Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να ελέγξω στα ΕΛΤΑ το δέμα που περιμένω, βάζω το ίδιο tracking number που έδωσε η singap.post ή θα μου έρθει άλλο με email?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνώμη για το άσχετο post αλλά μου έστειλε το merimobiles κουπόνι και είναι για 48 ώρες και είπα μήπως το θέλει κανείς: Mother

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

Αγαπητοί φίλοι,

για ένα φίλο μου, σκέφτομαι να αγοράσω το JIAYU G2 Dual Core 4.0 inch IPS 480x800 Android 4.0 Dual Camera 3G WCDMA 1GB RAM (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟ G2S) από http://www.merimobiles.com/jiayu-g2-dual-core-4-0-inch-ips-480x800-android-4-0-dual-camera-3g-wcdma-1gb-ram_p/meri7443.htm#write_review

Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει τα λεφτά του €97.43 ???

Σε αυτή τη κατηγορία τιμής υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο?

Σας ευχαριστώ πολύ

Μιχάλης

Αγαπητοί φίλοι,

για ένα φίλο μου, σκέφτομαι να αγοράσω το JIAYU G2 Dual Core 4.0 inch IPS 480x800 Android 4.0 Dual Camera 3G WCDMA 1GB RAM (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟ G2S) ....

Το νήμα αυτό ασχολείται με tablets, καλύτερα να απευθύνεις την ερώτησή σου στο σχετικό νήμα με κινητά.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

παιδια σκεφτομαι αυτο απο meri... http://www.merimobiles.com/Window_N90_Dual_Core_1_6GHz_RK3066_9_7_Inch_IPS_p/meri4700.htm

τι λέτε? κ απλό ταχυδρομειο(Free Shipping Chinapost/Hkpost) η singapore post(εχει tracking?)+6e.. για tax free..thanks

Edited by iignatios

Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει πλέον: Receive Item At Office Of Exchange 10-05-2013 06:34 IPS

Σε ποιά φάση βρίσκεται τώρα και πόσο χρόνο περίπου θα πάρει για να το παραλάβω?

Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει πλέον: Receive Item At Office Of Exchange 10-05-2013 06:34 IPS

Εξαρτάται από το που μένεις.

Δευτέρα έως Τετάρτη, να περιμένεις χαρτί.

Παρέλαβα σήμερα το pipo s1 που αγόρασα για την κορούλα μου.

Πολύ καλό για τα λεφτά του 71 € με τα μεταφορικά.

Μετανοιωσα που δεν αγόρασα ενα ακόμα ακριβότερο μοντέλο της Pipo για μένα.

Η οθόνη παρόλο που είναι 480Χ800 έχει πολύ ζωντανά χρώματα.

Το Google play δούλεψε κανονικά.

Στα μείον ο ήχος είναι χαμηλός.

Τελικά απο 3 που ειχα παραγγείλει εμεινα μόνο με το Pipo.

Το μεταχειρισμένο Ainol 7 fire που είχα συμφωνήσει αντικαταβολή δεν μου το έστειλε ποτε.

Το Cube το εκανα cancel και έμεινα χωρις tablet καθως δεν προλαβαίνω να περιμένω κατι αλλο απο κινα αφου φευγω απο ελλαδα στις 22/5.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια βοηθεια γιατι δεν εχω εμπειρια απο κινεζους...

Θελω αυτο το κινητο :

ερωτηση 1η :

http://www.pandawill.com/802-smart-phone-android-41-os-bcm21654-10ghz-40-inch-50mp-camera-white-p72603.html

φαινεται καλο για τα χρηματα του (70ευρω) με 1ghz cpu 512 ram android 4 , camera me flash 5 mp και ελληνικη γλωσσα. Λεει unlocked service provider, αρα δουλευει και ελλαδα υποθετω.Πως το βλεπετε?

ερωτηση 2η:

Τι λεει το pandawill ; εχει paypal και πιστευω δεν θα εχω προβλημα ,αλλα εντυπωσεις απο εκει???

Αν είναι να πάρεις κάτι σ αυτά τα λεφτά, δηλαδή με τέτοιο επεξεργαστή και ραμ, πάρε κάτι με Android 2.3. Θα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

ρε παιδια πως ειναι δυνατον να μου εχουν στειλει το πακετο αππ τις 27 του μηνα και ακομα να μην το εχουν κανει σε στατους arrived και να εχουν κανει αλλα πακετα που εχουν αποσταλλει απο τις αρχες μαιου.να αρχισω να ανυσηχω να εχει βαλει κανεις το χερακι του.....;
μην ανησυχείς, ελτά ειν αυτά..

Εχω αγοράσει από το dx.com και έμεινα υπερευχαριστημένη. Απο το sunsky έχουν αγοράσει και κάποιοι Ελληνες (από οσο είδα στο google) και δεν είχαν παράπονο.

Το θέμα μου δεν είναι το site αλλα τα μεταφορικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε;; Τι να επιλέξω;

επιλέγεις συστημένο ταχυδρομείο πάντα και παντού (registered airmail) και προτιμάς αποστολή από σιγκαπούρη ή χονκ κονγκ

Αυτο το Sansky το εχω δει και στο αλι νομιζω αρα μαλον ειναι το "δικο" του καταστημα στο ιντερνετ αν θυμαμαι καλα δεν εχει και ασχημο φιντμπακ/
http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/315044.html όντως, δεν το χα δει ποτέ

παιδια σκεφτομαι αυτο απο meri... http://www.merimobiles.com/Window_N90_Dual_Core_1_6GHz_RK3066_9_7_Inch_IPS_p/meri4700.htm

τι λέτε? κ απλό ταχυδρομειο(Free Shipping Chinapost/Hkpost) η singapore post(εχει tracking?)+6e.. για tax free..thanks

singapore post

Υπομονή και τηλέφωνα στα ελτά. Κάνε και καμιά προσευχή:lol:

Καλα με την singapore post εχω φαει μεγαλη ηττα ,πιο αργη και απο κινεζικο ταχυδρομειο εχει γινει τελευταια ,ακομα και το τρακινγκ τους ειχε πεσει πριν απο 2-3 μερες.

Θα τους κοψω μην πληρωνω κιολας για να ερχονται πιο αργα.

Έχει παραγγείλει κανείς tablet από minideal.net; Σας ήρθε σωστό χωρίς προβλήματα; Αν έπρεπε να το επιστρέψετε λόγω τεχνικών προβλήματων ή DOA σας κάλυψαν τα έξοδα αποστολής;

Καλα με την singapore post εχω φαει μεγαλη ηττα ,πιο αργη και απο κινεζικο ταχυδρομειο εχει γινει τελευταια ,ακομα και το τρακινγκ τους ειχε πεσει πριν απο 2-3 μερες.

Πότε παράγγειλες; Εγώ πριν τρεις μέρες και την επόμενη μπήκε στο tracking της Singapore post. Δουλεύει. Κάνε λίγο υπομονή. Θα σου βγάλει πληροφορία

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Πότε παράγγειλες; Εγώ πριν τρεις μέρες και την επόμενη μπήκε στο tracking της Singapore post. Δουλεύει. Κάνε λίγο υπομονή. Θα σου βγάλει πληροφορία

Η διαφορα της απο το απλο ταχυδρομειο εχει μειωθει τοσο που δεν αξιζει να την πληρωνεις παραπανω ,αυτο λεω.

Με την minideal δεν ειχα θεμα με κανενα ταμπλετ για να το γυρισω πισω και να τσεκαρω ποσο αξιοπιστοι ειναι αλλα οτι εχω παρει ειναι αφρος ,ουτε ψεγαδι ,ουτε χαζομαρες με τους φορτιστες ,πολυ καλο πακεταρισμα γενικα φαινονται πολυ σοβαρο μαγαζι.

Το προβλημα με τους φορτιστες, ειναι θεμα των κατασκευαστων ή των προμηθευτων λιανικης; Νομιζω πως ειναι των πρωτων, οποτε δεν εξαρταται απο τον λιανοπωλητη, σωστα;

Δεν ισχύει αυτό που λες. Τελευταία τα πάντα στα ελτα έχουν γίνει αργά, για να καταλάβεις με china post έχω φτάσει τις 35 μέρες κι ακόμη δεν έχω παραλάβει, ενώ με singapore post είμαι στις 20 μέρες

Απο minideal εκανα την παραγγελία Παρασκευή 19/4. Την ίδια μερα μου έδωσαν trucking number. Στις 21 έφυγε απο Κίνα και έφτασε Ελλάδα μεγάλη Δευτέρα. Το ΕΛΤΑ παρέδωσε την ειδοποίηση την περασμένη Τετάρτη λογο Πάσχα.

Χονδρικα θέλει 9 μερες απο την παραγγελία να φτάσει Ελλάδα και αλλες 5-7 να το παραδώσει ο ΕΛΤΑ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απο minideal εκανα την παραγγελία Παρασκευή 19/4. Την ίδια μερα μου έδωσαν trucking number. Στις 21 έφυγε απο Κίνα και έφτασε Ελλάδα μεγάλη Δευτέρα. Το ΕΛΤΑ παρέδωσε την ειδοποίηση την περασμένη Τετάρτη λογο Πάσχα.

Χονδρικα θέλει 9 μερες απο την παραγγελία να φτάσει Ελλάδα και αλλες 5-7 να το παραδώσει ο ΕΛΤΑ.

...τραγικό, σχεδόν ισοφαρίζουν χρονικά τη μετακίνηση από την άλλη άκρη του κόσμου! Μήπως να ιδιωτικοποιήσουμε τα ΕΛΤΑ στους Κινέζους; :p Αλλά τι λέω; Εδώ περίμενα πακέτο από Αθήνα συστημένο και έκανε 10 μέρες να έρθει! :mad:

Είσαι σίγουρος οτι η καθυστέρηση πάει στα ΕΛΤΑ? Μήπως έτυχε για Πάσχα;

Life is what WE make it!!

Δεν ισχύει αυτό που λες. Τελευταία τα πάντα στα ελτα έχουν γίνει αργά, για να καταλάβεις με china post έχω φτάσει τις 35 μέρες κι ακόμη δεν έχω παραλάβει, ενώ με singapore post είμαι στις 20 μέρες

Ισως ειμαι τυχερος ,με την china post εμενα μου ερχονται (φτου φτου) σε 18-30 μερες ενω με την singapore απο τις 10-15 μερες εχει ανεβει οντος στις 20.Αξιοσημειωτο ειναι οτι ΠΟΤΕ το 2013 δεν εκανε πανω απο μηνα για να παραλαβω απο τους κινεζους ενω τα προηγουμενα χρονια τις 35-40 μερες τις ειχες για πλακα ,βεβαια σε εορτες και αργιες δεν παραγγελνω για ευνοητους λογους.

Το προβλημα με τους φορτιστες, ειναι θεμα των κατασκευαστων ή των προμηθευτων λιανικης; Νομιζω πως ειναι των πρωτων, οποτε δεν εξαρταται απο τον λιανοπωλητη, σωστα;

Συνήθως ο πωλητης βαζει τον φορτιστη ,εξαρταται απο την πολιτικη της καθε εταιρειας βεβαια.

Εμένα πακέτο με Singapore Post εστάλη 16/4 και ήταν στο κέντρο διαλογής της περιοχής μου από την Τετάρτη. Τελικά πήγα το πήρα μόνος μου την Παρασκευή γιατί είχαν άδεια οι ταχυδρόμοι και δεν υπήρχε κάποιος να φέρει το χαρτάκι.

Όταν έρθει το δέμα από Singapore Post έρχεται χαρτάκι συστημένου και πας για παραλαβή στο ταχυδρομείο ή στο αφήνει ο ταχυδρόμος στην πόρτα σου και όποιος το είδε το πήρε;

Όταν έρθει το δέμα από Singapore Post έρχεται χαρτάκι συστημένου και πας για παραλαβή στο ταχυδρομείο ή στο αφήνει ο ταχυδρόμος στην πόρτα σου και όποιος το είδε το πήρε;

...εννοείται σου αφήνουν ειδοποιητήριο. Πρέπει να υπογράψεις για να παραλάβεις συστημένο.

Άρα έρχεται σαν συστημένο. Το ρωτάω γιατί κάτι αγορές που έκανα από Amazon μου τις άφησε ο ταχυδρόμος στην είσοδο της πολυκατοικίας μου!