MASTERX Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 fastcardtech.com εχει ψωνισει απο αυτο το site εσυ ή καποιος αλλος; δεν το εχω ξαναδει να αναφερεται εδω μεσα Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Είσαι πολύ τυχερός που είναι απατεώνες και σου ζητάνε παραπάνω λεφτά και γι' αυτό δεν στο έστειλαν άμεσα με DHL. Αν ερχόταν με οποιαδήποτε κούριερ (DHL, UPS) θα πέρναγε οπωσδήποτε τελωνείο και τότε το επιπλέον κόστος (δασμοί+φόρος+εκτελωνιστικά) θα ξεπέρναγε κατά πολύ τα 100 ευρώ. Να τους ζητήσεις free shipping και να σου επιστρέψουν τη διαφορά. Ή πρόσθεσε στη παραγγελία σου τίποτα ψιλολοίδια για να ισοφαρίσεις τη διαφορά και να μη τους παρακαλάς για τα λεφτά σου. επιδει τους εχω ρωτησει για express DHL κ.λ.π το στελνουνε το πακετο σαν ψηφιακη κορνιζα αξιας 25$ περιπου και δεν περναει τελωνειο ετσι μου ειπαν ..και σε αλλο sait παιδι που παρειγγειλε tablet απο εκει λεει express DHL το πηρε σε 4 μερες χωρις τελωνειο ... τωρα εγω δεν θα το διακυνδινεβα να ερθει ετσι γιατι αν σου κατσει μια( στραβη) και περασει τελωνειο καλψτα και αστα....;) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 http://www.aliexpress.com/store/product/Pipo-max-m1-9-7-tablet-pc-ips-capacitive-screen-dual-core-1-6GHz-RAM-1GB/103919_592269204.html?promotionId=200433842&_componentAcceptorEnabled_=false Pipo max m1 9.7 162,74$ τρελη προσφορα ε? παρηγγειλε κανεις να δουμε αν εχουν διαθεσιμοτητα? υποψειν οτι δεν εχει πληρωμη με pay pal εκει ετσι??? Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 εχει ψωνισει απο αυτο το site εσυ ή καποιος αλλος; δεν το εχω ξαναδει να αναφερεται εδω μεσα εγώ, παρα πολλές φορές. ειναι απ τα παλιότερα κινέζικα online καταστήματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παρέλαβα σήμερα το http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-myth-quad-core-android-tablet-pc-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html Παραγγελία: 12/01 Αποστολή (tracking number): 15/01 με SwissPost Άφιξη Ελλάδα: 01/02 για πες μας τι λέει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 υποψειν οτι δεν εχει πληρωμη με pay pal εκει ετσι??? έχει αντίστοιχο, το escrow. Παρέλαβα σήμερα το http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-myth-quad-core-android-tablet-pc-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html Παραγγελία: 12/01 Αποστολή (tracking number): 15/01 με SwissPost Άφιξη Ελλάδα: 01/02 τι λεει το τετραπύρηνο; για πες και antutu score αναλυτικά Και βέβαια πες κι αυτονομια, γιατί με 4000mAh τετραπύρηνο δεν το βλέπω καθόλου καλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παρέλαβα σήμερα το http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-myth-quad-core-android-tablet-pc-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html Παραγγελία: 12/01 Αποστολή (tracking number): 15/01 με SwissPost Άφιξη Ελλάδα: 01/02 Το ίδιο με αυτό είναι ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ιδιες μερες με σενα το παρήγγειλα και ειχα προσωπικη διαβεβαιωση από τον manager οτι ειναι το καινουργιο και πως εχουν μονο IPS αυτοί. Το κακο ειναι πως θα ειναι το μαυρο (αλλά ας δουλευει οκ και ολα τα αλλα)... Εγινε shiped china post στις 21/1 ελπιζω ως την άλλη εβδομάδα... α νομιζα οτι τώρα το παρήγγειλες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ας πω και εγώ τον πόνο μου.... Μετά από συνεχή μηνύματα που παρέμειναν αναπάντητα, εδέησαν και απάντησαν σήμερα... Τί είπαν; Ότι έστειλαν τη μία από τις δύο παραγγελίες (αυτή με το tablet δηλαδή) ΑΛΛΑ θα μου στείλουν tr. number μέσα στις επόμενες 48 ωρες... Καμία ιδέα κανείς? Να στείλω ξανά ή να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ευτυχισμένο το νέο έτος Happy Chinese New Year to all of our friends in Greece! 新年快樂! Χρόνια πολλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τελικά το merimobiles παρέλαβε Window Ν101 ver 1 και έκανε αποστολή.....χρονιάρες μέρες.:D Να περιμένω λεει Tracking Number........ Εντυπωσιάστηκα.....ακόμη και αν παραλάβω τέλος του μήνα...λόγω αργειών κλπ... με τέτοιο customer care χαλάλι τους...από δω θα κάνω τις αγορές μου. Αψογοι και ο John και η Crystal... για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τελικά το merimobiles παρέλαβε Window Ν101 ver 1 και έκανε αποστολή.....χρονιάρες μέρες.:D Να περιμένω λεει Tracking Number........ Εντυπωσιάστηκα.....ακόμη και αν παραλάβω τέλος του μήνα...λόγω αργειών κλπ... με τέτοιο customer care χαλάλι τους...από δω θα κάνω τις αγορές μου. Αψογοι και ο John και η Crystal... για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η Crystal ειναι άσχετη να το ξέρετε...μόνο με τον john να μιλάτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παίδες έκανα επιστροφή στο Ipadalternative ένα tablet 7 Ιανουαρίου. Σε πόσες μέρες φτάνει? Το έστειλα συστημένο. Το tracking: RE077645047GR - Ακόμα αποστολή με λέει στο ελτά.. τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παίδες έκανα επιστροφή στο Ipadalternative ένα tablet 7 Ιανουαρίου. Σε πόσες μέρες φτάνει? Το έστειλα συστημένο. Το tracking: RE077645047GR - Ακόμα αποστολή με λέει στο ελτά.. τι γίνεται. Έχει φτάσει στις 25/01 από οτι είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απο ποιο site φίλε για να τους το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απο ποιο site φίλε για να τους το στείλω. http://www.track-trace.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Eυχαριστώ. Αυτό εδώ είδες? http://i50.tinypic.com/2h57jnc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Η Crystal ειναι άσχετη να το ξέρετε...μόνο με τον john να μιλάτε Με μια διαφορά ο John δεν είναι στην Κίνα, μιλάω μαζί του συνήθως στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Το είπε ο ίδιος.....για στοιχεία πραγματικού stock να μιλάω με την Crystal (μετά τις 3 το πρωι ώρα Ελλάδος) μίλησα μαζί της στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος. Απλά και οι δύο μαζί, καλύπτουν περίπου 24η επικοινωνία. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redrum Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχω κάνει και εγώ παραγγελιά το tablet από Spemall 1/2/2013, βλέπω στο site τους στα order events ότι 3/2/2013 το έχουν shipped, 4/2/2013 μου έρχεται mail με tracking number από Singapore Post το χτυπάω στο site και μου βγάζει το εξής: INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) τώρα εγώ τι να καταλάβω από όλα αυτά έφυγε η δεν έφυγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν εφυγε ακομα. Απλα το παρελαβε το ταχυδρομειο. Εμενα μετα απο αυτο το update στο status εκανε μια μερα για να βγαλει "shipped overseas", 5 μερες για ελλαδα και 1 μερα για θεσσαλονικη Τελικα περασα την 10.1 αλλα ακομα βγαζει πρασινη οθονη στην καμερα, ειτε skype ειτε φωτογραφιες και βιντεο. Απ'οτι διαβασα στο slatedroid αρκετοι ειχαν το ιδιο προβλημα και θελει να κανω εγχειρηση να ενωσω καποιο καλωδιο που κουνηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχει φύγει και το έχει το Singapore post . Οταν το παραδώσει για Ελλάδα θα το δεις και μετα περιμένεις όπως και εγώ . Εχουμε διαφορά 2 μέρες και σε μένα λέει " Despatched to overseas (Country code: GR) " 2-2-2013 . Υπομονή ! :D adtersgr Με πρόλαβες !! Μόνο 6 μέρες κάνει μετά να έρθει ? Μια χαρά ακούγεται , ελπίζω και τα Ελτα να θέλουν βέβαια . Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αν έφυγε 26/1, θα το χεις λογικά μες στην βδομάδα. Αν του άλλου έφυγε νωρίτερα,λογικό να ρθε πιο πριν τελικα δευτερα φανηκε στα ελτα και σημερα ειναι ετοιμο για να ερθει αλλα δεν εχουμε καραβια :mad: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 http://www.track-trace.com πού το βαζεις και βλέπεις την πορεία τους στη Κίνα;; adtersgr Με πρόλαβες !! Μόνο 6 μέρες κάνει μετά να έρθει ? Μια χαρά ακούγεται , ελπίζω και τα Ελτα να θέλουν βέβαια .Καλά, με τα ΕΛΤΑ υπολόγιζε σύνολο 8-15 ημέρες απ το dispatch Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχω κάνει και εγώ παραγγελιά το tablet από Spemall 1/2/2013, βλέπω στο site τους στα order events ότι 3/2/2013 το έχουν shipped, 4/2/2013 μου έρχεται mail με tracking number από Singapore Post το χτυπάω στο site και μου βγάζει το εξής: INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) τώρα εγώ τι να καταλάβω από όλα αυτά έφυγε η δεν έφυγε; ότι σου λέει η Αγγλική επεξήγηση: πήραν πληροφορία (δηλαδή ο tracking code δεσμεύτηκε από τον πωλητή) αλλά ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ το δέμα - αρα δεν έχει φύγει, ανάλογα με τον πωλητή αυτό θέλει 1-3 μέρες ακόμα για την φυσική παράδοση στο ταχυδρομείο. Πάντως είναι νορμάλ ροή, μην ανυσηχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katarasg Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Kαλησπερα παιδια !Ειμαι πλεον σιγουρος οτι σας εχω σπασει τα νευρα με τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι πολυ καινουριοσ κ στο παρελθον την εχω πατησει με κινεζομαγαζο!παραγγειλα στο ipadalternative.com στο tracking της singapore post σημερα γραφει Item No: RF*********** Despatch No.: 40** Beat No.: Status Date Status Description 04-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 05-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Σημαινει οτι εχει φυγει απο κινα ή οτι ειναι σε αναμονη?Ξερει κανεις ποτε μπορει να φτασει ελλαδα?Περιμενω πωσ κ πωσ να το παρω!!Οποιος γνωριζει θερμοπαρακαλω να απαντησει!A και κατι ακομα....οταν φτασει ελλαδα (ελτα) παρακολουθω την πορεια με το ιδιο tracking number?An οχι πωσ γινεται?Ευχαριστω προκαταβολικα!! Edited February 5, 2013 by katarasg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts