demis1980 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παρατηρώντας φωτογραφίες που έχω βγάλει με το sensation αλλά και με το προηγούμενο μου κινητό{samsung omnia} είδα μεγάλη διαφορά υπέρ του Omnia.Τις φωτογραφίες τις βλέπω στο Pc και με λύπη διαπιστώνω ότι του sensation είναι θολές.Έχει κάποιος άλλος παράπονο με τις φωτογραφίες?Αντίθετα η ποιότητα του βίντεο από το sensation είναι απίστευτη.. οι φωτογραφιες του sensation ειναι τελειες καθαρισε εξωτερικα το φακο και φυσικα κανε τις αναλογες ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Εδώ και καιρό φοράω τις Insertcoin ROMs στο sensation μου (T-Mobile), μήπως ξέρει κάποιος να μου πει (επειδή όσο και αν το έχω ψάξει δεν έχω βρει απάντηση) για την Insertcoin 3.4.4 πιο είναι το πιο κατάλληλο radio (τώρα φοράω το 10.14.9035.01_Μ)? Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδια γεια σας, Θα ηθελα λιγο τη γνωμη σας. Εχω το sensation (εκδοση γερμανικη T-Mobile branded). Rom εχει την 1.45.111.3 Σκεφτομαι να βαλω την τελευταια επισημη Ελληνικη εκδοση. Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1.Πρεπει να κανω S-OFF και να αλλαξω το region με καποιο τροπο? 2.Που μπορω να βρω την Ελληνικη rom? 3.Σε περιπτωση μελλοντικου προβληματος αν η συσκευη πρεπει να σταλει στο σερβις θα πρεπει να ξαναβαλω την Γερμανικη rom που φορουσε το τηλεφωνο αρχικα και που θα την βρω στην περιπτωση αυτη? 4. Υπαρχει καποιος οδηγος συγκεκριμενος για την περιπτωση αυτη ή να ακολουθησω τον " [Guide] to Installing S-off, ClockWork, Root, SuperCID & S-on " απο το XDA? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδια γεια σας, Θα ηθελα λιγο τη γνωμη σας. Εχω το sensation (εκδοση γερμανικη T-Mobile branded). Rom εχει την 1.45.111.3 Σκεφτομαι να βαλω την τελευταια επισημη Ελληνικη εκδοση. Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1.Πρεπει να κανω S-OFF και να αλλαξω το region με καποιο τροπο? 2.Που μπορω να βρω την Ελληνικη rom? 3.Σε περιπτωση μελλοντικου προβληματος αν η συσκευη πρεπει να σταλει στο σερβις θα πρεπει να ξαναβαλω την Γερμανικη rom που φορουσε το τηλεφωνο αρχικα και που θα την βρω στην περιπτωση αυτη? 4. Υπαρχει καποιος οδηγος συγκεκριμενος για την περιπτωση αυτη ή να ακολουθησω τον " [Guide] to Installing S-off, ClockWork, Root, SuperCID & S-on " απο το XDA? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! :) Ο οδηγός στο Xda έχει ακριβώς όσα χρειάζεσαι. Να είσαι προσεκτικός τι κάνεις μόνο. Αν χρειαστεί να το στείλεις για σέρβις πάλι ο ίδιος οδηγός έχει ακριβείς οδηγίες. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ο οδηγός στο Xda έχει ακριβώς όσα χρειάζεσαι. Να είσαι προσεκτικός τι κάνεις μόνο. Αν χρειαστεί να το στείλεις για σέρβις πάλι ο ίδιος οδηγός έχει ακριβείς οδηγίες. ΟΚ, ευχαριστώ. Θα το παλεψω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουμε 3D παιχνίδια στο κινητό? Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 οι φωτογραφιες του sensation ειναι τελειες καθαρισε εξωτερικα το φακο και φυσικα κανε τις αναλογες ρυθμισεις... Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τις ιδανικές ρυθμίσεις?Προσπαθώ συνέχει να τις αλλάζω μήπως και βρω τις κατάλληλες αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τις ιδανικές ρυθμίσεις?Προσπαθώ συνέχει να τις αλλάζω μήπως και βρω τις κατάλληλες αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. οι ρυθμισεις ποικιλουν με τις συνθηκες φωτισμου καθε φορα... οπισθιος φωτισμος, χαμηλος φωτισμος, χρονος εστιασης, iso...κλπ σιγουρα με το αυτοματο δε βγαζεις καλες θεωρω οτι η καμερα του κινητου ειναι επιπεδου compact camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 To Android Market γιορτάζει .. Με τις προσφορές του Market για 0.10E cents... έχει καταφέρει κανείς την αγορά και εγκατάσταση του παρακάτω game.. LINK Στο WEB (market) μου βγάζει μη συμβατή συσκευή.. ενώ στο τηλ. (market) δεν βρίσκει την εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Στο WEB (market) μου βγάζει μη συμβατή συσκευή.. ενώ στο τηλ. (market) δεν βρίσκει την εφαρμογή.. Και σε εμένα το ίδιο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω γυρίσει το marketaccess σε Verizon... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Παιδια καλησπερα, μετα την αποτυχημενη αγορα GS2 (ας οψεται το "service" της Sasmung) σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο. Σκεφτομαι και το Sensation. Το βρισκω στην expansys αλλα λεει "αγγλικη εκδοση". Τι διαφορα εχει απο την ελληνικη; Γιατι στο ελληνικο site τςη HTC δεν βρισκω στο suport το Sensation παρα μονο για το XE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villas Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση ηθελα να περασω την rom της cyanogen αλλα δεν εχει!ξερει κανεις ποτε θα βγει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 To Android Market γιορτάζει .. Με τις προσφορές του Market για 0.10E cents... έχει καταφέρει κανείς την αγορά και εγκατάσταση του παρακάτω game.. LINK Στο WEB (market) μου βγάζει μη συμβατή συσκευή.. ενώ στο τηλ. (market) δεν βρίσκει την εφαρμογή.. Φίλε να σε καλά!!. Αγόρασα το παιχνίδι και χωρίς να έχω credit στην κάρτα (προπληρωμένη χρησιμοποιώ). Εγώ έχω το EVO 3D και ήταν συμβατό. Αλλά και για το Desire HD μου έδειχνε ότι ήταν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Asphalt 6 Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα και με την έκδοση 5 Την είχα αγορασμένη την έκδοση 5 όταν είχα το HTC Desire HD και δούλευε κανονικά Στο HTC Sensation δεν θέλησε να δουλέψει. Το έκανε εγκατάσταση από το μάρκετ (πάντα για την έκδοση 5) , μετά μου έλεγε ότι έπρεπε να εγκαταστήσω την εφαρμογή αλλά που δεν είναι έγκυρη γιατί δεν προέρχεται από το μάρκετ (:cry:) και μετά στο download τον data και κάπου στα μισά κολάι και σταματά το κατέβασμα και ξεκινά από την αρχή. (φαύλος κύκλος). Σημείωση για να μην με ρωτήσετε, σε καινούργιο HTC Sensation χωρίς να μεταφέρω κάτι από το παλιό desire, . Και τώρα που θέλησα να βάλω το Asphalt 6: Adrenaline HD που λέει ότι δεν είναι συμβατό με το sensation. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση ηθελα να περασω την rom της cyanogen αλλα δεν εχει!ξερει κανεις ποτε θα βγει????? Ποτέ δεν ρωτάμε για ΕΤΑ σε cyanogenmod rom. Απλά παρακολούθησε τις εξελίξεις στο site τους. Σκεφτομαι και το Sensation. Το βρισκω στην expansys αλλα λεει "αγγλικη εκδοση". Τι διαφορα εχει απο την ελληνικη; Γιατι στο ελληνικο site τςη HTC δεν βρισκω στο suport το Sensation παρα μονο για το XE; Δεν θα έχεις πρόβλημα, και η αγγλική έχει κανονικά ελληνικό μενού αλλά και υποστήριξη εδώ στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα, και η αγγλική έχει κανονικά ελληνικό μενού αλλά και υποστήριξη εδώ στη χώρα μας. Η απάντηση της HTC για το θεμα ήταν: "Σχετικά με το ζήτημά σας, έχετε εγγύηση 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς, αρκεί να έχετε απόδειξη αγοράς που να εμφανίζει την ημερομηνία αγοράς και το ΙΜΕΙ της συσκευής. Δηλαδή να είναι σε μορφή όπως τις αποδείξεις (π.χ Πλαίσιο, Multirama κ.τ.λ). Οι διαφορά είναι πως οι ξένες συσκευές δεν έχουν προεγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα και θα χρειαστεί να αναζητήσετε κάποια εφαρμογή αν υπάρχει από το android market για να εγκαταστήσετε τα Ελληνικά." Τι ισχυει τελικα; Εχεις καποιος αγορασμενο HTC απο expansys να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εχεις καποιος αγορασμενο HTC απο expansys να μου πει; Έχω εγώ και ισχύει αυτό που αναφέρω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο, είχα πάρει κι εγώ το sensation από το κινιτομάνια και εν γνώσει μου ότι δεν ήταν ελληνικό, αφού δεν είχε ελληνικά απ΄έξω, κανονικά είχε ελληνικά μόλις αναγνώρισε την sim, μετά είδα από το ίντερνετ ότι η συσκευή ήταν αγγλική. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παρατηρω συνεχομενα restart οταν παταω το back button και βγαινω απο εφαρμογη (μηνυματα, φωτογραφια, task manager, app απο μαρκετ) το εχει κανεις αλλος αυτο; τι με συμβουλευετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παρατηρω συνεχομενα restart οταν παταω το back button και βγαινω απο εφαρμογη (μηνυματα, φωτογραφια, task manager, app απο μαρκετ) το εχει κανεις αλλος αυτο; τι με συμβουλευετε; καποιο app που εχεισ μεσα φταιει,, και κανε restart to Sense.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 το θεμα ειναι οτι δεν εγκατεστησα κατι τωρα τελευταια. το sense πως γινεται restart; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παρατηρω συνεχομενα restart οταν παταω το back button και βγαινω απο εφαρμογη (μηνυματα, φωτογραφια, task manager, app απο μαρκετ) το εχει κανεις αλλος αυτο; τι με συμβουλευετε; Κάποια από τις τελευταίες εφαρμογές που έχεις βάλει. Σβήσε κάνα 2 κανε ένα restart και θα λυθεί. Αν χρησιμοποιείς task killer απεγκατεστησε τον. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο, είχα πάρει κι εγώ το sensation από το κινιτομάνια και εν γνώσει μου ότι δεν ήταν ελληνικό, αφού δεν είχε ελληνικά απ΄έξω, κανονικά είχε ελληνικά μόλις αναγνώρισε την sim, μετά είδα από το ίντερνετ ότι η συσκευή ήταν αγγλική. Κανένα πρόβλημα. Το ίδιο λέμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Τις επίσημες (HTC) ανανεωσεις απο που τις κατεβαζουμε; Ειναι αλλες για τις ελληνικες κι αλλες για τις αγγλικες εκδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Αν χρησιμοποιείς task killer απεγκατεστησε τον. Ο task killer κάνει ''κακό'' στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts