Jump to content

Game of Thrones (HBO)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περασμένα ξεχασμένα!

1606994_689169234451512_8696149680847238500_n.jpg

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γυαλιά ο ομπεριν για ευνόητους λόγους χαχαχαχ. Εγω τον πήγαινα και μόνο για το i want justice απέναντι στον τυριον. Όποιος θέλει μπορεί με πμ να με σποιλαρει για τυριον ευχαριστώ
Θοδωρής

Δεν με χάλασε ο θάνατος του Ομπερυν. Δεν τον συμπαθούσα ούτως ή άλλως. Η σειρά έχει να κάνει περισσότερο με πολιτική και ίντριγκα, παρά με μάχες και στρατούς.

η σειρα ειναι οτι και η ιστορια του κοσμου: βασισμενη σε συνομωσιες.

Καποιες φαινονται, καποιες αλλες δημιουργουνται και ετσι συνεχιζεται απροβλεπτα η ζωη... εεε η σειρα ηθελα να πω:rolleyes:.

Κάθε βιβλίο θα τραβάει δύο σεζόν λογικά από δω και πέρα όπως πέρυσι και φέτος.

Είμαστε στο 3ο στην τηλεόραση, έχουν βγει 5 και συνολικά θα έχουμε 7. Οπότε μην περιμένεις λιγότερες από 8 σεζόν ακόμα, ούτε να γίνουν όλα απλά και γρήγορα :)

Συνολικά θα υπάρξουν 7 με 8(maximum) σεζόν, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Η σειρά αυτή τη στιγμή καλύπτει υλικό από τα βιβλία 3,4 και 5.

Κλασικό game of thrones. Πάνω που είσαι προετοιμασμένος, σίγουρος και ενθουσιασμένος για κάτι, στο χαλάει και σε ξενερώνει αλλά αποτελεί ανατροπή όπως και να το κάνουμε. Κι εγώ είχα συμπαθήσει τον Ομπεριν.

Πάντως, όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν κάποιος δεν το δει κατευθείαν, πρέπει να αποφύγει να μπει οπουδήποτε στο Internet λόγω των ατελείωτων spoiler. Στο Facebook όλοι κάνουν check in ότι το βλέπουν κάθε φορά (νέα μαγκιά κι αυτή) και γράφουν κι ένα spoiler, όλες οι σελίδες ποστάρουν κι αυτές review, χαμός. Εγώ την έπαθα σήμερα από το tapatalk που έχει στα θέματα που παρακολουθώ preview του πιο πρόσφατου post κι έλεγε κάποιος για το θάνατο του Όμπεριν ενώ δεν το είχα δει ακόμη. Αλλά έτσι είναι το Internet.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ουτε εγω ηθελα να πεθανει ο ομπεριν. παρολο ομως που πεθαναν και οι δυο μονομαχοι τον καταδικασν τον τυριον.

Πάντως, όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν κάποιος δεν το δει κατευθείαν, πρέπει να αποφύγει να μπει οπουδήποτε στο Internet λόγω των ατελείωτων spoiler.

Άσε έτσι την είχα πατήσει με τον θάνατο του Jofrey. :p

Κλασικό game of thrones. Πάνω που είσαι προετοιμασμένος, σίγουρος και ενθουσιασμένος για κάτι, στο χαλάει και σε ξενερώνει αλλά αποτελεί ανατροπή όπως και να το κάνουμε. Κι εγώ είχα συμπαθήσει τον Ομπεριν.

Πάντως, όλη τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν κάποιος δεν το δει κατευθείαν, πρέπει να αποφύγει να μπει οπουδήποτε στο Internet λόγω των ατελείωτων spoiler. Στο Facebook όλοι κάνουν check in ότι το βλέπουν κάθε φορά (νέα μαγκιά κι αυτή) και γράφουν κι ένα spoiler, όλες οι σελίδες ποστάρουν κι αυτές review, χαμός. Εγώ την έπαθα σήμερα από το tapatalk που έχει στα θέματα που παρακολουθώ preview του πιο πρόσφατου post κι έλεγε κάποιος για το θάνατο του Όμπεριν ενώ δεν το είχα δει ακόμη. Αλλά έτσι είναι το Internet.

είναι πολύ απρόβλεπτο το game of thrones και για αυτό μου αρέσει σαν σειρά και για αυτό έβαλα το cinema της nova με 15 ευρώ/μήνα αφού είχα ήδη 3play για να απολαμβάνω το κάθε επεισόδιο χωρίς spoiler και κολλήματα από το internet

Κολλήματα με το xbmc; δεν δίνω ούτε δεκάρα στην forthnet και γενικότερα για nova.

Κανείς δεν είπε ότι πεθαίνει εκείνος ο τεράστιος τύπος. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Μάλλον είναι ζωντανός ακόμη.

Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Εάν έχει πεθάνει και το βουνό τότε τι γίνεται; Και οι δύο πεθαμένοι θα είναι οπότε.;.;.;.

:D

Άρης

Follow me

Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Εάν έχει πεθάνει και το βουνό τότε τι γίνεται; Και οι δύο πεθαμένοι θα είναι οπότε.;.;.;.

Εφόσον καταδικάστηκε ο Τύριον σημαίνει ότι το βουνό δεν πέθανε πάνω στην μονομαχία.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Εφόσον καταδικάστηκε ο Τύριον σημαίνει ότι το βουνό δεν πέθανε πάνω στην μονομαχία.

Ακριβώς όπως προαναφεθηκε πεθαίνει αργά και βασανιστικά μετα μέρες μιας και ο ομπεριν χρησιμοποιεί δηλητήριο στο δορι του. Μεγααααλε μαρτελ

Θοδωρής

Εγώ πάντως για να μην με σποιλάρει κανείς το είδα την δευτέρα στις 8 το πρωί!

ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!!!!

Με το που δείχνει την τελευταία σκηνή και έχω πάθει σοκ με την εικόνα, ξεκινάν οι καμπάνες σε μια εκκλησία κοντά στο σπίτι για μια κηδεία...

Ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω! :p

Και μια προσφατη συνεντευξη του συγγραφέα George R.R. Martin οπου μας εξηγει και καποια πραγματα καλυτερα οσον αφορα το ποσο η ταινια ακολουθα τα βιβλια οπως και μια αποκαλυψη για το μελλον...

Οι φήμες που αφορούν το “Game of Thrones” είναι και πάλι σε έξαρση καθώς ένα σχόλιο που αποδίδεται στον συγγραφέα George R.R. Martin αναφέρει ότι ο προερχόμενος από το...

Νέο Μεξικό δημιουργός σκέφτεται να κάνει 8 τα βιβλία της επικής σειράς “Song of Ice and Fire” αντί για τα 7 που ήταν προγραμματισμένο.

Αυτή η αλλαγή θα κάνει τη διαφορά και στη σειρά του ΗΒΟ “Game of Thrones” που βασίζεται στα βιβλία, από τα οποία 5 βρίσκονται μέχρις στιγμής στην κυκλοφορία.

Ο ίδιος ο συγγραφέας εξηγεί ότι δε σχεδιάζει μυστικά το 8ο βιβλίο, σχέδιο του παραμένουν τα 7. Παρόλα αυτά, όπως πάντα, αφήνει ένα παραθυράκι για την περίπτωση της επέκτασης της ιστορίας.

“Το σχέδιο είναι να ολοκληρωθεί η ιστορία στα 7” λέει ο Martin “Αλλά και το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνουμε στα τρία. Γράφω ιστορίες και επεκτείνονται. Έρχομαι αντιμέτωπος με συγκεκριμένα πράγματα και κάποιες φορές δε φτάνω στο τέλος της ιστορίας. Το σχέδιο είναι να σταματήσω στα 7. Αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει το 6ο βιβλίο. Ξαναρωτήστε με όταν θα είμαι στα μέσα του 7ου και τότε μπορεί να σας πω κάτι πιο συγκεκριμένο”

Ο συγγραφέας είπε κάποια πράγματα και για την τρέχουσα 4η σεζόν της σειράς, την οποία έχει σε μεγάλη εκτίμηση. “Είναι υπέροχη σεζόν” είπε ο Martin και επαίνεσε τον Pedro Pascal για την ερμηνεία του ως καταραμένος Πρίγκιπας Oberyn Martell. “Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε περισσότερες διαφορές από τα βιβλία και προβλέπω ότι αυτό θα συνεχιστεί.”

Ο ίδιος ερωτήθηκε αν υπήρξε κάποια από τις αλλαγές που να του άρεσε ιδιαίτερα. “Μου αρέσουν αρκετές από τις νέες σκηνές που έχουν εισαχθεί, αν και μου λείπουν τα πράγματα όπως ήταν. Προφανώς και βάζω αυτές τις σκηνές στα βιβλία για κάποιο λόγο. Όπως λέω πολλές φορές, μακάρι να είχαμε πιο πολλές ώρες στη διάθεσή μας – κάθε φορά που βλέπω άλλα show του HBO αναρωτιέμαι γιατί έχουν στη διάθεσή τους 13 και εμείς μόνο 10. Αλλά έχουμε κάνει φανταστικά πράγματα φέτος, όπως ο Μωβ Γάμος και η Δίκη του Tyrion. Και ανυπομονώ για την επόμενη βδομάδα που όπως ενημερώθηκα έχουμε μια μάχη με νάνους, τη Μάχη του Blackwater”

Απ’ την άλλη, με όλο αυτό τον όγκο δουλειάς, μεγάλο μέρος της οποίας δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, ο Martin πιστεύει ότι το σχέδιο των παραγωγών της σειράς για 7 σεζόν δε θα είναι αρκετό για να διηγηθεί την ιστορία όπως πρέπει.

Ο Martin είναι επίσης υποστηρικτής της ιδέας για την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων. Η πρόταση αυτή θα δώσει στο συγγραφέα πιο πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο και μεγαλύτερο μπάτζετ στους παραγωγούς.

“Κάθε φορά που ακούω αυτή την ιδέα νιώθω και ενθουσιασμένος και επιφυλακτικός την ίδια στιγμή. Κι αυτό γιατί έχουν ακουστεί σχέδια για κινηματογραφική μεταφορά πολλών τηλεοπτικών shows – Deadwood, Rome, The Sopranos – και το μόνο που τελικά είδαμε είναι το Sex and the City” αναφέρει ο Martin.

Το επόμενο σχέδιο του Martin είναι η έκδοση του “The World of Ice and Fire: The Untold History of Westeros”, 6ου βιβλίου της σειράς, που θα γίνει τον Οκτώβρη.

καμια κουβεντα για το χθεσινο επισοδειο;;;

τι μπορει να εδειξε, απορω...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!!!!

Αυτή ήταν μάχη ρε παίδες!

Αυτό περιμέναμε όλη την σεζόν!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Νομίζω ήρθε στην κατάλληλη στιγμή αυτό το επεισόδιο. Πολύ καλό όντος και έντονη η μάχη. Κλασσικά ανατροπή στο τέλος με τους κακούς... Δεν λέω αλλά...

εμένα το 9ο δεν μου αρεσε.

Κατ αρχην πολύ τζον σνοου.Ουτε καν μας έδειξε κάποιον απο τους αλλους.

Λογικά δε θα πληρώθηκαν καν, αφού δεν είχαν ουτε πλάνο :p

επίσης χαλάστηκα που δε μας έδειξε πως υπερασπίστηκαν τα 6 τυπάκια την εσωτερική πύλη.Ισως το δείξει στην επόμενη σεζον, ποιος ξέρει.

Υγ. 4 σεζόν και ο τζον σνοου στιλ νοουζ ναθινκ

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

:(

Είμαι τρελη γκρουπιτσα John Snow. Τον συμπαθησα από την αρχή της σειράς. True τύπος.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂