sdroul7 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλημέρα σε όλη την παρέα...θα ήθελα να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου (galaxy s2) poy είναι 1650 mAh kai 3.7 volt ΕΒ-FIA2GBU Μέχρι τι απόδοση μπορώ να βρω? Υπαρχει 3000 - 3100 mAh gia το κινητο μου? Εχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα δυτικη αττική πέριξ περιστερίου με καλέσ τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπερα! Θελω να αγοράσω ένα καλώδιο micro usb σε female usb! Στο ebay που εψαξα εχω βρει αρκετα...βρηκα ενα που μου κανει αλλα ελεγε οτι ειναι για s3 .... Δεν θα κανει στο s2 δηλ? Ιδιο βύσμα ( micro usb ) δεν εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπερα! Θελω να αγοράσω ένα καλώδιο micro usb σε female usb! Στο ebay που εψαξα εχω βρει αρκετα...βρηκα ενα που μου κανει αλλα ελεγε οτι ειναι για s3 .... Δεν θα κανει στο s2 δηλ? Ιδιο βύσμα ( micro usb ) δεν εχουν? Ακριβώς ίδια είναι. Κοίταξε που είναι πιο φθηνό και πάρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω μια θήκη σιλικόνης σαν την παρακάτω. (ανεξαρτήτου χρώματος) [ATTACH]36514[/ATTACH] [ATTACH]36515[/ATTACH] Δλδ δεν θέλω να έχει πλάτη. Έχω καμιά ωρίτσα χαζεύω στο Ebay αλλά δεν βρίσκω κάτι. Είναι όλες με πλάτη. Ξέρεις κανείς καμία; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 κοιτα να παρεις ενα bumper αλουμινενιο,ετσι εκανα εγω το εχω σε μαυρο ματ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω μια θήκη σιλικόνης σαν την παρακάτω. (ανεξαρτήτου χρώματος) Δλδ δεν θέλω να έχει πλάτη. Έχω καμιά ωρίτσα χαζεύω στο Ebay αλλά δεν βρίσκω κάτι. Είναι όλες με πλάτη. Ξέρεις κανείς καμία; Έχω την γνήσια SGP Neo Hybrid EX (ρίξε μια ματιά στο google να δεις αν σου κάνει) σε λευκό σχεδόν καινούργια (10 μέρες την είχα πάνω) και κάθεται, αν είσαι Αθήνα και μπορείς να τη δεις από κοντά, να τη δοκιμάσεις κιόλας.. ;) Την είχα πάρει κοντά στα 30 ευρώ, με ένα δεκάρικο χαλάλι σου! Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ. :) Edit: τώρα είδα ότι είσαι Τρίκαλα, δεν πειράζει όμως, ψάξε στο ebay γι' αυτήν μήπως βρεις κάτι, αξίζει πολλά σαν θήκη! Edited October 10, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κοιτα να παρεις ενα bumper αλουμινενιο,ετσι εκανα εγω το εχω σε μαυρο ματ Μου δείχνεις τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ελα ντε.... απλά αν ξέρεις κάποιος καμιά καλή άλλη θα τον προτιμούσα. Ξέρεις υπάρχουν και μερικοί sellers που πουλάνε gold που μπορεί να μην είναι μαιμου? ή κάποιες δίλιτρες την εχω παρει εγω πριν κανα μηνα, ισως λιγο παραπανω. Κραταει σαν μπαταρια αλλα η αντοχη της ειναι παρομοια με την στοκ. Κοιτα για 2.96ευρω καλα ειναι!!!! παρτην! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ρε παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα καλό handsfree για το S2 γιατί τα μαμά χάλασαν, το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 25 euro και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν καλή απομόνωση, καλή ποιότητα ήχου, καλή ένταση και φυσικά μικρόφωνο. έχω στο μυαλό σου κάτι τέτοια http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&view=item&id=6044&category_id=339 http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&view=item&id=6045&category_id=339 http://www.skroutz.gr/s/3804452/TDK-IP300.html τι λέτε και εσείς ? γενικά τι θα προτείνατε αν ανεβάζαμε το ποσο κανένα 5euro ακόμα άντε κανένα 10αρίκο αν ήταν κάτι πολύ καλο θα άξιζε γενικά τόσο ακριβό handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εγώ πάντως θεωρώ τα handsfree αναλώσιμα και δεν παίρνω ακριβά. όταν χρειαστεί, περιμένω το eshop να βγάλει τα μαμά σε προσφορά και παίρνω κανα δυο. Την προηγουμένη εβδομάδα είχε το άσπρο στα 6 € Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια εχω παραγγειλει αυτη την μπαταρια. http://www.ebay.com/itm/330587954620?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Εχει ξαναπαρει κανεις απο αυτον τον πωλητη? Πολλοι μου λενε οτι θα σκασει μαζι με το κινητο μου :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια εχω παραγγειλει αυτη την μπαταρια. http://www.ebay.com/itm/330587954620?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Εχει ξαναπαρει κανεις απο αυτον τον πωλητη? Πολλοι μου λενε οτι θα σκασει μαζι με το κινητο μου :worry: Ο πωλητής είναι το επίσημο account της Anker (ankerdirect) και η συγκεκριμένη μπαταρία είναι η πιο δημοφιλής non original. Δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγώ πάντως είχα για κανά εξάμηνο μια εντελώς no name 3000αρη και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδια εχω παραγγειλει αυτη την μπαταρια. http://www.ebay.com/itm/330587954620?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Εχει ξαναπαρει κανεις απο αυτον τον πωλητη? Πολλοι μου λενε οτι θα σκασει μαζι με το κινητο μου :worry: Κι εγώ Anker είχα.Μια χαρά στα είπε ο Maxairo. Το μόνο που θα σκάσει, είναι από το κακό τους αυτοί που δε την έχουν και δουν ότι κρατάει περισσότερο από την ορίτζιναλ :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Τα ακουστικα του κινητου παρεδωσαν πνευμα και ψαχνω για καποια που να εχουν αντιστοιχη ποιοτητα στον ηχο. Θα επερνα τα ιδια αλλα θελω να εχουν flat καλωδιο. Φιλος μου εχει παρει αυτα αλλα παιζουν χειροτερα απο τα μαμα. Μαξ τιμη τα 25 ευρω. Εχει να προτεινει καποιος κατι δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 αυτα που εχει το πλαισιο με τα 12.90 ευρω ειναι τελειως μαπα;;; δεν εχω ακουσει σχολια αλλα εχουν το καλωδιο που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Με τιποτα turbo x, μαλλον για τα ακουστικα του s4 θα παω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Τοσο μαπα ειναι;;;κι'εγω αμα ειχα προβλημα μανισια θα επαιρνα...αλλα εγινε πολυ της μοδας αυτου του τυπου το καλωδιο γι'αυτο ζητησα πληροφοριες. Edited November 25, 2013 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Και του s4 έτσι είναι πλατύ απλά είναι λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα!εχει καποιος καμια καλη προταση για καρτα μνημης για το s2?σε 32 gb?με ενδιαφερει και απο ξενα σαιτ,αλλα και απο ελληνικα.εκτος απο βιντεο,φωτος μπορω να αποθηκευσω και παιχνιδια στην καρτα μνημης? Edited December 10, 2013 by scopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καποιος φιλος παλια εγραψε κατι για το καπακι της μπαταριας σε λευκο που δεν καθωταν τελεια και κατι εκανε και τοεφερε στα ισια,αν διαβαζει ας μου πει τι ακριβως γιατι σημερα πηρα και εγω και δεν καθεται καλα το καπακι,η αν θυμαται καποιος αλλος ας κανει τον κοπο..ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καποιος φιλος παλια εγραψε κατι για το καπακι της μπαταριας σε λευκο που δεν καθωταν τελεια και κατι εκανε και τοεφερε στα ισια,αν διαβαζει ας μου πει τι ακριβως γιατι σημερα πηρα και εγω και δεν καθεται καλα το καπακι,η αν θυμαται καποιος αλλος ας κανει τον κοπο..ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους. Παρών κι αξούριστος! :lol: Ζέστανε το λίγο (ίσα να ζεσταθεί) με ένα πιστολάκι μαλλιων απο μια αποσταση περίπου 20 εκατοστών και λύγισε το ελαφρά (πολύ πολύ ελαφρά μη "σπάσει" το χρώμα του) δυο τρεις φορές με το χέρι μέχρι να ισιωσει το πάνω μέρος με το υπόλοιπο μέρος του καπακιού. Δοκίμασε αν κουμπωνει σωστά κι αν όχι δοκίμασε να ζεστάνεις και να λυγισεις ξανά. Πολύ πολύ προσοχή (δεν επιμενω χωρίς λόγο) στο λύγισμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παρών κι αξούριστος! :lol: Ζέστανε το λίγο (ίσα να ζεσταθεί) με ένα πιστολάκι μαλλιων απο μια αποσταση περίπου 20 εκατοστών και λύγισε το ελαφρά (πολύ πολύ ελαφρά μη "σπάσει" το χρώμα του) δυο τρεις φορές με το χέρι μέχρι να ισιωσει το πάνω μέρος με το υπόλοιπο μέρος του καπακιού. Δοκίμασε αν κουμπωνει σωστά κι αν όχι δοκίμασε να ζεστάνεις και να λυγισεις ξανά. Πολύ πολύ προσοχή (δεν επιμενω χωρίς λόγο) στο λύγισμα! ;) εισαι πρωτος φιλε,αντε και χρονια πολλα απο βροχερη θεσσαΛονικη.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 εισαι πρωτος φιλε,αντε και χρονια πολλα απο βροχερη θεσσαΛονικη.. Ελπίζω να πέτυχες το σωστό κούμπωμα με το "κολπάκι", χρόνια πολλά κι από μένα Σταύρο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Χαιρετώ παιδιά!Άσχετος με το κινητό και δύσκολο να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες! Λοιπόν,ένα φιλαράκι θέλει να αλλάξει τη μπαταρία του S2 του γιατί μετά από 3+ χρόνια έχει πέσει πολύ η απόδοσή της.Θέλει όμως μόνο αυθεντική μπαταρία Samsung και τίποτα άλλο.Υπάρχει κάνα link για αξιόπιστη αγορά της συγκεκριμένης μπαταρίας στο internet;Αυτή είναι 1650mA, δεν τον ενοχλεί να είναι και μεγαλύτερη (πάντα για αυθεντική μιλάμε) αλλά όχι τόσο μεγαλύτερη που θα χρειάζεται άλλο καπάκι.Αν μπορείτε να στείλετε κάνα link θα είμαι υπόχρεος! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts