baiosss Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδιά, εγώ είχα ένα HTC HD2 το οποίο ερχόταν με δερμάτινη θήκη της HTC η οποία με βόλεψε αφάνταστα. Οπότε και τώρα που αγόρασα το Galaxy S2 λέω να αγοράσω μία δερμάτινη θήκη. Ποια μου συνιστάτε και απο πού βασικά? Απο που αγοράζετε? βοηθείστε με γιατι δεν έχω ξαναγοράσει θήκη για smartphone. Σας ευχαριστώ πολύ! Εδω εχει πολυ πραγμα για θηκες, απο δερματινες, απο σιλκονης μεχρι πλαστικες για το samsung galaxy s2! http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2221 Εμενα επειδη με ψιλοξενερωνουν οι δερματινες (ασχετα αν του δινουν του κινητου καποιοι κυρος) αγορασα αυτη την απλη θηκουλα σε μαυρο χρωμα, με 9 ευρω. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51092 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Τελικά αγόρασα αυτήν με 15 ευρώ. Ναι η αλήθεια είναι πως κάποιοι ξενερώνουν με τη δερμάτινη θήκη. Εγώ όπως είπα είχα ένα HTC HD2 και είχα την δική του την δερμάτινη (απο την αρχή) και είχα συνηθίσει. Μου άρεσε. Γιαυτό και πάλι πήγα σε δέρμα. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδιά μετα απο ποοοολές θήκες μιλάμε(να δω τι θα τις κανω:):):) )βρήκα επιτέλους μια και ΚΑΛΗ !!Δίνει λιγο ογκο στο τηλέφωνο αλλα εχεις μια σιγουριά στο κράτημα.Σε όποιον θέλει να δώσει κάτι παραπάνω αξίζει πραγματικά τα λεφτά της:) http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-International-Version-Tough-Cases.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Την tough case εχω και εγω.Πραγματικο διαμαντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tackos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εντάξη και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό (για την δική μου χρήση πάντα) χωρίς αυτό να σημαίνει πως για κάποιον άλλο μπορεί να είναι λίγα ακόμα και τα 32gb. Αυτό που ήθελα να επισημάνω καλό θα είναι να μην έχουμε σε MicroSD δεδομένα που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε, κοινώς δεδομένα που δεν τα έχουμε backup κάπου. μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια ταινια στην μνημη του galaxy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Φυσικα και μπορεις. Κανε ενα copy-paste Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια ταινια στην μνημη του galaxy; Μεχρι 4 gb Ομως, διοτι το fat32 δεν επιτρεπει περισσοτερο χωρο ανα αρχειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jLBIdZEfz9k]SGP Ultra Capsule for Samsung Galaxy S II Case Review - YouTube[/ame] Μολις παρελαβα αυτην την γ***** θηκη με ενα screen protector ultra crystal!!!πραγματικα τελεια εφαρμογη στο κινητο κ τα 2!!!!!τελεια για το καλοκαιρακι!!!!εχουν δικιο οσοι καναν τοσα καλα σχολια για την SGP!!!! Edited April 1, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52549 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν θα εβαζα ποτε στον γαλαξια μου αυτο το πραγμα! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν θα εβαζα ποτε στον γαλαξια μου αυτο το πραγμα! Μπαταρία αυτοκινήτου είναι ;:D:D Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μολις παρελαβα αυτην την γ***** θηκη με ενα screen protector ultra crystal!!!πραγματικα τελεια εφαρμογη στο κινητο κ τα 2!!!!!τελεια για το καλοκαιρακι!!!!εχουν δικιο οσοι καναν τοσα καλα σχολια για την SGP!!!! Αυτήν σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ. Είναι καλή έ? Πόσο την αγόρασες αν επιτρέπεται ? Επίσης σκέφτομαι την NGP Incipio ή την SGP Ultra Silke. Όσο για την Tough Case πολύ καλή σε θέμα προστασίας αλλά ρε παιδιά δεν κάνει γκουμούτσα το κινητό ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Αυτήν σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ. Είναι καλή έ? Πόσο την αγόρασες αν επιτρέπεται ? Επίσης σκέφτομαι την NGP Incipio ή την SGP Ultra Silke. Όσο για την Tough Case πολύ καλή σε θέμα προστασίας αλλά ρε παιδιά δεν κάνει γκουμούτσα το κινητό ? Φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος η καλυτερη θηκη που εχω βαλει!18 evro μαζι με μεταφορικα.;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μια χαρά. Εγώ την βρίσκω 16 € αλλά την βρήκα και με 6€!!!!!! και μου φαίνεται ύποπτο, αν και ρώτησα τον πωλητή και μου είπε πως είναι γνήσια. Σε ένα βιντεάκι στο youtube που είδα για την θήκη, αφήνει πολλές δαχτυλιές πίσω. Και σε σένα έτσι είναι ? Βασικά τι χρώμα την πήρες ? Εγώ για άσπρο θα πάω μιας και άσπρο είναι και το κινητό. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/160703831091?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μια χαρά. Εγώ την βρίσκω 16 € αλλά την βρήκα και με 6€!!!!!! και μου φαίνεται ύποπτο, αν και ρώτησα τον πωλητή και μου είπε πως είναι γνήσια. Σε ένα βιντεάκι στο youtube που είδα για την θήκη, αφήνει πολλές δαχτυλιές πίσω. Και σε σένα έτσι είναι ? Βασικά τι χρώμα την πήρες ? Εγώ για άσπρο θα πάω μιας και άσπρο είναι και το κινητό. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/160703831091?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Φιλε σε ασπρη την πειρα κ δεν εχω προβλημα με δαχτυλιες γιατι δεν ιδρωνουν τα χερια μου.ειναι φοβερη!!εμενα ειναι μαυρο κ κανει πολυ ωραια αντιθεση!!!οπως ακριβως δειχνει στο βιντεο που ανεβασα. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Την αγόρασα κι εγώ. Για να δούμε. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Την αγόρασα κι εγώ. Για να δούμε. Μόλις την παρέλαβα κι εγώ από Κορέα. :D Πολύ καλή θήκη, σε σχέση με μια fake SGP Neo Hybrid που είχα είναι η μέρα με τη νύχτα. Το screen protector δεν το δοκίμασα γιατί έχω ήδη επάνω ένα Martin Fields. Διαβάζω όμως πως είναι από τα καλύτερα. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Α, για πες για την SGP Neo Hybrid γιατί την έχω κι εγώ στα υπόψιν. Δεν αξίζει ? Το bumper είναι όντως ψεύτικο ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Α, για πες για την SGP Neo Hybrid γιατί την έχω κι εγώ στα υπόψιν. Δεν αξίζει ? Το bumper είναι όντως ψεύτικο ? Eπειδή αγόρασα μια fake (εν γνώση μου - έδωσα 5€) καλύτερα να μη δώσω feedback εγώ. :cool: Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Όσοι πήρατε το σετάκι με τις anker και τον φορτιστή , πόσες περίπου ημέρες έκαναν να έρθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Όσοι πήρατε το σετάκι με τις anker και τον φορτιστή , πόσες περίπου ημέρες έκαναν να έρθουν; Καμια βδομαδα απο οτι θυμάμαι Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Όσοι πήρατε το σετάκι με τις anker και τον φορτιστή , πόσες περίπου ημέρες έκαναν να έρθουν; Ναι φιλε εκει στις 7μερες Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σας ευχαριστώ και τους δυο... Λογικά όπως τα λέτε μέχρι Παρασκευή θα έχω παραλάβει και εγώ.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ότι και να πω για τον επαγγελματισμό των περισσοτέρων στο εξωτερικό είναι λίγο Παραγγελία για τις Anker στις 30/03 Το πακέτο σε 3!!!!! Εργάσιμες Ελλάδος σήμερα είναι στα χέρια μου. Για να δούμε τι λένε και οι μπαταρίες.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ναι φίλε για πες γιατί σκέφτομαι και γς να παραγγείλω για δώσε λινκ από τον γρήγορο :-) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts