lisa Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 συνεταξάμην με όλους τους προλαλήσαντες!! κι εγώ περίμενα ο Ντρόγκο να κάνει μεγάλο σαματά. ξεφτίλα... (θα κρατηθώ και δε θα ανοίξω ακόμα το στόμα μου για τον Τζόφρι).. θα κρατηθώ... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σαν αρκετα ηρεμα να εχει ξεκινησει η σεζον μετα και το 2ο επεισοδιο.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σαν αρκετα ηρεμα να εχει ξεκινησει η σεζον μετα και το 2ο επεισοδιο.. ειδικά το δεύτερο επεισόδιο ήταν πολύ ήρεμο.. τουλάχιστον στο πρώτο μας έδειξε τους δράκους και τους γίγαντες και μας πόρωσε λίγο.. στο δεύτερο καμία ιδιαίτερη σκηνή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οκ ήταν ήρεμο ξεκίνημα αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλη η δράση κινείται γύρω από τον Τζο Σνοου και την Καλισι. Οι άλλοι απλά παίζουν τον ρόλο τους στην ιστορία της σειράς. H δραση κινειται γυρω απο ολους τους χαρακτηρες. Οσο κολλατε σε συγκεκριμενα προσωπα και.. οικογενειες, "χανετε". Το δευτερο επεισοδιο ειχε πολυ.. Σταρκ. Μη βιαζεστε να κρινετε τους ρολους :rolleyes: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εγω παντως αν δεν δω το κεφαλι του τζοφρι σε πασαλο, δεν ησυχαζω..!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Σαν αρκετα ηρεμα να εχει ξεκινησει η σεζον μετα και το 2ο επεισοδιο.. Υπομονή..αν πάει η σεζόν βάσει βιβλίου θα φορτσάρει υπερβολικά :-) Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εχει πολλα ανοιχτα επιπεδα, ηταν αδυνατο να κανει μια εισαγωγη για ολα στο πρωτο επεισοδιο. οποτε αναγκαστικα καποια πηγαν στο δευτερο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εμφανίστηκε Olenna Tyrell... Η σιδηρά κυρία της σειράς (κατά διαβολική σύμπτωση συνέπεσε με τον θάνατο της Thatcher:P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όντως αρκετά ήρεμα έχει αρχίσει η σεζόν αλλά πιστεύω ότι είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εγω παντως αν δεν δω το κεφαλι του τζοφρι σε πασαλο, δεν ησυχαζω..!! :p Κάτσε μήπως ζήσει στο τέλος και κλαίμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Κάτσε μήπως ζήσει στο τέλος και κλαίμε :lol: χαχα, εγω υποψιαζομαι οτι μπορει και να μην είναι τόσο φανατικός-άντρακλας ο μικρος βασιλιας... μα ουτε μια τζούρα από Καλίσι ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εμφανίστηκε Olenna Tyrell... Η σιδηρά κυρία της σειράς (κατά διαβολική σύμπτωση συνέπεσε με τον θάνατο της Thatcher:P) Γαμώ τα παλικάρια φαίνεται η γιαγιά απ το λίγο που την είδα :p χαχα, εγω υποψιαζομαι οτι μπορει και να μην είναι τόσο φανατικός-άντρακλας ο μικρος βασιλιας... μα ουτε μια τζούρα από Καλίσι ? Στάνταρ δεν είναι τόσο φανατικός, απλά δε γουστάρει ούτε αγόρια. Ξύλο γουστάρει δεν τον έχεις καταλάβει? Τι να την κάνεις την Καλίσι, σπάει νεύρα απλά. Όποτε πηγαίνει στην ανατολή είναι σα να βλέπεις άλλη σειρά. Προτείνω όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία να μη μπαίνετε καν στο θέμα, να μας αφήνετε να βράσουμε εδώ στο ζουμί μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Γαμώ τα παλικάρια φαίνεται η γιαγιά απ το λίγο που την είδα :p Στάνταρ δεν είναι τόσο φανατικός, απλά δε γουστάρει ούτε αγόρια. Ξύλο γουστάρει δεν τον έχεις καταλάβει? Τι να την κάνεις την Καλίσι, σπάει νεύρα απλά. Όποτε πηγαίνει στην ανατολή είναι σα να βλέπεις άλλη σειρά. Προτείνω όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία να μη μπαίνετε καν στο θέμα, να μας αφήνετε να βράσουμε εδώ στο ζουμί μας :lol: Μπαίνουμε και κοιτάμε τις υποθέσεις που κάνετε για το τι θα συμβεί παρακάτω :P . Όχι οτι εμείς δεν βράζουμε με τον δικό μας τρόπο..2 βιβλία ακόμα περιμένουμε ..θέλω να πιστεύω οτι θα βγάλει το 6ο βιβλίο του χρόνου :worry: Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μπαίνουμε και κοιτάμε τις υποθέσεις που κάνετε για το τι θα συμβεί παρακάτω :P . Όχι οτι εμείς δεν βράζουμε με τον δικό μας τρόπο..2 βιβλία ακόμα περιμένουμε ..θέλω να πιστεύω οτι θα βγάλει το 6ο βιβλίο του χρόνου :worry: Δεν έχουν βγει όλα τα βιβλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν έχουν βγει όλα τα βιβλία; Έχουν βγει τα 5. Ο συγγραφέας έχει πει πως το τελευταίο θα είναι το 7ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Έχουν βγει τα 5. Ο συγγραφέας έχει πει πως το τελευταίο θα είναι το 7ο Ωχ και εγώ που νόμιζα ότι είχαν βγει όλα... Και απ'ότι διαβάζω στο internet ο συγγραφέας είναι αρκετά παππούς ελπίζω να τα προλάβει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ωχ και εγώ που νόμιζα ότι είχαν βγει όλα... Και απ'ότι διαβάζω στο internet ο συγγραφέας είναι αρκετά παππούς ελπίζω να τα προλάβει :p Νομίζω πάντως πως γι'αυτή την περίπτωση (που δεν προλάβει) έχει πει ο συγγραφέας στους παραγωγούς της σειράς πώς σκοπεύει να την τελειώσει. Αναμείναμε λοιπόν:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Κάτσε να προλάβουμε να τελειώσουμε εμείς τις σεζόν :p Σε 4 χρόνια από τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ξέρει κανείς πόσες σεζόν προβλέπεται να έχει η σειρά;;; Το 2ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν ήταν τραγικό για μένα... Έχει καταφέρει πλέον η σειρα από εκει που ήταν πρώτη να έρθει δεύτερη στις προτιμήσεις μου πίσω απο το Following... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Λογικά όσες και τα βιβλία, 7 δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το 3ο βιβλίο θα πιάσει 3η/4η σαιζόν. Άγνωστο το πόσο θα πιάσουν 4ο/5ο βιβλίο που έχουν γεγονότα που τρέχουν παράλληλα (4ο βιβλίο στην Δύση, 5ο στην Ανατολή). Υπολογίζω 3 σαιζόν 4ο/5ο μαζί, επειδή το 5ο βιβλίο σε αρκετές χώρες κυκλοφόρησε σε 2 τόμους, όπως το 3ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το τρίτο επεισόδιο τα σεζόν καλύτερο απο το 2ο αλλά η αλήθεια είναι πως έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο η σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το τρίτο επεισόδιο τα σεζόν καλύτερο απο το 2ο αλλά η αλήθεια είναι πως έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο η σειρά... Και η 2η σαιζόν ήταν κουραστική κάπως, μέχρι το 9ο που (*censored*) ο Δίας...:lol: Οπότε υπομονή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Και η 2η σαιζόν ήταν κουραστική κάπως, μέχρι το 9ο που (*censored*) ο Δίας...:lol: Οπότε υπομονή:D Γενικά το 3ο βιβλίο έχει πολλά juicy γεγονότα.Αν δεν το σπάσουν σε 2 σεζόν (που εγώ είχα ακούσει ότι δεν θα το σπάσει) θα δείτε πολλά που δεν περιμένετε.Εξάλλου για πολλούς το 3ο βιβλίο είναι το καλύτερο Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σταματήστε να μας παιδεύετε όμως.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts