stauros2653 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 βαλτε εξοικονομηση ενεργειας και θα σωθητε,οσοι δεν παιζουν παιχνιδια και βαριες εφαρμογες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Προσωπικά, επειδή δουλεύω με την εξοικονόμιση ενέργειας, δεν νομίζω ότι τελικά προσφέρει και πολλά πράγματα αν δεν παίζεις παιχνίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 H εξοικονομηση επεμβαινει στην cpu και στην οθονη που ειναι και τα πιο ενεργοβορα.προσωπικη εμπειρια με μπαταρια 2000 original και εξοικονομηση με καλη χρηση(οθονη data βιντεο,ραδιο 8-10 κλησεις)στην 3μερα φορτιση.τουλαχιστον 10-12ωρες παραπανω απο οτι χωρις.η μπαταρια ειναι 4μηνων. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Εγώ με μαμά μπαταρία 1650mAh δυόμιση ετών, με το ζόρι βγάζει μέρα, με αρκετή χρήση λίγο από όλα. Edited August 18, 2013 by akilleas διορθώσεις κειμένου Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αφου εξηγησα το προβλημα μου στο αλλο θεμα Γεια σας παιδια, Ενα πραμα που εχω προσεξει πιο πολυ στις 4.2.2 roms, που κλεινει το κινητο μονο του ειτε κανω εγω το reboot και μου κατεβαινει 80-90% η μπαταρια. Τωρα συγκεκριμενα εχω την vanilla rootbox 4.2, σημερα κιολας την εβαλα. Αυτο συνεβη οταν ειπα να παιξω ενα παιχνιδακι για 5 λεπτα και τσαφ, εκλεισε. 13% απο 88%. Το χα προσεξει και σε αλλες. Που οφειλεται αυτο, πως διορθωνεται? και μου εξηγησαν πως αν δεν φτιαξει αφου βγαλω την μπαταρια για κανα λεπτο, που δεν εφτιαξε οταν ξανασυνεβη αυτο σημερα, μου ειπαν να αλλαξω μπαταρια (η τωρινη ειναι 2 χρονακια στη δουλεια). Μαλον θα παω στη 2000αρα της σαμμυ που ειναι γυρω στα 30 ευρω και ειναι και μαμισια. Τι λετε, θα δω διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 πανω σε αυτα που λετε, λιγο offtopic παω, ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια στο gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) πανω σε αυτα που λετε, λιγο offtopic παω, ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια στο gingerbread? Πολύ πολύ χοντρά, καμιάς μέρας παραπάνω χρήση αν θυμάμαι καλά (περάσαμε κι από κάμποσες ics στο ενδιάμεσο :p) υπό νορμάλ συνθήκες.. σίγουρα μπορούσε και αρκετά καλύτερα αλλά αν θυμηθεί κανείς πόσο "φτωχότερες" ήταν σε σχέση με τις σημερινές jelly..:) Edited August 21, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 πανω σε αυτα που λετε, λιγο offtopic παω, ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια στο gingerbread? Σ' εμένα με βγάζει άνετα μία μέρα με αρκετό ιντερνετ μέσω wifi, αρκετά μηνύματα και κανα μισάωρο με παιχνίδια. Χωρίς αυτά μπορεί να κρατήσει και δύο μέρες. Σύγκριση με jb δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν την έχω δουλέψει ακόμα, αλλά φαντάζομαι η ginger θα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Σ' εμένα με βγάζει άνετα μία μέρα με αρκετό ιντερνετ μέσω wifi, αρκετά μηνύματα και κανα μισάωρο με παιχνίδια. Χωρίς αυτά μπορεί να κρατήσει και δύο μέρες. Σύγκριση με jb δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν την έχω δουλέψει ακόμα, αλλά φαντάζομαι η ginger θα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη! Πολύ καλύτερη! Εμένα με όλα αυτά που λες μου βγάζει μισή μέρα :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Πολύ καλύτερη! Εμένα με όλα αυτά που λες μου βγάζει μισή μέρα :lol: μισή μέρα με το φορτιστή κουμπωμένο; :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 μισή μέρα με το φορτιστή κουμπωμένο; :) ξεκούμπωτο :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αν η μπαταρια μοιαζει να χει φουσκωσει καπως πρεπει να αντικατασταθει αμεσα να φτανταστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αν η μπαταρια μοιαζει να χει φουσκωσει καπως πρεπει να αντικατασταθει αμεσα να φτανταστω? Καλώς φαντάζεσαι..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 2000 mAh της σαμμυ καλη αγορα για τα λεφτα της ή δεν αξιζει και να παρω μια 1650αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 2000 mAh της σαμμυ καλη αγορα για τα λεφτα της ή δεν αξιζει και να παρω μια 1650αρα? Μισή μέρα παραπάνω χρήση υπολόγισε στην jelly bean και κρίνε μόνος σου με τη διαφορά που τις βρίσκεις. Στην 2000άρα περιλαμβάνεται και πρόσθετο καπάκι που προστατεύει περισσότερο το κάλυμμα της κάμερας όμως, οπότε λογική η διαφορά πιστεύω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μισή μέρα παραπάνω χρήση υπολόγισε στην jelly bean και κρίνε μόνος σου με τη διαφορά που τις βρίσκεις. Στην 2000άρα περιλαμβάνεται και πρόσθετο καπάκι που προστατεύει περισσότερο το κάλυμμα της κάμερας όμως, οπότε λογική η διαφορά πιστεύω..;) το κάνει πιο χοντρό το κινητό μας; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Πολύ καλύτερη! Εμένα με όλα αυτά που λες μου βγάζει μισή μέρα :lol: Α, τόσο πολύ ε? :p Με βλέπω να μένω με την ginger τελικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 το κάνει πιο χοντρό το κινητό μας; Κάνει την πλάτη απόλυτα ίσια φαντάσου, το παχαίνει όσο το κάτω μέρος που είναι και το πιο φαρδύ. Ψάξε στο Google για εικόνες της "extended 2000mAh galaxy S2 official battery" και θα καταλάβεις αμέσως. Βαραίνει και ελάχιστα τη συσκευή λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας βέβαια..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 E τοτε καλη αγορα πιστευω, αφου μιλαμε για μιση μερα παραπανω σε jb, 2/5 της μερας με το ζορι με την ολιγοφουσκωμενη δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 E τοτε καλη αγορα πιστευω, αφου μιλαμε για μιση μερα παραπανω σε jb, 2/5 της μερας με το ζορι με την ολιγοφουσκωμενη δικια μου έχουμε κανένα link για online αγορά ή απαγορεύεται; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 http://www.skroutz.gr/s/3428625/Samsung-EB-K1A2EBEGSTD.html Αν απαγορέυεται ας σβηστεί και συγνώμη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιζει να την πουλαει και η samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Στο τελος της πρωτης εκφορτισης η 2000 mAh μπαταρια της σαμμυ δε με απογοητευσε. Με εξοικονομηση ενεργειας ανοιχτη, κανονικη χρηση (οχι κανα παιχνιδι), 3g ανοιχτο συνεχεια οταν δεν υπηρχε wifi. (Φορωντας NeatROM Lite) [ATTACH]35242[/ATTACH] [ATTACH]35243[/ATTACH] [ATTACH]35244[/ATTACH] Edited August 25, 2013 by tass0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) ας γραψω τη δικη μου εμπειρια για τη μπαταρια, με την ελληνικη LSW, την οποια εκανα root για να σβησω ο,τι προεγκατεστημενο δεν χρειαζομαι. επισης, εχω ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας, δεν επαιξα καθολου παιχνιδια, αλλα χρησιμοποιησα κανονικα τη συσκευη οποτε τη χρειαστηκα. [ATTACH]35469[/ATTACH][ATTACH]35470[/ATTACH] μπαταρια: 1650 mAh ενος χρονου κλησεις: 30 λεπτα μηνυματα: αρκετα SMS, και μηνυματα στο viber WiFi on: 4 ωρες και 15 λεπτα δικτυο: GSM-EDGE, δεν χρειαστηκα καπου 3G φωτεινοτητα: λιγο κατω απο τη μεση, μιας και δε βγηκα απο το σπιτι ωρες με πολυ ηλιο καθολου ασχημα.:up: Edited September 1, 2013 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i-VTec Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μα πως πετυχαίνετε 4 ώρες οθόνη? Σχεδόν αδυνατώ να το καταλάβω. Τα αποτελέσματα του tassos είναι πολύ πιο ρεαλιστικά, και με 2000άρα μπαταρία! Άντε δηλαδή να χτυπήσει το 3ωρο οθόνης όταν στρώσει η μπαταρία του (έχει και μπόλικο wifi βέβαια). Όταν λες stock LSW εννοείς 4.1.2? Παράθεση Samsung Galaxy GT-i9100 Black OS: Android 4.2.2 (SlimBean Build 8) Radio: XXLS9 Provider: Cosmote (WU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts