Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βαλτε εξοικονομηση ενεργειας και θα σωθητε,οσοι δεν παιζουν παιχνιδια και βαριες εφαρμογες.
:ninja:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά, επειδή δουλεύω με την εξοικονόμιση ενέργειας, δεν νομίζω ότι τελικά προσφέρει και πολλά πράγματα αν δεν παίζεις παιχνίδια..

H εξοικονομηση επεμβαινει στην cpu και στην οθονη που ειναι και τα πιο ενεργοβορα.προσωπικη εμπειρια με μπαταρια 2000 original και εξοικονομηση με καλη χρηση(οθονη data βιντεο,ραδιο 8-10 κλησεις)στην 3μερα φορτιση.τουλαχιστον 10-12ωρες παραπανω απο οτι χωρις.η μπαταρια ειναι 4μηνων.
:ninja:

Εγώ με μαμά μπαταρία 1650mAh δυόμιση ετών, με το ζόρι βγάζει μέρα, με αρκετή χρήση λίγο από όλα. Edited by akilleas
διορθώσεις κειμένου
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Αφου εξηγησα το προβλημα μου στο αλλο θεμα

Γεια σας παιδια,

Ενα πραμα που εχω προσεξει πιο πολυ στις 4.2.2 roms, που κλεινει το κινητο μονο του ειτε κανω εγω το reboot και μου κατεβαινει 80-90% η μπαταρια. Τωρα συγκεκριμενα εχω την vanilla rootbox 4.2, σημερα κιολας την εβαλα. Αυτο συνεβη οταν ειπα να παιξω ενα παιχνιδακι για 5 λεπτα και τσαφ, εκλεισε. 13% απο 88%. Το χα προσεξει και σε αλλες. Που οφειλεται αυτο, πως διορθωνεται?

και μου εξηγησαν πως αν δεν φτιαξει αφου βγαλω την μπαταρια για κανα λεπτο, που δεν εφτιαξε οταν ξανασυνεβη αυτο σημερα, μου ειπαν να αλλαξω μπαταρια (η τωρινη ειναι 2 χρονακια στη δουλεια). Μαλον θα παω στη 2000αρα της σαμμυ που ειναι γυρω στα 30 ευρω και ειναι και μαμισια. Τι λετε, θα δω διαφορα?

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

πανω σε αυτα που λετε, λιγο offtopic παω,

ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια στο gingerbread?

Πολύ πολύ χοντρά, καμιάς μέρας παραπάνω χρήση αν θυμάμαι καλά (περάσαμε κι από κάμποσες ics στο ενδιάμεσο :p) υπό νορμάλ συνθήκες.. σίγουρα μπορούσε και αρκετά καλύτερα αλλά αν θυμηθεί κανείς πόσο "φτωχότερες" ήταν σε σχέση με τις σημερινές jelly..:)

Edited by makis206

πανω σε αυτα που λετε, λιγο offtopic παω,

ποσο καλυτερη ειναι η μπαταρια στο gingerbread?

Σ' εμένα με βγάζει άνετα μία μέρα με αρκετό ιντερνετ μέσω wifi, αρκετά μηνύματα και κανα μισάωρο με παιχνίδια.

Χωρίς αυτά μπορεί να κρατήσει και δύο μέρες. Σύγκριση με jb δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν την έχω δουλέψει ακόμα, αλλά φαντάζομαι η ginger θα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη!

Σ' εμένα με βγάζει άνετα μία μέρα με αρκετό ιντερνετ μέσω wifi, αρκετά μηνύματα και κανα μισάωρο με παιχνίδια.

Χωρίς αυτά μπορεί να κρατήσει και δύο μέρες. Σύγκριση με jb δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν την έχω δουλέψει ακόμα, αλλά φαντάζομαι η ginger θα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη!

Πολύ καλύτερη!

Εμένα με όλα αυτά που λες μου βγάζει μισή μέρα :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πολύ καλύτερη!

Εμένα με όλα αυτά που λες μου βγάζει μισή μέρα :lol:

μισή μέρα με το φορτιστή κουμπωμένο; :)

Αυτά...

μισή μέρα με το φορτιστή κουμπωμένο; :)

ξεκούμπωτο :p

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αν η μπαταρια μοιαζει να χει φουσκωσει καπως πρεπει να αντικατασταθει αμεσα να φτανταστω?

Καλώς φαντάζεσαι..;)

2000 mAh της σαμμυ καλη αγορα για τα λεφτα της ή δεν αξιζει και να παρω μια 1650αρα?

Μισή μέρα παραπάνω χρήση υπολόγισε στην jelly bean και κρίνε μόνος σου με τη διαφορά που τις βρίσκεις. Στην 2000άρα περιλαμβάνεται και πρόσθετο καπάκι που προστατεύει περισσότερο το κάλυμμα της κάμερας όμως, οπότε λογική η διαφορά πιστεύω..;)

Μισή μέρα παραπάνω χρήση υπολόγισε στην jelly bean και κρίνε μόνος σου με τη διαφορά που τις βρίσκεις. Στην 2000άρα περιλαμβάνεται και πρόσθετο καπάκι που προστατεύει περισσότερο το κάλυμμα της κάμερας όμως, οπότε λογική η διαφορά πιστεύω..;)

το κάνει πιο χοντρό το κινητό μας;

Αυτά...

το κάνει πιο χοντρό το κινητό μας;

Κάνει την πλάτη απόλυτα ίσια φαντάσου, το παχαίνει όσο το κάτω μέρος που είναι και το πιο φαρδύ. Ψάξε στο Google για εικόνες της "extended 2000mAh galaxy S2 official battery" και θα καταλάβεις αμέσως. Βαραίνει και ελάχιστα τη συσκευή λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας βέβαια..;)

E τοτε καλη αγορα πιστευω, αφου μιλαμε για μιση μερα παραπανω σε jb, 2/5 της μερας με το ζορι με την ολιγοφουσκωμενη δικια μου

E τοτε καλη αγορα πιστευω, αφου μιλαμε για μιση μερα παραπανω σε jb, 2/5 της μερας με το ζορι με την ολιγοφουσκωμενη δικια μου

έχουμε κανένα link για online αγορά ή απαγορεύεται;

Αυτά...

Στο τελος της πρωτης εκφορτισης η 2000 mAh μπαταρια της σαμμυ δε με απογοητευσε. Με εξοικονομηση ενεργειας ανοιχτη, κανονικη χρηση (οχι κανα παιχνιδι), 3g ανοιχτο συνεχεια οταν δεν υπηρχε wifi. (Φορωντας NeatROM Lite)

[ATTACH]35242[/ATTACH] [ATTACH]35243[/ATTACH] [ATTACH]35244[/ATTACH]

Edited by tass0s

ας γραψω τη δικη μου εμπειρια για τη μπαταρια, με την ελληνικη LSW, την οποια εκανα root για να σβησω ο,τι προεγκατεστημενο δεν χρειαζομαι. επισης, εχω ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας, δεν επαιξα καθολου παιχνιδια, αλλα χρησιμοποιησα κανονικα τη συσκευη οποτε τη χρειαστηκα.

[ATTACH]35469[/ATTACH][ATTACH]35470[/ATTACH]

μπαταρια: 1650 mAh ενος χρονου

κλησεις: 30 λεπτα

μηνυματα: αρκετα SMS, και μηνυματα στο viber

WiFi on: 4 ωρες και 15 λεπτα

δικτυο: GSM-EDGE, δεν χρειαστηκα καπου 3G

φωτεινοτητα: λιγο κατω απο τη μεση, μιας και δε βγηκα απο το σπιτι ωρες με πολυ ηλιο

καθολου ασχημα.:up:

Edited by stefan_city

Μα πως πετυχαίνετε 4 ώρες οθόνη? Σχεδόν αδυνατώ να το καταλάβω. Τα αποτελέσματα του tassos είναι πολύ πιο ρεαλιστικά, και με 2000άρα μπαταρία! Άντε δηλαδή να χτυπήσει το 3ωρο οθόνης όταν στρώσει η μπαταρία του (έχει και μπόλικο wifi βέβαια).

Όταν λες stock LSW εννοείς 4.1.2?

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)