gerstavros2 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Kαλησπερα σας. http://www.ainol-novo.com/buy-products.html Εχει παρει κανενας σας απο εδω?Γιατι σκεφτομαι να αγορασω ενα φθηνο ταμπλετακι 150 ευρο μεγιστο μεχι 8 ιντσες για ταινιες κανενα παιχνιδακι.Απλα δεν θελω να μπλεξω με τελωνεια.Ευχαριστω.βεβαίως. έχω πάρει ένα flame από κει. στέλνουν με swiss post μέσω ζυρίχης, ούτε τελωνεία,και πολύ γρήγορη αποστολή. Η ainol δεν έχει 8άρι τάμπλετ πάντως, κοίτα τα 7άρια, πχ το flame. Για 8άρι, δες το hyundai rock x Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Eυχαριστω για την αμεση απαντηση σας.Μετα απο ποσες ημερες σας ηρθε?Α και τι εξτρα χρειαζεται να παρω??γιατι ψαχνοντας ειδα σε βιντεο πως δεν εχει φορτιστη μονο ενα καλωδιο συνδεσης με pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Eυχαριστω για την αμεση απαντηση σας.Μετα απο ποσες ημερες σας ηρθε?Α και τι εξτρα χρειαζεται να παρω??γιατι ψαχνοντας ειδα σε βιντεο πως δεν εχει φορτιστη μονο ενα καλωδιο συνδεσης με pc. εμένα στάλθηκε στις 17 από κίνα, και στις 20 ήταν ζυρίχη, κι έρχεται ελλάδα. Εννοείται ότι έχει φορτιστή, από εξτρά, επιλέγεις ότι χρειάζεσαι, πχ καλώδιο hdmi, otg, θήκη, μεβράνες κλπ. Και πάντα επιλέγουμε το Shipping Damage Insurance Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πολυ ωραια :) Yπαρχει καποιο αλλο αξιολογο 7ιντσο ταμπλετ σε αυτα τα χρηματα?π.χ http://ipadalternative.com/en/155-pipo-s2-android-41-jelly-bean-quad-core-gpu-tablet-8-inch-rockchip-rk3066.html γνωριζετε κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 παιδια το banggood.com είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλά το κινέζικο ταχυδρομείο με τι τα στέλνει? Καράβι? Απο 28/11 και καλά departure... Δηλαδη να αργουσαν τα βήματα λόγω χριστουγεννων δεν θα με πείραζε.. Βέβαια όλοι λένε πως κ το κινέζικο ταχυδρομείο δεν ενημερώνει σωστά. Αλλά μετά από τόσες μερες αμφιβάλλω και αν έχει φύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλά το κινέζικο ταχυδρομείο με τι τα στέλνει? Καράβι? Απο 28/11 και καλά departure... Δηλαδη να αργουσαν τα βήματα λόγω χριστουγεννων δεν θα με πείραζε.. Βέβαια όλοι λένε πως κ το κινέζικο ταχυδρομείο δεν ενημερώνει σωστά. Αλλά μετά από τόσες μερες αμφιβάλλω και αν έχει φύγει... Ναι, αποστέλλονται με πλοίο (surface mail). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Άρα λογικό να έχει φύγει 28 και να μην έχουμε ίχνη του ακόμα..όπως και το να κάνει 45 μέρες που είναι κ το όριο του PayPal... Buyincoins εγγύηση... Απο Ελλάδα αλήθεια δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ναι, αποστέλλονται με πλοίο (surface mail). Καλά είναι αν δεν ξέρουμε να μη παραπληροφορούμε. Το china post προφανώς στέλνει τις επιστολές και τα δέματα αεροπορικώς. Σιγά μη τα έστελνε και με τον γάιδαρο. Ο χαρακτηρισμός surface male σημαίνει την απλούστερη δυνατή αποστολή για τον συγκεκριμένο προορισμό. Και στη περίπτωσή μας η απλούστερη αποστολή είναι η αεροπορική. Ακριβώς ίδια είναι και η αποστολή με Singapore Post ή με Swiss Post Επισυνάπτω και φωτογραφία με απλή αποστολή από το merimobiles με china post όπου το par avion βγάζει μάτια. Εσύ βέβαια έχεις άλλο πρόβλημα. Ο χρόνος από 28/11 είναι αρκετός. Από ποιό μαγαζί αγόρασες; Όταν λες 28/11, εννοείς ότι αυτή η ημερομηνία εμφανίζεται στο σύστημα αναζήτησης ή ότι αυτή την ημερομηνία σου έδωσαν το tracking number ή ότι στις 28/11 έκανες τη παραγγελία. Το έχουμε ξαναπεί ότι το tracking number δεν σημαίνει αποστολή της παραγγελίας. Η πραγματική ημερομηνία αποστολής είναι αυτή που εμφανίζεται στο σύστημα αναζήτησης. Στη δική μου περίπτωση έκανα την παραγγελία 1/11. Στις 2/11 μου έστειλαν tracking number. Το tracking number εμφανίστηκε στις μηχανές αναζήτησης στις 16/11 (!) και αναφερόταν ότι η πραγματική ημερομηνία αποστολής ήταν η 5/11. Είναι πολυ αργοί στην ενημέρωση δηλαδή. Στις 17 έφτασε Ελλάδα και στις 20/11 παρέλαβα. Σε 20 μέρες από την παραγγελία και 15 μέρες από την πραγματική αποστολή. Αν ξεφεύγεις πολύ από αυτά τα δεδομένα να το ψάξεις. Να λάβεις υπόψη σου και τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Πολυ ωραια :) Yπαρχει καποιο αλλο αξιολογο 7ιντσο ταμπλετ σε αυτα τα χρηματα?π.χ http://ipadalternative.com/en/155-pipo-s2-android-41-jelly-bean-quad-core-gpu-tablet-8-inch-rockchip-rk3066.html γνωριζετε κατι για αυτο?Καλό είναι. Από δω καλύτερα, 15€ φθηνότερο, και με πολύ καλή εξυπηρέτηση, και γρήγορη αποστολή. Αν και το Hyundai Rock X800 που σου πα ειναι πολυ καλυτερο κι ακριβότερο (καπου 135€) παιδια το banggood.com είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί..;μπακάλικο. για ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές (ταμπλετ, κινητα κλπ) καλύτερα να επιλέγεις ένα κατάστημα που ναι κυρίως για τετοιες συσκευές, παρά ένα σουπερμάκετ που πουλάει τα πάντα όλα και κατά 99% δεν έχει εξειδικευμένο προσωπικό Ναι, αποστέλλονται με πλοίο (surface mail).ούτε γι αστείο. Τουλάχιστον σε κανονικές συνθήκες, τώρα στις γιορτές δεν ξέρω. ΥΓ. αυτό που πε ο PANKAN είναι. καθώς κι η πιθανότητα να κάτσε στο ταχυδρομείο καμια βδομαδούλα περιμένοντας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Καλά είναι αν δεν ξέρουμε να μη παραπληροφορούμε. Surface mail: http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_mail Το surface mail είναι ΠΑΝΤΑ μέσω θαλάσσης ή ξηράς και όχι αεροπορικώς (αυτό λέγεται air-mail). Οι περισσότεροι sellers όταν στέλνουν με δωρεάν αποστολή, εάν πρόκειται για πολλά και μεγάλα πακέτα στον ίδιο προορισμό στέλνουν με surface mail, γιαυτό και βλέπουμε χρόνους παράδοσης μήνα και βάλε. Το china post προφανώς στέλνει τις επιστολές και τα δέματα αεροπορικώς. Σιγά μη τα έστελνε και με τον γάιδαρο. Ο χαρακτηρισμός surface male σημαίνει την απλούστερη δυνατή αποστολή για τον συγκεκριμένο προορισμό. Και στη περίπτωσή μας η απλούστερη αποστολή είναι η αεροπορική. Ακριβώς ίδια είναι και η αποστολή με Singapore Post ή με Swiss Post Διάβασε εδώ για το Singapore Post, το οποίο και αυτό κάνει διάκριση μεταξύ surface mail και air-mail: http://www.singpost.com/send-documentparcel/postage-rates.html Δέματα πάνω από ένα ορισμένο μέγεθος - εάν δεν έχουν τιμολογηθεί αλλιώς - δεν πάνε αεροπορικώς και το ξέρω από πρώτο χέρι. Λογικά το tablet του durutti θα έχει σταλεί αεροπορικώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ούτε γι αστείο. Τουλάχιστον σε κανονικές συνθήκες, τώρα στις γιορτές δεν ξέρω. ΥΓ. αυτό που πε ο PANKAN είναι. καθώς κι η πιθανότητα να κάτσε στο ταχυδρομείο καμια βδομαδούλα περιμένοντας Αγορά από buyincoins με free shipping, τέλη Αυγούστου αποστολή και ήρθε μέσα Οκτώβρη. Kαι δεν είναι αστείο ;) Μιλάω πάντα για free shipping, όχι Singapore Post ή Swiss Post και για μικρής αξίας (<€60) πράγματα. Καμία ένδειξη στο φάκελο για αεροπορική μεταφορά. Edited December 22, 2012 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Δέματα πάνω από ένα ορισμένο μέγεθος - εάν δεν έχουν τιμολογηθεί αλλιώς - δεν πάνε αεροπορικώς και το ξέρω από πρώτο χέρι. Λογικά το tablet του durutti θα έχει σταλεί αεροπορικώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αγορά από buyincoins με free shipping, τέλη Αυγούστου αποστολή και ήρθε μέσα Οκτώβρη. Kαι δεν είναι αστείο ;) Μιλάω πάντα για free shipping, όχι Singapore Post ή Swiss Post και για μικρής αξίας (<€60) πράγματα. Καμία ένδειξη στο φάκελο για αεροπορική μεταφορά.Ο durutti μίλησε για China post γενικά, κι όχι για surface mail. Κι εγώ απ όσο ξέρω, τα μεγάλα τα στέλνουν αεροπορικώς, και τα μικρά, μεγέθους φακέλου, με πλοίο. Τώρα το buyincoins έκανε πατάτα προφανώς. Κάτι παρόμοιο μπορεί να γινε και με του durutti. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ακόμη και πακέτα μεγεθους φακέλου που σταλθηκαν με πλοιο δεν μου αργησαν πάνω από μήνα. Αλλά μάλλον ήμουν απλά τυχερός Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Surface mail: http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_mail Το surface mail είναι ΠΑΝΤΑ μέσω θαλάσσης ή ξηράς και όχι αεροπορικώς (αυτό λέγεται air-mail). Οι περισσότεροι sellers όταν στέλνουν με δωρεάν αποστολή, εάν πρόκειται για πολλά και μεγάλα πακέτα στον ίδιο προορισμό στέλνουν με surface mail, γιαυτό και βλέπουμε χρόνους παράδοσης μήνα και βάλε. Διάβασε εδώ για το Singapore Post, το οποίο και αυτό κάνει διάκριση μεταξύ surface mail και air-mail: http://www.singpost.com/send-documentparcel/postage-rates.html Δέματα πάνω από ένα ορισμένο μέγεθος - εάν δεν έχουν τιμολογηθεί αλλιώς - δεν πάνε αεροπορικώς και το ξέρω από πρώτο χέρι. Λογικά το tablet του durutti θα έχει σταλεί αεροπορικώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αγορά από buyincoins με free shipping, τέλη Αυγούστου αποστολή και ήρθε μέσα Οκτώβρη. Kαι δεν είναι αστείο ;) Μιλάω πάντα για free shipping, όχι Singapore Post ή Swiss Post και για μικρής αξίας (<€60) πράγματα. Καμία ένδειξη στο φάκελο για αεροπορική μεταφορά. Η αποστολή με πλοίο στην Ελλάδα έχει χρόνο παράδοσης 9-15 εβδομάδες. Από 2+ έως 4 μήνες δηλαδή. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στα λινκ που μας έδωσες. ΚΑΜΜΙΑ αναφορά δεν έχει υπάρξει εδώ μέσα για τέτοιους χρόνους παράδοσης. Όλα τα δέματα (που συνήθως είναι μικροδέματα) έρχονται στην Ελλάδα αεροπορικώς. Όσο αφορά την εταιρεία αποστολής (China Post, Singapore Post, Swiss Post) είναι όλες λίγο πολύ ίδιες. Όπως ίδια είναι και όλα τα κινέζικα μαγαζιά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα. Οι σπάνιες διαφορές σε χρόνους παράδοσης οφείλονται στην αμεσότητα (ή συνήθως την καθυστέρηση) των αποστολών από τα καταστήματα και όχι στις ταχυδρομικές εταιρείες. Τα tracking numbers που οι πονηροί (ή μάλλον κουτοπόνηροι) Κινέζοι μας δίνουν καμμιά φορά άμεσα, σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνουν ότι το δέμα μας ταχυδρομήθηκε. Το δέμα μπορεί να παραδοθεί στο ταχυδρομείο μέρες ή και εβδομάδες αργότερα. Ή και ποτέ, έχουν υπάρξει και τέτοιες περιπτώσεις εξαπάτησης. Η αμεσότητα τέλος κάποιων αποστολών δεν είναι δείγμα μιας πάγιας αξιοπιστίας κάποιου καταστήματος, αλλά απλά της τυχαίας διαθεσιμότητας κάποιου είδους τη συγκεκριμέρνη χρονική στιγμή. Το ίδιο κατάστημα μπορεί σε μια άλλη περίπτωση να μας εξαπατήσει αδίστακτα. Υπάρχουν σχετικές αναφορές για όλα τα κινέζικα καταστήματα. Μη παρασύρεστε λοιπόν από λιβανίσματα για συγκεκριμένα καταστήματα και για συγκεκριμένους τρόπους αποστολής. Αν κρατηθείτε μακριά από κούριερ, είναι όλοι ίδιοι. Από το ipadalternative μέχρι το τελευταίο μαγαζάκι στο aliexpress, και από την China Post μέχρι τη Singapore Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) 10-12-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 12-12-2012 Despatched to overseas (Country code: GR) 22-12-2012 Arrived at overseas (Country code: GR) Απο Πεμπτη να το περιμενω? ΥΓ: Για οσους ενδιαφερονται, απο ipadalternative και με Singapore Post. Edited December 23, 2012 by Viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 10-12-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 12-12-2012 Despatched to overseas (Country code: GR) 22-12-2012 Arrived at overseas (Country code: GR) Απο Πεμπτη να το περιμενω? ΥΓ: Για οσους ενδιαφερονται, απο ipadalternative και με Singapure Post. Αύριο μα πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο με το tacking number που έχεις .Μην τους περιμένεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ευχαριστω. Φανηκε και στο tracking των ΕΛΤΑ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδια βοηθηστε με λιγακι......τελη Νοεμβριου εκανα παραγγελαι ενα tablet κατευθειαν απο την Ainol και μου εγραφε αποστολη με Registered Air Mail...καποια στιγμη το εψαξα και μου εβγαλε κατι για Swiss Post και απο τοτε τπτ....ακομα το περιμενω Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδια βοηθηστε με λιγακι......τελη Νοεμβριου εκανα παραγγελαι ενα tablet κατευθειαν απο την Ainol και μου εγραφε αποστολη με Registered Air Mail...καποια στιγμη το εψαξα και μου εβγαλε κατι για Swiss Post και απο τοτε τπτ....ακομα το περιμενωΤι σου λέει το τρακινγκ νάμπερ στο http://www.sao.cn? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αύριο μα πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο με το tacking number που έχεις .Μην τους περιμένεις. Το ίδιο και στο δικό μου έφτασε σήμερα. Σε απλά ΕΛΤΑ πάμε ή στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Το ίδιο και στο δικό μου έφτασε σήμερα. Σε απλά ΕΛΤΑ πάμε ή στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές;Στα ΕΛΤΑ πας, αλλά το θέμα είναι αν θα έχει φτάσει αύριο, από το κέντρο διανομής ή θα πάει μια μέρα μετά. Κοίτα στο site των ΕΛΤΑ, αν θα λέει προς επίδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλησπέρα, επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλή ιδέα να αγοράσω tablet από το pandawill, και αν ναι με ποιο τρόπο ώστε να έρθει γρήγορα αλλά και να μειωθούν οι πιθανότητες να περάσει από τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αυτο μου γραφει με το Tracking number Που βαζω...μπορει να μου πει καποιος που στον κορακα ειναι το το tablet Μου......?βαρεθηκα να περιμενω Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 πετάει για Ελλάδα μου φαίνεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπέρα, επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλή ιδέα να αγοράσω tablet από το pandawill, και αν ναι με ποιο τρόπο ώστε να έρθει γρήγορα αλλά και να μειωθούν οι πιθανότητες να περάσει από τελωνείο?καλή ιδέα είναι, αρκεί να χουν στοκ. Γρήγορος τρόπος χωρίς πρόβλημα με τελωνείο είναι με EMS Αυτο μου γραφει με το Tracking number Που βαζω...μπορει να μου πει καποιος που στον κορακα ειναι το το tablet Μου......?βαρεθηκα να περιμενωΠήγε από κίνα στη ζυρίχη, κι από κει έφυγε για ελλάδα με απλό ταχυδρομείο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Καλά είναι αν δεν ξέρουμε να μη παραπληροφορούμε. Το china post προφανώς στέλνει τις επιστολές και τα δέματα αεροπορικώς. Σιγά μη τα έστελνε και με τον γάιδαρο. Ο χαρακτηρισμός surface male σημαίνει την απλούστερη δυνατή αποστολή για τον συγκεκριμένο προορισμό. Και στη περίπτωσή μας η απλούστερη αποστολή είναι η αεροπορική. Ακριβώς ίδια είναι και η αποστολή με Singapore Post ή με Swiss Post Επισυνάπτω και φωτογραφία με απλή αποστολή από το merimobiles με china post όπου το par avion βγάζει μάτια. Εσύ βέβαια έχεις άλλο πρόβλημα. Ο χρόνος από 28/11 είναι αρκετός. Από ποιό μαγαζί αγόρασες; Όταν λες 28/11, εννοείς ότι αυτή η ημερομηνία εμφανίζεται στο σύστημα αναζήτησης ή ότι αυτή την ημερομηνία σου έδωσαν το tracking number ή ότι στις 28/11 έκανες τη παραγγελία. Το έχουμε ξαναπεί ότι το tracking number δεν σημαίνει αποστολή της παραγγελίας. Η πραγματική ημερομηνία αποστολής είναι αυτή που εμφανίζεται στο σύστημα αναζήτησης. Στη δική μου περίπτωση έκανα την παραγγελία 1/11. Στις 2/11 μου έστειλαν tracking number. Το tracking number εμφανίστηκε στις μηχανές αναζήτησης στις 16/11 (!) και αναφερόταν ότι η πραγματική ημερομηνία αποστολής ήταν η 5/11. Είναι πολυ αργοί στην ενημέρωση δηλαδή. Στις 17 έφτασε Ελλάδα και στις 20/11 παρέλαβα. Σε 20 μέρες από την παραγγελία και 15 μέρες από την πραγματική αποστολή. Αν ξεφεύγεις πολύ από αυτά τα δεδομένα να το ψάξεις. Να λάβεις υπόψη σου και τα Χριστούγεννα. RB086761593CN κάθε εξήγηση δεκτή Buyincoins που είχε πει και ότι θα στείλει με Σιγκαπούρης Παλαιότερα είχα κάνει παραγγελία μικρών προϊόντων από Alibaba. Την ίδια μέρα. Το ένα στάλθηκε επιτόπου κ ήρθε σε 10-15 μέρες το άλλο επειδή δεν είχαν στοκ στάλθηκε καμία εβδομάδα μετά κ έφτασε μήνες μετά... Δεν θυμάμαι ταχυδρομείο προφανώς κ επειδή ήταν μικρή αξία δεν είχα το άγχος να κοιτάω το τρακινγκ κάθε μέρα. Πακέτο από Αμαζόν μου έχει χαθεί στα ΕΛΤΑ κ ήρθε αφού πρώτα έφτασε η αντικατάσταση μετά από κάτι μήνες. (από τότε ανάβω κεράκι στο Αμαζόν) Το ότι δείχνει να έχει φύγει κ να μην φτάνει με ανησυχει. Δεν θέλω και να τους βρίσω ακόμα γίατι με τόσα που έχω διαβάσει φοβάμαι μην τους χρειαστώ για καμία βλάβη...(1 μήνα+15 μέρες κλπ κλπ μάλλον πλέον και στραβή να γίνει θα το κρατήσω αναγκαστικά..). Πάντως θα το ξανά σκεφτώ ΠΑΡΑ πολύ για να κάνω πάλι μεγάλη παραγγελία από Ασία. Και κρίμα γίατι έχω πάρει ωραία πραγματάκια και φτηνά σε σημείο που τους διαφημιζα σε κάθε ευκαιρία. Edited December 24, 2012 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts