leasedline Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γιατί να μην έρθει;; γιατί απ'ότι διαβάζω δεν είναι και το καλύτερο μαγαζί στην εξυπηρέτηση... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα . Λοιπόν πρωτάρης στο χώρο , ότι έμαθα το οφείλω στο φόρουμ, αποφάσισα να αγοράσω ταμπλέτα από Κίνα. Έχω κατασταλάξει στο cube talk 9x, που θα είναι διαθέσιμο σε μερικές ημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω , τη γνώμη σας για cube γενικότερα, το πόσο αξιόπιστα είναι, και εάν εμφανίζουν λιγοστά προβλήματα. Και επίσης να παραθέσω μια σειρά από κινέζικα μαγαζιά, και να μου υποδείξετε το πιο αξιόπιστο. cube-tablet.com ainol-novo.com aliexpress.com geekbuying.com tinydeal.com merimobiles.com etotalk.com Και φυσικά , παραλαβή χωρίς να πληρώσω τελωνείο. Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για μαγαζι geek με διαφορα , αν βαλεις και τχυδρομειο σιγκαπουρης εχεις τι λιγοτερες πιθανοτητες για τελωνειο Για την ταμπλετα δεν ξερω εγω πηρα pipo m9 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Έχω κατασταλάξει στο cube talk 9x, που θα είναι διαθέσιμο σε μερικές ημέρες.Πάντως ένας κανόνας για τα κινέζικα είναι να μην είσαι εσύ ο "δοκιμαστής". Δεν αφήνεις να δεις μερικές κριτικές πρώτα από αξιόπιστα φόρουμ; Θα ήθελα να ρωτήσω , τη γνώμη σας για cube γενικότερα, το πόσο αξιόπιστα είναι, και εάν εμφανίζουν λιγοστά προβλήματα.Εγώ προσωπικά αλλά και πλήθος άλλοι μαζί με μένα έχουμε καεί από τη cube. Πήγαμε βλέπεις σε ένα μηχάνημα (cube u30gt) το οποίο ήταν φορτωμένο προβλήματα. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Πιθανότατα άλλα μηχανήματα να είναι άψογα. Οι κριτικές θα σε κατευθύνουν. Και να πω επίσης ότι κι εγώ ένα cube 7άρι καλοβλέπω αυτή τη στιγμή. Οπότε ότι σε φωτίσει ο θεός. Εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα μηχανήματα της Pipo (M1, M9Pro, M6Pro) Και επίσης να παραθέσω μια σειρά από κινέζικα μαγαζιά, και να μου υποδείξετε το πιο αξιόπιστο. cube-tablet.com ainol-novo.com aliexpress.com geekbuying.com tinydeal.com merimobiles.com etotalk.com Και φυσικά , παραλαβή χωρίς να πληρώσω τελωνείο. Ευχαριστώ . Πρώτα απ' όλα να σου πω μακριά από τα cube-tablet.com, ainol-novo.com, http://www.51cubestore.com και άλλα μαγαζιά του τύπου tablet-name.com. Ανήκουν όλα στην ίδια εταιρεία (focalandroid) και χρησιμοποιούν παραπειστικές ονομασίες για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι συναλλασόμαστε με το ίδιο το εργοστάσιο. Στη πραγματικότητα πρόκειται για απατεώνες του αισχίστου είδους οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εξαπατήσει πλήθος κόσμου παγκόσμια, διαφημίζοντας και στέλνοντας εσκεμμένα ελαττωματικά μηχανήματα. Ειδικά για το cube-tablet.com, έχει εκδώσει προειδοποίηση η ίδια η Cube. Πήγαινες να μπεις στο site της Cube και το πρώτο πράγμα που έβλεπες ήταν ένα παράθυρο με την προειδοποίηση για τους απατεώνες. Μακριά από αυτούς λοιπόν. Προσοχή γιατί φτιάχνουν συνέχεια καινούργια σάιτ-μαγαζιά που μοιάζουν όμως μεταξύ τους. Το Aliexpress δεν είναι μαγαζί. Είναι κάτι σαν το ebay και έχει πλήθος διαφορετικούς πωλητές, άλλους καλούς κι άλλους όχι. Δεν έχει πληρωμές με paypal αλλά με άλλη δική του προστασία. Αν και το paypal τον τελευταίο καιρό δεν μας τα λέει και πολύ καλά μιας και φαίνεται να στηρίζει περισσότερο τον πωλητή από τον αγοραστή (για την εξασφάλιση του οποίου υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε). Από το merimobiles έχω ψωνίσει και έμεινα ευχαριστημένος. Υπάρχουν όμως και δυσαρεστημένοι πελάτες. Με το geeikbuing έχει μείνει πολύς κόσμος ευχαριστημένος και πολύ διαφημίζεται εδώ μέσα. Σε κάτι επιστροφές έχω διαβάσει γκρίνιες. Να πω για δύο ακόμη μαγαζιά που δεν τα αναφέρεις Το fastcardtech που δεν το προτείνω μιας και μου έστειλαν άλλο από αυτό που παρήγγειλα. Το banggood το οποίο έχει καλές τιμές αλλά και την ιδιαιτερότητα ότι στέλνει τις ταμπλέτες χωρίς το πρωτότυπο κουτί τους. Αυτό με έκανε να έχω μεγάλες επιφυλάξεις για τα προϊόντα που στέλνει (μήπως είναι β' διαλογής). Παρατηρώ όμως (1-2 χρόνια τώρα) ότι έχει πολύ καλή αναλογία ευχαριστημένων πελατών και νομίζω ότι θα το δοκίμαζα για την επόμενη αγορά μου. Τέλος αν καταλήξεις σε αγορά ταμπλέτας που υπάρχει και στην Ελλάδα, σου συστήνω ανεπιφύλακτα να μη κοιτάς στη Κίνα αλλά να την πάρεις από εδώ. Θα πληρώσεις 40-60 € παραπάνω, αλλά η συναλλαγή θα γίνει χέρι με χέρι οπότε δεν θα έχεις 1 μήνα αναμονή για να παραλάβεις και θα πάρεις σίγουρα ένα μηχάνημα που θα δουλεύει κατά την παραλαβή. Κάτι που είναι ένα ρίσκο από την Κίνα. Ακόμη και από το geekbuing παρέλαβαν αρκετά μηχανήματα (εδώ μέσα) που δεν δούλευαν. Στην Ελλάδα σε περίπτωση βλάβης, το πας πίσω με τη συγκοινωνία και το παραλαμβάνεις (σε περίπτωση που φτιάχνεται εδώ) σε 1-2 μέρες. Αν ο πωλητής είναι στη Κίνα επιβαρύνεσαι το υψηλό κόστος των μεταφορικών της επιστροφής (15-20% της τιμής της ταμπλέτας) ακόμη κι αν παραλάβεις χαλασμένο μηχάνημα. Και για να πάρεις πίσω ένα επισκευασμένο μηχάνημα περνάνε πάνω από 2 μήνες.. Αν αγοράσεις από Ελλάδα με τιμολόγιο εκπίπτει το ΦΠΑ και τότε η ταμπλέτα έρχεται φτηνότερη από οποιοδήποτε κινέζικο μαγαζί. Και με απόδειξη να το πάρεις, μπορείς να περάσεις την απόδειξη στη φορολογική σου δήλωση και να αποφύγεις τον επιπλέον φόρο. Όλα όσα λέω για την αγορά από Ελλάδα, προέρχονται από την πρόσφατη εμπειρία της αγορά ενός Pipo M9Pro από Ελληνικό μαγαζί και του πως αντιμετωπίστηκε μια βλάβη που παρουσίασε 2 μήνες μετά την αγορά. Η σύγκριση σε όλα ήταν συντριπτική υπέρ του Ελληνικού μαγαζιού που βρέθηκε τυχαία από το Skroutz. Edited June 11, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ευχαριστώ για το κόπο που έκανες, και έγραψες αναλυτικά , και έλυσες σχεδόν όλες τις απορίες μου , να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Απο τη στιγμη που Ελληνες εισαγωγεις φερνουν τα κινεζικα σχεδον στην ιδια τιμη, ΔΕΝ υπαρχει κανενας λογος να αγορασετε απο εξω. Η εγγυηση και μονον συνηγορει υπερ των τοπικων μαγαζιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εννοείς διπλάσιες τιμές! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εννοείς διπλάσιες τιμές! Παραδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Εννοείς διπλάσιες τιμές! Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιοι που πουλάνε σε διπλάσιες τιμές. Γιατί δεν μας ενημερώνεις ποιοι είναι αυτοί για να τους αποφεύγουμε; Πάντως το Pipo M9Pro αγοράστηκε πριν 2-3 μήνες από μαγαζί στο Νέο Ψυχικό προς 237€ όταν την ίδια στιγμή πουλιόταν στο geekbuing προς 192€. Δηλαδή 45€ ή 23,4% ακριβότερα. Και όχι διπλάσια τιμή (100% ακριβότερα). Η αγορά έγινε από καθηγητή που δουλεύει με μπλοκάκι οπότε εκπίπτει το ΦΠΑ 23%. Η αγορά έγινε χέρι με χέρι (χωρίς ένα μήνα αναμονή) και το μηχάνημα δοκιμάστηκε και δούλευε φυσικά άψογα (χωρίς τα προβλήματα του wifi που παρουσιάζουν πολλά Μ9). Πριν 15 μέρες παρουσίασε πρόβλημα στη φόρτιση και επισκευάστηκε από τον πωλητή (μέσα στην εγγύηση) μέσα σε μία (1) ΜΕΡΑ. Αν είχε αγοραστεί στην Κίνα θα έπρεπε να επιστραφεί με ελάχιστο κόστος 25€ (μεταφορικά) και αναμενόμενο χρόνο επιστροφής τους δύο (2) ΜΗΝΕΣ. Για να μη συζητήσω για το άγχος. Μπείτε στην ενότητα "Επιστροφή Tablet στην Κίνα" και θα δείτε ζωντανό τον πόνο των ανθρώπων. Αυτά είναι τα γεγονότα που ξέρω εγώ. Edited June 11, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Mετα την τραγικη και πολυπαθη (οικονομικα, ψυχολογικα) εμπειρια με ενα ταμπλετ Ainol, οπως ειπα και πολυ παραπανω, ΜΟΝΟ ψιλικατζουρα απο Κινα αλλα και παλι...Τρανο παραδειγμα ενα hdmi splitter που πηρα προσφατα...ε, δεν δουλευει, τι να το κανω τωρα; απλα, κλαιω τα €€€:X Αλλο παραδειγμα; το Lenovo 6000 tablet, οταν εδω ειχε 159€ (και εγγυημενο!) ξερεις ποσο το εδιναν τα Alienexpress κλπ; 220€:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 δε θα κάνω ανάλυση αφού δεν έχω κάποιο όφελος από το που ψωνίζει οι καθένας, καλύτερα για μένα να ψωνίζετε από ελληνικά μαγαζιά πάντως σε cube στην Ελλάδα ένα έχει και αυτό στα 200€ (και ένα άλλο στα 250) και είχα βρει και αυτό που ψάχνω στα 140€ περίπου (από 70€) και πάλι καταλήγω ψωνίστε από όπου σας συμφέρει. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagreece Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδιά απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα γιατι σκέφτομαι σοβαρα να αγοράσω ένα PIPO Μ9 απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν η Deal primes ενδείκνυται γιατι από εκει σκέφτομαι να κάνω την αγορά.2ρον όσο αναφορά το τρόπο αποστολής που λεει στην ιστοσελίδα ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος για να αποφύγω τελωνείο?Και 3ον καπου διάβασα ότι το PIPO M9 Pro παρόλο που εχει 2 κάμερες δεν μπορει να κανει λήψη βίντεο ισχύει αυτό;; Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δεν θα προτιμούσα αυτό το site. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλησπέρα στην παρέα... για Xiaomi Mi pad έχετε να προτείνεται κάποιο αξιόπιστο site πλην του original για αγορά? στο original πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν το στέλνουν από τις αποθήκες τους στην Ευρώπη...γιατί όταν επέλεγα μέθοδο αποστολής μου έβγαζε κάτι 20ημερα κλπ :wacko: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ποιο ειναι το οριτζιναλ? Γιατι 1-2 που εχω δει το πουλάνε κούκο αηδόνι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ποιο ειναι το οριτζιναλ? Γιατι 1-2 που εχω δει το πουλάνε κούκο αηδόνι... το site της Xiaomi.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Δεν ειδα να το εχει για πώληση καν εκτος κ αν πηγα σε αλλο.... Ακυρο το βρηκα,αλλα οπως φαίνεται το δίνουν κουκο αηδόνι και στο original.Αλλη τιμή λεγαν άλλη το δίνουν. Edited July 11, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Δεν ειδα να το εχει για πώληση καν εκτος κ αν πηγα σε αλλο.... να δες εδω http://www.xiaomishop.com/104-xiaomi-mi-pad-79-inch-2048-x-1536-326ppi-nvidia-tegra-k1-quad-core-22ghz-2gb16gb-6700mah-tablet.html σου δίνει μαζί και κάποια έξτρα οκ...αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι από το στέλνουν....γιατί το έχει και στο europe warehouse αλλά οι χρόνοι αποστολής είναι "τραγικοί"....τους έστειλα και mail και ρωτούσα αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ! Edited July 11, 2014 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Δίνουν το 16 αρι 281ε όταν το 64 δεν κάνει ούτε 200 στην κίνα...υπερβολικα ακριβή τιμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Eιναι σιγουρα επισιμο site Xiaomi; Γιατι εχει ειπωθει οτι ολα αυτα απλα χρησιμοποιουν το ονομα. Επισης ειναι δυνατον να βγαινει σε αυτα τα χρωματα?? Ποιος θα παρει κιτρινο και πρασινο tablet? Γινεται να μην εχει μαυρο??!! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Eιναι σιγουρα επισιμο site Xiaomi; Γιατι εχει ειπωθει οτι ολα αυτα απλα χρησιμοποιουν το ονομα. Επισης ειναι δυνατον να βγαινει σε αυτα τα χρωματα?? Ποιος θα παρει κιτρινο και πρασινο tablet? Γινεται να μην εχει μαυρο??!! απ'οτι ξέρω είναι το επίσημο κατάστημα... ναι,το έβγαλε σε πολλά χαρούμενα αλλά νομίζω έχει και μαύρο,απλά δεν είναι διαθέσιμο επί του παρόντος.... οπότε που αλλού παίζει να βρούμε το συγκεκριμένο φθηνότερα? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Οταν το εχει το επίσημο τοσο,για ακριβότερα μπορεί,για φτηνότερα δύσκολο...Μονο από κίνα ίσως.Αλλα έχουν "ξυπνήσει" και πουλάνε ακριβά... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΔΕΣ το xiaomishop. Δείτε εδω Η επίσημη σελίδα της xiaomi ειναι αυτή Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΔΕΣ το xiaomishop. Δείτε εδω Η επίσημη σελίδα της xiaomi ειναι αυτή Η σελίδα που έδωσες (την ιδια είχα βρει και εγω) δεν κάνει πωλήσεις φίλε μου.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ε δε σημαίνει ότι πρέπει να πουλάει ντε και καλά το επίσημο site.. Έχουν το ibuygou πάντως Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts