Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Vampirios βάλε screenshot να δούμε το γράφημα της μπαταρίας.

Επίσης κι εσύ και η Έφη κάντε ένα reboot, πολύ πιθανό να έχει κολλήσει καμιά εφαρμογή και να καταναλώνει αβέρτα.

Smile...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως κανουμε reboot????

πατάς συνέχεια το power button μέχρι να bootάρει...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Πάντως δεν είναι root ή κάτι άλλο έτσι;;Να κάνω αναβάθμιση ή να περιμένω την ics επίσημα;;

Όπως σου έγραψα και στο άλλο thread δε θα πάρεις ΠΟΤΕ ics επίσημα... επίσης το πρόβλημα με τη μπαταρία που έχεις μπορεί κάλλιστα να λυθεί αν κάνεις αναβάθμιση. Ίσως γι'αυτό και να μη δόθηκε το firmware που φοράς επίσημα. Απλά πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Ακόλουθησε αν θες το sticky thread με τα Επίσημα firmwares που έχει και οδηγίες..

- Alex

πατάς συνέχεια το power button μέχρι να bootάρει...

και ποιο το όφελος όταν bootάρουμε το κινητό;

δεν ειρωνεύομαι,όντως δεν ξέρω.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Όπως σου έγραψα και στο άλλο thread δε θα πάρεις ΠΟΤΕ ics επίσημα... επίσης το πρόβλημα με τη μπαταρία που έχεις μπορεί κάλλιστα να λυθεί αν κάνεις αναβάθμιση. Ίσως γι'αυτό και να μη δόθηκε το firmware που φοράς επίσημα. Απλά πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Ακόλουθησε αν θες το sticky thread με τα Επίσημα firmwares που έχει και οδηγίες..

θα παρουμε επισημα Ics απλως θα ειναι αρχες Μαη.Παντως εγω εχω περασει ηδη ανεπισημη ics

Είναι σαν να μπαίνεις στο bios των windows

θα παρουμε επισημα Ics απλως θα ειναι αρχες Μαη.Παντως εγω εχω περασει ηδη ανεπισημη ics

Ναι, εσύ μπορεί... ο vampirios όχι.

- Alex

το reboot μια στο τόσο κάνει καλό (απο ότι καταλαβαίνω) για να κλείνουν τυχόν ξεχασμένες εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο και δεν φαίνονται απο την διαχείριση εργασιών....

Εγώ π.χ. είναι στιγμές που σταματά η συσκευή να λαμβάνει e-mail και τότε με ένα reboot έρχεται στα "'ίσα" της...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

το reboot μια στο τόσο κάνει καλό (απο ότι καταλαβαίνω) για να κλείνουν τυχόν ξεχασμένες εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο και δεν φαίνονται απο την διαχείριση εργασιών....

Εγώ π.χ. είναι στιγμές που σταματά η συσκευή να λαμβάνει e-mail και τότε με ένα reboot έρχεται στα "'ίσα" της...

θα το κάνω κι εγώ απο περιέργεια.:D

διάβαζα χτες που ανέφερε κάποιος για το airplane mode το δοκίμασα χτες βράδυ και το πρωί είχα απώλεια 1% απο την μπαταρία. αλλά και ποιο το όφελος του; καλύτερα να κλείνω το κινητό.

Androidoθαυμάστρια.

θα το κάνω κι εγώ απο περιέργεια.:D

διάβαζα χτες που ανέφερε κάποιος για το airplane mode το δοκίμασα χτες βράδυ και το πρωί είχα απώλεια 1% απο την μπαταρία. αλλά και ποιο το όφελος του; καλύτερα να κλείνω το κινητό.

Mονο αν χρειαζεσαι το ξυπνητηρι..

Ναι, εσύ μπορεί... ο vampirios όχι.

γιατι δεν μπορει?αφου σε ολα τα s2 θα ερθει καποια στιγμη η αναβαθμιση σε s2.και να την περασει μονος του ανεπισημα μπορει.ολοι το καναμε καποτε για πρωτη φορα.δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη

Ρε παίδες με μπερδεύετε πανάθεμά σας:)

Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω τον οδηγό στο άλλο thread και να περάσω την ics ανεπίσημα...Το ερώτημά μου είναι εκτός από τα αντίγραφα ασφαλείας που κράτησα μέσω Kie για μηνύματα,φωτογραφίες,επαφές,ημερολόγια

κλπ πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή να ξεκινήσω τη διαδικασία που περιγράφεται εκεί;;;

Επίσης μετά κάνω κανονικά μεταφορά από back up έτσι;;;Αν το κάνω clean εγκατάσταση ππως θα έχω μετά τα μηνύματα φωτογραφίες και όλα τα άλλα όπως τώρα;;;

Edited by vampirios
Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

γιατι δεν μπορει?αφου σε ολα τα s2 θα ερθει καποια στιγμη η αναβαθμιση σε s2.και να την περασει μονος του ανεπισημα μπορει.ολοι το καναμε καποτε για πρωτη φορα.δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη

Δεν υπονοώ κάτι για τις ικανότητες του vampirios ή του οποιουδήποτε, αλοίμονο. Φυσικά και μπορεί να την περάσει όπως μπορούνε όλοι. Αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΑ (δηλαδή μέσω Kies). To λογισμικό που φοράει τώρα δεν το επιτρέπει, και του το έκανα σαφές στο άλλο νήμα. Το Kies δεν πρόκειται ποτέ να του δώσει αναβάθμιση. Never :P . Αν θέλει, θα τη βάλει μόνος του μέσω odin.

Anyway, εδώ είναι εκτός θέματος αυτή η συζήτηση, απλά ήθελα να γίνω σαφής.

- Alex

Καλησπερα . Λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι στο 36% μπαταριας με 17 ωρες ανοιχτο το κινητο. Μεγαλυτερη καταναλωση 33% οθονη και 27% λειτουργικο συστημα android.Σαφως καλυτερα απτις προηγουμενες μερες. Το μονο που εκανα....απεγκατεστησα το go launcher...κριμα και μ αρεσε...μολις εκανα και το reboot που αναφερετε παραπανω..

Αξιζει να τη κανω root τη συσκευη; ειχα κανει παλιοτερα στο blade και ειδα αλλαγες..εδω;;

Αξιζει να τη κανω root τη συσκευη; ειχα κανει παλιοτερα στο blade και ειδα αλλαγες..εδω;;

Τι αλλαγές να δεις ρε συ? Δεν υπάρχουν αλλαγές, ούτε στη λειτουργία ούτε στην εμφάνιση.

Απλά με το root, μπορείς να κανεις κάποια επιπλέον πράγματα.

Σα να συνδεεσαι στα windows με δικαιώματα Administrator είναι.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μιας και μιλαμε για root, να κανω και εγω μια χαζη ισως ερωτηση.

Εφοσον εχουμε στο google play store τοσες εφαρμογες που για να δουλεψουν χρειαζεται να ειναι root οι συσκευες μας, γιατι

χανουμε την εγγυηση με αυτο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μιας και μιλαμε για root, να κανω και εγω μια χαζη ισως ερωτηση.

Εφοσον εχουμε στο google play store τοσες εφαρμογες που για να δουλεψουν χρειαζεται να ειναι root οι συσκευες μας, γιατι

χανουμε την εγγυηση με αυτο?

Καταρχην, οι εφαρμογες που υπαρχουν στο google play δεν ειναι φτιαγμενες απο τη μαμα sammy.. ειναι φτιαγμενες απο αλλους χρηστες. κατ επεκταση, ο καθενας ανεβαζει οτι θελει. οσο για την εγγυηση, απλα κανεις unroot πριν το πας για service και εισαι κομπλε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι μια εβδομάδα με την Anker 1900mAh και έχω να δηλώσω πως η διαφορά με την original μπαταρία είναι αισθητή (και δεν εννοώ τη -μικρή- διαφορά στο βάρος). :up:

Πήρα το πακετάκι με το ζευγάρι και τον φορτιστή, τη φορτίζω όμως από το τηλέφωνο.

Λογικά η μπαταρία σηκώνει ακόμα περισσότερο στρώσιμο.

Akism :wacko:

Καταρχην, οι εφαρμογες που υπαρχουν στο google play δεν ειναι φτιαγμενες απο τη μαμα sammy.. ειναι φτιαγμενες απο αλλους χρηστες. κατ επεκταση, ο καθενας ανεβαζει οτι θελει. οσο για την εγγυηση, απλα κανεις unroot πριν το πας για service και εισαι κομπλε..

Ναι αλλα το θεμα ειναι, πως οι περισσοτερες απο αυτες τις εφαρμογες ειναι Must και περα απο αυτο τις χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι

απο εμας, επομενως δεν καταλαβαινω τον λογο που πρεπει να θεωρειται "παρανομο" το rootαρισμα της συσκευης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι αλλα το θεμα ειναι, πως οι περισσοτερες απο αυτες τις εφαρμογες ειναι Must και περα απο αυτο τις χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι

απο εμας, επομενως δεν καταλαβαινω τον λογο που πρεπει να θεωρειται "παρανομο" το rootαρισμα της συσκευης.

με rootαρισμα, αν δεν βαλεις κατι σωστα, Kernel, ρομ που προοριζεται για αλλο κινητο μπορει και να φερεις το κινητο σε σημειο που δεν φτιαχνετε παρα μονο με αλλαγη πλακετας. αλλο, με root μπορεις να αυξησεις την ενταση του ηχου, αποτελεσμα, να καψεις ηχειο..

επισης, με rooting κανεις και overclock, που αν ειναι πανω απ το επιτρεπτο οριο μπορει να καψεις παλι πλακετα..

με λιγα λογια, περα απο τις καλοηθεις εφαρμογες, τυπου backup, η adfree, υπαρχουν και εφαρμογες, που μπορουν να καταστρεψουν κατι στο hardware του κινητου αν δεν προσεξεις κατα τη χρηση τους. επειδη δεν μπορουν καθε φορα να ελεγχουν τετοιου ειδους περιπτωσεις λενε οτι "απαγορευεται " και τελειωνει η υποθεση.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειπε κανενας οτι ειναι παρανομο το ροοτ....απλα κανεις οτι κανεις με δικη σου ευθυνη....ουτε το jb ειναι παρανομο πλεον αλλα σου λεει η apple οτι αν παθει κατι η συσκευη σου δεν στο καλυπτει η εγγυηση...βεβαια η apple δεν επιτρεπει στο αππ στορε εφαρμογες jb αλλα νανε καλα το cydia

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σημερα το φορτιζω,κανει τον χαρακτηριστικο ηχο φορτισης το αποσυνδεω κι απο εκει που εδειχνε 100 πεφτει στο 97 η μπαταρια χωρις να κανω τιποτα μεσα σε δευτερολεπτα... Τεελεια!!

Androidoθαυμάστρια.