mclound Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δηλαδή τώρα τι κάνω;πέρνω τηλέφωνο η περνάω από ΕΛΤΑ(έχει πολλά); δεν έχω ξαναπαραγείλει και να έρθει με ΕΛΤΑ.Βλέπετε πόσο γρήγοροι...το παράγειλα κυριακή 25/1/2015. http://i.imgur.com/BSbBcvT.png Θα σου έρθει ειδοποίηση λογικά από τα ΕΛΤΑ. Αλλα αν βιάζεσαι, πάρε ένα τηλ εκεί. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πηρα την μπαταρια και βρηκα την σταθμη 37% και τις 1 ημερες που ετσι ηταν προηγουμενως γνωμες?φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πηρα την μπαταρια και βρηκα την σταθμη 37% και τις 1 ημερες που ετσι ηταν προηγουμενως γνωμες?φυσιολογικο? Χρησιμοποίησε και λίγο στίξη, τσάμπα είναι :) Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, όχι δεν είναι κακό που η μπαταρία σου αμέσως από την αγορά είναι στο 37%. Κάπου έπρεπε να ήταν, σωστά; δεν είναι ποτέ πλήρως φορτισμένες. Ξεπάτωσέ τη και φόρτισέ το κλειστό, κάνε 2-3 πλήρης φορτίσεις/αποφορτίσεις και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έλα ναι τις ξεχνάω... :P Απλά πήρα την μπαταρία,την βάζω όλο χαρά και βλέπω το κινητό να είναι 37% η σταθμή της μπαταρίας δηλαδή,υποθέτω είναι φυσιολογικό.Απλά θα του αλλάξω τα φώτα για 3 πλήρης φορτίσεις/αποφορτίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έλα ναι τις ξεχνάω... :P Απλά πήρα την μπαταρία,την βάζω όλο χαρά και βλέπω το κινητό να είναι 37% η σταθμή της μπαταρίας δηλαδή,υποθέτω είναι φυσιολογικό.Απλά θα του αλλάξω τα φώτα για 3 πλήρης φορτίσεις/αποφορτίσεις; Σωστά. Είναι τελείως φυσιολογικό να είναι σε κάποιο (συνήθως κάτω από το 50%) ποσοστό οι νέες μπαταρίες. Προσωπικά όλες έτσι μου ήταν :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πεφτει η μπαταρια στο 36% μετα απο 2 λεπτα σβηστη οθονη ηρθε στα 37%.φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πεφτει η μπαταρια στο 36% μετα απο 2 λεπτα σβηστη οθονη ηρθε στα 37%.φυσιολογικο? Κάτι τέτοιο μου συμβαίνει για λίγα λεπτά μόλις το βγάζω από το φορτιστή και δεν έχει φτάσει στο 100%. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 :up: Κατέβασα την πρώτη εφαρμογή και περιμένω να αδειάσει η μπαταρία....τις τελευταίες μέρες βρίσκω ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα, θα δοκιμάσω calibration με αυτό το app και αν δεν....αλλαγή μπαταρίας.... Το Battery Calibration που πρότεινε η zaf_4 έκανε δουλειά...του έχω ταράξει βέβαια στα φλασαρίσματα με τις εκδόσεις της SlimSaber, ίσως γιαυτό είχε θεματάκι, τώρα όλα κομπλέ. Ξέρει κάποιος κάποια αντίστοιχης λειτουργίας και καλή εφαρμογή για τηλέφωνο που δεν είναι root ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αδιασε η μπαταρια και εκανα την πρωτη πληρης φορτιση το ανοιγω παιζω Tennis 3D και τελειωνω βλεπω μπαταρια 93% μετα οθονη σβηστη με airplane mode βλεπω τωρα μπαταρια 66% wtf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αδιασε η μπαταρια και εκανα την πρωτη πληρης φορτιση το ανοιγω παιζω Tennis 3D και τελειωνω βλεπω μπαταρια 93% μετα οθονη σβηστη με airplane mode βλεπω τωρα μπαταρια 66% wtf? Κάτι είχε μείνει ανοικτό. Δε θυμάμαι πως λέγεται μια εφαρμογή που σου δείχνει πόση μπαταρία έχει καταναλώσει κάθε μια εφαρμογή, αλλά υπάρχει τροπος να δεις τι σου ρούφηξε την μπαταρία. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 γράφει και το κινητό ποια εφαρμογή έκαψε περισσότερο εάν πας ρυθμίσεις> μπαταρία. Αλλιώς κανά Better battery stats ή κανά battery doctor ή κάποιο παρόμοιο από το πλέι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 για κάποιο λόγο το Plague Inc έτρωγε 40%...τέσπα αδιάζει η μπαταρία πάω να το φορτίζω και κάπου στο 50% είχαμε διακοπή ρεύματος...και τώρα;δεν έπαθε κάτι η μπαταρία;συνεχίσω τις 4 πλήρεις αποφορτίσεις για αρχή η κάνω calibrate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά, όποιες εφαρμογές και να δοκίμασα για εξοικονόμιση μπαταρίας δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη. Δοκίμασα τώρα τελευταία το Greenify. Είναι εκπληκτική εφαρμογή και μου κρατάει πολύ περισσότερο τη μπαταρία. Αδρανοποιεί με λίγα λόγια όποιες εφαρμογές θες, για να μην "τρέχουν" από πίσω στο λειτουργικό. Εκεί που μου κρατούσε μισή μέρα κυριολεκτικά με ανοιχτό wifi όλο viber, facebook, ίντερνετ κλπ, τώρα έχω άνετα τη μέρα. Πριν κλείσω την οθόνη, έχοντας(επιλογή στην εφαρμογή) σαν συντόμευση το πατάω και αδρανοποιεί τις εφαρμογές που θέλω. Έτσι το κινητό καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία. Το καλό είναι ότι πλέον δουλεύει και σε συσκευές που δεν είναι root. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αν βαλω την εξοικονομηση της samsung και το greenify θα κανει δουλεια; να βαλω μονο greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 και η δική μου ήταν σε ζελατίνα και είχε ημ/νια καλοκαιρινή (την ψώνισα τον Οκτ). Με γειά! Στο ebay οι γνήσιες κυμαίνονται στα 5 ευρώ περίπου....Μακριά από μπαταρίες τύπου Gold , D-Link και τα σχετικά... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αν βαλω την εξοικονομηση της samsung και το greenify ταυτόχρονα θα κανει δουλεια; να βαλω μονο greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αν βαλω την εξοικονομηση της samsung και το greenify ταυτόχρονα θα κανει δουλεια; να βαλω μονο greenify; Θα κάνει αλλά για μένα σημαντικό ρόλο παίζει η rom που τρέχεις!Και το battery calibration κάνει επίσης δουλειά αρκεί να φορτίσεις το κινητό και να κάνεις calibrate σε πλήρη φόρτιση μετά από πλήρη αποφόρτιση!Πάντως ότι και να βάλεις αν το κινητό δουλεύει με wi-fi όλη μέρα δεν νομίζω να κρατήσει πάνω από μία μέρα! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ έχω τα πάντα για εξοικονόμηση όπως 2G κτλπ και τρέχω stock rom...με βλέπω από βδομάδα να πάω Omega Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ έχω τα πάντα για εξοικονόμηση όπως 2G κτλπ και τρέχω stock rom...με βλέπω από βδομάδα να πάω Omega Rom. Μετά από πολλά φλασαρίσματα κατέληξα σε Neatrom/Philz ως την πιο battery friendly rom! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Είχα ανέκαθεν θέμα με τη μπαταρία στο S2, γι' αυτό και δεν το είχα σαν πρώτο τηλέφωνο αλλά ένα sony w810i αρχαίο. Λέω δε πάει άλλο έτσι. Αγοράζω μια φτηνιάρα μπαταρία απ' το eshop με ένα τάληρο. Ημερομηνία παραγωγής κάπου το Μάιο αλλά 1550mAh ονομαστικά, μικρή διαφορά από τα 1650. Ωστόσο ήταν πιο σάπια κι από σάπια, ούτε μέρα δεν έβγαζα και με πολύ λάιτ χρήση. :worry: Οκ λέω, μαϊμού ήταν, ας παραγγείλω την ορίτζιναλ. Παραγγέλνω αυτήν εδώ και μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, με διαβεβαιώνει ο υπάλληλος ότι είναι η ορίτζιναλ αμεταχείριστη κλπ. Τη βάζω σήμερα πάνω, φλάσαρω neat rom (extra lite) με apolo, έκανα και undervolt, πέρασα και greenify και δεν έχω καμία απολύτως άλλη εφαρμογή (πλην του xposed+greenify και το tapatalk). Νωρίτερα τελείωσα τη δεύτερη φόρτιση σε μία μέρα. :( Τί σκ@τ@ κάνω λάθος? :wacko: Δε μπορεί να είναι και οι δύο μπαταρίες σάπιες, άντε πες η πρώτη, αλλά όχι και η δεύτερη ορίτζιναλ (κι αυτή παραγωγής 5/2015). Επισυνάπτω δύο screenshots από BBS και battery settings. Να πω απλά ότι το 100% no signal που δείχνει το BBS, δεν ξέρω γιατί αναγράφεται, αφού σήμα είχα κανονικά, μπορεί όχι φουλ αλλά σίγουρα 2/5 τουλάχιστον. http://s11.postimg.org/itspzs3dr/Screenshot_2015_08_20_21_07_46.pnghttp://s11.postimg.org/z62rpihpb/Screenshot_2015_08_20_21_08_19.png Εκτός κι αν το 4% ανά ώρα είναι φυσιολογικό και είμαι εγώ παράξενος. Υπάρχει κάποια γνώμη - βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Είχα ανέκαθεν θέμα με τη μπαταρία στο S2, γι' αυτό και δεν το είχα σαν πρώτο τηλέφωνο αλλά ένα sony w810i αρχαίο. Λέω δε πάει άλλο έτσι. Αγοράζω μια φτηνιάρα μπαταρία απ' το eshop με ένα τάληρο. Ημερομηνία παραγωγής κάπου το Μάιο αλλά 1550mAh ονομαστικά, μικρή διαφορά από τα 1650. Ωστόσο ήταν πιο σάπια κι από σάπια, ούτε μέρα δεν έβγαζα και με πολύ λάιτ χρήση. :worry: Οκ λέω, μαϊμού ήταν, ας παραγγείλω την ορίτζιναλ. Παραγγέλνω αυτήν εδώ και μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, με διαβεβαιώνει ο υπάλληλος ότι είναι η ορίτζιναλ αμεταχείριστη κλπ. Τη βάζω σήμερα πάνω, φλάσαρω neat rom (extra lite) με apolo, έκανα και undervolt, πέρασα και greenify και δεν έχω καμία απολύτως άλλη εφαρμογή (πλην του xposed+greenify και το tapatalk). Νωρίτερα τελείωσα τη δεύτερη φόρτιση σε μία μέρα. :( Τί σκ@τ@ κάνω λάθος? :wacko: Δε μπορεί να είναι και οι δύο μπαταρίες σάπιες, άντε πες η πρώτη, αλλά όχι και η δεύτερη ορίτζιναλ (κι αυτή παραγωγής 5/2015). Επισυνάπτω δύο screenshots από BBS και battery settings. Να πω απλά ότι το 100% no signal που δείχνει το BBS, δεν ξέρω γιατί αναγράφεται, αφού σήμα είχα κανονικά, μπορεί όχι φουλ αλλά σίγουρα 2/5 τουλάχιστον. http://s11.postimg.org/itspzs3dr/Screenshot_2015_08_20_21_07_46.pnghttp://s11.postimg.org/z62rpihpb/Screenshot_2015_08_20_21_08_19.png Εκτός κι αν το 4% ανά ώρα είναι φυσιολογικό και είμαι εγώ παράξενος. Υπάρχει κάποια γνώμη - βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Θα ακουστει χαζο αλλα το ειχα και εγω προσφατα σε 5.1.1 Lollipop. Κατεβασε αυτο δω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sekara.fuelgaugetool Οταν το κινητο θα φτασει 100% ενω ειναι φορτισμενο αστο για ακομα 5 λεπτα για σιγουρια. Μετα βγαλτο απο την μπριτζα(ΜΗΝ βγαλεις το καλωδιο στο κινητο) ανοιγεις την εφαρμογη Δινεις δικαιωματα Root. Πατας Reset και θα σου δειξει λογικα 96 η κατι τετοιο ποσοστο. Φορτιζεις το κινητο και μολις παει 100 το ξανακανεις το φορτιζεις και κομπλε. Ειναι γνωστο θεμα τουτο στο S2 μας Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σ' ευχαριστώ για το tip, δοκιμάζω και θα ποστάρω. Παίζει ρόλο για το συγκεκριμένο εργαλείο ο kernel ή rom ή ότιναναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σ' ευχαριστώ για το tip, δοκιμάζω και θα ποστάρω. Παίζει ρόλο για το συγκεκριμένο εργαλείο ο kernel ή rom ή ότιναναι? Οτιναναι. Δεν τιθεται θεμα κερνελ η ρομ. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το κινητακι ειναι ακομα μια χαρα, δεν μπορω να το αποχωριστω! Αλλα εχω θεμα με την μπαταρια, ουτε μερα δεν βγαζει με αρκετη χρηση και οταν λεω χρηση εννοω messenger πιο πολυ. Σκεφτομαι οτι η μπαταρια ειναι παλια και θελει αλλαγη, αλλα πια να προτιμησω? Και να την συνδιασω με πια rom? Την Neat η να μεινω stock? Δεν θελω να το δωσω το εχω υπερπροσεγμενο τοσα χρονια ειναι απο τα λιγα κινητα που πραγματικα κολλησα μαζι τους. Οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μανισια μπαταρια και ΝΕΑΤ....η γνωμη μου.....το εχω κι'εγω και δεν το αποχωριζομαι...αν και απεκτησα και το alpha που ειναι παρα πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts