charsta800 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Προς το παρόν εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία, αλλά έκανα ένα search στο amazon.co.uk (είμαι Αγγλία αυτή την περίοδο) και η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη μεταξύ αυτών των δύο μπαταριών. Samsung 2000 mAh: ~30 euro Anker 1900 mAh: ~12 euro 2x Anker 1900 mAh + USB travel charger: ~19 euro Το γεγονός ότι έχουν σχεδόν 20 ευρώ διαφορά δεν σας προβληματίζει λίγο? Αν και στα ratings οι περισσότεροι έχουν βάλει 4-5 αστεράκια υπάρχουν και μερικοί που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δει μεγάλη διαφορά (σχεδόν μηδαμινή) μεταξύ της stock μπαταρίας των 1650 mAh. Λένε επίσης ότι το πρόβλημα του overheating εξακολουθεί να υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα!Φλασαρα ξανα την official 2.3.4 κανοντας full wipe και clear cache και τωρα η μπαταρια εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι στο 100% μου δειχνει οτι ακομα φορτιζει και δεν κανει αυτο το μπιπ που κανει οταν εχει φορτισει!Αν το κλεισω και φορτιζει κλειστο,μου δειχνει κανονικα 100% και σταματα η φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 για την Anker είμαι στην δεύτερη φόρτιση μόλις και δεν είναι ασφαλές να βγάλω συμπεράσματα , ωστόσο θα πω ότι αξίζει και το τελευταίο σεντ που κοστίζει.είναι σίγουρα καλύτερη από την μαμά.πόσο; θα αναφέρω μετά την 5η φόρτιση αποφόρτιση.(ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο τι να περιμένω, αλλά πλέον θα είναι η βασική μου μπαταρία σε αυτό το καταπληκτικό μηχανάκι που έχουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. Δε γίνεται να υπάρχουν τόσες διαφοροποιήσεις σε διάρκεια στο ίδιο κινητό με παρόμοια χρήση... Χωρίς να είμαι απόλυτος νομίζω ότι γίνεται. Γιατί το παρόμοια χρήση είναι πάντα σχετικό. Εσύ μπορεί να λες ότι παίζεις παιχνίδια 1 ώρα κι εγώ 1 ώρα, εγώ να παίζω ένα απλό 2δ με φούσκες, κι εσύ το τελευταίο 3d παιχνίδι που έβγαλε η gameloft. Εγώ μπορεί να έχω σαν background στο κινητό μου ένα λευκό χριστουγεννιάτικο τοπίο με έλκηθρα και χιονάνθρωπους το οποίο κινείται και κάνει διάφορα περίεργα, κι εσύ ένα κατάμαυρο στατικό. Και άλλα πολλά που δε χρειάζεται ν' αναφέρω. Ακραία παραδείγματα αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Πάντα κατά κύριο λόγο η κατανάλωση εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας, τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει και τις ρυθμίσεις τους, και τις γενικότερες ρυθμίσεις της συσκευής. Όλα τ' άλλα είναι πολύ μικρής σημασίας σε σχέση με αυτά. Διαφορές σε στυλ εμένα μου κρατάει 1 μέρα, εσένα 2 και γι' αυτό φταίει ο κερνελ πχ ή η μπαταρία, πολύ απλά δεν υπάρχουν. Στις μπαταρίες πχ δύσκολα θα βρεις αποκλίσεις από τον ίδιο κατασκευαστή στην ίδια μπαταρία μεγαλύτερες από 5% ειδικά στις εργοστασιακές. Εντάξει στους Κινέζους και στις after-market τα πράγματα είναι πιο χύμα γενικά και οι αποκλίσεις μεγαλώνουν πολύ, αλλά και πάλι οι διαφορές που διαβάζεις κατά τη γνώμη μου δεν είναι από την μπαταρία. Βέβαια όπως είπα ποτέ δεν είμαι απόλυτος, δε μπορώ ν' αποκλείσω κάτι. Αλλά νομίζω στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό που μετράει είναι η χρήση, οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις. Edited January 22, 2012 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Kαι ένα δείγμα του πώς είναι η μπαταρία όταν χρησιμοποιείτε το κινητό μόνο για κλήσεις (15 λεπτά συνολικά) και μερικά SMS (4). Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Kαι ένα δείγμα του πώς είναι η μπαταρία όταν χρησιμοποιείτε το κινητό μόνο για κλήσεις (15 λεπτά συνολικά) και μερικά SMS (4). αυτό το "ξύπνημα" συσκευής (εκείνο το χοντρούλικο) πως το εξηγείς? Εχω και γω κάτι τέτοια και δεν μπορώ να καταλάβω τι το ξυπνά.. επίσης είδα αυτή την μπαταρία http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/20463609/Samsung-Galaxy-S2-i9100-Replacement-Rechargable-Battery-1800-mAh/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=S2+i9100+battery&urlrefer=search τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 αυτό το "ξύπνημα" συσκευής (εκείνο το χοντρούλικο) πως το εξηγείς? Εχω και γω κάτι τέτοια και δεν μπορώ να καταλάβω τι το ξυπνά.. επίσης είδα αυτή την μπαταρία http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/20463609/Samsung-Galaxy-S2-i9100-Replacement-Rechargable-Battery-1800-mAh/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=S2+i9100+battery&urlrefer=search τι λέτε? Και γιατί να μην προτιμήσεις την Ανκερ που είναι 1900mah και δοκιμασμένη? ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Και γιατί να μην προτιμήσεις την Ανκερ που είναι 1900mah και δοκιμασμένη? ;) Χαχαχα εσένα περίμενα αγόρι μου να απαντήσεις! Που θα την βρω? Δεν πιστεύω να θέλει άλλο καπάκι?? Edit: Το από που το βρήκα... είναι καλή ε??!! Edited January 23, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Χαχαχα εσένα περίμενα αγόρι μου να απαντήσεις! Που θα την βρω? Δεν πιστεύω να θέλει άλλο καπάκι?? Edit: Το από που το βρήκα... είναι καλή ε??!! χααχαχ έχω δώσει λινκ βρε και εντυπώσεις, είναι best value for money και από απόδοση πήρα περίπου +15%~20% στην δική μου χρήση. Είναι πλέον η καθημερινή μου μπαταρία η samsung έχει μείνει για 2η ;) Ψάξε πόστ δικά μου με keyword Anker. Απλά αν την πάρεις πακετάκι με φορτιστή πάρε τον original Anker όχι καμιά φτηνοκινεζιά, αυτοί είναι που κάνουν τις ζημιές. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 χααχαχ έχω δώσει λινκ βρε και εντυπώσεις, είναι best value for money και από απόδοση πήρα περίπου +15%~20% στην δική μου χρήση. Είναι πλέον η καθημερινή μου μπαταρία η samsung έχει μείνει για 2η ;) Ψάξε πόστ δικά μου με keyword Anker. Απλά αν την πάρεις πακετάκι με φορτιστή πάρε τον original Anker όχι καμιά φτηνοκινεζιά, αυτοί είναι που κάνουν τις ζημιές. Ευχαριστώ! Δεν μπορώ να την φορτίζω με της Samsung τον φορτιστή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ευχαριστώ! Δεν μπορώ να την φορτίζω με της Samsung τον φορτιστή?? Εννοείται πως μπορείς !! Απλά το λέω γιατί έχει πακετάκια των 2 μπαταριών με επιτραπέζιο φορτιστή (~20€ αν θυμάμαι καλά) αλλά έχει και κάτι φτηνούς κινέζους (φορτιστές) αυτούς να αποφύγεις.. Αν πάρεις από ebay πάρε από τον seller laptopmateusa Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 αυτό το "ξύπνημα" συσκευής (εκείνο το χοντρούλικο) πως το εξηγείς? Εχω και γω κάτι τέτοια και δεν μπορώ να καταλάβω τι το ξυπνά.. Φίλε επειδή με παραξένεψε κι εμένα μόλις το είδα, το έψαξα χθές (απο το betterbatterystats) και βρήκα οτι ήταν το facebook. Το περίεργο είναι οτι δεν είχα ανοίξει καθόλου την εφαρμογή facebook χθές, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο αφού του τα έχω όλα κλειστά (notifications κλπ) Για όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν στο betterbatterystats, θα πάτε στο Partial Wakelocks, και θα βρείτε το ChatSession com.facebook.katana.Facebook Σας θυμίζω οτι η μπλέ μπάρα είναι όταν πραγματικά χρησιμοποιούμε την εφαρμογή, και η κόκκινη μπάρα είναι οταν η εφαρμογή "ξυπνάει" μόνη της ενώ η οθόνη είναι κλειστή. Πάντως η μπαταρία ήταν στο 92%. Απλά πήγε στο 90% μέχρι να βγάλω το screenshot, να το περάσω στον υπολογιστή, και να ψάξω ποιο προγραμμα ήταν awake... Δηλαδή σε 13 ώρες έπεσε 8% = 0,615%/ώρα (με λίγη ομιλία και 4 sms) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εννοείται πως μπορείς !! Απλά το λέω γιατί έχει πακετάκια των 2 μπαταριών με επιτραπέζιο φορτιστή (~20€ αν θυμάμαι καλά) αλλά έχει και κάτι φτηνούς κινέζους (φορτιστές) αυτούς να αποφύγεις.. Αν πάρεις από ebay πάρε από τον seller laptopmateusa Ok την παρήγγειλα ήδη σ' ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ok την παρήγγειλα ήδη σ' ευχαριστώ!!! Το κατάστημα Laptomate δεν είναι dealer της Anker. H Anker είναι το brand ΤΟΥ LAPTOMATE http://www.ianker.com/ Anker is a US registered trademark of LaptopMate, belonging to Fantasia Trading LLC., founded in San Jose in 2009. After years' wholehearted efforts... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Παιδια πολυ το ψάχνετε με την μπαταρία. Τα πράγματα ειναι απλα. Σοβαρα στοιχεία έχουμε μόνο στην φάση sleep mode. Αν εκει δεν έχουμε περίεργα μεγάλη κατανάλωση δεν ασχολούμαστε. Το μόνο που κάνουμε ειναι να χρησιμοποιούμε το 3g οπότε το χρειαζόμαστε. Παράδειγμα εγω στο γραφείο και στο σπίτι δεν το χρειάζομαι, έχω wifi. Στην διαδρομή για ειδοποιησεις και για να δω ένα mail μου αρκει το EDGE. Άρα το ανοίγω μόνο όταν είμαι έξω και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την συσκευη μου για εργασία η browsing. Μετα την οθόνη, το 3g ειναι αυτο που καταναλώνει περισσότερο. Τα υπόλοιπα δηλαδη συγχρονισμοι κλπ, ειναι ανάλογα με την χρήση. Προσωπικά θέλω να λάμβανω τα πάντα άμεσα είτε πρόκειται για μηνύματα απο twitter, Facebook, mail, Viber κλπ Άρα τα έχω ανοικτα και αν χρειαστεί να κάνω οικονομία γιατι βρίσκομαι κάπου και φοβάμαι μην μείνω, κλεινω μ ένα κλικ τους συγχρονισμους και στην ανάγκη τα data. Επίσης έχω ρυθμίσει ένα profile στην διαχείριση ενέργειας ώστε όταν πέφτει στο 25% να κλείνουν όλα. Αν τωρα είστε σαν κι εμένα που βρίσκεστε όλη την μέρα σε γραφείο, αυτοκίνητο, σπίτι, και συνεπώς μπορείτε να φορτισετε, μην ασχολείστε καθόλου. Βάλτε το στην πρίζα οπότε μπορείτε και απολαύσετε την συσκευη σας. Υ.Γ. Για το Facebook να ξέρετε πως έχει push για τα προσωπικά μηνύματα. Οπότε και αν έχετε ρυθμίσει την εφαρμογη να κάνει manual update, θα έχει καποιο μικρο μερίδιο στην αφύπνιση. Αλλα και πάλι τονίζω, οτι όλα αυτα ειναι πταισματα. Η μπαταρία αδειάζει με την πραγματικη χρήση. Δηλαδη με το να μείνουμε τις online δυνατότητες της συσκευής μας κερδίζουμε ελάχιστα. Αντίθετα αν δεν παίξουμε games κερδίζουμε πολυ περισσότερα. Τα smartphones, όταν τα δουλεύεις σαν smartphones χρειάζονται όπως και το λάπτοπ σας, καθημερινή φόρτιση. Το παν ειναι να μας φτάνει η μπαταρία ως αργα το βράδυ με την χρήση που συνηθίζουμε. Edited January 23, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Παιδιά σήμερα μου ήρθε η ANKER από τον Laptop mate. Σας επισυνάπτω τις φωτογραφίες από το ξεπακεταρισμα σε αντίθεση με έναν φιλο από εδώ μέσα (δεν θυμάμαι όνομα) που είχε βάλει φωτογραφίες. Καμία σχέση με την δικιά μου.Η δικια μου ειναι πολυ προχειροδουλεια. Edited January 23, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τα smartphones, όταν τα δουλεύεις σαν smartphones χρειάζονται όπως και το λάπτοπ σας, καθημερινή φόρτιση. Το παν ειναι να μας φτάνει η μπαταρία ως αργα το βράδυ με την χρήση που συνηθίζουμε. Σωστός! Έτσι το κάνω κι εγώ κάθε βράδυ, είτε η μπαταρία είναι στο 99% είτε στο 1%! Και ενα ενδιαφέρον άρθρο, επειδή κάποτε μιλούσαμε οτι το να σκοτώνει κάποιος τις εφαρμογές για να ελευθερώσει μνήμη, είναι στην ουσία πιο ενεργοβόρο απο το να τις αφήσει να τρέχουν... The OS itself automatically removes programs from memory as memory is needed. The OS may also preload applications into memory which it thinks might soon be needed. Having lots of available empty memory is not a good thing. It takes the same amount of power to hold "nothing" in memory as it does to hold actual data. So, like every other operating system in use today, Android does its best to keep as much important/likely-to-be-used information in memory as possible. As such, using the task manager feature of SystemPanel to constantly clear memory by killing all apps is strongly NOT RECOMMENDED. This also applies to any other task killer / management program. Generally speaking, you should only "End" applications if you see one which is not working correctly. The "End All" feature can be used if your phone/device is performing poorly and you are uncertain of the cause. http://www.chargeforums.com/forum/droid-charge-apps/396-task-killers-answer-google-developers.html Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εννοείται πως μπορείς !! Απλά το λέω γιατί έχει πακετάκια των 2 μπαταριών με επιτραπέζιο φορτιστή (~20€ αν θυμάμαι καλά) αλλά έχει και κάτι φτηνούς κινέζους (φορτιστές) αυτούς να αποφύγεις.. Αν πάρεις από ebay πάρε από τον seller laptopmateusa Έψαξα και εγώ λίγο την Anker στο Amazon.co.uk και βρήκα μια προσφορά 2 μπαταρίων μαζί με USB travel charger. Στα σχόλια υπήρχαν πολοί που έλεγαν ότι η μπαταρία έκανε "έκρηξη" καθώς φορτιζόταν σε εκείνον τον φορτιστή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Έψαξα και εγώ λίγο την Anker στο Amazon.co.uk και βρήκα μια προσφορά 2 μπαταρίων μαζί με USB travel charger. Στα σχόλια υπήρχαν πολοί που έλεγαν ότι η μπαταρία έκανε "έκρηξη" καθώς φορτιζόταν σε εκείνον τον φορτιστή! :p Μόνο από εδώ... http://www.ebay.com/itm/320727566649?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderpalamas Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σας Αντιμετωπισα ενα προβλημα εχθες..Το Gallaxy SII που εχω η μπαταρια του ηταν στο 50% και μετα απο λιγη ωρα ηταν στο 5% δεν εδωσα σημασια το φορτισα 100% και χωρις χρηση ολο το βραδυ πηγε παλι στο 5% κοιταξα στις εργασιες ποια χρησιμοποιει περισσοτερο μπαταρια και μου δειχνει λειτουργικο συστημα Android.Δεν χρησιμοποιω GoLauncher ουτε ProLauncer και το κινητο εχει ενα μηνα που το αγορασα Καμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σας Αντιμετωπισα ενα προβλημα εχθες..Το Gallaxy SII που εχω η μπαταρια του ηταν στο 50% και μετα απο λιγη ωρα ηταν στο 5% δεν εδωσα σημασια το φορτισα 100% και χωρις χρηση ολο το βραδυ πηγε παλι στο 5% κοιταξα στις εργασιες ποια χρησιμοποιει περισσοτερο μπαταρια και μου δειχνει λειτουργικο συστημα Android.Δεν χρησιμοποιω GoLauncher ουτε ProLauncer και το κινητο εχει ενα μηνα που το αγορασα Καμια συμβουλη? Φίλε μου ειναι ξεκάθαρο οτι κάποια εφαρμογη κρατα συνεχώς απασχολημένοι την CPU. Δοκίμασε πρώτα να κλείσεις και να ανοίξεις την συσκευη. Αν στο κάνει και πάλι, δες ποιες εφαρμογές εγκατέστησε τελευταία η αν χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορα κάποια που ίσως την είχες καιρο εγκατεστημένη. Προφανώς δεν έχεις κάνει root και είσαι με την γνήσια ρομ. Δοκίμασε αυτα που σου είπα και αν συνεχίζεται το battery brain άρχισε να πετάς εφαρμογές ξεκινώντας απο τα GPS stats κλπ. Κρατα τις γνωστές εφαρμογές που προέρχονται απο σοβαρούς developers. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 παιδιααααααααααα να το ξαναπωωωωωω:):) δευτερη μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη οσοι ειδικα το κανετε χρηση laptop!!! ειναι τοσο φτηνα ολα αυτα "Out there" που δεν αξιζει τον κοπο να παιδευόσαστε αδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) παιδιααααααααααα να το ξαναπωωωωωω:):) δευτερη μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη οσοι ειδικα το κανετε χρηση laptop!!! ειναι τοσο φτηνα ολα αυτα "Out there" που δεν αξιζει τον κοπο να παιδευόσαστε αδικα... Εγώ σήμερα τελείωσα την original samsung και τώρα τελειώνω και την after market την anker. Δείτε : Τι έχετε να πείτε ; Edited January 26, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Εγώ σήμερα τελείωσα την original samsung και τώρα τελειώνω και την after market την anker. Δείτε : Τι έχετε να πείτε ; Κάτι στραβό έχει "κάτσει" στην root που έχεις κάνει στο κινητό ή έστω έχεις βάλει κάποια προγράμματα που σου ρουφάνε την μπαταρία!! Μαύρα χάλια είναι τ' αποτελέσματά σου! Εγώ με την Anker (είμαι στην 5η-6η φόρτιση) και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κρατάει κάπου 30% παραπάνω από την μαμά μπαταρία! Να φανταστείς τώρα είμαι και γω κάπου στο 3ωρο και το έχω λιώσει στην κυριολεξία με --> ανοιχτά ίντερνετ, μπλε-δόντι, φωτεινότητα ψηλά, παιχνίδι απαιτητικό με ρυθμίσεις στο Max (GTA3) και πολλές δοκιμές εφαρμογών και μου είναι στο 85% !!!:D Στην προηγούμενη φόρτιση που του έκανα ανάλογη χρήση , μου έβγαλε άνετα 1 ολόκληρη μέρα, κάτι που δεν το είχα πριν!! Πλέον μπορώ και δημόσια να προτείνω σε όλους την εν λόγο μπαταρία! Σχέση απόδοσης/τιμής --> άριστη!!! (Απ' ότι είδα ο πωλητής την κάνει συχνά προσφορά και αν το παρακολουθείτε, θα την πάρετε μαζί με έξοδα αποστολής γύρω στο 10ευρω!);) Αυτά! Ελπίζω να έχει και διάρκεια στον χρόνο η μπαταρία, , , θα ενημερώσω αν δω κάτι στραβό!! Edited January 26, 2012 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Η μπαταρια εμενα με αρκετη χρηση και 3g μονιμως ανοιχτο κραταει 1,5 μερα το πολυ....με στοκ ρομ 2.3.4 χωρις task killer και βλακειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts