Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μετά από μια αναβάθμιση που έτρεξα προχθές (επίσημη αναβάθμιση με έκδοση την 3.33.401.6) έχω θέμα με την ευαισθησία της οθόνης. Για την ακρίβεια χρειάζεται να πατήσω δυο ή τρεις φορές κάθε πλήκτρο ή αναγκάζομαι να πατάω με περισσότερη δύναμη και εντελώς κεντραρισμένα για να αποκριθεί.

Είχε κανείς παρόμοιο θέμα;

Nexus 5, iPad mini 2

Μετά από δοκιμές επί δοκιμών για τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας το καλύτερο μακράν είναι το Easy Battery Saver και είναι και δωρεάν .Οτι και να πω είναι λίγο κατά τη γνώμη μου πάντα και μετά από σκληρή χρήση με radio, web, bluetooth,wifi κτλ.:)

Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω τη μπαταρία του EVO 3d που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα (1750mah). Κάνει για το δικό μας κινητο; Πρώτη φόρτιση θέλει κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ!

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω τη μπαταρία του EVO 3d που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα (1750mah). Κάνει για το δικό μας κινητο; Πρώτη φόρτιση θέλει κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ!

Κάνει και είναι και πολύ καλή προσθήκη για το τηλέφωνο. Θα δείς διαφορά στην αυτονομία. Μόνο πρόσεξε όταν την παραλάβεις και πας να την τοποθετήσεις μην τρομάξεις που δε μπαίνει και νομίζεις οτι έκαναν λάθος. Μπαίνει ανάποδα απο την κανονική! Δηλαδή όταν τοποθετηθεί, το μέρος που γράφει "HTC" δεν κοιτάει προς εσένα αλλά προς την πλάτη της συσκευής.

Μπορει να πω και πατατα αλλα ισως να ειναι η jb..

Αποκλείεται να είναι η jb. Πρώτον λόγω μεγέθους και δεύτερον επειδή η HTC δεν έχει αποφασίσει καν σε ποια κινητά θα τη δώσει ακόμα.

Αποκλείεται να είναι η jb. Πρώτον λόγω μεγέθους και δεύτερον επειδή η HTC δεν έχει αποφασίσει καν σε ποια κινητά θα τη δώσει ακόμα.

Mάλιστα. Πάσο μιας και εσείς ξέρετε καλύτερα!:)

καλησπερα παιδες θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια λινκ με το πως κανω ροοτ στο κινητο και με 1-2 καλες ρομ ??

ευχαριστω.

Έβγαλε νέα ρομ [ROM] Android Revolution HD 6.7.0 | ICS

εντυπώσεις ;;;

Εγώ είμαι ακόμη με InsertCoin 5.1.4__ICS 4.0.3__sense 3.6 και έχω βαρεθεί να δουλεύει σωστά το κινητό :O

αλλά δεν βρίσκω κάποια που να έχει ουσιαστικές διαφορές :(

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Έβγαλε νέα ρομ [ROM] Android Revolution HD 6.7.0 | ICS

Στην οποία λόγω νέας base δεν λειτουργούν τα leedroid tweaks :(

Οπότε προς το παρόν είμαι ακόμα στην 6.6.7, στην οποία δεν αντιμετωπίζω σχεδόν κανένα πρόβλημα :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

εντυπώσεις ;;;

Εγώ είμαι ακόμη με InsertCoin 5.1.4__ICS 4.0.3__sense 3.6 και έχω βαρεθεί να δουλεύει σωστά το κινητό :O

Βασικά δεν βλέπω ακόμα κάποια διαφορά που να μου έχει κάνει αίσθηση.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις καποια απο τα ασπρα cover που κυκλοφορουν για την συσκευη μας στο e-bay; καθως και αν εχει να προτεινει καποιο screen protector αλλα ματ οχι γυαλιστερο

εντυπώσεις ;;;

Δοκίμασε τότε την ViperSs που έχει και το Sence 4 του OneX

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις καποια απο τα ασπρα cover που κυκλοφορουν για την συσκευη μας στο e-bay; καθως και αν εχει να προτεινει καποιο screen protector αλλα ματ οχι γυαλιστερο

Το έχω δοκιμάσει το άσπρο και το φοράω ακόμα μια χαρά είναι.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ;

Το έχω δοκιμάσει το άσπρο και το φοράω ακόμα μια χαρά είναι.

αυτό εδώ http://www.ebay.com/itm/Battery-white-Cover-Door-Metal-Frame-Case-Housing-For-HTC-Sensation-XE-Z715e-/221010755504?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3375447fb0#ht_747wt_1041 κάνει για το sensation?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Καλημέρα στο forum ..

Χτες το βράδυ, έκανα ένα check για καμιά αναβάθμιση στο κινητό και μου έβγαλε νέο FOTA με μέγεθος 60.48ΜΒ.

αρχείο = OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.33.401.6-3.32.401.5_R_release_266230n9ouzm6y7ls02drn.zip

Έκανα κανονικά το download και επέλεξα install... Ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης (βλέπω τη πράσινη γραμμή να προχωράει ) και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κολλάει και μου βγάζει εικονίδιο τηλεφώνου με ένα κόκκινο τρίγωνο και θαυμαστικό.

http://img849.imageshack.us/img849/8813/htcred.png

Μετα απο 2min, έχει time out και το τηλ κάνει boot από την αρχή (φυσικά χωρίς το update που απέτυχε..)

Είμαι σε stock κατάσταση χωρίς κανένα πείραγμα το κινητό (root, s-off, custom roms - ατόφιο όπως το πήρα) και πριν λιγους μηνες εκανα το ICS 4.0 που είχε έρθει.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή κάποια πρόταση για να περάσει το update.

Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Αντώνης

HTC Sensation

Android 4.0.3

HTC Sense 3.6

Software number 3.32.401.5

http://img94.imageshack.us/img94/4107/20120718125116mobile.png

Πρέπει να έχεις την ROM: RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_R_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_252064_signed.exe

και μετά να περάσεις το Update. Με την ROM χωρίς το R στο τέλος δεν κάνεις Update.

To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και φλάσαρα την παραπάνω ROM και το update μετά έγινε κανονικά.

Πρέπει να έχεις την ROM: RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_R_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_252064_signed.exe

και μετά να περάσεις το Update. Με την ROM χωρίς το R στο τέλος δεν κάνεις Update.

To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και φλάσαρα την παραπάνω ROM και το update μετά έγινε κανονικά.

H ROM RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_R_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_252064_signed.exe

είναι για το αρχικό ICS 4.0 (περίπου 400ΜΒ) ? Την βρίσκω απο την ΗΤC? Ποια η διαδικασία (βήματα)

Αν είναι έτσι γιατί η HTC έστειλε ασύμβατο update (τα 60.48ΜΒ) ..μηπως να στειλω σε HTC support και να ζητησω update για εμας χωρίς το περίφημο R.

Ευχαριστώ

Κατέβασε την ROM απο εδώ:

http://www.filefactory.com/f/c87a2330449af512/

Κάνε ενα backup φλάσαρέ την και μετά πέρνα το update σε 3.33.401.6

Παιδια εμενα γιατι δε μου βγαζει το update?

Εχω εκδοση βασικου φασματος:

11.69Α.3504.00U_11.23.3504.07_M2..

Δεν εχω βαλει ποτε χερι στο τηλεφωνο.. Τι πρεπει να κανω για να αναβαθμιζεται πλεον? Εχω πολλα θεματα, ουτε το bluetooth δε δουλευει πλεον..

Επισης υπαρχει κανα λινκ να διαβασω πως να παιρνω backup πριν φλασαρω?

Ευχαριστω

Aν με το nandroid backup εννοουμε αυτο που παιρνουμε απο το recovery mode τοτε οταν παω να μπω μου βγαζει αρχικα το εικονιδιο με το τηλεφωνο και ενα πρασσινο εικονιδιο ανακυκλωσης απο πανω και μετα καπακι μου βγαζει το κοκκινο τριγωνο με το θαυμαστικο, γιατι δε μπαινει σε recovery mode ρε παιδες, και πως θα παρω backup???

Ευχαριστω

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Έχω την τελευταία ρομ του ARHD. Το κινητό έχει γίνει αργό σε σχέση με την προηγούμενη ρομ του ARHD.

Επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού η έκδοση XE (έχω το απλό)

Τώρα έχω

Andoid 4.0.3

ARHD 6.7.0 XE (3.33.401.106 cl…)

Ποια ρομ να δοκιμάσω. Θέλω το κινητό να γίνει ποιο γρήγορο.

Λέω να δοκιμάσω την ρομ ViperS 1.0.1.

Ερώτηση απλά κατεβάζω το zip και μετα απο Super Wipe το περνάω και αυτό ήταν ή χρειάζεται και τίποτε άλλα να κάνω (πχ να περάσω και κάτι άλλο πριν πχ αλλη base)

Edited by agriniopk