geovass Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Πριν λίγη ώρα κατέστη διαθέσιμη η τρίτη δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού iOS 5, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο iTunes. Έως τώρα, η λειτουργία software update που έχει ενεργοποιηθεί στην beta 2, δεν μου εμφανίζει οτι «έχω νέα αναβάθμιση να κάνω». θα δείξει. Δεν την βγαζει σε κανεναν μεσω του SU. Θα ενεργοποιηθει μαλλον ή σε επομενη beta ή στην Final. Λοιπον εβαλα την beta3 σημερα το πρωι. Το μενου φαινεται λιγο πιο γρηγορο, το weather location παιζει παλι σωστα (ειχε χαλασει στη beta2) και εχουν προσθερει νεα features για τα location services. Οχι κάτι τρομερο, αν και πιστευω οτι κατι ψηνεται μεχρι την τελικη εκδοση. (apple gps:X:X) Αποφάσισα να μη κάνω restore from the cloud και έστησα το κινητό απο την αρχή. Αυτό, μιας και στην iOS5, μπορείς να λειτουργείς το iphone την ωρα που κανει sync, γίνεται πλέον πολύ πολυ γρήγορα! Διάβασα οτι ειναι και αυτη η έκδοση tethered JB, οπότε όποιος δεν "αντέχει" να είναι νόμιμος, μπορεί να χρησιμοποιήσει το τελευταίο redsnow και να κάνει τις αταξίες του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Για οσους αναρωτιούνται: η beta3 θα "λήξει¨ στις 18 Αυγουστου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αντιμετωπίζω προβλήματα με το Restore from Cloud Backup από το πρωί που προσπαθώ να περάσω το update σε iPhone και iPad... Ίσως τελικά να είναι καλύτερο να επιμείνει κανείς στην παραδοσιακή μέθοδο του iTunes backup για την ώρα... Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω τι συμβαίνει όταν λήγει ένα beta release? Γίνεται άχρηστο το iPhone/iPad ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά δεν σε αφήνει να περάσεις νέες beta μετά? Δεν είχα υπολογίσει ότι η beta 3 θα λήξει στις διακοπές μου και δεν έχω διάθεση να κουβαλάω και laptop μαζί για να ασχολούμαι με αυτά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αντιμετωπίζω προβλήματα με το Restore from Cloud Backup από το πρωί που προσπαθώ να περάσω το update σε iPhone και iPad... Ίσως τελικά να είναι καλύτερο να επιμείνει κανείς στην παραδοσιακή μέθοδο του iTunes backup για την ώρα... Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω τι συμβαίνει όταν λήγει ένα beta release? Γίνεται άχρηστο το iPhone/iPad ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά δεν σε αφήνει να περάσεις νέες beta μετά? Δεν είχα υπολογίσει ότι η beta 3 θα λήξει στις διακοπές μου και δεν έχω διάθεση να κουβαλάω και laptop μαζί για να ασχολούμαι με αυτά :( Για αυτο το λογο και εγω επελεξα να κάνω Setup as new... ειναι beta ακόμα με οτι αυτό συνεπάγεται. Πίστεψε με, θα έχει βγει και άλλη έκδοση (beta4) μέχρι τότε και εαν είσαι τυχερή θα την έχεις ηδη περάσει πριν φύγεις διακοπές. Η Apple βγάζει νέες beta περίπου κάθε 15-20 μέρες - χωρίς αυτό βέβαια να είναι δεδομένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Για αυτο το λογο και εγω επελεξα να κάνω Setup as new... ειναι beta ακόμα με οτι αυτό συνεπάγεται. Πίστεψε με, θα έχει βγει και άλλη έκδοση (beta4) μέχρι τότε και εαν είσαι τυχερή θα την έχεις ηδη περάσει πριν φύγεις διακοπές. Η Apple βγάζει νέες beta περίπου κάθε 15-20 μέρες - χωρίς αυτό βέβαια να είναι δεδομένο.Θα ήθελα πολύ να μπορώ να κάνω κάθε φορά setup as new device για να είναι καθαρή η εγκατάσταση, όμως έχω 4 games σε διαρκή εξέλιξη που τα έχω προχωρήσει πάρα πολύ και είναι αδύνατον να τα ξαναπαίξω από την αρχή :blink: Όσο για τη νέα beta, ελπίζω όπως λες να είμαι τυχερή και να έχει βγει πριν φύγω, αλλιώς το βλέπω να με συντροφεύει και το Mac στις διακοπές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Όποιος φίλος έχει όρεξη και μπορεί να μου στείλει οδηγίες για το πως να περάσω την έκδοση 5 ας στείλει ένα μήνυμα. Για developer account έφτιαξα αλλά τον δωρεάν. Αλλά αν κατάλαβα καλά μόνο με paid σε αφήνει να κατεβάσεις την 5. Καίγομαι να τη βάλω γιατί έρχομαι από Android και μου λείπουν τα notifications.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Όποιος φίλος έχει όρεξη και μπορεί να μου στείλει οδηγίες για το πως να περάσω την έκδοση 5 ας στείλει ένα μήνυμα. Για developer account έφτιαξα αλλά τον δωρεάν. Αλλά αν κατάλαβα καλά μόνο με paid σε αφήνει να κατεβάσεις την 5. Καίγομαι να τη βάλω γιατί έρχομαι από Android και μου λείπουν τα notifications.... Καλημέρα. θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο (imzdl.com) να κάνεις την συσκευή σου registered. Όταν θα το κάνεις αυτό θα μπορέσεις να περάσεις την Beta3 ή οποία είναι η τελευταία έκδοση beta του ios 5. Εάν δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένεις μαζι με όλους τους άλλους για το official release κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akuma83 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Καίγομαι να τη βάλω γιατί έρχομαι από Android και μου λείπουν τα notifications.... jailbreak την 4.3.3 και βάλε το mobilenotifier. είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, από το ίδιο άτομο που έκανε τα notifications για το ios 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] _______________________________________ iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5. bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more! Follow me on twitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Διαθέσιμη η έκδοση iOS Beta 4: H πρώτη αναβάθμιση που μπορεί να γίνει OTA. Επίσης, ενεργοποιείται το Wi-Fi Sync και για Windows. Προσοχή, χάνοναι οι φωτογραφίες στην over the air αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Διαθέσιμη η έκδοση iOS Beta 4: H πρώτη αναβάθμιση που μπορεί να γίνει OTA. Επίσης, ενεργοποιείται το Wi-Fi Sync και για Windows. Προσοχή, χάνοναι οι φωτογραφίες στην over the air αναβάθμιση. Χανονται οι φωτος που εχεις βαλει μεσω iTunes. Οχι της Cameras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Με την beta4 του iTunes μεταφέρονται πλέον όλες οι φωτογραφίες απο τα άλμπουμ (μέχρι τώρα οχι) και φαίνεται ο συγχρονισμός να ειναι πιο σταθερός και γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ξερει καποιος να με βοηθησει απο που να κανω activate το ios 5? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ξερει καποιος να με βοηθησει απο που να κανω activate το ios 5? Τι εννοείς? Δεν χρειάζεται να κάνεις activate εάν την έχεις περάσει κανονικά. Παιζει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Όλα καλά με τη νέα έκδοση σε iPhone 4 και iPad 1, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν φαίνονται τα artworks των περισσότερων albums στο iPhone... Κατά τ'άλλα σταμάτησαν τα πολύ ενοχλητικά και συχνά crashes του Safari που εμφανίατηκαν στην beta 3 και σταμάτησαν να θερμαίνονται υπερβολικά οι συσκευές... Η ΟΤΑ αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στις δύο συσκευές, αν και διαβάζω ότι πολλοί αναγκάστηκαν να την περάσουν μέσω iTunes... Το μόνο που μου λείπει τώρα και αναμένω με ανυπομονησία είναι η δυνατότητα να μεταφέρω το mobileme account μου στο icloud... Αναρωτιέμαι πότε θα αποφασίσουν να το κάνουν αυτό, για την ώρα είμαι υποχρεωμένη να έχω 2 apple id's για να μπορώ να αξιοποιώ το cloud feature :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Τι εννοείς? Δεν χρειάζεται να κάνεις activate εάν την έχεις περάσει κανονικά. Παιζει αμέσως. εαν απο 4 βαλω 5 το beta 4 θα το παρει?δεν χρειαζεται activate οπως χρειαζοταν το beta 1?:) Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 εαν απο 4 βαλω 5 το beta 4 θα το παρει?δεν χρειαζεται activate οπως χρειαζοταν το beta 1?:) Εάν έχεις δηλώσει την συσκευή σου στην Apple δεν έχεις πρόβλημα activate σε καμιά beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εάν έχεις δηλώσει την συσκευή σου στην Apple δεν έχεις πρόβλημα activate σε καμιά beta. δεν την εχω δηλωσει δεν μπορω απο καπου να την δηλωσω τωρα? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 δεν την εχω δηλωσει δεν μπορω απο καπου να την δηλωσω τωρα?Μπορείς να δηλώσεις τη συσκευή σου είτε στο IMZDL: http://imzdl.com/ είτε στο ebay, αν το χρησιμοποιείς... Θα συνιστούσα το ebay καθώς μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερες τιμές συγκριτικά με του IMZDL ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μπορείς να δηλώσεις τη συσκευή σου είτε στο IMZDL: http://imzdl.com/ είτε στο ebay, αν το χρησιμοποιείς... Θα συνιστούσα το ebay καθώς μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερες τιμές συγκριτικά με του IMZDL ;) μπηκα ebay αλλα δεν βγαζει τιποτα Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 μπηκα ebay αλλα δεν βγαζει τιποτα http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=udid+registration&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Η iOS Beta 4 λήγει στις 31 Αυγούστου 2011:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 geovass ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. p.s τι εννοεις ληγει? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Η iOS Beta 4 λήγει στις 31 Αυγούστου 2011:) μετα βγαινει κιαλλη η παει στην τελικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 geovass ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. p.s τι εννοεις ληγει? Ολες οι beta εκδοσεις εχουν ημερομηνια ληξης. Ο σκοπος μια beta ειναι για δοκιμαστικους λογους. μετα βγαινει κιαλλη η παει στην τελικη? Εαν βγει και αλλη beta - πιστευω οτι θα ειναι και η τελευταια. Αναμονη και θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 geovasss το λινκ του ebay που μου εδωσες τελειο εγινε αμεσα ευχαριστω και παλι Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts