που βρίσκομαι?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γίνετε στο αρχικό widget του ρολογιού που έχει με τον καιρό μαζί, να κανονίσω να δείχνει τον καιρό για την Αθήνα για παράδειγμα και όχι για την περιοχή που βρίσκομαι?? Ναι γινεται κρατας παρατεταμενα πανω στο widget κ μετα το σερνεις στην επεξεργασια οπου σου λεει ποια τοποθεσια θελεις να επιλεξεις να δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Και εγώ έχω το κινητό απο τον Αύγουστο του 2011 και δεν έχει καθόλου σκόνη κάτω απο την οθόνη... Ε λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Συνήθως αν είναι προβληματική η συσκευή (σε αυτό το θέμα τουλάχιστον) στο 3μηνο αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία της η σκόνη. Εμένα το Sensation το απλό που είχα κάπου εκεί στο 3μηνο μου το εμφάνισε. Παιδιά με την 4.0.3 έχετε πρόβλημα με το Skype? Γιατί εμένα μου βγάνει πράσινη οθόνη όταν μιλάω με άλλον.μόνο αυτό κατά τα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημενος με την Rom.έχω την elegancia.thanks ;) Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Εγώ κάνω κανονικά Βίντεοκληση μόνο που με βλέπουν εμένα πράσινο. :worry: Οπότε προφανώς έχει θέμα (και δη πράσινης απόχρωσης). Edited February 9, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ναι γινεται κρατας παρατεταμενα πανω στο widget κ μετα το σερνεις στην επεξεργασια οπου σου λεει ποια τοποθεσια θελεις να επιλεξεις να δειχνει. :up::up::up: Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δύο ερωτήσεις για όποιον μπορεί να μου εξηγήσει: 1)Τι μου προσφέρει το να κάνω στο κινητό supercid; 2)Έχει κανείς δουλέψει το Boot Manager με το Sensation. Υπάρχει η δυνατότητα συνύπαρξης ICS και Gingerbread Rom και εναλλαγής τους μέσω Boot manager. Ελπίζω να μπορεί κάποιος από εδώ να μου ξεδιαλύνει το θέμα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) kandilak για το 2) χλωμό το κόβω αφού το ICS θέλει διαφορετικό firmware από το GB... ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει 100% όμως :) Μόλις παρέλαβα μια Mugen Power 1950mAh Extended Battery, θα την αφήσω ένα 12ωρο για πρώτη φόρτιση και μετά από 3-4 πλήρης 100%-5% θα ποστάρω εντυπώσεις συγκριτικά με τόσο την stock μπαταρία όσο και την (υποτίθεται) 1900ρα Anker. Edited February 9, 2012 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δύο ερωτήσεις για όποιον μπορεί να μου εξηγήσει: 1)Τι μου προσφέρει το να κάνω στο κινητό supercid; Με supercid δεν έχεις περιορισμό στο τι firmware θα περάσεις. Μπορείς να περάσεις οποιοδήποτε firmware (Vodafone, Cosmote, Orange κλπ) και κατά συνέπεια οποιαδήποτε rom. 2)Έχει κανείς δουλέψει το Boot Manager με το Sensation. Υπάρχει η δυνατότητα συνύπαρξης ICS και Gingerbread Rom και εναλλαγής τους μέσω Boot manager. Ελπίζω να μπορεί κάποιος από εδώ να μου ξεδιαλύνει το θέμα:confused: Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν μπορείς σαν κύριο σύστημα (αυτό που είναι στη rom του κινητού) να έχεις ICS. Νομίζω δεν το έφτιαξαν ακόμα. Με Gingerbread κύρια rom, στην SD βάζεις ότι rom θέλεις, αρκεί να παίζουν με ίδιο firmware. Οι τελευταίες ICS roms δηλαδή δεν γίνεται να παίξουν γιατί θέλουν 3.24 - 3.25 και με αυτό δεν παίζει καμία Gingerbread rom. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παλιότερα πάντως υπήρξε περίοδος που είχα ταυτόχρονα 4 roms στο κινητό μου και ήταν όλες λειτουργικότατες. ΥΓ. Μην δοκιμάσετε με το Boot Manager σπ@σμένο. Έχω ακούσει ότι δεν παίζει σωστά. Εγώ το έχω αγοράσει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ενημέρωση: μπαταρία evo 3d Λοιπόν παιδιά αγόρασα από ebay μπαταρία από evo 3d. (http://www.ebay.com/itm/290648575198?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649). Υποτίθεται ότι είναι η γνήσια, καινούρια με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έχω κάνει περίπου πέντε κύκλους φόρτισης και μπορώ να πω ότι αυτά τα 1730 mah δε φαίνονται στην πράξη. Η μπαταρία τα φτύνει νωρίτερα από την αρχική και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνει και μια ώρα παραπάνω να φορτίσει. Ενημέρωση για σκόνη κάτω από την οθόνη. Σήμερα άφησα το κινητό για επισκευή στην arvato. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και ότι διορθώνεται με αντικατάσταση της οθόνης, ενώ όταν ρώτησα ένα τεχνικό αν διορθώνεται οριστικά μου απάντησε ότι το έχουν επιλύσει πλέον με τις νέες οθόνες. Αναμένω εντός δυο εργασίμων ημερών να το πάρω πίσω και εύχομαι να μου το δώσουν έτσι όπως τους το έδωσα, γιατί το πονάω που θα το ανοίξουν πάνω στο δεύτερο μήνα χρήσης του. Επίσης τους ανέφερα και το πρόβλημα με το σήμα του wifi, αλλά για αυτό δεν περιμένω θαύματα. Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demaximos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλησπέρα παιδια, Έχω το sensation xe 3 μέρες και εχω το εξης πρόβλημα με το ακουστικό, όταν μιλάω στο τηλ. ακούγεται ενα τρίξιμο στο ακουστικό ανάλογα με το πως μιλάει ο άλλος, μόνο αν το χαμηλώσω πολύ σταματάει αλλα δεν ακούω καλά τον άλλον Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ενημέρωση για σκόνη κάτω από την οθόνη. Σήμερα άφησα το κινητό για επισκευή στην arvato. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και ότι διορθώνεται με αντικατάσταση της οθόνης, ενώ όταν ρώτησα ένα τεχνικό αν διορθώνεται οριστικά μου απάντησε ότι το έχουν επιλύσει πλέον με τις νέες οθόνες. Αναμένω εντός δυο εργασίμων ημερών να το πάρω πίσω και εύχομαι να μου το δώσουν έτσι όπως τους το έδωσα, γιατί το πονάω που θα το ανοίξουν πάνω στο δεύτερο μήνα χρήσης του. Επίσης τους ανέφερα και το πρόβλημα με το σήμα του wifi, αλλά για αυτό δεν περιμένω θαύματα. Να υποθέσω ότι επειδή είναι μέσα στην εγγύηση δεν πληρώνεις κάτι.. Εγώ που το πήρα από kinitomania μου είπαν ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση οπότε αν συμβεί κάτι ανάλογο το πηγαίνω εκεί που το πήγες και εσύ? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό, γιατί η κάθε αντιπροσωπεία λέει τα δικά της! Υποθέτω ότι από κινητομάνια δεν είναι ελληνικό αλλά αγγλικό ή γερμανικό έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Για όποιους ενδιαφέρονται και ρωτάνε για ICS: Τέλη Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό, γιατί η κάθε αντιπροσωπεία λέει τα δικά της! Υποθέτω ότι από κινητομάνια δεν είναι ελληνικό αλλά αγγλικό ή γερμανικό έτσι; Ναι αγγλικό είναι έτσι νομίζω δηλαδή αλλά μου είπαν ότι έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση.. πως ακριβώς μπορώ να δω από που είναι. Επιτέλους για το παγωτάκι!! Καιρός ήταν! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα που να μπορώ να γράψω κανονικά (160) μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς επίσης και κάποιο καλό πληκτρολόγιο. Edited February 9, 2012 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts