Guest iPadAlternative Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Jamie can you please check if you have received my Fire with dead touchscreen from order #1904, China Post tracking indicates it arrived at China central hub on 25/2 at 08.41 and left at 14.08 (probably en route to you)... thank you Checking at 11pm my time. Will come back with the update, thanks Hi, I am intrested in buying Android Phone Jiayu G3 or G2S. I would like to ask the following about both of them : 1. Does Skype work? 2. Can you send them rooted with Greek language in the menu and Google play installed, without loosing the warranty? 3. Will you give me a discount voucher as a returning customer? ( order #0674, me, Christos) (order #1812 Stefanos, a friend I introduced you to). 4. Can you confirm that they are availiable now? 5. Will you declare them as an e-reader, priced at 25 USD? Thank you, Christos. You have pm about order 1812 Hi, sorry I missed your post on here. The phones can be rooted and Greek language installed. Both models are available now, many thanks Edited March 6, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Jamie what about me? Time is over. #1299 - Hyundai T7 Edited March 6, 2013 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δεν έχω ακούσει ποτέ για ψευδή χαρακτηριστικά. Λάθη σε χαρακτηριστικά ακυκλοφόρητων, ναι όπως πολλοί άλλοι. Πριν μερικούς μήνες για παράδειγμα έγραφε ότι κάποια retina (θα) έχουν hdmi. Λάθος φυσικά που παρέσυρε και κάποιους εδώ μέσα. Επρόκειτο όμως για ακυκλοφόρητα προιόντα. Αυτό που σίγουρα κάνει, είναι ψευδή διαφήμιση περί ισσοφάρισης της τιμής του με τυχόν χαμηλότερη τιμή άλλου καταστήματος. Μπορεί να δίνει χαμηλότερη τιμή σε έναν στους εκατό που το επικαλούνται. Κατά τα άλλα το έχει εκεί για να παρασύρει τα κορόιδα. Στην Ευρώπη θα τους είχαν ξεσκίσει στα πρόστιμα. Στη Κίνα όμως τα μαγαζιά είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό λαθρόβια και πρέπει να το συνειδητοποιούμε όσοι ψωνίζουμε από εκεί. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αγαπητε. Το δευτερο δεν το καταλαβα ομως. Οι τιμες με νοιαζει να ειναι αυτες που αναγραφονται στο site γιατι με ενδιαφερει ενα onda και ενα ramos. Τα οποια απο θεμα χαρακτηριστικων για τα λεφτα τους ειναι παρα πολυ καλα.. Απλα δεν ξερω αν υπαρχουν κρουσματα χαλασμενων συσκευων κατα την παραδοση και τρεχα γυρευε μετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αγαπητε. Το δευτερο δεν το καταλαβα ομως. Οι τιμες με νοιαζει να ειναι αυτες που αναγραφονται στο site γιατι με ενδιαφερει ενα onda και ενα ramos. Τα οποια απο θεμα χαρακτηριστικων για τα λεφτα τους ειναι παρα πολυ καλα.. Απλα δεν ξερω αν υπαρχουν κρουσματα χαλασμενων συσκευων κατα την παραδοση και τρεχα γυρευε μετα. Οι τιμές είναι σωστές, απλά να αγοράζεις σε δολάρια και όχι σε Ευρώ (είναι φθηνότερα έτσι). Κρούσματα χαλασμένων συσκευών από το iPadAlternative κατά την παράδοση, δεν έχω δει, τουλάχιστον εδώ. Ό,τι στέλνουν είναι άψογα συσκευασμένο και πάντα στην αυθεντική συσκευασία. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το price match όπως έγραψε και ο frontier, δεν ισχύει πλέον. Δεν διαβάζουμε συχνά για χαλασμένα στη παράδοση. Μπορεί να χαλάνε όμως μετά από μια εβδομάδα :O:O. Αν μπεις στο θέμα ipadalternative θα δεις ότι αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να επιστρέψουν χαλασμένα και φρεσκοαγορασμένα μηχανήματα. Τουλάχιστον στα μεγάλα μαγαζιά (ipadalternative, merimobiles, ...) τα γυρνάς πίσω. Είναι μέσα στο παιχνίδι της αγοράς από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Οι τιμές είναι σωστές, απλά να αγοράζεις σε δολάρια και όχι σε Ευρώ (είναι φθηνότερα έτσι). Κρούσματα χαλασμένων συσκευών από το iPadAlternative κατά την παράδοση, δεν έχω δει, τουλάχιστον εδώ. Ό,τι στέλνουν είναι άψογα συσκευασμένο και πάντα στην αυθεντική συσκευασία. Το price match όπως έγραψε και ο frontier, δεν ισχύει πλέον. Δεν διαβάζουμε συχνά για χαλασμένα στη παράδοση. Μπορεί να χαλάνε όμως μετά από μια εβδομάδα :O:O. Αν μπεις στο θέμα ipadalternative θα δεις ότι αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να επιστρέψουν χαλασμένα και φρεσκοαγορασμένα μηχανήματα. Τουλάχιστον στα μεγάλα μαγαζιά (ipadalternative, merimobiles, ...) τα γυρνάς πίσω. Είναι μέσα στο παιχνίδι της αγοράς από Κίνα Ευχαριστω πολυ παιδες μου...μαλλον θα κατσω με το παρον ταμπλετ μου και βλεπουμε... δεν ειμα τωρα για επιστροφες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Σήμερα το elta courier μου έβγαλε αυτά... ποτέ λέτε να παραλάβω? ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 06-03-2013 11:08 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-03-2013 15:00 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-03-2013 14:51 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2013 01:25 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28-02-2013 19:42 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δεν είναι απόλυτο ότι θα χαλάσει κάτι στην εβδομάδα, έτυχε σε 2 :O Άλλοι τόσοι έχουν αγοράσει Κινέζικα tablets και δεν είχαν κανένα πρόβλημα μήνες τώρα :) Αλλά σίγουρα η αγορά από Κίνα είναι συνειδητοποιημένη και σε καμία περίπτωση δεν είναι αγορά όπως από Ελληνικό κατάστημα (e-shop ή κανονικό). Το μόνο όφελος αγοράς από Κίνα, είναι ότι βρίσκεις τελευταίας γενιάς μηχανήματα σε τιμές φθηνότερες απ'ότι βρίσκεις παλαιότερης γενιάς εδώ. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για το Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB, το έχει βρει στο http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html το έχει βρει κανείς φθηνότερα?? αξίζει ? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για το Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB, το έχει βρει στο http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html το έχει βρει κανείς φθηνότερα?? αξίζει ? Υπόψιν ότι ειναι για προπαραγγελία. ας περιμένει καλύτερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 BANGGOOD - ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 14/2 πληρωμη μεσω paypal 18/2 παιρνω 2 tracking numbers,το μεγαλο A000091302150083 και το μικρο RE632340801SE(προφανως καθυστερηση λογω κινεζικης πρωτοχρονιας) Επειτα απο 3-4 μερες το μεγαλο tracking number μου εβγαζε μονιμα,μεχρι και τωρα το παρακατω μηνυμα: Departured at 2013-2-18 21:05:26 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2013-2-15 1:04:20, Flytexpress Sorting Center Ενω το μικρο tracking number μου εβγαζε μονιμα μεχρι και σημερα αυτο:2/26/2013 11:06 AM Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad. Σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο τα ελτα για παραλαβη,την ωρα που τα ελτα tracking δεν βγαζουν κανενα αποτελεσμα για κανενα απο τα 2 tracking numbers.Αρες μαρες κουκουναρες με λιγα λογια... Οπως και να εχει,για οποιον ενδιαφερεται,απο 18/2 που εγινε shipped απο banggood με δωρεαν μεταφορικα,σημερα ηρθε αθηνα και αυριο πρωι(7/3) παραλαμβανω..pas mal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcomenos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) hello, Iam trying to buy from iPadAlternative.com one Ainol Novo 9 Firewire using prepaid visa card (from alpha bank) and at the last step (when i try to pay) there is an error message. PayPal return error. Please refer to logs: PayPal response: TIMESTAMP -> 2013-03-06T14:49:34Z L_ERRORCODE0 -> 10417 L_SHORTMESSAGE0 -> Transaction cannot complete. L_LONGMESSAGE0 -> The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method. L_SEVERITYCODE0 -> Error « Back I use this card quite often and has inside right now around 250 euro. Any help?? Thnx in advance Edited March 6, 2013 by narcomenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 [...]Σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο τα ελτα για παραλαβη,την ωρα που τα ελτα tracking δεν βγαζουν κανενα αποτελεσμα για κανενα απο τα 2 tracking numbers.Αρες μαρες κουκουναρες με λιγα λογια... l[...] Ολόκληρο μήνυμα στα ΕΛΤΑ δεν το δες; «Λόγω τεχνικού προβλήματος, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Προσπαθούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. Μέχρι τότε παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 800 11 82000 και 210 3353777. » Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ολόκληρο μήνυμα στα ΕΛΤΑ δεν το δες; «Λόγω τεχνικού προβλήματος, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Προσπαθούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. Μέχρι τότε παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 800 11 82000 και 210 3353777. » Καλα,οχι πως αυτο αναιρει το σχολιο μου :) Οπως και να εχει,δεν απευθυνομουν στα ελτα αποκλειστικα αλλα σε καθε προσπαθεια για εντοπισμο του δεματος μου..Ηξερα μονο οτι 26 του μηνα εφυγε απο κινα και κααααπου ειναι,μεχρι που βρεθηκε εξω απο την πορτα μου.Τελος καλο,ολα καλα,αν καλυτερα αυτο να το πω οταν πατησω το power button.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για το Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB, το έχει βρει στο http://www.ainol-tablet.com/ainol-novo-9-firewire-quad-core-retina-tablet-pc-9-7-inch-16gb.html το έχει βρει κανείς φθηνότερα?? αξίζει ? φθηνότερα οχι σε 10-15 μερες θα το εχεις στα χερια σου με singapore post αξίζει to tablet http://www.minideal.net/9-7-novo9-spark-firewire-quad-core-ips-retina-2gb-ram-16gb-dual-cam-tablet-pc.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλα,οχι πως αυτο αναιρει το σχολιο μου :) Οπως και να εχει,δεν απευθυνομουν στα ελτα αποκλειστικα αλλα σε καθε προσπαθεια για εντοπισμο του δεματος μου..Ηξερα μονο οτι 26 του μηνα εφυγε απο κινα και κααααπου ειναι,μεχρι που βρεθηκε εξω απο την πορτα μου.Τελος καλο,ολα καλα,αν καλυτερα αυτο να το πω οταν πατησω το power button..Βάλε το μικρό νούμερο στα ελτα κουριερ και θα δεις πότε έφτασε Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilbilis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ειχα πάρει ένα ainol fire απο ipadalternative το οποιο δεν εβγαλε κανενα πρόβλημα Εμεινα ευχαριστημένος και παρήγγειλα και ένα ainol Hero Απο τη πρώτη μέρα που το έλαβα δεν δουλεύει η μπροστινή κάμερα και οπωσδήποτε είναι θέμα hardware Ενα post σε αυτο το forum και δυο mail στο support του ipadalternative χωρίς καμία απάντηση Τετοια υποστήριξη να μου λείπει.Δεν ξέρω τι "μέσον" πρέπει να έχεις για να ασχοληθούν μαζί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Μια βοήθεια απο του γνώστες..: 20130306: Departure from China Beijing GR Απλό υπογεγραμμένο chinapost airmail (RAxxxxxxxxxCN) ---- 01-03-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Singapore post. Σε πόσες μέρες στα μέρη μας τα βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 θα σε στεναχωρήσω αλλά αν στέλνανε με Singapore Post στο τέλος του κωδικού θα έλεγε SG (ή SP δεν θυμάμαι), πάντως σίγουρα όχι CN που είνια china post..... οπότε στην καλύτερη έχεις 10+ μέρες για να έρθει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 θα σε στεναχωρήσω αλλά αν στέλνανε με Singapore Post στο τέλος του κωδικού θα έλεγε SG (ή SP δεν θυμάμαι), πάντως σίγουρα όχι CN που είνια china post..... οπότε στην καλύτερη έχεις 10+ μέρες για να έρθει εδώ. Βασικά ξέχασα να κάνω paste και το 2ο κωδικό... Ο πρώτος είναι Chinapost και ο δεύτερος Singpost. 10+ μέρες λοιπόν... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Βασικά ξέχασα να κάνω paste και το 2ο κωδικό... Ο πρώτος είναι Chinapost και ο δεύτερος Singpost. 10+ μέρες λοιπόν... :worry:Ο CN 10+ , o SG νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 hello, Iam trying to buy from iPadAlternative.com one Ainol Novo 9 Firewire using prepaid visa card (from alpha bank) and at the last step (when i try to pay) there is an error message. I use this card quite often and has inside right now around 250 euro. Any help?? Thnx in advance μηπως δεν εχουν περασει τα χρηματα ακομα στον λογαριασμο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φθηνότερα οχι σε 10-15 μερες θα το εχεις στα χερια σου με singapore post αξίζει to tablet http://www.minideal.net/9-7-novo9-spark-firewire-quad-core-ips-retina-2gb-ram-16gb-dual-cam-tablet-pc.htmlΣιγά μην το χει σε 10-15 μέρες, όταν δεν έχει κυκλοφορήσει καν το τάμπλετ:X Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Υπόψιν ότι ειναι για προπαραγγελία. ας περιμένει καλύτερα παιδιά το έχει και το fastcardtech in stock λέει... inol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 2G RAM 16GB ROM Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Σιγά μην το χει σε 10-15 μέρες, όταν δεν έχει κυκλοφορήσει καν το τάμπλετ:X Έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό νομίζω. Αφού έχει ανοίξει και νήμα στο φόρουμ και το έχουν παραλάβει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts