panagiog Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Download:New Skype For HTC Thunderbolt With WorkingV ideo,Other2.3Devices Too http://www.droid-life.com/2011/06/30/download-skype-for-htc-thunderolt-with-working-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollow_83 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Χθες δόθηκε Perma-Temp Root απο XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161283 Για όποιον θέλει να πειραματιστεί η CPU φτάνει μεχρι 1,8GHZ!!!!:p Φαντάζομαι σύντομα θα έχουμε S-OFF:cool: Το overclock θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Desire HD μιας και εχουν τον ιδιο πυρηνα ακριβως, δυστυχως δεν φοραει κατι καινουριο απο CPU το Sensation. Η διαφορα ειναι οτι το Sensation ειναι DualCore. TO κακο ειναι οτι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουν και τους δυο πυρηνες θα τρεχουν το ιδιο και στα δυο κινητα οσον αφορα την CPU, γιατι απο GPU ειναι πολυ καλυτερο το Sensation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το overclock θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Desire HD μιας και εχουν τον ιδιο πυρηνα ακριβως, δυστυχως δεν φοραει κατι καινουριο απο CPU το Sensation. Η διαφορα ειναι οτι το Sensation ειναι DualCore. TO κακο ειναι οτι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουν και τους δυο πυρηνες θα τρεχουν το ιδιο και στα δυο κινητα οσον αφορα την CPU, γιατι απο GPU ειναι πολυ καλυτερο το Sensation. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω κατηγορηματικά. Συγκρίνεις έναν μονοπύρηνο προηγούμενης γενιάς με έναν διπύρηνο νέας γενιάς και τους βγάζεις ίδιους; :confused: Επίσης η GPU δεν είναι ξεχωριστό κομμάτι αλλά είναι embedded στον επεξεργαστή με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως και να έχει αυτή η συζήτηση είναι εκτός θέματος και δεν μπορούμε να επεκταθούμε περισσότερο εδώ. Με μια απλή αναζήτηση στο internet ο καθένας ανακτά τις πληροφορίες που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollow_83 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Kαλως δε ξαναγραφω παρολο που ο τιτλος του θεματος ειναι [Επίσημο] HTC Sensation και oxi [Επίσημο] HTC Sensation - Αποριες και προβληματα Moνο κατι τελευταιο και κλεινω αν μου επιτρεπεται. Η χρονια κατασκευης δε καταδικνυει και τη γεννια της CPU. Και το Desire ΗD ιδια CPU με το απλο Desire εχει με την μεγαλη διαφορα της 205 Ardenno και των λιγοτερων NM. Σαν χαρακτηριστικα ειναι ιδιας γεννιας. (και για την ιστορια η Qualcomm δεν ακολουθει το προτυπο CorteX αλλα μιλωντας με βαση αυτο συγκρινουμε που βρισκεται τεχνολογικα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Kαλως δε ξαναγραφω παρολο που ο τιτλος του θεματος ειναι [Επίσημο] HTC Sensation και oxi [Επίσημο] HTC Sensation - Αποριες και προβληματα Αποτελεί πρόβλημα το ποιον επεξεργαστή έχει η συσκευή; Η' μήπως ο τίτλος του θέματος είναι "Σύγκριση επεξεργαστών"; Αν έχεις άλλες απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm. Η συζήτηση αυτή δεν αφορά το παρόν θέμα. Ας επανέλθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTC_FAN Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το overclock θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Desire HD μιας και εχουν τον ιδιο πυρηνα ακριβως, δυστυχως δεν φοραει κατι καινουριο απο CPU το Sensation. Η διαφορα ειναι οτι το Sensation ειναι DualCore. TO κακο ειναι οτι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουν και τους δυο πυρηνες θα τρεχουν το ιδιο και στα δυο κινητα οσον αφορα την CPU, γιατι απο GPU ειναι πολυ καλυτερο το Sensation. Η διαφορά θα φανεί φίλε μου με την νέα έκδοση android που θα κυκλοφορίσει που θα υποστυρίζει πλήρως dual core επεξεργαστές εκει θα τα βρεί πολύ σκούρα το Desire HD αν και αμφιβάλω αν πάρει την Ice Cream Sandwich 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leeloo Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα μεταξυ μαυρου και γκρι sensation? μηπως το ενα ειναι το μοντελο της vodafone, και αν ναι, ποιο ειναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ποτε θα το φερουν οι αλλες εταιρειες κιν. Τηλεφωνιας; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leeloo Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 στον γερμανο μου ειπαν σημερα οτι θα το εχουν 25-29 ιουλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Kαλημέρα! είμαι μεταξύ του iphone 4 και htc sensation. Δεν ξέρω τι να κάνω....θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε δύο πληροφορίες για να με βοηθήσετε στην αγορά.... ποιά η διαφορά μεταξύ του λειτουργικού Android που εχει τo htc και του ΙΟS που έχει το iphone? τι εφαρμογές υπάρχουν για το λειτουργικό Android? θα μπορώ να τις βάλω στο ΗΤC? το iphone ξέρω ότι εχει πολλές εφαρμογές και είναι πάραπολύ καλές όλες. To android είναι βαρύ λειτουργικό? σε σχέση με της Αpple?? ποιό από τα δύο κινιτά θα ήταν καλύτερο να επιλέξω και τι πλεονεκτήματα έχει το ένα υπερ του άλλ0υ?? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Kαλημέρα! είμαι μεταξύ του iphone 4 και htc sensation. Δεν ξέρω τι να κάνω....θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε δύο πληροφορίες για να με βοηθήσετε στην αγορά.... ποιά η διαφορά μεταξύ του λειτουργικού Android που εχει τo htc και του ΙΟS που έχει το iphone? τι εφαρμογές υπάρχουν για το λειτουργικό Android? θα μπορώ να τις βάλω στο ΗΤC? το iphone ξέρω ότι εχει πολλές εφαρμογές και είναι πάραπολύ καλές όλες. To android είναι βαρύ λειτουργικό? σε σχέση με της Αpple?? ποιό από τα δύο κινιτά θα ήταν καλύτερο να επιλέξω και τι πλεονεκτήματα έχει το ένα υπερ του άλλ0υ?? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leeloo Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα μεταξυ μαυρου και γκρι sensation? μηπως το ενα ειναι το μοντελο της vodafone, και αν ναι, ποιο ειναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα μεταξυ μαυρου και γκρι sensation? μηπως το ενα ειναι το μοντελο της vodafone, και αν ναι, ποιο ειναι ποιο? Δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια ερώτηση συνέχεια, αν κάποιος ξέρει θα σου απαντήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 όσοι είστε χρήστες του htc sensation...μπορείτε να μου πείτε με δύο λόγια γιατί να αγοράσω αυτο το κινιτό και όχι κάποιο άλλο? κάτι αντίστοιχο είναι το samsung G2 ,γιατί να προτιμήσω όμως το htc?? είδα ότι έχει πολύ μικρή εσωτερική μνήμη..1GB..εξυπηρετεί? βοηθήστε με στην αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 όσοι είστε χρήστες του htc sensation...μπορείτε να μου πείτε με δύο λόγια γιατί να αγοράσω αυτο το κινιτό και όχι κάποιο άλλο? κάτι αντίστοιχο είναι το samsung G2 ,γιατί να προτιμήσω όμως το htc?? είδα ότι έχει πολύ μικρή εσωτερική μνήμη..1GB..εξυπηρετεί? βοηθήστε με στην αγορά... Τέτοιες συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni24 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Πάντως εγώ ένα έχω να πώ. Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης παρατήρησα πως όταν πέφτει η ελεύθερη μνήμη κάτω από 100ΜΒ τρώει γερό κόλλημα. Κάνω επανεκίνηση, κάνω kill φτιάχνει αλλα πάλι φορτώνει από μόνο του ένα σωρρό άχρηστα πράγματα... Τι να πώ εκεί που χαιρόμουν για το κινητό τώρα έχω ξενερώσει... Ελπίζω να μη φταίει το update για ολο αυτο.. δεν το έκανε πάντως από τη στιγμή εκέινη αλλά τώρα τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Πάντως εγώ ένα έχω να πώ. Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης παρατήρησα πως όταν πέφτει η ελεύθερη μνήμη κάτω από 100ΜΒ τρώει γερό κόλλημα. Κάνω επανεκίνηση, κάνω kill φτιάχνει αλλα πάλι φορτώνει από μόνο του ένα σωρρό άχρηστα πράγματα... Τι να πώ εκεί που χαιρόμουν για το κινητό τώρα έχω ξενερώσει... Ελπίζω να μη φταίει το update για ολο αυτο.. δεν το έκανε πάντως από τη στιγμή εκέινη αλλά τώρα τις τελευταίες μέρες. Έχεις φορτώσει πολλά προγράμματα στη συσκευή σου που τρέχουν στο background και πέφτει η ram κάτω των 100ΜΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fayar Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Κάτι άλλο είναι, έμενα μονίμως κάτω από 100 ΜΒ ελεύθερη είναι και πότε δεν κόλλησε. (και μετά update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Κάτι άλλο είναι, έμενα μονίμως κάτω από 100 ΜΒ ελεύθερη είναι και πότε δεν κόλλησε. (και μετά update) Kαι μένα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTC_FAN Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Και εμένα το ίδιο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Καλημέρα παιδιά , ήθελα να ρωτήσω επειδή θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο απο expansys για να ισχύει η εγγύηση πρεπει να έχω την πρώτη απόδειξη που κόβουν απο την χώρα που το στέλνουν ? Αν δεν υπάρχει αυτή η απόδειξη δεν έχω καθόλου εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 καλημερα σε ολη την παρεα μολις το πηρα κ γω κ εχω μεινει ******* κανονικα ολα τα λεφτα!!!!!!!!μια μικρη βοηθεια σε οποιον μπορει...στο παλλιο μου κινητο ειχα το navigon 2.6.1 με το sensation τωρα δε δουλειει.....ξερει κανενας κανα καλο gps? να "αγορασω"?????? ας μου στειλει pm ευχαριστω θερμα εκ των προτερων Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 καλημερα σε ολη την παρεα μολις το πηρα κ γω κ εχω μεινει ******* κανονικα ολα τα λεφτα!!!!!!!!μια μικρη βοηθεια σε οποιον μπορει...στο παλλιο μου κινητο ειχα το navigon 2.6.1 με το sensation τωρα δε δουλειει.....ξερει κανενας κανα καλο gps? να "αγορασω"?????? ας μου στειλει pm ευχαριστω θερμα εκ των προτερων μιας και το πήρες τώρα να σε ρωτήσω κάτι....με ενδιαφέρει πάραπολύ σαν κινιτό αλλά αυτό λίγο που με χαλάει είναι η εσωτεκή μνήμη...1GB λίγο δεν είναι?? βάζεις και κάρτα αν θες και όλα οκ,αλλά το θέμα είναι από την εσωτερική μνήμη πόσος χώρος είναι διαθέσιμός για να κατεβάζεις εφαρμογές? αρκεί αυτός ο χώρος ή όχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni24 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) Έχεις φορτώσει πολλά προγράμματα στη συσκευή σου που τρέχουν στο background και πέφτει η ram κάτω των 100ΜΒ; Έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές αλλά δε τρέχουν πολλές στο παρασκήνιο. Τέλοσπάντων με τα πολλά βρήκα ότι έφταιγαν κάποιες κινούμενες ταπετσαρίες πού είχα κατεβάσει και προφανώς κόλλαγαν. Τις έβγαλα καί όλα δουλεύουν ρόλοι πάλι. Προσοχή θέλει λοιπόν γιατί κυκλοφορεί πολύ σαβούρα... μιας και το πήρες τώρα να σε ρωτήσω κάτι....με ενδιαφέρει πάραπολύ σαν κινιτό αλλά αυτό λίγο που με χαλάει είναι η εσωτεκή μνήμη...1GB λίγο δεν είναι?? βάζεις και κάρτα αν θες και όλα οκ,αλλά το θέμα είναι από την εσωτερική μνήμη πόσος χώρος είναι διαθέσιμός για να κατεβάζεις εφαρμογές? αρκεί αυτός ο χώρος ή όχι?? Να μή σε χαλάει καθόλου. Είναι υπέρ αρκετή. Έχω βάλει 70 εφαρμογές μέχρι τώρα (εκτός από αυτές πού είχε ήδη μέσα) και έχει ακόμα 750 ΜΒ ελεύθερη! Edited July 16, 2011 by eleni24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 βλέπω ότι το πλαίσιο το έχει άμεσα διαθέσιμο στο site, λέτε να είναι το unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts