camerakias Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλησπέρα.Από χτες κάτοχος του s2, τέλειο μπορώ να πω, αλλά κάτι πρέπει να κάνω με τις εφαρμογές που ανοίγουν μόνες τους! Δεν ξέρω πώς να τις κλείσω! Κλείνω και μετά ανοίγουν νομίζω! Τo email, το social hub (τι είναι ετούτο?-πειράζει αν το σβήσω κάπως τελείως, και αν όχι, πώς το σβήνω?), το "πληκτρολόγιο samsung," το play store, "Υπηρεσίες google", κλπ, είναι εφαρμογές που βλέπω "ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ" συνεχώς ανοιχτά και δεν βρίσκω στις εφαρμογές αυτές κάποια επιλογή να μην ανοίγουν όταν κάνω εκκίνηση στο τηλέφωνο. Εγώ θέλω να μπαίνω στα emails μου μία στο τόσο μόνο όταν θέλω και στο ιντερνετ επίσης μόνο όταν θέλω. Γίνεται να μην εκτελείται καμμία άλλη εφαρμογή?! Συγγνώμη για τις απορίες μου, δεν είμαι τεμπέλης, διαβάζω πολλές σελίδες στο forum για το κινητό αυτό, αλλά πολλά γράφονται, μετά αναιρούνται, και τελικά μπερδεύτηκα! Και μία εφαρμογή battery defender λέει κάτι? Θα βελτιώσει την μπαταρία του κινητού? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Λοιπόν, έτρεξα το Nova Battery Tester, δείτε τα αποτελέσματα και πείτε μου την γνώμη σας. Κοιτάξτε την 2η και 3η μέτρηση που αφορούν την νέα και την αυθεντική μπαταρία αντίστοιχα (η πρώτη μέτρηση διακόπηκε κατά λάθος, μην την κοιτάτε...). Συνοπτικά: Νέα---> 2233mAh (διαφορά 8,85% από την ονομαστική χωρητικότητα) και battery rating 5082 points. Παλιά (αυθεντική)---> 1522mAh (διαφορά 7,76% από την ονομαστική χωρητικότητα) και battery rating 3465 points. μια χαρα εισαι. απλα εκανες 3 με 4 πληρεις φορτισεις αποφορτισεις? παιζει ρολο στη μετρηση καθως και τα σωστα battery stats. η παλια αρχιζει να τα φτυνει. Edited December 14, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ναι έχουν συμπληρωθεί 3 κύκλοι φόρτιση - άδειασμα. Θα ξανακάνω μέτρηση με το νόβα τέστερ αφού περάσουν 1 - 2 εβδομάδες. Η ποσοστιαία απώλεια της αυθεντικής πάντως δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη, το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Οι δικές σας τι αποτελέσματα δίνουν? εμενα κανονικα η 1650 δεν εχει χασει καθολου και η καινουργια μου δινει 2055.σε εμενα ομως αυτο το ποσοστο μου το εδειξε μετα την 4η φορτιση.πριν στην 2η 3η φορτιση μου εβγαζε 1750 η καινουργια. μετα εστρωσε.τωρα με τη καινουργια ρομ την 4.1.2 που ρουφαει τη μπαταρια παρα πολυ μου κραταει 2 μερες Edited December 14, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αρα έχεις δίκιο ότι η αυθεντική δική μου έχει χάσει, δεν ξέρω γιατί όμως, δεν έχει κλείσει ούτε 1 χρόνο. Τέλος πάντων ούτως ή άλλως θα έπαιρνα δεύτερη, να εκμεταλλευτώ και το γεγονός ότι μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία, σε αντίθεση με τα περισσότερα νέα μοντέλα... Οταν κάνω νέα μέτρηση θα ενημερώσω. Εγώ είμαι με 4.0.4 επίσημη, περιμένω την JB. Θα μας έρθει επίσημη? Η πρωτη επισημη JB se λιγες μερες αλλα πολωνικη ρομ για ελληνικη θα αργησει οπως παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Σε 2 ώρες που ήταν σε λειτουργία το swype κατανάλωσε το 50% της μπαταρίας!!! wtf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να κανουμε την μπαταρια να κραταει περισσοτερο γιατι η μαμισια που εχει το s2 που αγορασα την πεμπτη με φουλ 10 ωρες φορτιση με κλειστο το κινητο την πρωτη φορα με το ζορι μου κραταει μια με μιαμιση μερα και λεω μηπως μπορω να παρω καμια μεγαλυτερη μπαταρια για να κραταει περισσοτερο απο μιαμιση μερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να κανουμε την μπαταρια να κραταει περισσοτερο γιατι η μαμισια που εχει το s2 που αγορασα την πεμπτη με φουλ 10 ωρες φορτιση με κλειστο το κινητο την πρωτη φορα με το ζορι μου κραταει μια με μιαμιση μερα και λεω μηπως μπορω να παρω καμια μεγαλυτερη μπαταρια για να κραταει περισσοτερο απο μιαμιση μερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Γενικα αυτα τα κινητα ειναι "ρουφηχτρες"... Βαλε την 4.0.4 (αν δεν την εχεις ηδη) γιατι ειναι πολυ καλυτερη στην διαχειρηση της μπαταριας, κλεισε τον συγχρονισμο γιατι κι αυτος "τραβαει πολυ" και αν θελεις, παρε την επισημη "διχιλιαρη" μπαταρια της Samsung... Α, ναι, παρε και εναν δευτερο φορτιστη για να τον εχεις παντα μαζι σου!!!:lol::lol::lol: (μιαμιση ημερα ΔΕΝ ειναι λιγο, ποσο δηλαδη θελεις???????????????!!!!!!!!!!!!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να κανουμε την μπαταρια να κραταει περισσοτερο γιατι η μαμισια που εχει το s2 που αγορασα την πεμπτη με φουλ 10 ωρες φορτιση με κλειστο το κινητο την πρωτη φορα με το ζορι μου κραταει μια με μιαμιση μερα και λεω μηπως μπορω να παρω καμια μεγαλυτερη μπαταρια για να κραταει περισσοτερο απο μιαμιση μερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. παραξενο παντως. αν εχεις 4,0,3 ειναι πιθανο να γινετε αυτο .. βαλε την 4,0,4 και ησυχασες.εμενα με περιπου 30' την ημερα τηλεφωμνα λιγο wifi - παιχνιδια και αρκετο σκαλισμα βγαζει πολυ χαλαρα 3 μερες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 παραξενο παντως. αν εχεις 4,0,3 ειναι πιθανο να γινετε αυτο .. βαλε την 4,0,4 και ησυχασες.εμενα με περιπου 30' την ημερα τηλεφωμνα λιγο wifi - παιχνιδια και αρκετο σκαλισμα βγαζει πολυ χαλαρα 3 μερες . Πλακα κανεις τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 ημερες??? Το σβηνεις το βραδυ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Πλακα κανεις τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 ημερες??? Το σβηνεις το βραδυ? με τη 2000αρη μπαταρια?? 3 μερες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Εγω παντως με pulse 2.1 και τη 2000αρη μπαταρια με το ζορι βγαζω μερα(απο 9 το πρωι μεχρι 3 τα μεσανυχτα φτανω στο 15-20%)..με την omega 16.2 το φορτιζα μεσημερι γιατι δεν με εβγαζε μεχρι αργα το βραδυ...ανοιχτα δεδομενα ομως και σε 3g ολη μερα λογω δουλειας... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Απο χθες το απογευμα, εχω ενα θεματακι... Βγαζοντας τον φορτιστη εξακολουθει να δειχνει "Charging" και αν το βαλω/βγαλω 1-2 φορες ακόμη, αναβοσβήνει το εικονίδιο στάθμης μπαταρίας, δείχνοντας όμως την στάθμη που είναι. Έχει συμβεί σε κανέναν αντίστοιχο περιστατικό ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Pulse Rom 2.1 Wifi on κανένα 15-20 λεπτο την ημέρα, συγχρονισμοι κλειστοί, manual refresh όλα κτλ Βασικά είναι το τηλέφωνο του κολλητού μου αλλά έμεινα.. οταν το είδα και είπα να το postarw! Επίσης είναι η original μπαταρία μετά από 6 πλήρης φορτίσεις αποφορτισεις.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Επίσης είναι η original μπαταρία μετά από 6 πλήρης φορτίσεις αποφορτισεις.. Μεχρι 5 μερες εχω δει, αυτο ειναι τελειως παλαβο..!:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μεχρι 5 μερες εχω δει, αυτο ειναι τελειως παλαβο..!:eek: Εμένα μου λες.. Εγώ έχω πιο καινούργια μπαταρία και στη μιαμιση μέρα φορτίζω.. Αλλά κάνει άριστες φορτίσεις χωρίς να το αγγίζει και γενικά δεν το χειρίζεται σαν smartphone. Παρόλα αυτά το ποσταρα γιατί μου φάνηκε απίστευτο.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas169 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) και εμενα στις αρχες δεν κραταγε πολυ η μπαταρια αλλα μετα απο 3-4 αποφορτισεις/φορτισεις εστρωσε Edited December 22, 2012 by andreas169 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 και εμενα στις αρχες δεν κραταγε πολυ η μπαταρια αλλα μετα απο 3-4 αποφορτισεις/φορτισεις εστρωσε η οθόνη πόση ώρα λέει ότι ήταν αναμμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Για να κρατήσει 6 μέρες η μπαταρία πρέπει να στέλνεις μόνο μηνύματα με λίγες κλήσεις ή να μην το χρησιμοποιείς καθόλου . Εγώ έχω βγάλει 4 μέρες με αρκετές κλήσεις και λίγα μηνύματα. Όμως καθόλου ίντερνετ, ούτε παιχνίδια. Ο μέσος όρος όμως είναι 1-1,5 μέρα όπως έχουν πει οι περισσότεροι. Edited December 23, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Για να κρατήσει 6 μέρες η μπαταρία πρέπει να στέλνεις μόνο μηνύματα με λίγες κλήσεις ή να μην το χρησιμοποιείς καθόλου . Εγώ έχω βγάλει 4 μέρες με αρκετές κλήσεις και λίγα μηνύματα. Όμως καθόλου ίντερνετ, ούτε παιχνίδια. Ο μέσος όρος όμως είναι 1-1,5 μέρα όπως έχουν πει οι περισσότεροι. Ακριβώς όπως τα είπες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μετά από την πρώτη φόρτιση και 12ωρες wifi/3g ανοιχτό τα αποτελέσματά είναι αυτά. Δεν τα λες κι άσχημα. :D η μπαταρία είναι αυτή Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εχεις μετρησει ποσα mAh πραγματικα ειναι? καποιος ειχε αναφερει μια εφαρμογη που μετραει mAh. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εχεις μετρησει ποσα mAh πραγματικα ειναι? καποιος ειχε αναφερει μια εφαρμογη που μετραει mAh. Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Όλες διαβάζουν ότι τους λέει ο driver της μπαταρίας. Εφαρμογές είναι, δεν είναι πολύμετρα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Να σου πω,όχι δεν έχω μετρήσει. Και 2100 να είναι εγώ την δουλεια μου την κάνω; βγαζει 2 μέρες με δεδομένα ανοιχτά συνέχεια. Τι άλλο να θέλω;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Απο χθες το απογευμα, εχω ενα θεματακι... Βγαζοντας τον φορτιστη εξακολουθει να δειχνει "Charging" και αν το βαλω/βγαλω 1-2 φορες ακόμη, αναβοσβήνει το εικονίδιο στάθμης μπαταρίας, δείχνοντας όμως την στάθμη που είναι. Έχει συμβεί σε κανέναν αντίστοιχο περιστατικό ? Λύθηκε με καθαρισμό του USB και στο κινητό και στο φορτιστή με λεπτό εργαλείο τυλιγμένο με χαρτί ποτισμένο με WD40.... Υγρασία να το πώ ? Δεν μου έχει λερωθεί ποτέ...Περίεργο... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos031 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπερα σας και απο μενα και Χρονια πολλα!!!! ειμαι καινουργιος στο σαιτ οποτε δεν ξερω που μπορω να βαλω τον προβληματισμο μου . Αν τυχον εχω κανει λαθος θα παρακαλεσω τους διαχειρηστες της σελιδας να μεταφερουν το θεμα μου στο καταλληλο σημειο! Λοιπον.. Το προβλημα με το κινητο μου ειναι το εξης. Πριν 3-4 μερες που το εβαλα για φορτιση παρουσιαστηκε κατι και με προβληματησε. Εμενε η ενδειξη οτι εχει φορτιση πληρως και δεν εφευγε με τιποτα.Τι εκλεισα το κινητο τι επανεκινησεις του εκανα τιποτα>.Μου βγαζει ενεδειξη και τωρα στα καλα καθουμενα οτι (ενω δεν ειναι συνδεδεμενο για φορτιση) οτι η ταση του ρευματος ειναι μεγαλη και διακοπτεται η διαδικασια φορτισης!!!! Η εκδοση λογισμικου που εχω στο κινητο μου εινα η 4.0.3 . Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω την 4.1.2 εκδοση που ειδα οτι υπαρχει ( αν ειναι διαθεσιμη βεβαια για το κινητο μου) Σας ευχαριστω εκ των προταιρων ( Απο μια ματια γρηγορη που εριξα στο σαιτ ειδα οτι μπορω να βοηθηθω)( galaxy s2 gt I9100 με την 4.0.3 περασμενη) Παράθεση επιτρεπεται να πεσεις,επιβαλεται να σηκωθεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts