iansomerhalder Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 http://www.ipadiphoneclearancesale.com/new-unlocked-apple-iphone-5-16gb-white-free-shipping-worldwide-p-841.html ειναι γνησια??? εχει αγορασει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μου ηρθε mail από το merimobiles ότι έφυγε η παραγγελία μου όμως στο mail ουτε και στο account μου δεν υπάρχει tracking code... Πλήρωσα Singapore post, θα μου το στείλουν αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 http://www.ipadiphoneclearancesale.com/new-unlocked-apple-iphone-5-16gb-white-free-shipping-worldwide-p-841.html ειναι γνησια??? εχει αγορασει καποιος?? θες κι απάντηση; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα προιόντα , αλλα δεν έχει paypal και εγω το φοβάμαι λιγο. In our wholesale stores, we offer three methods for paying:Western Union or Bank Transfer T/T and MoneyGram Με αυτές τις μεθόδους πληρωμής εξασφαλιζόμαστε κάπως αν χρειαστεί refund ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα προιόντα , αλλα δεν έχει paypal και εγω το φοβάμαι λιγο. In our wholesale stores, we offer three methods for paying:Western Union or Bank Transfer T/T and MoneyGram Με αυτές τις μεθόδους πληρωμής εξασφαλιζόμαστε κάπως αν χρειαστεί refund ; Με κανένα τρόπο δεν εξασφαλίζεται ο αγοραστής, διότι όλες αυτές οι μέθοδοι μεταφέρουν απευθείας τα χρήματα στον πωλητή. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με κανένα τρόπο δεν εξασφαλίζεται ο αγοραστής, διότι όλες αυτές οι μέθοδοι μεταφέρουν απευθείας τα χρήματα στον πωλητή. Και έχουν και διαδικασία - βαβούρα σε τράπεζες και έχουν και τραπεζικά έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα προιόντα , αλλα δεν έχει paypal και εγω το φοβάμαι λιγο. In our wholesale stores, we offer three methods for paying:Western Union or Bank Transfer T/T and MoneyGram Με αυτές τις μεθόδους πληρωμής εξασφαλιζόμαστε κάπως αν χρειαστεί refund ; Καλα, το συζητάτε κι όλας; Απαταιώνας με μόλις 2 μήνες λειτουργίας είναι, και χωρίς paypal φυσικά, αφού είναι ολοφάνερο scam Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Γνωρίζει κανείς; :) Μου ηρθε mail από το merimobiles ότι έφυγε η παραγγελία μου όμως στο mail ουτε και στο account μου δεν υπάρχει tracking code... Πλήρωσα Singapore post, θα μου το στείλουν αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Γνωρίζει κανείς; :) Και το email τι λεει; Δεν είναι της μορφής αυτής; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Και το email τι λεει; Δεν είναι της μορφής αυτής; Είναι αλλά εκεί που λέει "Shipment Tracking Numbers / Links" εμένα μου γράφει (αντί για το tracking number) "No tracking numbers are assigned to your order yet.". :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Είναι αλλά εκεί που λέει "Shipment Tracking Numbers / Links" εμένα μου γράφει (αντί για το tracking number) "No tracking numbers are assigned to your order yet.". :blink: τι να πω, στείλτους email απ το site Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Είναι αλλά εκεί που λέει "Shipment Tracking Numbers / Links" εμένα μου γράφει (αντί για το tracking number) "No tracking numbers are assigned to your order yet.". :blink: Κάνε Login στο site και απο το account σου στήλε μηνυμα για το tracking number. Kράτα το ticket number που θα πάρεις από το μήυμα ώστε αν χρειαστείς κάτι για το ίδιο θέμα θα αναφέρεσε με reply στα email που θα λάβεις για το ticket/θέμα αυτό. Μοιάζουν να είναι χύμα οι Κινέζοι, αλλά τελικά έχουν οργανωμένη-γραφειοκρατεία. Κάθε θέμα σου/μας πέρνει αριθμό ticket (κάτι σαν αριθμός πρωτοκόλου). Αν στήλεις απλό e-mail στο support ή στο afterasales η γενικά σε οποιοδήποτε dpt τους έχασες και σε έχασαν. Θέλουν μέσα από μηνυμα μέσα από το account σου. Ισως να είμαι εκτός θέματος....αλλά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει tracking σημερα στο http://www.sao.cn http://www.elta.gr ενώ είχα κανονικότατα tracking του πακέτου, μέχρι και oversea ...ξαφνικά Not Found..... το χάσανε στην βροχή ? Ομάδα Διαχείρισης: Μην κάνεις πολλαπλά μηνύματα! Edited February 24, 2013 by Frontier Πολλαπλά μηνύματα Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Jamie, hi I ordered Hyundai Play X X900 just today, and I would like to know if you can send it to a slightly different address than the one I originally gave to you when ordering? If this is possible, where should I contact you to inform you about the new address? Also, you mention on your website that you have a february promo, including some gifts like a usb otg cable etc. Will you include those in my package too? Thanks Edited February 24, 2013 by Edmont_Dantes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 16/2 Παραγγελία ainol venus 7 black από merimobiles 22/2 επικοινωνώ μαζί τους για το πότε θα φύγει η παραγγελία και μου λένε πως είναι προγραμματισμένη για μέσα στην ημέρα. 23/4 λαμβάνω mail πως έχουν να μου στείλουν μόνο το άσπρο και πως θα μου κάνουν δώρο και μια τσαντούλα για να με εξευμενίσουν. Τους απαντώ πως με ενδιαφέρει μόνο το μαύρο και πως αν δεν πρόκειται να μου αποσταλεί σύντομα θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία. Απάντηση δεν πήρα. Ελπίζω να πάρει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Ρε παιδια εχω μπερδευτει με κατι, εκανα μια παραγγελια στο banggood και μου εχει βγαλει tracking no με δυο τροπους ένας : Α000000ΧΧΧΧΧΧΧ κι ένας RExxxxxxxxxSE Δεν μπορω να καταλάβω....το έστειλαν με courier ή μου φαίνεται???? Edited February 24, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) ΛΟΙπον ψαχνοντας κανα τριημερο αποφασιζω για το πιπο μ9.. υπαρχει σελιδα που το βρισκω 239 δολαρια και υπαρχει και σελιδα που το βρισκω 305 δολαρια..pandawill kai merimobiles αντιστοιχα υπαρχουν καποιες διαφορες.? απο ποιο μου προτεινετε εσεις.?οχι απο αυτα τα δυο αλλα γενικα.εδω μεσα βλεπω εχουν αναφερθει αρκετα.. περαιτερω ερωτησεις για τροπους πληρωμης και αποστολης αργοτερα οταν αποφασισω να σιγουρεψωτην αγορα,,..;) Edited February 24, 2013 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ΛΟΙπον ψαχνοντας κανα τριημερο αποφασιζω για το πιπο μ9.. υπαρχει σελιδα που το βρισκω 239 δολαρια και υπαρχει και σελιδα που το βρισκω 305 δολαρια..pandawill kai merimobiles αντιστοιχα υπαρχουν καποιες διαφορες.? απο ποιο μου προτεινετε εσεις.?οχι απο αυτα τα δυο αλλα γενικα.εδω μεσα βλεπω εχουν αναφερθει αρκετα.. περαιτερω ερωτησεις για τροπους πληρωμης και αποστολης αργοτερα οταν αποφασισω να σιγουρεψωτην αγορα,,..;) λάθος κανεις στο Pandawill 184.42€ merimobiles 181.86€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 λάθος κανεις στο Pandawill 184.42€ merimobiles 181.86€ οπα λαθος τωρα το ξαναβλεπα στο banggood εννοουσα. και σε δολαρια μιλωντας παντα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 οπα λαθος τωρα το ξαναβλεπα στο banggood εννοουσα. και σε δολαρια μιλωντας παντα.;) στο banggood 238.27 ε φυσικά απο merimobiles Αν και δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα το pipo m9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 στο banggood 238.27 ε φυσικά απο merimobiles Αν και δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα το pipo m9 καλα ναι ειναι πολυ φθηνοτερο και θα το προτιμουσα εννοειται αλλα εγω ρωτησα απο θεμα αξιοπιστιας των σαιτ γενικα να μου προταθει καποιο πολυ αξιοπιστο . ε σε καποια λεει πωσ κυκλοφορει 23/2 και σε αλλα 27/02 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλα ναι ειναι πολυ φθηνοτερο και θα το προτιμουσα εννοειται αλλα εγω ρωτησα απο θεμα αξιοπιστιας των σαιτ γενικα να μου προταθει καποιο πολυ αξιοπιστο . ε σε καποια λεει πωσ κυκλοφορει 23/2 και σε αλλα 27/02 .. ε με τετοια διαφορα τιμης merimobiles εννοειται. Καλό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ε με τετοια διαφορα τιμης merimobiles εννοειται. Καλό είναι ωραιος ρε gechro και ευχαριστω..και οπαδηποτε αλλη γνωμη και απο αλλους συμφορουμητες παντα ευπροσδεκτη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ρε παιδια εχω μπερδευτει με κατι, εκανα μια παραγγελια στο banggood και μου εχει βγαλει tracking no με δυο τροπους ένας : Α000000ΧΧΧΧΧΧΧ κι ένας RExxxxxxxxxSE Δεν μπορω να καταλάβω....το έστειλαν με courier ή μου φαίνεται???? το RExxxxxxxxxSE είναι το tracking. To τσεκάρεις εδώ http://www.posten.se/en/Pages/Track-and-trace.aspx ή sao.cn Είναι ταχυδρομείο μέσω Δανίας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Hello this is my order Order #002144 when did you shipping? Thank you Hi, I will contact the dispatch right now, thanks Jamie, hi I ordered Hyundai Play X X900 just today, and I would like to know if you can send it to a slightly different address than the one I originally gave to you when ordering? If this is possible, where should I contact you to inform you about the new address? Also, you mention on your website that you have a february promo, including some gifts like a usb otg cable etc. Will you include those in my package too? Thanks Hi, the gifts will be included in your package but the address needs to be the same as your payment address, thanks Hi Jamie, I see that you now feature Android phones as well :D Hello, yeah, Android phones now in! Edited February 25, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelGR Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Just made and paid my Ainol novo 7 venus order. Please take good care of it and ship fast. An extra gift (Jesica told me before your new year there was not time to send by then) is acceptable! She told me by then for the case of the tab.I wish it would be the leather one! Thank you and see you around! (I also send you an link of the conversation i had with jessica. ) http://postimage.org/image/wsuysdnyt/ p.s The live-support people are all the best ones. Hi Jamie, you never answer to me about the extra gift.Did you send it also? Thanks. Edited February 25, 2013 by MichaelGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts