mpourasg Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν απάντησε ευθέως κανείς. Να ξαναρωτήσω λοιπόν, υπάρχει κανείς που να έχει πάρει στα χέρια του κάποιο από τα Hero, (κατα προτίμηση το Hero 10) το έχει στη κατοχή του 3-4 μήνες (άρα έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, και το έχει δοκιμάσει καλά) να μας πει τις γνώμες του μετά από μερικούς μήνες χρήση; Το μετάνιωσε, είναι πλήρως ευχαριστημένος, βρήκε μερικά αλλά κατά τη χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν απάντησε ευθέως κανείς. Να ξαναρωτήσω λοιπόν, υπάρχει κανείς που να έχει πάρει στα χέρια του κάποιο από τα Hero, (κατα προτίμηση το Hero 10) το έχει στη κατοχή του 3-4 μήνες (άρα έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, και το έχει δοκιμάσει καλά) να μας πει τις γνώμες του μετά από μερικούς μήνες χρήση; Το μετάνιωσε, είναι πλήρως ευχαριστημένος, βρήκε μερικά αλλά κατά τη χρήση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347583&page=12 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Hi to all! sorry we haven't been on live chat the last few days, I had to return to the UK for family reasons and I managed to lock the other staff out of my computer :( We are now back at work so please come onto live chat, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Hi to all! sorry we haven't been on live chat the last few days, I had to return to the UK for family reasons and I managed to lock the other staff out of my computer :( We are now back at work so please come onto live chat, thanks OK, I came to live chat, we talked, let's see if you'll send me the tablet I'm waiting for so long... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παρελαβα σημερα απο merimobiles μεσα σε 17 μερες στην Αθηνα. Ainol Hero Πολυ προσεγμενη συσκευασια. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Just tried. Live chat is dead again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 I also tried the live chat 2 times without any success. So I sent YET another email to support... I sent the tracking number for the 3rd time on 29/3, so now what? I think this will be the last week I will wait for my refund......:mad: Hi Jamie, still waiting for refund of my order 1904, a Fire with lost touchscreen, left Greece on 19/2 and arrived at the end of February. The summary of the story is: From the beginning of March I have asked Support 2-3 times if you have received the tablet but never received an answer On 11/3 I receive an email from Support "refund to go through tonight" - but it didn't On 14/3 another email from Support "..emailing dispatch to send the refund" - still nothing received 5 days ago I posted here and you did another follow up to China - still no refund received Last Friday morning Support asked again for the tracking number, which I send within the hour So could you please tell me what is the actual status of my request? Are you still looking for my tablet, are you still checking it, what... I am sure you will understand why I prefer to ask here than send yet another mail to support, they have stopped answering me and when they do it is not an answer you can count on unfortunately.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ωραιος ρε .αντε πεσε πανω :p του και γραψε τιποτα και για το δεμα με ολα αυτα που εμπεριειχε αλλα και για το μηχανημα. εγω το περιμενω.το παρηγγειλα πεντε μερες πριν και ως τωρα μου εχει ερθει στο μειλ ενασ κωδικος tracking. που τον πληκτρολογω ειπαμε για να μαθω που βρισκεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.sao.cn Αλλα μην το κοιτας. καποια στιγμη θα σου ερθει χαρτακι. Εγω ακομα και τωρα που το εχω στα χερια μου γραφει οτι εφυγε απο Κινα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Νεο κουπόνι για ΟΛΑ τα tablets ανεξαρτητου αξίας 4% εκπτωση Κουπόνι Totis4% και απ οτι πληροφορηθηκα με mail μολις παρελαβαν το τελευταιο batch με 60 Αinol Fire που ειναι best buy στα 7'' και μετα σταματαει η παραγωγη του.:)[/color] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εχουμε καποιο εκπτωτικο κουπονι;Θελω να παραγγειλω το ainol novo hero αλλα βλεπω πως ειναι πιο ακριβο απο αλλα sites. Απο οτι εχω διαβασει εχει και τις πιο γρηγορες αποστολες.Περιπου 10 μερες για Αθηνα.Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εχουμε καποιο εκπτωτικο κουπονι;Θελω να παραγγειλω το ainol novo hero αλλα βλεπω πως ειναι πιο ακριβο απο αλλα sites. Απο οτι εχω διαβασει εχει και τις πιο γρηγορες αποστολες.Περιπου 10 μερες για Αθηνα.Ισχυει; θες να πεις οτι η εκκωφαντική σιωπή ως απάντηση σε όλα τα παραπάνω μηνύματα δεν σε έχει επηρρεάσει καθόλου? Πάντως εκπτωτικά κουπόνια δεν νομίζω οτι έχει το συγκεκριμένο μαγαζί, βάζει κάτι "δωράκια" ως έξτρα σε κάθε ταμπλετ, αλλά και αυτά, δεν τα λαμβάνουν πάντα όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Live chat has been open, make sure you are getting the times correct, thanks. Also U30GT2, all go out tomorrow, original tablets and not the samples other companies have sent out! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas_St Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γειά σας παιδιά, μου σύστησαν ένα σάιτ http://www.sxelecn.com/index.asp το οποίο πουλάει φθηνά brand προιόντα όπως tablet,κινητά, υπολογιστές κτλ...και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πόσο αξιόπιστο είναι...γιατί πουλάει brand μάρκες και τα έχει πολύ φθηνα πχ το Ipad mini 16gb το πουλάει 179 ευρώ...και άλλα τρελά...όποιος γνωρίζει ας ου πει να ξέρουμε και τι γίνετε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γειά σας παιδιά, μου σύστησαν ένα σάιτ http://www.sxelecn.com/index.asp το οποίο πουλάει φθηνά brand προιόντα όπως tablet,κινητά, υπολογιστές κτλ...και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πόσο αξιόπιστο είναι...γιατί πουλάει brand μάρκες και τα έχει πολύ φθηνα πχ το Ipad mini 16gb το πουλάει 179 ευρώ...και άλλα τρελά...όποιος γνωρίζει ας ου πει να ξέρουμε και τι γίνετε :pΕμένα το avast δε με άφησε να μπω. Το σταμάτησε, ως κακόβουλο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas_St Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 τι να πω μάλλον είναι απάτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 τι να πω μάλλον είναι απάτη.. καρααπάτη είναι. βρωμάει από μακρυά, δεν θέλει πολύ κλικ κλικ :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Now is a proper time but live chat is down again! Please i would like to speak with someone about my order 2184 (the ainol hero that i sent you back for replacement). Today i got these from china post: item No. Year Status Location Destination Country Date RE325301407GR 2013 Departure from outward office of exchange GRATHA CN 20130328 0044 RE325301407GR 2013 NULL GR101 CN 20130328 0049 RE325301407GR 2013 Arrival at outward office of exchange 10010200 CN 20130401 0837 RE325301407GR 2013 NULL 10010200 CN 20130401 1517 RE325301407GR 2013 NULL 51805300 CN 20130406 1443 RE325301407GR 2013 Unsuccessful delivery 51802003 CN 20130407 081841 Please check out what is wrong! I want to order another tablet (as i talked with jessica) and i can't do that if you don't recieve this one back!!! Thanks a lot, Dina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 και απ οτι πληροφορηθηκα με mail μολις παρελαβαν το τελευταιο batch με 60 Αinol Fire που ειναι best buy στα 7'' και μετα σταματαει η παραγωγη του.:)[/color] 2 φίλοι μου το έψαχναν πως και πως και μόλις τους έκανα κόπι-πέιστ το μήνυμα σου:) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει η κοροϊδία. Το τάμπλετ που τους έχω στείλει (και το οποίο δε χάρηκα ούτε μια μέρα , παρέδωσε το πνεύμα η οθόνη) έχει φτάσει σε αυτούς στις 28/2 και εδώ και 40 μέρες κάθε μέρα μου λένε refund αύριο και αύριο. Αν ήταν πιό ειλικρινείς και μου έλεγαν από την αρχή ότι θα με αποζημιώσουν (ή μήπως δεν πρόκειται να με αποζημιώσουν) σε 1 ή σε 2 μήνες δε θα με πείραζε. Αλλά αυτό το αύριο και αύριο είναι εκνευριστικό. Jamie (για να μη ξεχνιόμαστε) order 1892, tracking number RE024396263GR. Φυσικά δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα και φυσικά έκανα λάθος που δεν έκανα dispute στο paypal όσο προλάβαινα. Σίγουρα όμως υπάρχει πλέον σημαντικό πρόβλημα αναξιοπιστίας του συγκεκριμένου site. Μήπως τελικά θα έπρεπε να κλείσει αυτό το thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ετσι και σε μενα, στις 28/2 το παρελαβαν και απο τοτε εχω μιλησει με Jamie, Jessica, Thorpe και ολο αυριο και αυριο. Καθε φορα μου λενε οτι μιλανε με Κινα και τους τα χωνουν, υποτιθεται... Αντε να δουμε τι θα γινει στο τελος. Και αγορασα απο κει βλεποντας εδω στο φορουμ οτι ειναι αξιοπιστοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ακριβώς τα ίδια. 40 μέρες το έχουν παραλάβει και ξύνονται. Τόση κοροϊδία έχω πολύ καιρό να δω. Ευγενικοί μεν στο τσατ όταν τους πετύχεις, αλλά το δούλεμα χωρίς όριο. Το θρεντ δεν πρέπει να κλείσει για ευνόητους λόγους. Αλήθεια, πότε δώσανε απάντηση σε ένα πρόβλημα εδώ για τελευταία φορά? Live chat dead again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το θρεντ δεν πρέπει να κλείσει για ευνόητους λόγους. Και δεν θα κλείσει. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Οταν τα ελεγα εγω μερικα posts πιο πανω.............................. Και φυσικα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος υπαρξης του thread. Ελπιζω μονο να βγαλετε ακρη εσεις που εχετε ηδη προβλημα, και ελπιζω να αποτρεψει τους υπολοιπους απο μελλοντικες αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αντε να το κάνω πιο λιανά. Για να αποτρέψει ή να προτρεψει κάποιον πρέπει να δει ποια είναι η συμπεριφορά του εν λόγω μαγαζιού. Αν κλείσει, που θα γράφονται τα παράπονα και πως θα ενημερωνονται οι υπόλοιποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts