spdrosin Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 β) Αν είναι κλειδωμένο (κατάσταση αναμονής) και έρθει εισερχόμενη κλήση. Νομίζω αν το γυρίσεις ανάποδα.. θα σιγήσει ο ήχος Αν το έχεις ρυθμίσει αυτό. Επιπρόσθετα το ίδιο συμβαίνει, αν πατήσεις το κουμπί αύξησης/μείωσης έντασης ήχου και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παρατεταμένα το volume down νομίζω ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ξέρει κανείς με ποιο συνδυασμό κουμπιών κάνουμε reboot (χωρίς να βγάλουμε μπαταρία) αν μας κολλήσει; Είχα διαβάσει κάπου για συνδυασμό power + volume up/down αλλά δεν τον θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ξέρει κανείς με ποιο συνδυασμό κουμπιών κάνουμε reboot (χωρίς να βγάλουμε μπαταρία) αν μας κολλήσει; Είχα διαβάσει κάπου για συνδυασμό power + volume up/down αλλά δεν τον θυμάμαι ακριβώς. Power και Volume Down. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Power και Volume Down. Αυτό λειτουργεί όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και όχι "κολλημένο) και δεν κάνει restart αλλά hard reset, δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χάνονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ο συνδυασμός είναι Volume Up+Volume Down+Power.. Ναι, και τα 3 μαζί και ισχύει σε όλα τα HTC, αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ο συνδυασμός είναι Volume Up+Volume Down+Power.. Ναι, και τα 3 μαζί και ισχύει σε όλα τα HTC, αν δεν κάνω λάθος. Μα πώς είναι δυνατόν Volume Up+Volume Down ταυτόχρονα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Μα πώς είναι δυνατόν Volume Up+Volume Down ταυτόχρονα; :confused: Try it...:tease: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; μετά την τελευταία αναβάθμιση, έχετε προσέξει τίποτα τυχαίες επανεκκίνησης; Μου έχει κάνει 3 με 4 την τελευταία εβδομάδα ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπέρα έχω εντοπίσει (και εγώ) σκόνη κάτω από την εξωτερική επιφάνεια της οθόνης μου :X . Από ότι διάβασα από τους xda θα πρέπει να το πάω στο service της htc. Υπάρχει κανείς συμφουρίστας που να το έχει κάνει και γνωρίζει εάν αναλαμβάνουν την επισκευή χωρίς αντιρρήσεις κ.λπ. και πόσες μέρες θα μείνω χωρίς το sensation? Υ.Γ.: Είμαι ο πρώτος κάτοχος της συσκευής η οποία είναι από την vodafone και εντός εγγύησης. :O Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επικοινώνησε με την arvato και πες μας αν θέλεις τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επικοινώνησε με την arvato και πες μας αν θέλεις τα αποτελέσματα. Είδα το ίδιο θέμα και μου είπαν να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Φιλε μου να σου πω την εμπειρια μου. Ειχα και γω το sensation με προβλημα σκονης στην οθονη (επισης απο Vodafone) και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη οθονης. Επισης μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω το ανταλλακτικο και δεν ηξεραν ποτε θα φτασει. Τελικα με τα πολλα μου αλλαξαν οθονη (στην arvato) αλλα μετα που πηγα σπιτι διαπιστωσα οτι το κινητο δεν ειχε δονηση! εκανα εργοστασιακη επαναφορα αλλα τπτ. Το ξαναεστειλα παλι στο srvice μεσω vodafone αυτη τη φορα και μου εστειλαν δυο φορες πισω την συσκευη με το ιδιο προβλημα ! Τελικα αφου πηρα στη γραμμη παραπονων τοσο της vodafone οσο και της htc μου αντικατεστησαν τι συσκευη (ολη η διαδικασια πηρε εναμιση μηνα περιπου...). Να σου πω οτι και το δευτερο sensation εμφανισε παλι σκονη στην οθονη μετα απο λιγες μερες αλλα φυσικα προτιμω να μεινει ετσι παρα να το στειλω στο "service". θα σου ελεγα να το πας ο ιδιο στο service με την αποδειξη και οταν το παρεις πισω κοιταξε να δεις αν εχει αναδραση πληκτρων (καλου- κακου). Εμενα παντως η HTC με εχασε απο πελατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Αυτό λειτουργεί όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και όχι "κολλημένο) και δεν κάνει restart αλλά hard reset, δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χάνονται όλα. Power και Volume Down σε κλειστό sensation -> Bootloader http://www.rssphone.com/wp-content/uploads/2011/06/HTC-Sensation-Bootloader.jpg Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Σήμερα το πήρα και γω. Πωωω χάος 125 σελίδες. Τι να πρωτοξεκινήσω να διαβάζω; Χρήσιμα apps, tips; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια με το update σε ice cream sandwich,, θα περνουμε κανονικα τησ αναβαθμ, μεχρι να βγει η 5 ;; μετα γιοκ ε; εννοω θα περνουμε ολα τα update τησ ice cream sandwich.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παιδια με το update σε ice cream sandwich,, θα περνουμε κανονικα τησ αναβαθμ, μεχρι να βγει η 5 ;; μετα γιοκ ε; εννοω θα περνουμε ολα τα update τησ ice cream sandwich.. Είναι πάρα πολύ νωρίς για τέτοιες ερωτήσεις, συνεπώς ότι και να σου απαντήσει κάποιος θα είναι απλά εικασίες... Άσε πρώτα να πάρουμε την 4, να δούμε τι updates θα βγουν και μετά μιλάμε για την 5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησε η πρώτη custom ICS rom με Sense 3.5... Απ' ότι λένε οι developers όλα δουλεύουν κανονικά.. Καλά flashαρίσματα, ήδη ξεκίνησα το κατέβασμα. ΥΓ. Το πρώτο boot αργεί πάρα πολύ. Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησε η πρώτη custom ICS rom με Sense 3.5... Απ' ότι λένε οι developers όλα δουλεύουν κανονικά.. Καλά flashαρίσματα, ήδη ξεκίνησα το κατέβασμα. ΥΓ. Το πρώτο boot αργεί πάρα πολύ. Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Και εγώ την κατεβάζω τώρα :D Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια αξιζει να κανω root και να βαλω μια custom rom στο κινητο ή δεν εχει καποια διαφορα?Εκτος απο οτι θα εχω πιο νωρις τις αναβαθμισεις της google!!!Πιστευετε οτι κανατε καλα που το "χακαρατε"? Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια αξιζει να κανω root και να βαλω μια custom rom στο κινητο ή δεν εχει καποια διαφορα?Εκτος απο οτι θα εχω πιο νωρις τις αναβαθμισεις της google!!!Πιστευετε οτι κανατε καλα που το "χακαρατε"? 9 στους 10, εδώ που είσαι θα σου απαντήσει θετικά. Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Για να σου λυθούν μερικές βασικές απορίες διάβασε αυτό που έχει γράψει ο συμφορουμίτης μας kollatos. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 9 στους 10, εδώ που είσαι θα σου απαντήσει θετικά. Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Για να σου λυθούν μερικές βασικές απορίες διάβασε αυτό που έχει γράψει ο συμφορουμίτης μας kollatos. ;) Επειδη root και custom rom εχω ξαναπερασει στο προηγουμενο κινητο μου το desire,ο τροπος και η διαδικασια ειναι ιδια??? Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια αξιζει να κανω root και να βαλω μια custom rom στο κινητο ή δεν εχει καποια διαφορα?Εκτος απο οτι θα εχω πιο νωρις τις αναβαθμισεις της google!!!Πιστευετε οτι κανατε καλα που το "χακαρατε"? Διάβασε εδώ για να δεις τι προσφέρει το root και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς. Επειδη root και custom rom εχω ξαναπερασει στο προηγουμενο κινητο μου το desire,ο τροπος και η διαδικασια ειναι ιδια??? Κάθε συσκευή έχει τη δική της διαδικασία έστω και αν αυτή μοιάζει με άλλων συσκευών. Διάβασε λοιπόν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ήθελα να ρωτήσω το εξής,ακολούθησα τον οδηγό απο xda και το έκανα s-off/root/custom rom αλλά κάποια στιγμή το γύρισα σε S-on και πέρασα μαμα ρόμ... Για να το ξαναγυρίσω σε S-off,πρέπει να το ξανακάνω απο την αρχή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ήθελα να ρωτήσω το εξής,ακολούθησα τον οδηγό απο xda και το έκανα s-off/root/custom rom αλλά κάποια στιγμή το γύρισα σε S-on και πέρασα μαμα ρόμ... Για να το ξαναγυρίσω σε S-off,πρέπει να το ξανακάνω απο την αρχή; Όλο παλι απο την αρχη φιλε μου!!!:rolleyes: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts