Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά στο merimobiles που παραγγειλα το Ν101 Ver 1 μου απαντήσανε ότι δεν υπάρχει stock και αν θέλω να μου στήλουν το N101 ver II και θα καλύψουν την διαφορά τιμής αυτοί.

Το κακό είναι ότι θα παρουν την απάντηση αύριο.....και ετσι δεν θα προλάβω την πρωτοχρονιά τους. Από την άλλη έιναι το μόνο κατάστημα που δεν έχει βάλει ανακοίνωση για διακοπές προωτοχρονιάς.......λές ?

Αν ενώ το συζητάγαμε κανένα μήνα τώρα, αποφάσισες χτες και μέσα στις γιορτές των Κινέζων να παραγγείλεις, ποιος σου φταίει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι ενώ εχω κανει εγγραφή στο Παρακάτω forum δεν με αφήνει να δω νήματα?

http://forums.ainolstore.com

Μου βγάζει μύνημα οτι δεν έχω δικαίωμα.

Αν ενώ το συζητάγαμε κανένα μήνα τώρα, αποφάσισες χτες και μέσα στις γιορτές των Κινέζων να παραγγείλεις, ποιος σου φταίει;

Ε όχι και μήνα....μέσα γενάρη έκανα εγγραφή....μέχρι να βγάλω prepaid Κύπρου, να κάνω paypall account να συνδεθεί η κάρτα με το paypall...να τα πούμε λίγο εδώ μέσα στο forum να κάνω ερωτήσεις στα site (που ρωτάς σήμερα και απαντούν αύριο....λογικό)...

ήρθε η δικιά τους πρωτοχρονια και το δικό μας πάσχα......:lol::lol::lol:

Μπορεί να μην εχω tablet αλλά η όλη φάση έχει σασπενς......

Παρόλα αυτά,

το merimobiles εξακολουθεί να μου απαντάει για να βρούμε άκρη.....μπράβο τους. :D

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Παιδιά θελω να πάρω το n70s ( http://www.merimobiles.com/window-n70-dual-core-s-1-6ghz-rk3066-7inch-1024-600-android-4-1-1-hdmi-8gb_p/meri5782.htm ) αλλά θέλω να μου πείτε αν αξίζει τα λευτά του γιατί δεν είναι το n70 και δεν έχει ips οθόνη και γενικά να μου πείτε αν κολλάει,για τη διάρκεια της μπαταρίας του και για το αν αντέχει βαριά παιχνίδια.

Εμένα πέρασαν 2Χ Ν70 με την IPS και τα θεωρώ πάρα πολύ καλό value for money αυτή τη στιγμή, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (αν και στο 1 υπάρχει το γνωστό θέμα με το σβήσιμο στο 30% της μπαταρίας, όπως και στα Fire).

Και τα 2 τα έχω πάρει από το aliexpress (προσοχή δεν έχει paypal), η σημερινή τιμή που δίνει είναι 113$ με hong kong post (14$ περισσότερο από ότι σου ζητάει το merimobiles για free post) ή 127$ με EMS, που είναι πάντα προτιμότερο για γρήγορο και σίγουρο tracking... δηλαδή διαφορές 11 και 20 ευρώ, για ένα μοντέλο με την σαφώς ανώτερη οθόνη IPS και πολύ καλύτερη υποστήριξη σε ρομ... Πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.

http://www.aliexpress.com/store/product/Dual-core-tablet-pc-Yuandao-N70-Rockchip-RK3066-1-6GHz-Android-4-0-RAM-1G-ROM/103919_598852104.html

Edited by PP6210
added link

υπαρχει κανα αξιοπιστο site με singapore post που να στελνει γρηγορα και να υπαρχει σε stock για αμεση αποστολη;
wifi planet

Παρέλαβα σήμερα το http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-myth-quad-core-android-tablet-pc-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html

Παραγγελία: 12/01

Αποστολή (tracking number): 15/01 με SwissPost

Άφιξη Ελλάδα: 01/02

Bang good, έβαλα παραγγελία ένα Pipo M1 αφού πρώτα ρώτησα διαθεσιμότητα στις 16/1, εστάλη 21/1 και το παρέλαβα σήμερα (η ειδοποίηση ήρθε Παρασκευή). Στο ενδιάμεσο μου είχαν στείλει tracking number που δούλεψε μετά από 3-4 μέρες. Είναι στην πρίζα και φορτίζει, περισσότερα στο σχετικό νήμα :)

Ήρθε και το "δικό μου" (για συγγενή το πήρα), καλοφτιαγμένο φαίνεται. Από Bang good 197$ μαζί με original (λέμε τώρα) θηκάρι, παραγγελία στις 16/1, παράλαβα από ταχυδρομείο σήμερα. Είναι στην πρίζα και φορτίζει, οπότε το απόγευμα έχει "σκάλισμα"... ;)

Happy Chinese New Year to you too!

Please answer to my question: If I order an aino-novo venus today (after you answer to me) will you send it (to Greece I mean) tommorow, or i have to wait until the 16th or 18th of February due to your holidays?

Thank you and let me tell you that i feel pleased you are a member of this forum and keep trying for the best of all of us!

Παρηγγειλα στις 1-2-2013 ενα fire απο spemall.

Κοστος US$ 154.99 και εβαλα και επιλογη Expedited Shipping 60% OFF με πλεον 18.36 $.

ΣΥΝΟΛΟ 173.35$

Σημερα μου στειλανε mail οτι θα το στειλουνε με DHL (ενω πουθενα δεν ανεφερε κατι τετοιο) και ζητανε επιπλεον + 25 $ ή αλλιως +8$ gia EMS.

Δηλαδη ποσο θα πανε τα μεταφορικα?

Tι στο καλο να κανω?

Απο 154,99 να φτασει 200 με τους λακαμαδες????:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα μου στειλανε mail οτι θα το στειλουνε με DHL (ενω πουθενα δεν ανεφερε κατι τετοιο) και ζητανε επιπλεον + 25 $ ή αλλιως +8$ gia EMS.

Tι στο καλο να κανω?

Είσαι πολύ τυχερός που είναι απατεώνες και σου ζητάνε παραπάνω λεφτά και γι' αυτό δεν στο έστειλαν άμεσα με DHL.

Αν ερχόταν με οποιαδήποτε κούριερ (DHL, UPS) θα πέρναγε οπωσδήποτε τελωνείο και τότε το επιπλέον κόστος (δασμοί+φόρος+εκτελωνιστικά) θα ξεπέρναγε κατά πολύ τα 100 ευρώ.

Να τους ζητήσεις free shipping και να σου επιστρέψουν τη διαφορά. Ή πρόσθεσε στη παραγγελία σου τίποτα ψιλολοίδια για να ισοφαρίσεις τη διαφορά και να μη τους παρακαλάς για τα λεφτά σου.

Edited by PANKAN

Γεια σε ολους!!Παιδια μια ερωτηση αν ξερετε απαντατε!Πριν 3 μερεσ εκανα παραγγελια στο ipadalternative!μεσα απο το mail που μου ηρθε εχει εναν συνδεσμο για singapore post!Οταν συνδεομαι μου βγαζει τα εξης

Item No: RF.................

Despatch No.: 0

Beat No.:

Status Date Status Description

04-02-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Tι ειναι αυτο?εχει φυγει απο κινα?τι σημαινουν δεν ξερω καλα αγγλικα!!

Γεια σε ολους!!Παιδια μια ερωτηση αν ξερετε απαντατε!Πριν 3 μερεσ εκανα παραγγελια στο ipadalternative!μεσα απο το mail που μου ηρθε εχει εναν συνδεσμο για singapore post!Οταν συνδεομαι μου βγαζει τα εξης

Item No: RF.................

Despatch No.: 0

Beat No.:

Status Date Status Description

04-02-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Tι ειναι αυτο?εχει φυγει απο κινα?τι σημαινουν δεν ξερω καλα αγγλικα!!

Περίμενε μερικές μέρες ακόμα να εμφανισθεί στο σύστημα.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Παρηγγειλα στις 1-2-2013 ενα fire απο spemall.

Κοστος US$ 154.99 και εβαλα και επιλογη Expedited Shipping 60% OFF με πλεον 18.36 $.

ΣΥΝΟΛΟ 173.35$

Tι στο καλο να κανω?

Ακύρωσε τη παραγγελία και κάνε νέα με airmail ή ems

υπαρχει κανα αξιοπιστο site με singapore post που να στελνει γρηγορα και να υπαρχει σε stock για αμεση αποστολη;

fastcardtech.com

Ήρθε και το "δικό μου" (για συγγενή το πήρα), καλοφτιαγμένο φαίνεται. Από Bang good 197$ μαζί με original (λέμε τώρα) θηκάρι, παραγγελία στις 16/1, παράλαβα από ταχυδρομείο σήμερα. Είναι στην πρίζα και φορτίζει, οπότε το απόγευμα έχει "σκάλισμα"... ;)
Πολύ γρήγορα έφτασε!

Με Sweden Post σου το έστειλαν ή με κανένα EMS;

Πολύ γρήγορα έφτασε!

Με Sweden Post σου το έστειλαν ή με κανένα EMS;

και με singapore post θα μπορουσε να φτάσει τόσο γρήγορα, εγώ παρέλαβα σήμερα και τη παραασκευή αποστολές με singapore post απ τις 15-18/1

Περίμενε μερικές μέρες ακόμα να εμφανισθεί στο σύστημα.

Frontier σε ευχαριστω πολυ!!Δηλαδη το εχει παραλαβει η singapore post?Θα ερθει κανονικα ή θα μπλεχτω με την αργια που εχουν?

και με singapore post θα μπορουσε να φτάσει τόσο γρήγορα, εγώ παρέλαβα σήμερα και τη παραασκευή αποστολές με singapore post απ τις 15-18/1
Στο Bang good δεν έχει επιλογή για Singapore Post και στέλνουν με Sweden που κάνει 20-30 ημέρες να φτάσει.Δεν ξέρω αν μπορείς να τους το ζητήσεις με e-mail.

Παιδιά έχω απογοητευτεί από το Merimobiles.... έκανα παραγγελιά κ πληρωμή στις 24/1...κ μ το έστειλαν 1st Feb 2013 Flat Rate Per Item (Singapore post 10-16 Business Days) RA60******2SG ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τιπ στο singapore post κ δεν ξέρω αν θα είναι κλειστά κ για πόσο καιρω...δεν γραφεί τιπ στο singpost. Aν ξέρει κάποιος ας μ πει κ εμένα να ξέρω.

Πιστεύω οτι θα μπορούσε να φύγει μέχρι 4/2

Δεν νομίζω να Ξανά παραγγείλω από merimobiles.

http://www.aliexpress.com/store/product/Pipo-max-m1-9-7-tablet-pc-ips-capacitive-screen-dual-core-1-6GHz-RAM-1GB/103919_592269204.html?promotionId=200433842&_componentAcceptorEnabled_=false

Pipo max m1 9.7

162,74$

τρελη προσφορα ε?

παρηγγειλε κανεις να δουμε αν εχουν διαθεσιμοτητα?

Frontier σε ευχαριστω πολυ!!Δηλαδη το εχει παραλαβει η singapore post?Θα ερθει κανονικα ή θα μπλεχτω με την αργια που εχουν?

Λογικά θα ξεκινήσει να έρχεται Ελλάδα μετά τις 10 του μήνα.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Με Sweden post ήρθε, συσκευασμένο άψογα αλλά έλειπε βέβαια το κανονικό κουτί. Πέραν της "μούρης" το κουτί από φελιζόλ που στέλνουν είναι όντως πολύ πιο ασφαλές! Ο φορτιστής εντάξει (5V), έκανε περίπου 5 ώρες να δείξει 100% και τώρα παίζω λίγο αλλά πάει για decontaminated...