Jump to content

hollow_83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hollow_83

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hollow_83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προφανως και το Nexus θα ταν πιο γρηγορο. Το S3 εχει ακομα τον ιδιο επεξεργαση που ειχε και το S2, σε 4πυρηνο και με καποιες μικροβελτιωσεις, δεν ειναι νεα αρχιτεκτονικη. Εδω το S2 πολλες φορες χωλενε μπροστα σε αντιστοιχα καλα Qualcomm με Snapdragon ή θυμαμαι Benchmarks του εξωτερικου με το αμερικανικο S3 που ειχε Krait λογω ελλειψης LTE απο το Exynos, να ειναι πολλες φορες πιο γρηγορα απο τα δικα μας, ακομα και διπυρηνα που ηταν τα αμερικανικα. Δικαιη κοντρα θα ταν με εναν Exynos 5χχχ series.
  2. Να τους λυπασαι επειδη ηταν ατυχoι και επεσε η τιμη του κινητου και οχι γιατι δεν εχει ακομα ICS. Επι της ουσιας εχει κανεις προβλημα με τις υπαρχουσες ρομ ? Πιστευεται οτι ο μπαρμπα Μητσος οταν το αγορασε αυτο το κινητο ή οποιοδηποτε αλλο ειχε στο νου του τα ΟΤΑ, και το ICS. Ας μην τα κανουμε τραγικα τα πραματα λοιπον.
  3. Ο χρηστης https://www.youtube.com/user/1tompo1 γενικα εχει τρομερα Video. Tα παιχνιδια γενικοτερα δεν ειναι και τα πιο καλογραμμενα και ειδικα της Fail loft. ΠΧ αν βαλεις το Shadowgun το οποιο εχει απειρως καλυτερα γραφικα απο το Asphault θα δεις οτι το κινητο δε νιωθει μια. Οποτε ειναι καθαρα θεμα της εφαρμογης.
  4. Θα το ξανα αγοραζα με χιλια. Αυτη τη στιγμη ειμαι με Leedroid 3.5.0, Kernel : 4.2.1 και ραδιο 10.13.9020.08_2Μ και το κινητο εκτος απο σφαιρα κραταει και δυο μερες. Προσωπικα δε θελω κατι αλλο. Setcpu με Ondemand Governor και ταχυτητες 192χαμηλα - 1512 ψηλα.
  5. Το φτιαξα τελικα, αυτο ηταν το προβλημα :P Δε μπορεις να φανταστεις ποσες ρομ αλλαξα. :lol: Στα καλα της υποθεσης ειναι ομως οτι με ολες αυτες τις αλλαγες ρομ, πλεον εχω οτι πιο FInal εχει βγαλει ο Lee, το κινητο κραταει 2 μερες, χωρις να εχω περιορισει την χρηση μου. (Ολη μερα on το WiFi, τηλεφωνο σε νορμαλ επιπεδα και λιγο Browsing).
  6. Προσοχη ομως με το ραδιο γιατι παει πακετο με το RIL. (Radio interface Layer). Και καθε ρομ εχει το δικο της RIL και δεν ειναι απαραιτητο οτι ταιριαζει με το Radio που θα περασουμε. Αυτο μπορει να οδηγησει σε υψηλη καταναλωση μπαταριας, αποσυνδεσεις, κακη ποιοτητα φωνης. Μπορει βεβαια να δουλεψει και κανονικα.
  7. Εμενα με Leedroid πλεον κραταει μιαμιση μερα. Αυτο εγινε σταδιακα. Δε ξερω αν εστρωσε η μπαταρια, παντως την ιδια χρηση του κανω.
  8. Μολις ειδα την απαντηση φιλε μου. Τυχαιως εχω και γω της Case mate την θηκε με το Stand. Θα το τσεκαρω αυτο που μου ειπες. Σε ευχαριστω πολυ. Για το 3D να πω και γω οτι μου φαινεται παρα πολυ καλο και στις φωτογραφιες και στα βιντεακια. (κατοχος Nintendo 3DS). Στα παιχνιδια απο την αλλη δε το χρησιμοποιω.
  9. Να πω και γω ενα κακο. Αυτο που μου κανει, ανεξαρτητως ρομ, ειναι οτι εχει παρα πολυ κακη ποιοτητα το μικροφωνο. Ολοι μου παραπονιουνται οτι με ακουν ειτε χαλια, ειτε πολυ μακρια. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ?
  10. Tην ματιασα την Ecell, ελπιζω να μη με βριζεται :lol:
  11. Mε την νεα εκδοση του Leedroid παντως πηρα αλλο ενα διωρακι σε διαρκεια, με κανονικη χρηση.
  12. Φιλε corto δεν πρεπει να ειναι η μπαταρια. Χθες ειχα 50% και εκανα μια επανεκινηση, με το που ανοιξε ξανα η μπαταρια eixe πεσει στο 10% με μια μονο επανεκινηση. Απο περιεργεια το αφησα και μετα απο καμμια ωρα εσβησε απο μπαταρια. Το λεω γιατι συνηθως μου κραταει απο 7-11 ωρες.
  13. Με Leedroid παντως και Bravia engine διπλα διπλα με το DHD δεν εχει καμμια σχεση με το δικο μου τηλ τουλαχιστον. Και συγκεκριμενα αυτο με το ασπρο του Sense κοιτωντας τωρα, ειναι "ψυχρο ασπρο" σε μενα. Σε σχεση βεβαια με το Desire με Amoled ειναι πιο πισω. Για το πισω καπακι αν πιεσω την καμερα κανει ενα τριξιμο στο δικο μου.
×
×
  • Create New...