Jump to content

iOS 5

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, σήμερα παρατήρησα κάτι που φάνηκε περίεργο. Στα 2 4s που έχω με μαμά 5.1.1 το εικονίδιο που δείχνει ότι γίνετε ενημέρωση, στο mail πχ, εμφανίζεται σε διαφορετικό σημείο. Στο ένα 4s εμφανίζεται ανάμεσα στο σήμα του wifi και της ώρας, ενώ στο άλλο 4s εμφανίζεται πριν το ποσοστό της μπαταρίας. Είναι θέμα ρύθμισης; Το έχει παρατηρήσει κανεις;
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

• Απαντήσεις 795
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως επίσης τα 2 εικονίδια είναι και λίγο διαφορετικά μεταξύ τους? Γιατί αν είναι τότε αυτό που βρίσκεται κοντά στην μπαταρία είναι το εικονίδια συγχρονισμου με το itunes ενώ το άλλο είναι το εικονίδιο χρήσης του δικτύου(wifi ή 3g)!!!

EDIT: Επίσης πολλές φορές εξαιτίας του μεγέθους του ονόματος του παρόχου το iphone αλλάζει δυναμικά την θέση του εικονιδίου αυτού εαν δεν χωράει ανάμεσα στο όνομα του παρόχου και της ώρας

Edited by big
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ειναι επιλεγμένο και το gmail k to icloud για επαφές,δε νομίζω να φταίει αυτό.

Καλό είναι να συγχρονιζεις με ένα λογαριασμό ή gmail ή iCloud , αλλιώς δημιουργούνται προβλήματα . Δοκίμασε να κλείσεις το iCloud πχ για να δεις αν αλλάζει κάτι .

Δημήτρης

Ερωτηση. Εχω iPhone 4s 5.1.1 official με ανοιχτο wifi και δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Οταν κλειδωνει η συσκευη και παταω power on μου δειχνει πανω οτι ειμαι συνδεμενος 3g για 1 δευτερο και μετα συνδεεται wifi. Χωρις να πειραξω κατι κλειδωνω ξεκλειδωνω μετα απο λιγο και παλι το ιδιο αντι να ειναι κατευθειαν συνδεμενο wifi αφου ειμαι σπιτι και εχω wifi. Σιγουρα μου σκιζει την μπαταρια αυτο το πραμα. Θελω να εχω και το 3g ιντερνετ ανοιχτο γιατι εχω δωρεαν και να κανει εναλλαγη οταν δεν εχω wifi αλλα αυτο μου κανει ακομα και οταν εχω wifi.
Nokia 8800 Scirocco

Ερωτηση. Εχω iPhone 4s 5.1.1 official με ανοιχτο wifi και δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Οταν κλειδωνει η συσκευη και παταω power on μου δειχνει πανω οτι ειμαι συνδεμενος 3g για 1 δευτερο και μετα συνδεεται wifi. Χωρις να πειραξω κατι κλειδωνω ξεκλειδωνω μετα απο λιγο και παλι το ιδιο αντι να ειναι κατευθειαν συνδεμενο wifi αφου ειμαι σπιτι και εχω wifi. Σιγουρα μου σκιζει την μπαταρια αυτο το πραμα. Θελω να εχω και το 3g ιντερνετ ανοιχτο γιατι εχω δωρεαν και να κανει εναλλαγη οταν δεν εχω wifi αλλα αυτο μου κανει ακομα και οταν εχω wifi.

Έτσι δουλεύει. Όταν είσαι σε stand-by (οθόνη σβηστή) κλείνει το Wi-Fi και χρησιμοποιεί το 3G.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Πρώτη φορα αφήνω συνέχεια το 3G Internet ανοιχτό γι αυτο μου έκανε εντύπωση. Δεν καταναλώνει πολυ μπαταρία αυτη η συνεχής εναλλαγή;
Nokia 8800 Scirocco

Πρώτη φορα αφήνω συνέχεια το 3G Internet ανοιχτό γι αυτο μου έκανε εντύπωση. Δεν καταναλώνει πολυ μπαταρία αυτη η συνεχής εναλλαγή;

δε καταναλωνει πολυ οσο αλλα λειτουργικα...το wifi παραμενει ανοιχτο μονο οταν το χεις στη φορτιση που και με κλειστη οθονη δε γυρναει σε 3g, ή όταν κλείσεις τα δεδομένα απο το μενού πάλι διατηρεί ανοιχτό το wifi...

Γενικα ειναι η χειροτερη συσκευη που ειχα απο αποψη σηματος και επειδη δεν εχω καλο καταναλωνει αρκετη ενεργεια το 3g.
Nokia 8800 Scirocco

Πως γινεται η αναβαθμιση σε 5.1.1 αυτοματα?

γιατι το κανω και στο τελος βγαζει λαθος με την ενημερωση λογισμικου

τι κάνεις δηλάδη?

Ο καιρός γαρ εγγύς

Ρυθμισεις

Γενικα

Ενημερωση λογισμικου

και εχει μια ειδοποιηση IOS 5.1.1 Apple Inc 189mb

ληψη και εγκατασταση και κατα το τελος τις αναβαθμισης

λεει οτι υπηρξε ενας σφαλμα και οτι δεν εγινε η αναβαθιση

ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΕ IOS:rolleyes:

Αν δεν είσαι jailbreak κλειστο άνοιξε το και δοκίμασε ξανά μήπως έχει κολλήσει κάτι στο παρασκήνιο.
Nokia 8800 Scirocco

Είσαι jailbreak;

Δεν ειμαι

Αν δεν είσαι jailbreak κλειστο άνοιξε το και δοκίμασε ξανά μήπως έχει κολλήσει κάτι στο παρασκήνιο.

το δοκιμασα αλλα ξανα το ιδο σφαλμα

να το κατεβασω στο PC ?

το κατεβασα και δεν ανοιγη ισως δεν ειναι το PC καινουργιο παιζει καποιο ρολο

Απο την στιγμή που θα το κατεβαζεις απο το pc , μόνο του θα αρχίσει ν στήνει την καινούργια έκδοση ..

σου βγάζει κάποιο σφάλμα /error number ??

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Απο την στιγμή που θα το κατεβαζεις απο το pc , μόνο του θα αρχίσει ν στήνει την καινούργια έκδοση ..

σου βγάζει κάποιο σφάλμα /error number ??

Δεν ανοιγη καν το προγραμμα ενω κατεβηκε κανονικα στο pc

ενω λειτουργουνε κανονικα τα αλλα για το ΣΟΝΥ και οτι αλλο εχω κατεβασει

Δεν ανοιγη καν το προγραμμα ενω κατεβηκε κανονικα στο pc

ενω λειτουργουνε κανονικα τα αλλα για το ΣΟΝΥ και οτι αλλο εχω κατεβασει

προφανώς μιλάς για την αναβάθμιση που δεν μπορείς να στησεις στο κινητο.

σωστά ;

είσαι λοιπόν στο iTunes με συνδεδεμένο το iPhone και να το βλέπεις με iTunes ,κανεις download το update ...ε μετά μονο του θα αρχίσει να την στήνει και θα σου δείχνει πάνω λογικά το progress bar !

αν δεν το κανει για κάποιο λόγο σου πετάει ένα μήνυμα με ένα αριθμό πχ error 800xxxxxxxxxxx.

με αυτο το τροπο προσπαθείς η με κάποιον άλλο ;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Επηδεί μπερδευτηκα λίγο...το iTunes προσπαθείς να κατεβάσεις ή την αναβάθμιση;

:) Την αναβαθμηση αλλα δεν γινεται και καποιος ειπε να κατεβασω το iTunes το οποιο το κατεβασα στο PC αλλα δεν μου ανοιγει απο εκει δεν πρεπει να γινει η αναβαθμηση?

προφανώς μιλάς για την αναβάθμιση που δεν μπορείς να στησεις στο κινητο.

σωστά ;

είσαι λοιπόν στο iTunes με συνδεδεμένο το iPhone και να το βλέπεις με iTunes ,κανεις download το update ...ε μετά μονο του θα αρχίσει να την στήνει και θα σου δείχνει πάνω λογικά το progress bar !

αν δεν το κανει για κάποιο λόγο σου πετάει ένα μήνυμα με ένα αριθμό πχ error 800xxxxxxxxxxx.

με αυτο το τροπο προσπαθείς η με κάποιον άλλο ;

δεν μου ανοιγη στο PC to Itunes για να κανω απο εκει την αναβαθμηση μαλλον θα το αφησω και απο εβδομαδα ερχετε το ξαδερφακι το μαγικο απο την αδεια και θα το κανει οπως και το δικο του

:) Την αναβαθμηση αλλα δεν γινεται και καποιος ειπε να κατεβασω το iTunes το οποιο το κατεβασα στο PC αλλα δεν μου ανοιγει απο εκει δεν πρεπει να γινει η αναβαθμηση?

δεν μου ανοιγη στο PC to Itunes για να κανω απο εκει την αναβαθμηση μαλλον θα το αφησω και απο εβδομαδα ερχετε το ξαδερφακι το μαγικο απο την αδεια και θα το κανει οπως και το δικο του

Το itunes δεν ανοίγει με το που θα κάνεις κλικ. Πρέπει να περιμένεις λίγο επειδή είναι βαρύ πρόγραμμα. Μην περιμένεις να κάνεις κλικ και να ανοίξει σε χρόνο dt ακόμη και αν έχεις τον πλέον σύγχρονο υπολογιστή. Θέλει μερικά δεύτερα.

Ερώτηση, θέλω στο iTunes να σβήσουν τα πάντα. Να το ανοίξω και να είναι σαν να το εγκαθιστώ πρώτη φορά! Πώς;

Θα πας στον φάκελο του itunes που βρίσκεται μέσα στον φάκελο της μουσικής στα αρχεία του χρήστη σου και θα διαγράψεις το αρχείο ituneslibrary.itl
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• The title was changed to iOS 5