Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ηρθε mail από το merimobiles ότι έφυγε η παραγγελία μου όμως στο mail ουτε και στο account μου δεν υπάρχει tracking code... Πλήρωσα Singapore post, θα μου το στείλουν αργότερα;

θες κι απάντηση;

Εχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα προιόντα , αλλα δεν έχει paypal και εγω το φοβάμαι λιγο.

In our wholesale stores, we offer three methods for paying:Western Union or Bank Transfer T/T and MoneyGram

Με αυτές τις μεθόδους πληρωμής εξασφαλιζόμαστε κάπως αν χρειαστεί refund ;

Εχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα προιόντα , αλλα δεν έχει paypal και εγω το φοβάμαι λιγο.

In our wholesale stores, we offer three methods for paying:Western Union or Bank Transfer T/T and MoneyGram

Με κανένα τρόπο δεν εξασφαλίζεται ο αγοραστής, διότι όλες αυτές οι μέθοδοι μεταφέρουν απευθείας τα χρήματα στον πωλητή.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Με κανένα τρόπο δεν εξασφαλίζεται ο αγοραστής, διότι όλες αυτές οι μέθοδοι μεταφέρουν απευθείας τα χρήματα στον πωλητή.

Και έχουν και διαδικασία - βαβούρα σε τράπεζες και έχουν και τραπεζικά έξοδα.

Καλα, το συζητάτε κι όλας; Απαταιώνας με μόλις 2 μήνες λειτουργίας είναι, και χωρίς paypal φυσικά, αφού είναι ολοφάνερο scam

Γνωρίζει κανείς; :)

Μου ηρθε mail από το merimobiles ότι έφυγε η παραγγελία μου όμως στο mail ουτε και στο account μου δεν υπάρχει tracking code... Πλήρωσα Singapore post, θα μου το στείλουν αργότερα;

Γνωρίζει κανείς; :)

Και το email τι λεει; Δεν είναι της μορφής αυτής;

Και το email τι λεει; Δεν είναι της μορφής αυτής;

Είναι αλλά εκεί που λέει "Shipment Tracking Numbers / Links" εμένα μου γράφει (αντί για το tracking number) "No tracking numbers are assigned to your order yet.". :blink:

Είναι αλλά εκεί που λέει "Shipment Tracking Numbers / Links" εμένα μου γράφει (αντί για το tracking number) "No tracking numbers are assigned to your order yet.". :blink:

τι να πω, στείλτους email απ το site

Κάνε Login στο site και απο το account σου στήλε μηνυμα για το tracking number. Kράτα το ticket number που θα πάρεις από το μήυμα ώστε αν χρειαστείς κάτι για το ίδιο θέμα θα αναφέρεσε με reply στα email που θα λάβεις για το ticket/θέμα αυτό.

Μοιάζουν να είναι χύμα οι Κινέζοι, αλλά τελικά έχουν οργανωμένη-γραφειοκρατεία.

Κάθε θέμα σου/μας πέρνει αριθμό ticket (κάτι σαν αριθμός πρωτοκόλου). Αν στήλεις απλό e-mail στο support ή στο afterasales η γενικά σε οποιοδήποτε dpt τους έχασες και σε έχασαν. Θέλουν μέσα από μηνυμα μέσα από το account σου.

Ισως να είμαι εκτός θέματος....αλλά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει tracking σημερα στο

http://www.sao.cn

http://www.elta.gr

ενώ είχα κανονικότατα tracking του πακέτου, μέχρι και oversea ...ξαφνικά Not Found.....

το χάσανε στην βροχή ?

Ομάδα Διαχείρισης: Μην κάνεις πολλαπλά μηνύματα!

Edited by Frontier
Πολλαπλά μηνύματα

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Jamie, hi

I ordered Hyundai Play X X900 just today, and I would like to know if you can send it to a slightly different address than the one I originally gave to you when ordering? If this is possible, where should I contact you to inform you about the new address?

Also, you mention on your website that you have a february promo, including some gifts like a usb otg cable etc. Will you include those in my package too?

Thanks

Edited by Edmont_Dantes

16/2 Παραγγελία ainol venus 7 black από merimobiles

22/2 επικοινωνώ μαζί τους για το πότε θα φύγει η παραγγελία και μου λένε πως είναι προγραμματισμένη για μέσα στην ημέρα.

23/4 λαμβάνω mail πως έχουν να μου στείλουν μόνο το άσπρο και πως θα μου κάνουν δώρο και μια τσαντούλα για να με εξευμενίσουν. Τους απαντώ πως με ενδιαφέρει μόνο το μαύρο και πως αν δεν πρόκειται να μου αποσταλεί σύντομα θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία.

Απάντηση δεν πήρα.

Ελπίζω να πάρει το paypal.

Ρε παιδια εχω μπερδευτει με κατι,

εκανα μια παραγγελια στο banggood και μου εχει βγαλει tracking no με δυο τροπους

ένας : Α000000ΧΧΧΧΧΧΧ

κι ένας RExxxxxxxxxSE

Δεν μπορω να καταλάβω....το έστειλαν με courier ή μου φαίνεται????

Edited by gechro

ΛΟΙπον ψαχνοντας κανα τριημερο αποφασιζω για το πιπο μ9..

υπαρχει σελιδα που το βρισκω 239 δολαρια και υπαρχει και σελιδα που το βρισκω 305 δολαρια..pandawill kai merimobiles αντιστοιχα

υπαρχουν καποιες διαφορες.?

απο ποιο μου προτεινετε εσεις.?οχι απο αυτα τα δυο αλλα γενικα.εδω μεσα βλεπω εχουν αναφερθει αρκετα..

περαιτερω ερωτησεις για τροπους πληρωμης και αποστολης αργοτερα οταν αποφασισω να σιγουρεψωτην αγορα,,..;)

Edited by tablet

ΛΟΙπον ψαχνοντας κανα τριημερο αποφασιζω για το πιπο μ9..

υπαρχει σελιδα που το βρισκω 239 δολαρια και υπαρχει και σελιδα που το βρισκω 305 δολαρια..pandawill kai merimobiles αντιστοιχα

υπαρχουν καποιες διαφορες.?

απο ποιο μου προτεινετε εσεις.?οχι απο αυτα τα δυο αλλα γενικα.εδω μεσα βλεπω εχουν αναφερθει αρκετα..

περαιτερω ερωτησεις για τροπους πληρωμης και αποστολης αργοτερα οταν αποφασισω να σιγουρεψωτην αγορα,,..;)

λάθος κανεις

στο Pandawill 184.42€

merimobiles 181.86€

οπα λαθος τωρα το ξαναβλεπα στο banggood εννοουσα.

και σε δολαρια μιλωντας παντα.;)

στο banggood 238.27 ε φυσικά απο merimobiles

Αν και δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα το pipo m9

στο banggood 238.27 ε φυσικά απο merimobiles

Αν και δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα το pipo m9

καλα ναι ειναι πολυ φθηνοτερο και θα το προτιμουσα εννοειται αλλα εγω ρωτησα απο θεμα αξιοπιστιας των σαιτ γενικα να μου προταθει καποιο πολυ αξιοπιστο .

ε σε καποια λεει πωσ κυκλοφορει 23/2 και σε αλλα 27/02 ..

καλα ναι ειναι πολυ φθηνοτερο και θα το προτιμουσα εννοειται αλλα εγω ρωτησα απο θεμα αξιοπιστιας των σαιτ γενικα να μου προταθει καποιο πολυ αξιοπιστο .

ε σε καποια λεει πωσ κυκλοφορει 23/2 και σε αλλα 27/02 ..

ε με τετοια διαφορα τιμης merimobiles εννοειται. Καλό είναι

ε με τετοια διαφορα τιμης merimobiles εννοειται. Καλό είναι

ωραιος ρε gechro και ευχαριστω..και οπαδηποτε αλλη γνωμη και απο αλλους συμφορουμητες παντα ευπροσδεκτη.:)

Ρε παιδια εχω μπερδευτει με κατι,

εκανα μια παραγγελια στο banggood και μου εχει βγαλει tracking no με δυο τροπους

ένας : Α000000ΧΧΧΧΧΧΧ

κι ένας RExxxxxxxxxSE

Δεν μπορω να καταλάβω....το έστειλαν με courier ή μου φαίνεται????

το RExxxxxxxxxSE είναι το tracking. To τσεκάρεις εδώ http://www.posten.se/en/Pages/Track-and-trace.aspx ή sao.cn

Είναι ταχυδρομείο μέσω Δανίας

Guest iPadAlternative
Hello this is my order Order #002144 when did you shipping?

Thank you

Hi, I will contact the dispatch right now, thanks

Jamie, hi

I ordered Hyundai Play X X900 just today, and I would like to know if you can send it to a slightly different address than the one I originally gave to you when ordering? If this is possible, where should I contact you to inform you about the new address?

Also, you mention on your website that you have a february promo, including some gifts like a usb otg cable etc. Will you include those in my package too?

Thanks

Hi, the gifts will be included in your package but the address needs to be the same as your payment address, thanks

Hi Jamie,

I see that you now feature Android phones as well :D

Hello, yeah, Android phones now in!

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Just made and paid my Ainol novo 7 venus order. Please take good care of it and ship fast.

An extra gift (Jesica told me before your new year there was not time to send by then) is acceptable!

She told me by then for the case of the tab.I wish it would be the leather one!

Thank you and see you around!

(I also send you an link of the conversation i had with jessica. )

http://postimage.org/image/wsuysdnyt/

p.s The live-support people are all the best ones.

Hi Jamie,

you never answer to me about the extra gift.Did you send it also?

Thanks.

Edited by MichaelGR