Jump to content

vtec32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vtec32

  • Ημ. Γέννησης 16/05/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vtec32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έστω και λίγο καθυστερημένα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πραγματικά για το δώρο! Δεν το έλαβα ακόμα, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα το περιμένω !! Ευχαριστώ ρε παιδια να είστε καλα παντα τέτοια για τα μελη εδω!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl::w00t:
  2. Καλορίζικο σε όποιον το πάρει!! Καλή επιτυχια.
  3. Αφού έλυσες το θέμα του ηχείου δεν πήγε χαμένη η εγχείριση. :O
  4. Είσαι σίγουρος οτι η καθυστέρηση πάει στα ΕΛΤΑ? Μήπως έτυχε για Πάσχα;
  5. Να πω την αλήθεια δεν το είχα ποτέ, αλλά το έβλεπα σε φίλους. Καλό κινητό αλλά όχι τόσο αξιομνημόνευτο γιαμενα
  6. εγώ κάθε 10 λεπτά, αλλά και πάλι....:zzz: παιδιά υπάρχει ήδη thread εδώ
  7. εγώ βρίσκω κάπως δικαιολογημένες τις καθυστερήσεις. Ο καπουτζίδης είχε υπόψη του ένα συγκεκριμένο σενάριο με προκαθορισμένα επεισόδια. Ανανενόντας τη σειρά για ακόμη μία χρονιά, πρέπει να σκεφτεί πώς θα αλλάξει σενάριο και πλοκή έτσι ώστε να συνεχίσει την επιτυχία της σειράς.
  8. φριχτό σκηνικό!! :confused: είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι κομπλεξικοί και δέν παίζει ρόλο ούτε η εθνικότητα ούτε η χώρα! Η εκάστοτε κυβέρνηση δέν φταίει για τους χειρισμούς μεμονομένων αστυνομικών αλλά σίγουρα άν τους αφήσει ατιμώρητους θα ξανασυμβούν παρόμοια επεισόδια!
  9. εγώ φοβάμαι τις αρρώστιες και κατ' επέκταση και τους γιατρούς...πρόσφατα είχα μία άσχημη εμπειρία με νοσοκομείο και έχω φρικάρει πραγματικά....πάς πρώτες βοήθειες με απλό κρυολόγημα και βάζεις στοίχημα αν θα τα καταφέρεις να βγείς ζωντανός :wacko:
  10. Έχεις δίκιο ότι ένας δεύτερος κύκλος μπορεί να μήν είναι τόσο επιτυχημένος αλλά ο Καπουτζίδης έχει την δυνατότητα να το καταφέρει....Σίγουρα είσαι μέσα στους ελάχιστους που θα χαρούν αν τελειώσει :p
×
×
  • Create New...