tassos2010 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Έλεγα να πάρω το ainol fire αλλά δεν έχει GPS. Πείτε ρε παίδες κάποια ταμπλέτα με GPS (3G θα ήθελα αλλά οκ τη βγάζω και με το MiFi της Vodafone), ARM επεξεργαστή, μπαταρία με μεγάλη διάρκεια στις 7 ή στις 10 ίντσες... Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_fun Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) http://ipadalternative.com/high-end-tablet-pcs/137-ramos-w30-quad-core-samsung-exynos-4412-101-inch-1gb-lpddr2-samsung-ram-android-41-jelly-bean-1280x800-ips.html λέει ότι έχει gps Edited September 25, 2012 by ag_fun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevemis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παιδιά τον τελευταίο καιρό ψάχνω ένα φθηνό tablet κάτω από 100Ε ! ίντσες δεν έχω μεγάλο θέμα! Έβλεπα αυτό στο ebay : http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-4-0-Android4-0-Tablet-PC-Capacitive-Touch-Screen-WiFi-Colors-/300758187368?pt=US_Tablets&hash=item460695bd68 Το feedback του πωλητή είναι καλό. Αξίζει; Το ότι είναι απο Κίνα τι προβλήματα μπορεί να έχει όσον αφορά την αξιοπιστία και την αποστολή; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Το ότι είναι απο Κίνα τι προβλήματα μπορεί να έχει όσον αφορά την αξιοπιστία και την αποστολή; Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να ποντάρεις σε χρώμα στη ρουλέτα.Έχεις 50% πιθανότητες να σου κάτσει στραβή (ελαττωματική συσκευή,τσιμπίδα τελώνη κλπ,κλπ) και άλλα 50% να πάρεις το τέλειο ταμπλετάκι στο 1/5 της τιμής των αντίστοιχων επώνυμων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 οπως λεει και ο φιλος ειναι ρισκο.εκτος οτι θα περιμενεις περιπου 1 μηνα μπορει και παραπανω να σου ερθει,αν εχεις καποιο προβλημα τρεχα γυρευε.θα χρεωθεις εξοδα αποστολης για να το στειλεις πισω και θα περιμενεις αλλο τοσο καιρο.μπορει ομως να εισαι απο τους τυχερους και να σου πανε ολα καλα.γιατι δεν κοιτας απο e-shop που δινει 2 χρονια εγγυηση;εγω πηρα το modecom,ειχε ενα σημαδακι η οθονη το εστειλα πισω και περιμενω να μου στειλουν αλλο.χωρις να χρεωθω τιποτα.στο ricardo καποιος πουλουσε ενα 80 ευρω.καινουριο.η επιλογη ειναι δικη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Πάντως εγώ προτιμώ να πάρω τα ρίσκα του κινέζικου και με 150-200 ευρώ να πάρω ταμπλέτα επιδόσεων παρά να δώσω τα υπερδιπλάσια για κάτι αντίστοιχο επώνυμο στην Ελλάδα.Βέβαια αν γίνει η στραβή τότε και χρόνο έχεις χάσει αλλά πολύ πιθανό και χρήμα μιας και refund από paypal παίρνεις μόνο σε περίπτωση που δεν φτάσει ποτέ το δέμα. Εαν φτάσει και στο τσιμπήσουν σε τίποτα τελωνεία τότε έχεις να πληρώσεις το εχτραδάκι της "τσατσάς" οπότε θα σου έρθει λίγο αλμυρά. Πάντως 500+ για ipad 3 εν μέσω μνημονίων ΔΕΝ περισσεύουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Πάντως εγώ προτιμώ να πάρω τα ρίσκα του κινέζικου και με 150-200 ευρώ να πάρω ταμπλέτα επιδόσεων παρά να δώσω τα υπερδιπλάσια για κάτι αντίστοιχο επώνυμο στην Ελλάδα.Βέβαια αν γίνει η στραβή τότε και χρόνο έχεις χάσει αλλά πολύ πιθανό και χρήμα μιας και refund από paypal παίρνεις μόνο σε περίπτωση που δεν φτάσει ποτέ το δέμα. Εαν φτάσει και στο τσιμπήσουν σε τίποτα τελωνεία τότε έχεις να πληρώσεις το εχτραδάκι της "τσατσάς" οπότε θα σου έρθει λίγο αλμυρά. Πάντως 500+ για ipad 3 εν μέσω μνημονίων ΔΕΝ περισσεύουν Αν στο πιάσουν σιγά μην κάτσεις να πληρώσεις τον φόρο. Τους λες στείλτε το πίσω και μετά κανονίζεις με τον πωλητή refund ή αποστολή με άλλο τρόπο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevemis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Το tablet που εδειξα στο λινκ το βρήκα και απο αγγλία.. βέβαια ανεβαίνει η τιμή στα 80 ( μαζι με τα μεταφορικα ) ενώ απο κίνα είναι 50 σύνολο ! Αξίζει απο αγγλια? Η παίζει και απο εκεί να έχω προβλήματα; όσο για το modecom δεν με εντυπωσιασε η εμφανιση του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αν στο πιάσουν σιγά μην κάτσεις να πληρώσεις τον φόρο. Τους λες στείλτε το πίσω και μετά κανονίζεις με τον πωλητή refund ή αποστολή με άλλο τρόπο. Έχω την εντύπωση οτι από τη στιγμή που φτάνει Ελλάδα το δέμα δεν μπορείς να ζητήσεις refund επειδή στο ποιάσανε στο τελωνείο. Ή πληρώνεις το φόρο και στο αποδεσμεύουν το δέμα ή δεν πληρώνεις το φόρο και στο παρακρατάνε οι ίδοι (ή το επιστρέφουν - δεν ξέρω) αλλά refund δεν παίρνεις.Ο πωλητής δεν είναι κορόιδο να δεχτεί να σου επιστρέψει χρήματα για κάτι που έφτασε στον προορισμό του αλλά εσύ δεν δέχεσαι να παραλάβεις. Αν ήταν έτσι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να παραγγείλει πχ 10 ταμπλέτες ίδιες για να έχεις πολλές πιθανότητες κάποια ή κάποιες από αυτές να μην περάσουν τελωνείο και όταν έφτανε η πρώτη ταμπλέτα χωρίς δασμούς θα ζητούσε refund για όλες τις υπόλοιπες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Έχω την εντύπωση οτι από τη στιγμή που φτάνει Ελλάδα το δέμα δεν μπορείς να ζητήσεις refund επειδή στο ποιάσανε στο τελωνείο. Ή πληρώνεις το φόρο και στο αποδεσμεύουν το δέμα ή δεν πληρώνεις το φόρο και στο παρακρατάνε οι ίδοι (ή το επιστρέφουν - δεν ξέρω) αλλά refund δεν παίρνεις.Ο πωλητής δεν είναι κορόιδο να δεχτεί να σου επιστρέψει χρήματα για κάτι που έφτασε στον προορισμό του αλλά εσύ δεν δέχεσαι να παραλάβεις. Αν ήταν έτσι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να παραγγείλει πχ 10 ταμπλέτες ίδιες για να έχεις πολλές πιθανότητες κάποια ή κάποιες από αυτές να μην περάσουν τελωνείο και όταν έφτανε η πρώτη ταμπλέτα χωρίς δασμούς θα ζητούσε refund για όλες τις υπόλοιπες. Ούτε όμως φταίει ο αγοραστής να πληρώσει κερατιατικα αν ο πωλητής του έχει υποσχεθεί να μην περάσει τελωνείο. Τελωσπαντων αυτό που σου λέω γίνεται, εφόσον φυσικά το συννεοηθεις με τον Κινεζο. Άλλωστε αν του πεις παρτο πίσω και βρες άλλο τρόπο να το στείλεις δεν χάνει κάτι. Τώρα αν δεν το δεχτεί, του λες ότι τον προτίμησες λόγω καλύτερης τιμής και αν δεν γουστάρει τα λεφτά σου πίσω. Έχεις δικαίωμα να στείλεις πίσω κάτι αν δεν σας κάνει για τον Α, Β λόγο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Σε όλα τα κινεζομάγαζα το γράφουν ρητώς και σε πολλά μάλιστα με κόκκινα γράμματα οτι δεν ευθύνονται για τυχών πρόσθετα κόστη από εκτελωνισμούς στις χώρες που αποστέλλουν. Δεν έχω δει κανένα κινέζο να σου υπόσχεται οτι δεν θα περάσει τελωνείο.Το μόνο που μπορεί να σου κάνει (και συνήθως αυτό γίνεται) είναι είτε να σου το δηλώσει ως gift , είτε να σου το δηλώσει ως φτηνό e-reader είτε να σου το δηλώσει σε μια προσυμφωνημένη χαμηλότερη τιμή πχ 50$.Αυτές είναι οι επιλογές που έχεις απόσο γνωρίζω. Έχεις δικαίωμα να στείλεις πίσω κάτι αν δεν σας κάνει για τον Α, Β λόγο. Για να στείλεις κάτι πίσω επειδή δεν σου άρεσε έχεις το δικαίωμα ναι , αλλά πρέπει πρώτα να φτάσει στα χέρια σου.Δηλαδή να πληρώσεις να εκτελωνιστεί στην περίπτωση που στο ποιάσουν. Δεν μπορείς να πεις του πωλητή οτι δεν μου άρεσε η ταμπλέτα και η ταμπλέτα να βρίσκεται ακόμα στο τελωνείο.Δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες ώστε να μην ξέρουν που είναι το δέμα που στέλνουν. Edited September 26, 2012 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ξερει κανεις αυτο το μαγαζι; λεει οτι δεν εχει τελωνειο για ευρωπη, ισχυει κατι τετοιο; για με ενδιαφερει το παρακατω tablet (με την ευκαιρια πως το βλεπετε;) http://uniprice.co/tablets/10-inch/cube-u30gt-32gb-tablet-pc-rk3066-dual-core-101-inch-android-40-1g-ram-black-sku20579-cube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Ξερει κανεις αυτο το μαγαζι; λεει οτι δεν εχει τελωνειο για ευρωπη, ισχυει κατι τετοιο; για με ενδιαφερει το παρακατω tablet (με την ευκαιρια πως το βλεπετε;) http://uniprice.co/tablets/10-inch/cube-u30gt-32gb-tablet-pc-rk3066-dual-core-101-inch-android-40-1g-ram-black-sku20579-cube Το ταμπλετ είναι γνωστό αλλά αποκλείεται να γλυτώσεις το τελωνείο αν στέλνει από Κίνα με dhl όπως λέει.εκτός αν στέλνει από Αγγλία. Edited September 26, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Το ταμπλετ είναι γνωστό αλλά αποκλείεται να γλυτώσεις το τελωνείο αν στέλνει από Κίνα με dhl όπως λέει.εκτός αν στέλνει από Αγγλία.[/QUOT αν καταλαβα καλα δεν εχει τελωνειο για ευρωπη ή οχι NO CUSTOMS FEES! We are international suppliers, so most of our products are manufactured in the East. Our company deals with local customs fees, so if you receive the shipment within Europe, will not have to pay customs fees. Το ταμπλετ είναι γνωστό αλλά αποκλείεται να γλυτώσεις το τελωνείο αν στέλνει από Κίνα με dhl όπως λέει.εκτός αν στέλνει από Αγγλία.[/QUOT αν καταλαβα καλα δεν εχει τελωνειο για ευρωπη ή οχι NO CUSTOMS FEES! We are international suppliers, so most of our products are manufactured in the East. Our company deals with local customs fees, so if you receive the shipment within Europe, will not have to pay customs fees. Where do we ship? The products will be shipped from the European community, not from CHINA. Many products are imported from China or from a country outside the European community, for this reason Sometimes you've had to wait several days for customs clearance. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 26, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Where do we ship? The products will be shipped from the European community, not from CHINA. Many products are imported from China or from a country outside the European community, for this reason Sometimes you've had to wait several days for customs clearance. Σαφέστατο.Έχεις δίκιο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ωραία αλλά τελικά τους γνωρίζει κανείς? Είναι αξιόπιστοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ξερει κανεις αυτο το μαγαζι; λεει οτι δεν εχει τελωνειο για ευρωπη, ισχυει κατι τετοιο; για με ενδιαφερει το παρακατω tablet (με την ευκαιρια πως το βλεπετε;) http://uniprice.co/tablets/10-inch/cube-u30gt-32gb-tablet-pc-rk3066-dual-core-101-inch-android-40-1g-ram-black-sku20579-cube Εχει GPS; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πάντως paypal προσωρινα δεν υποστηρίζει οπότε εγώ δεν θα το προτιμούσα.Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση στραβής. Αν στο μέλλον βάλουν το ξανασυζητάμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Ισχύει και το λέω γιατί αγόρασα το Ainol Fire από εκεί. Είναι το μόνο site απ'όσα έχω δει που δεν κάνει pre-sell και έχει πραγματικά σε stock ό,τι λέει. Θυμασαι ποσο ηταν τα μεταφορικα με το singapore post? Edited September 27, 2012 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Θυμασαι ποσο ηταν τα μεταφορικα με το singapore post? €6. Δες και το σχετικό νήμα που έχω ανοίξει για το Ainol Fire. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Σε ευχαριστω...για το crystal λεω να χτυπησω αλλα το εχει preorder οποτε ισως παω στο aurora II....ειδωμεν:) http://ipadalternative.com/mid-range-tablet-pcs/126-ainol-novo-7-crystal-quad-core-gpu-dual-core-cpu-android-41-jelly-bean-tablet-pc-mva-hd-screen-7-inch-1gb-ram-camera.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Σε ευχαριστω...για το crystal λεω να χτυπησω αλλα το εχει preorder οποτε ισως παω στο aurora II....ειδωμεν:) http://ipadalternative.com/mid-range-tablet-pcs/126-ainol-novo-7-crystal-quad-core-gpu-dual-core-cpu-android-41-jelly-bean-tablet-pc-mva-hd-screen-7-inch-1gb-ram-camera.html Μην πάρεις το Aurora II, έχει καταργηθεί. Όποια υποστήριξη θα έχεις για αυτό, θα είναι απ'το community, η Ainol το έχει ξεγράψει. Αν δεν "αντέχεις" οικονομικά το Fire, πήγαινε για το PiPO U1. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ερώτηση: Η Ainol γιατί δεν βγάζει 10άρια μοντέλα; έχει πάρει μεγάλο στοκ από 7αρια panel και θέλει να τα διώξει ή δεν της δίνουν οι κατασκευαστές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ερώτηση: Η Ainol γιατί δεν βγάζει 10άρια μοντέλα; έχει πάρει μεγάλο στοκ από 7αρια panel και θέλει να τα διώξει ή δεν της δίνουν οι κατασκευαστές; Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι τίθεται ζήτημα κατασκευαστών panel. Έβγζε 8άρια (υπάρχουν μερικά ακόμα Novo8) και 5άρια, μάλλον έκριναν ότι τα 7άρια έχουν περισσότερη ζήτηση (πιο φθηνά) και επικεντρώθηκαν εκεί. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μην πάρεις το Aurora II, έχει καταργηθεί. Όποια υποστήριξη θα έχεις για αυτό, θα είναι απ'το community, η Ainol το έχει ξεγράψει. Αν δεν "αντέχεις" οικονομικά το Fire, πήγαινε για το PiPO U1. Aν δεν χρειαζεται κατι υποστηριξη (απροβληματιστο δηλαδη :lol: ) δεν με ενδιαφερει και τοσο... Αλλα δε βαριεσαι και το fire καλο ειναι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts